Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

sagol canim tesekkur ederim liste baya degismis bu hafta baslayamazsam bile haftaya tam okurum insallah oh masallah Rabbim yuzumuzu daha cok guldursun insallah hep hayirli haberler alalim

tesekkur ederim canim opuyorum ikinizide

Napim canım ya baktım eşya taşıyan çocuklar devasa olayın harareti artıyor bir temiz döverler bizim yöneticiyi diye olayı kapattım mecburen..söz ağızdan çıktı bi kere ya çimi almak kolayda onu bahçeye yerleştirmek mesele ben alayımda bir zahmet kendisi yerleştirsin.Hem bu arada ayrık otu ile çim arasındaki farkı da tamaşa eder muhterem

pek sanmıyorum be kuzummmm o adamdan bir cacık olmaz bence tabi ki eşinden de
salaklar yaa 2avuçluk ayrık otu için yaptıkları olaya bak

Asbelive naptin canum. Var mi bebis.
Ben hasta olmadım dünden beri.dün test yaptım dikkatle bakınca 2 cizgi var gibi gordum.
Sabah sağlık ocağına gittim cihaz bozukmus idrar testi yapti.
Ama ovulasyon testiydi lh yaziyordu ama çıkar dedi kadın.onda bisi cikmadi.

yok canım yaa sağolsun kırmızılar bugün teşrif ettiler beni kendi halime bırakamıyorlar ne yazık ki
İnşallah vardır canım geç döllenme olmuştur inşallahhhhh

amin cnm ins. hayirlisiyla aliriz bebeklerimizi kucaklarimiza.. evet ben ozel hastaneye gidiyorum cnm bu bolgenin en buyuk dogum hastanesi hastanedende memnundum doktorumdanda ama doktorum gitti cok uzuluyorum..sindi netten arastirdim ayni hastanede farkli doktora gidecegim netten baktim gidenler memnun kalmislar..ins bende kalirim zaten bir ayim kaldi hakkimizda hayirlisi olsun

helal olsun canım ne demek.ama listemiz hala eksik.2 gündür göbeğim çatladı ama .......bazı arkadaşları çıkarmak zorundayım malesef.sen nasılsın.
canım evine hoşgelmişsin.dinlen sonraki listeye deam edersin.arkadaş yazmış galiba neler okunduğunu.bu arada çok geçmiş olsun.hava değişikliinden olmuştur.dikket et kendine
canım dur sen bi çıkmayabilir hemen.inşaallah bu ay hamişler listesine senide ekleriz
mrb kızlar nasılsınız?
yeni haberler vardır umarıımmm ....

meraba canım sen nasılsın güzel haber ayşenin kardeşi,bahar35baha,sibelkoçak hamile.bunlar dışında benimde bildiğim yok.

15 milyona çıksa yine sevincem bizimki yerlerde.. ama tüp bebekte olsa oluyor ya hiç olmasaydı onu da düşünüyorum.. aslında yazdkların baya moral oldu. bakalım proxeed ve keçiboynuzu pekmezine başlıycaz inşallah.. bi de sigara önemli değil mi? bıra-kmıyorki...

canlarım nasılsınız?? bugün gittik doktorumuza , benim hsg sonuçları temiz, eşimin sonuçları için kötü dedi. vakit kaybetmeyin tüp bebek yapcaz dedi. şartlar konuşuldu rapor için bişeyler anlattı. bizde başka çaremiz yok diye tüp bebeğe karar verdik. ama eşim sigorta durumunu bi kontrol etcek. biz de bu arada keçiboynuzu pekmezi ve proxeed plus içircez (doktor pek fark etmeyecek dedi ama) inşallah...
eve geldik aile büyükleriyle de konuşup öyle karar vercez inşallah... ya bide 2 ya da daha fazla yerleştirmiyorlarmış tek olacakmış. var mı böyle bişey?

ne güzelll canım maşallah darısıda tez vakitte bizlere olsun inşş..bende nasıl olayım be canımm hala aynıı üzüntğmüz devam ediyorr yegenimin sonuçu henüz çıkmadıı bekliyoruzzz adam hala içerde inş hiç çıkamaz ...onun dışında bu ayda hamile değilim regli oldum malasef cok umutluydum bu ay çünkü eşim iğneleri kullanalı 1 ay olmuştu ama dün test yaptırdı aksine düşmüşş degerlerr hayırlısı bazı şeyleri gercekden zorlamamak lazımm mışşş bunu bir kez daha anlıyorum sanırım

Selamün aleyküm kızlar,nasılsınız?Kusura bakmayın alıntı yapamadım,destek olan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.Vaktim yok fazla duramıcam,hazırlanıp sohbete gidicem,hemen yazıp çıkayım durumu...

Sinirlerim çok bozuktu kaç gündür,artık düşün düşün içim daraldı iyice..Dün kan testine gidecektik,aksilikten gidemedik.Bugün bi cesaret gittik,acilden girelim dedik,geçen sene oluyodu,bu sene kalkmış öyle bişey,başka binaya yönlendirdiler,ordakilerde sağolsun çok ilgilendiler,ama işte nasip olmayacak ya,kabul edilmedik.....Bizde telle randevu aldık,ayın taa 31ine verdiler...

Hastaneden çıktım yine üzüntüden duramadım,yoksa bile keşke çıksaydı....Ona göre üzülür toplardım.Eşimse vardır bir hayır,bir hafta daha umut ışığı olacak,daha çok dua edeceksin diyo..Bende haftaya negatifi alırsak ozaman daha kötü olcam ama dedim..Hayırlısı artık ya ne diyim,inşaallah en hayırlısı haklarımızda....

Sonra kermese uğradık,gece midye böreği yapmıştım onu teslim ettim,hepinize dua etmiştim yaptıktan sonra,Rabbim niyetlerimizi kabul etsin...Rabbim artık bekletmeden nasip etsin hayırlısı ile,hayırlı sağlıklı salihlerden evlatlar...

Benden böyle canlarım,dualarımdasınız;dualarınızda olmak dileğiyle...Rabbim yarimiz yardımcımız olsun.....

Son düzenleme:
eyyan okumaların bitince yazımı begen olur mu :)
geleyim hemen

Arkadaşlar ben cuma günü kısmetse tedaviye başlıyorum dualarınıza çok ihtiyacım var

Tatlım değerlerini yazabilir misin eşinin bu dr.uda çok merak ettim çünkü eşinin değerlerinde toparlanma olması gerek o ilaçları içmesi gerekiyor kesinlikle çünkü tüp yaparkende bütün spermlerin içinden ayıklama yapmıyorlar
bi kısmını alıp 100tane civarı onun içinden en iyilerini seçiyorlar bu dr.lar ne kadar çabuk son diyorlar ya karşısındakinin insan olduğunun farkında değil. Evet canım maalesef tek embriyo naklediyorlar ama eşinin durumu bu kadar kötüyse 2embriyo transferi yapan merkezlerde var eğer özelde yaptıracaksan ben araştır derim raporu çıkartma sürecinde hangi ildesin bu arada?

Canımmm Rabbim yar va yardımcın olsun hayırlısıyla hiçbişeycik çıkmaz inşallahhhh 31ine ne kaldı şunun şurasında sabır tatlım sabırrr
Dualarımız seninle
Arkadaşlar ben cuma günü kısmetse tedaviye başlıyorum dualarınıza çok ihtiyacım var
Canımmmmm ay hadi inlşallahhhh Rabbim yüzünü güldürsün inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…