Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Günaydın tatlımmm kendime üzülemedim bile eniştem rahatsız demiştim ya onu kaybettik dün defnettik.
Çok zor çokkkkkkkk

CANIM BENİİMM...Başınız sağolsun. Allah sabırlar versin..
sağolasın tatlımmmm
canım üzülmemeye çalış Allah hayırlısını nasip etsin...
üzülmüyorum dün bir kere daha öğrendim ki şu üzüldüğümüz sıkıntı yaptığımız şeylerin hiçbir değeri yok Rabbim herşeyi bilir verir
başınız sağolsunnnn
Allah razı olsunnn
Canım başınız sağolsun Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah
amin canım aminnn inşallah çektiği acılar varsa günahlarına kefaret olmuştur
hayırdır tatlımmm eşin bir yere mi gitmişti:44:
Rabbim ayırmasın bi daha
bazıları bnm aklmı krştrdı folık ast yprmış öyle dıye cnm ya
bilmiyorum canım bekle zaten az bişey kalmış gecikirse test yaparsın

Sorma toprağam ya bendeki de Tonyali nuh der peygamber demezkeçi boynozunu pekmez olarak yedirdi arkadaş arada 1 ay kullandı sayı 5milyon dan 32 milyona çıktı daha sonra 1ay proxeed kullandı 50milyona çıktı çok şükür bu arada morfoloji çok önemliymiş canım ark. da %2 den % 3 çıktı morfoloji kruger tekniği tabi bu kritik değer %4 demiş dr.Sana moral olacak bişey daha söylim 15 milyonla hamile kalan bir komşum var şimdi bebiş yaşına girecek nerdeyse..dr lara kalsa en ufak bir sorunda hemen tüp bebek yapılacak...yaşın 25 miş daha en azından kürleri bir dene istersen bakalım sonuç ne olacak tüpe bile başlasan sayının artması büyük bir avantaj umarım tez zamanda kavuşursun junior ofli ye

Günaydın tatlımmm kendime üzülemedim bile eniştem rahatsız demiştim ya onu kaybettik dün defnettik.
Çok zor çokkkkkkkk

CANIM BENİİMM...Başınız sağolsun. Allah sabırlar versin..[/QUOTE]

Canım benim başınız sağolsun Allah sabır versin hepinize çok zor biliyorum tatlım

piştttt naber kız trip mi atıyon yoksam
yok tatlım yaa işleri toplamaya çalışıyorum ama kafa bi dünyaa

CANIM BENİİMM...Başınız sağolsun. Allah sabırlar versin..

Canım benim başınız sağolsun Allah sabır versin hepinize çok zor biliyorum tatlım[/QUOTE]

sağolasın ttalımmm işyerindeyim yorgunum uykusuzum moral sıfır

ahh şu sigarayı bir türlü bırakamayanlara kızılcık sopası lazım ıslatıp ıslatıp dövmeli

yok tatlım yaa işleri toplamaya çalışıyorum ama kafa bi dünyaa

Canım benim başınız sağolsun Allah sabır versin hepinize çok zor biliyorum tatlım

sağolasın ttalımmm işyerindeyim yorgunum uykusuzum moral sıfır[/QUOTE]

Canımcım Allah kolaylık versin böyle bir zamanda burda olamadığım için çok üzgünüm ... aynen canım koşuşturmaktan benimde canım çıktı yürüyecek halim yok... bat daha başlamadı mı tatlım

başladı başlamaz mı bu sabah sağolsunlar onlar da teşrif ettiler

peki canım ben bu listeyi daha çok beğendim de o yüzden bu listeyle devam etmek isterim.bu liste tamamlansın da sen ayarlarsın canım hangisi olursa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…