saat 2oldu kimsecikler yok ahanda küstüm
piedraa nerdesin meraklardayımmmm
selamunaleykum arkadaşlar nasılsınız?tam geçmişi okuyamıyom zamanım yok... umarım herkes iyidir...
biz cuma günü doktora gittik eşimin sperm sayısı 1 milyondan 3 milyona yükselmiiş ama kesinlikle tüp dedi doktor proxeed plus verdi 3 aylık. biraz artırır ama normal yollardan zor dedi.. ben de yarın rahim filmi çektireceğim inşallah...sonuçlarımızı doktorumuza göstercez bakalım nasıl bir tedavi vercek??
sizler benden daha tecrübelisiniz . çoğu boşuna zaman harcamayın hemen yaptırın tüp bebek.. kimide biraz ilaçlar kürler kullansın olmazsa yaptırırsınız diyor..
napcam bilemiyorum kaç gündür uykularım kaçtı çok çaresizim. eşim yanlız bırakıyor beni . bu son daha doktorlara gitmem diyor.. lazım değil çocuk diyor. deli oluyorum
napmalıyımmmm???
kızlar günaydın nasılsınız...ben 3 gündür yoktum bayağı sohbetler olmuş.şimdi onları okuyacam..asbelova dafni nerelerdesiniz.özledim sizi..asbelova adet oldun mu..
canım benim evet bugünlerin telafisini yapalım...kolay gelsin canım ev taşımak zordur....ben geldim canım bende epeydi doğru dürüst uğramadım topiğe evin taşınıyor canım şimdi taşıma şirketi evde kardeşimi bıraktım adamların yanına işlerimi bitirip bende gideceğim.Bende sizi çok özledim bu günlerin telafisini yapcaz hep beraber as belova küsmüştür kesin bize canım yanlız kaldı kıyamam
oy oy canım çekti valla...yoksunuzu ya ben çıkıyorum eşyaları yerleştireceğim yardıma bekliyorum hepinizibir el atında bitsin..sonra miss gibi çay demler beraber içeriz balkonda
nasılsınız kızlar
çokşükür keseyi gördük bitane nokta gibi bebişim var içindekalp atışı için haftaya çağırdı duyamadık rabbım ısteyen herkese nasıp etsın bu duyguları bide gelemedim dualar tamamlandımı:26:
senin adına çoook sevindim canım.inşALLAH kalp atışını da duyarsn haftayaa
inşallah sibelimmmsen nasılsın teyzoşum nasıl bide listeden haberin varmı:44:geçmişe gidemedim daha
amın allah razı olsun canım kılosu 546 gr senın nasıldı23 haftalıkken hatırlıyormusun
ıns hayırlı haberlerle gelırsın canım
torağam hoş geldin.beyler hep mi böyle dr dan kaçar yahucanım yaşınız gençse kür ilaç bir süre deneyin benim fikrim çünkü yakın bir arkadaşımın eşinin sperm sayısı 5 milyondu dr micro enjeksiyon dedi normal tüp bebek bile değil yani keçi boynozu kürü ve proxeed ile 1 yıl içinde sayı 50 milyon oldu şmdi aşılama yaptıracaklar 30 yaş üstü arkadaş yoksa normal denerdim diyor.Sende rahim filmini biran önce çektir inşallah herşey çok güzel olur
canım çok güzel açıklamışın.eşim çok huysuz nohut asla yemez. havuçu hiç yemez suyunuda aynı...diğerleride şüpheli. napcam onunla bilmem aynı çocuk...testosteronun ne olduğunu da anlamadım..evet canım o istek yaşa hiç bakmıyor hele bir de olmadığını öğrenince daha fazla uğraş içine giriyor insan nedense
biz keçiboynuzu kürü ve arginmaxla başarmıştık hamile kalmayı canım benimki de aynıydı eline vermeden içmezdi asla bende keçiboynuzu pekmezini keşfettim sabah kalkınca aç akşam da yatmadan önce birer kaşık yedi onun da etkisi oldu onu da deneyebilirsin canım olmadı havuç kürünü dene istersen meyve suyu olarak içer belki o da faydalı haftada 2-3 porsiyon nohut yedir kuru incir-kayısı-çekirdekli üzüm bir akşam kabak çekirdeği bir akşam yer fıstığı dönüşümlü olarak yedir misal bunların hiçbirine hayır demedi eşim valla bayıla bayıla yiyordu bol yeşillikli salatalar yap ona işe yarayacak emin ol
bu arada testosteronunuz ne durumda canım bizim ki düşüktü ısırgan otu çayı içti eşim onunla düzeldi şükür
morfoloji sperm yapısı canım bizim hamile kaldığımda %0 dı. şimdi %3 yeterli değil ama buna da şükürler olsunnnnnn
gerçi %0 la hamile kalıp doğum yapan insanlar var sizin ki kaç canım krugere göre bakılmıştı bizimki sizinki hangi yöntemle bakıldı belki ondan da anlamamış olabilirsin canımcım
Selamün aleyküm kızlar nasılsınız?Ben hiç iyi değilim,ağlamaktan gözlerim şişti,üzüntüden hiçbişey düşünemez haldeyim,elim kolum tutmuyo adeta,derman güç bulamıyorum kendimde...Yarın için dualarınıza çok ihtiyacım var,kızlar Allah rızası için eksik etmeyin beni dualarınızdan.Çok korkuyorum....Rabbim hepimizin dualarını en kısa zamanda kabul etsin hayırlısıyla....Hayırlı haberlerle görüşmek dileğiyle inşaallah...
liste hala tamamlanamadı.yardım edin eksiklerede bitirelim ve eski sisteme geri dönelim.yasine.ve listeden çıkaracaklarım var kusura bakmasınlar.2 hafta olacak liste hala yarım.üzülüyorum.
liste hala tamamlanamadı.yardım edin eksiklerede bitirelim ve eski sisteme geri dönelim.yasine.ve listeden çıkaracaklarım var kusura bakmasınlar.2 hafta olacak liste hala yarım.üzülüyorum.
esmacım rabbım tek sancıda kurtarsın seni ve bebeğini23de gitmemisim ama simdi baktim24+2 de 683 gr mis.simdide 2480 olmus haftasiyla uyumlu cikti sukur cok mutlu oldum fakat bu seferde nts cekildim uyuyodu cikolata yedim gene uyanmadidoktor yarin gel dedi ama gidemiycem zaten benim doktorum ayrilmis hastaneden kendime yeni doktor bulmM lazim..onada cok moralim bozuldu
canım geçmiş olsun inşallah sonuçlarında güzel çıkar dualrım senınleselamunaleykum arkadaşlar bugün rahim filmi çektirdim çok fenayım şuanda çok lekelenmem oluyor . gusül alsam namaz kılabiliyorum dimi. bi de 15-20 gün ilişki yasağı koydu radyoloji uzmanı normalmi acaba ???.
bi sürüde ilaç verdiler antibiyotik ,ağrı kesici ,vajinal ovül falan.
bu arada yarın benim sonuçlar ve eşimin sonuçlarınıda alıp doktorumuza gideceğiz inşallah .. çok dua edin ...Allah razı olsun...
seyyanım eşlemime nolmuşşaleyküm selam canım.biz iyiyizde seni bak çok merak ettim şimdi.korkuttun bizi bu nasıl bi yazı.inşaallah canım güzel haberlerle gelirsin.dualarım seninle.hayırdır eşlemim ya nedir bu seni kahreden durum böyle.açıklamada yazmamışsın.neyse inş.iyi yazılarla dönersin.aklım sende kaldı şimdii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?