yok canım ondan olsa hiçbirimiz ovu testiyle yumurta takibi yapamayız
hadi bakalım inşallah güzel haberler verirsin çarşamba günü
sağolasın tatlımmmmGünaydın tatlımmm kendime üzülemedim bile eniştem rahatsız demiştim ya onu kaybettik dün defnettik.
Çok zor çokkkkkkkk
CANIM BENİİMM...Başınız sağolsun. Allah sabırlar versin..
üzülmüyorum dün bir kere daha öğrendim ki şu üzüldüğümüz sıkıntı yaptığımız şeylerin hiçbir değeri yok Rabbim herşeyi bilir verircanım üzülmemeye çalış Allah hayırlısını nasip etsin...
Allah razı olsunnnbaşınız sağolsunnnn
amin canım aminnn inşallah çektiği acılar varsa günahlarına kefaret olmuşturCanım başınız sağolsun Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah
hayırdır tatlımmm eşin bir yere mi gitmişti:44:Nasılsınız canlar evde netim yok bu ara.Şimdi anneme geldim geçmişi okuyamadım herkes iyidir inşallah.
Eşim geldi 2 aylık bir ayrılıktan sonra kavuştum hamdolsun.Rabbim kimseyi eşinden ayrı koymasın inşallah
bilmiyorum canım bekle zaten az bişey kalmış gecikirse test yaparsınbazıları bnm aklmı krştrdı folık ast yprmış öyle dıye cnm ya
he ya bu adamlar hep böyle toprağam...heleda ofli olunca....ne güzel 1 yıl içinde çok iyi artmış.ama keçiboynuzunu ve ilacı süreklimi kullandılar. 3 ay kullanılıyorya o yüzden sordum..
aslında ben de biraz beklemek istiyorum kürlerle artar diye ama.. işte çoğusu hatta bi doktor bile dedi bu sonuçlarla normalmi bekliyon 1-2 yıl beklesende tüp yapcan şimdide yapcan ne farkeder dedi o karıştırdı kafamı... ama kürleri falan ne bilir doktorlar. kk da çok karşılaştığım mucizeler var bunlardan umutluyum açıkcası.
yaa sorma bugün rahim filmini çektirdim o neydi öyle yaa çok fena.. benden önce giren ağladı onu görünce biraz korktum ama dedim ben o kadar nazlı değilim ben dayanırım. dayandım ağlamadım ama sancım oldu çok fenaaaa....
Günaydın tatlımmm kendime üzülemedim bile eniştem rahatsız demiştim ya onu kaybettik dün defnettik.
Çok zor çokkkkkkkk
yok tatlım yaa işleri toplamaya çalışıyorum ama kafa bi dünyaapiştttt naber kıztrip mi atıyon yoksam
CANIM BENİİMM...Başınız sağolsun. Allah sabırlar versin..
başınız sağolsun canım. Allah sabırlar versin size ...
eşimin kanda hormonlarına bakıldı iyiymiş bi sorun çıkmadı.
eşimin bu sorunlarının tek nedeni hatta 2 nedeni var.
1.si 9 yaşında fitik ameliyatı olmuş.. 2.si de uzun zamandır sigara içiyor hemde çok içiyor. doktor diyorki ameliyatla biraz zarar görmüşün , eğer sigara hiç içmeseydin bu kadar kötü olmayacaktı değerlerin...bi türlüde bıraktıramıyoruz sigarayı da..
yok tatlım yaa işleri toplamaya çalışıyorum ama kafa bi dünyaa
Canım benim başınız sağolsun Allah sabır versin hepinize çok zor biliyorum tatlım
hayırlı günler kızlaarnasılsınız
sanada hayırlı günler sibelcim ertelenen kontrole gittin mi canım var mı yeni bir gelişme
sağolasın ttalımmm işyerindeyim yorgunum uykusuzum moral sıfır
Canımcım Allah kolaylık versin böyle bir zamanda burda olamadığım için çok üzgünüm... aynen canım koşuşturmaktan benimde canım çıktı yürüyecek halim yok... bat daha başlamadı mı tatlım
iyiyiz çok iyi sen nasılsın?Tesbih çekiyorum tamamlamaya çalışıyorum çok mu eksik acaba?
sağolasın tatlım sen nasılsınn
bende iyiyim çok şükür.40 Meryem eksikmiş,seyyan öyle demişti.
Maşallah subhanallah iyi ol daha daha iyi olun hepiniz.400 ihlas çektim o zaman meryem mi çekmeye devam edeyim?
canım benim içinde farketmez ama yasin suresi daha kolay ilerliyodu,bazı çalışan arkadaşlarımız yada arapça bilmeyen arkadaşlarımız var .onlar içinde kolaylık olması lazım değilmi.dua olsun da.neyse bu liste bi tamamlansın da bakarız.herkesin fikrini alıp
canım istersen listeye yeniden ekleriz ne demek sen iste yeterki.eksikler bi hayli çok canım..yardım edersen iyi olur
ablacım seni listeden niye çıkartalım düzenli okuyosun.arasıra aksaklık hepimizde oluyor.ben uzun süre okumayanları kestettim.hatta topiğe de gelmiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?