Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay hepten kaprisli oldum galibaaa![]()
heee öyle yaparımmm
evet yaa bir ara benimki de sen benimle ilgilenmiyorsun kk da ki arkadaşlarınla ilgilendiğin kadar diye sitem ediyordu![]()
hep beraber inşallah canımcım..evet aynen..canım benim asıl ben iyiki seni tanımışım hep gül inşallah..Naparsın be piedram patron dediğin işyerinden ırak ofis içinde pek sevilmiyor işte...hatta koçişin bile olsa
![]()
canım inşallah bebeklerimize kavuşuruz..çikolata kisti için birşey yaptın mı canım...kaç cm senin kistler..canım bizde de öle bende de endometriozis var iki taraflı sorun yani canım biz kaan hocadan çok memnunuz süper bi doktor ve sadece bir defa gittik para verdik sonrası hep mail yoluyla haberleştik çok babacan bi adam
canım dna sonuçlarından sonra kaan hoca biraz daha kendiniz deneyin dediki çok kötü olsa böle demezdi galiba ve çok çocuksarsanız nasıl bi kelimeyse o ozaman aşılama yapalım dedi bizde kasım ayında çok çocuksadık ve aşılama yaptırdık sonuç olumsuz oldu tabi bu arada eşime proxesd plus verdi sadece 3 ay kullandı sonra içmediöle işte bizdeki durum bu aşılamadan sonra yani 6 aydır ne ben doktora gittim nede eşim boşverdik galiba bu ay hastalığımda tekrar aşılama kararı almıştık ama görümcemin rahatsızlığı ortaya çıktı ve ertelemek zorunda kaldık
Rabbim tez zaman da sizinde gönlünüze göre verir inşallah
canım aşkolsun biz bize destek vermeyecez de kim vereck. ben sizler sayesinde kendimi çabuk toparladım valla...ama burda bizi çeken birileriiiii varrrrrrrrrrrr
bu sabah ben dokunsan ağlayacak moddaydım ama şu anda gülücükler saçıyorum etrafa farklı bir enerji bu kızlaarrr![]()
he he benim ki de öyle diyor...heee öyle yaparımmm
evet yaa bir ara benimki de sen benimle ilgilenmiyorsun kk da ki arkadaşlarınla ilgilendiğin kadar diye sitem ediyordu![]()
sende gülüm cansın...aaa sensiz olmaz tabiki as belova,piedra ikinizi de çok seviyorum canlar bitanesiniz![]()
Canlarım bende çıkıyorum,hepinizi öpüyorum fıstıklar![]()
Hacet Namazını kılmayı unutmayalım inşaallah.Dualarımdasınız dualarınızda olmak dileğiyle![]()
Hayırlı Kandiller![]()
![]()
canım hacet namazı nasıl kılınıyo?Canlarım bende çıkıyorum,hepinizi öpüyorum fıstıklar![]()
Hacet Namazını kılmayı unutmayalım inşaallah.Dualarımdasınız dualarınızda olmak dileğiyle![]()
Hayırlı Kandiller![]()
![]()
hep beraber inşallah canımcım..evet aynen..
canım inşallah bebeklerimize kavuşuruz..çikolata kisti için birşey yaptın mı canım...kaç cm senin kistler..
canım aşkolsun biz bize destek vermeyecez de kim vereck. ben sizler sayesinde kendimi çabuk toparladım valla...
he he benim ki de öyle diyor...
sende gülüm cansın...
hep beraber inşallah canımcım..evet aynen..
canım inşallah bebeklerimize kavuşuruz..çikolata kisti için birşey yaptın mı canım...kaç cm senin kistler..
canım aşkolsun biz bize destek vermeyecez de kim vereck. ben sizler sayesinde kendimi çabuk toparladım valla...
sende gülüm cansın...
ne zaman geldi nereye kaçtı yaaaageldin mi kız geçmişi okuyorsun demi çoooooook konuştuk ki biz akşama kadar bitiremezsin
canım benimmmmmm:78:ayyy aşkolsun ne kaprisi hem olsan nolur yeri geldiğinde insan arkideşinin kaprisini de çekcek demicansın can
amannn eşimle böyle konuşsam kafayı mı yedin der döner yatar vallaaama onlarla bu kadar geyik yapmaya kalksak bu kadın milleti hep mi böyle geveze kardeşim deyip kaçıveriyorlar![]()
canım benimmmmmmmmhep beraber inşallah canımcım..evet aynen..
sende gülüm cansın...
merhaba hepinize,
herkese hayırlı kandiller. bugün inş tüm dularımız hayırlısı ile tez zamanda kabul olsun inş.
hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum. olsun inş,
kızlar bugün tamda 4 yılım doldu aşkısıyla evleneli...... dile kolay inişli çıkışlı , kah mutlu kah mutsuz kah sıkıntılı kah çocuksuz...rabbim herkesin yuvasına neşe versin...bekarlarada hayırlı kısmetler hayırlı yuva nasip etsin...inşallah..allah sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin..sevdiklerimizle bizi sınamasın..hepimizin duaları kabul olsun...![]()
ne zaman geldi nereye kaçtı yaaaa
canım benimmmmmm:78:
amannn eşimle böyle konuşsam kafayı mı yedin der döner yatar vallaa
canım benimmmmmmmm:118:
bir sessizlik oldu galiba .bir kız çocuğu dünyaya geldi...2:2:
ay hadi inşallah bizimkiler de doğarrrrbir sessizlik oldu galiba .bir kız çocuğu dünyaya geldi...2:2:
maaşallah subhanallah Rabbim uzun hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin inşallahhhhkızlar bugün tamda 4 yılım doldu aşkısıyla evleneli...... dile kolay inişli çıkışlı , kah mutlu kah mutsuz kah sıkıntılı kah çocuksuz...rabbim herkesin yuvasına neşe versin...bekarlarada hayırlı kısmetler hayırlı yuva nasip etsin...inşallah..allah sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin..sevdiklerimizle bizi sınamasın..hepimizin duaları kabul olsun...![]()
geldi ama bir cee dedi kaçtı
kızlar bugün tamda 4 yılım doldu aşkısıyla evleneli...... dile kolay inişli çıkışlı , kah mutlu kah mutsuz kah sıkıntılı kah çocuksuz...rabbim herkesin yuvasına neşe versin...bekarlarada hayırlı kısmetler hayırlı yuva nasip etsin...inşallah..allah sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin..sevdiklerimizle bizi sınamasın..hepimizin duaları kabul olsun...![]()
öyle oldu galiba ben telefondaydım...niye öyle diyorlar hep merak ederim sevinseler ya niye sessizlik olurmuş ki acep:26:
bende bilmiyorum ama öyle derler...bizim de olsun kızlar erkekler bol bol inşallah canım ..