Aleyküm selam canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine inşallah en kısa zamanda düzelir sağlığın..çok güzel haberler var ama bilmiyorum ki belkide öğrenmişdir.Sibel koçak, bahar35 bir de ayşe35 in kardeşi hamile..liste değişti artık 2 meryem süresi+ 488 ihlas ve 100 enbiya 89. ayeti okuyoruz.
Canım benimm inan ona üzülecek dermanım yok eniştem çok ağır geldi evet bekliyorduk rahatsızdı ama o ümit hep varmış içimizde
tabi olmadığına da üzülüyorum ama napalım Rabbim herşeyi bilir verir dualarımızı edip beklemekten başka çaremiz yok
haydeee tam adamına çatmışsınız be kuzummm ama sen başa çıkarsın üstesinden gelirsinnn
ne çektin be dafniii
ya bırak kendi kendine büyür o çimler bir haftaya hiçbişeyi kalmaz panik yok ayrıca da üzerine bastılar sadece koparıp atmadılar ya hayret bişey yaaa
çok geçmiş olsun tatlımmmm
Canım benimm inan ona üzülecek dermanım yok eniştem çok ağır geldi evet bekliyorduk rahatsızdı ama o ümit hep varmış içimizde
tabi olmadığına da üzülüyorum ama napalım Rabbim herşeyi bilir verir dualarımızı edip beklemekten başka çaremiz yok
haydeee tam adamına çatmışsınız be kuzummm ama sen başa çıkarsın üstesinden gelirsinnn
ne çektin be dafniii
ya bırak kendi kendine büyür o çimler bir haftaya hiçbişeyi kalmaz panik yok ayrıca da üzerine bastılar sadece koparıp atmadılar ya hayret bişey yaaa
çok geçmiş olsun tatlımmmm
Napim canım ya baktım eşya taşıyan çocuklar devasa olayın harareti artıyor bir temiz döverler bizim yöneticiyi diye olayı kapattım mecburen..söz ağızdan çıktı bi kere ya çimi almak kolayda onu bahçeye yerleştirmek mesele ben alayımda bir zahmet kendisi yerleştirsin.Hem bu arada ayrık otu ile çim arasındaki farkı da tamaşa eder muhterem
Asbelive naptin canum. Var mi bebis.
Ben hasta olmadım dünden beri.dün test yaptım dikkatle bakınca 2 cizgi var gibi gordum.
Sabah sağlık ocağına gittim cihaz bozukmus idrar testi yapti.
Ama ovulasyon testiydi lh yaziyordu ama çıkar dedi kadın.onda bisi cikmadi.
canım çok sevındım ya çok sukur yegenımız toparlamıs ıns dahada ıyı olacak ıns hayırlısıyla kazasız belasız dogumunu yaparsın
sen ozel hastahaneyemı gıdıyordun canım
canım gecmıs olsun rahım fılmım berbat gecmıstı acıllık olmustum neysekı gectı o gunler
ılıskı konusunda banada yasak konulmustu ..
ıns en yakın zamanda evladını kucagına alırsın
canım nasılsın hakkını helal et sende uğrasıyorsun lısteyle hakkını helal et canım
ema canım nasılsın gozun aydın olsun ıns bıdaha gıdecekmı
helal olsun canım ne demek.ama listemiz hala eksik.2 gündür göbeğim çatladı ama .......bazı arkadaşları çıkarmak zorundayım malesef.sen nasılsın.canım çok sevındım ya çok sukur yegenımız toparlamıs ıns dahada ıyı olacak ıns hayırlısıyla kazasız belasız dogumunu yaparsın
sen ozel hastahaneyemı gıdıyordun canım
canım gecmıs olsun rahım fılmım berbat gecmıstı acıllık olmustum neysekı gectı o gunler
ılıskı konusunda banada yasak konulmustu ..
ıns en yakın zamanda evladını kucagına alırsın
canım nasılsın hakkını helal et sende uğrasıyorsun lısteyle hakkını helal et canım
ema canım nasılsın gozun aydın olsun ıns bıdaha gıdecekmı
canım evine hoşgelmişsin.dinlen sonraki listeye deam edersin.arkadaş yazmış galiba neler okunduğunu.bu arada çok geçmiş olsun.hava değişikliinden olmuştur.dikket et kendineselamun aleykum kizlar ben dondum turkiyeden cok sukurki evimdeyim ama yatiyorum hem yol yorgunlugu hemde hastalik sanirim beni mahvetti idrar yollarimda enfeksiyon varmis kac gundur afedersiniz hem kusuyorum hem isalim ne yesem icerde durmuyor bugunde sabah zorla kahvalti yaptim ama midem yine cok fena topikte hersey yolundami?guzel haberlerimiz varmi?benim icin dua edin arada bir kalkabilirsem bakacagim dualarimiz degistimi yoksa ayni dualarimi okuyoruz haber verirseniz cok sevinirim....
canım dur sen bi çıkmayabilir hemen.inşaallah bu ay hamişler listesine senide eklerizAsbelive naptin canum. Var mi bebis.
Ben hasta olmadım dünden beri.dün test yaptım dikkatle bakınca 2 cizgi var gibi gordum.
Sabah sağlık ocağına gittim cihaz bozukmus idrar testi yapti.
Ama ovulasyon testiydi lh yaziyordu ama çıkar dedi kadın.onda bisi cikmadi.
mrb kızlar nasılsınız?
yeni haberler vardır umarıımmm ....
Sorma toprağam ya bendeki de Tonyali nuh der peygamber demezkeçi boynozunu pekmez olarak yedirdi arkadaş arada 1 ay kullandı sayı 5milyon dan 32 milyona çıktı daha sonra 1ay proxeed kullandı 50milyona çıktı çok şükür bu arada morfoloji çok önemliymiş canım ark. da %2 den % 3 çıktı morfoloji kruger tekniği tabi bu kritik değer %4 demiş dr.Sana moral olacak bişey daha söylim 15 milyonla hamile kalan bir komşum var şimdi bebiş yaşına girecek nerdeyse..dr lara kalsa en ufak bir sorunda hemen tüp bebek yapılacak...yaşın 25 miş daha en azından kürleri bir dene istersen bakalım sonuç ne olacak tüpe bile başlasan sayının artması büyük bir avantaj umarım tez zamanda kavuşursun junior ofli ye
helal olsun canım ne demek.ama listemiz hala eksik.2 gündür göbeğim çatladı ama .......bazı arkadaşları çıkarmak zorundayım malesef.sen nasılsın.
canım evine hoşgelmişsin.dinlen sonraki listeye deam edersin.arkadaş yazmış galiba neler okunduğunu.bu arada çok geçmiş olsun.hava değişikliinden olmuştur.dikket et kendine
canım dur sen bi çıkmayabilir hemen.inşaallah bu ay hamişler listesine senide ekleriz
meraba canım sen nasılsın güzel haber ayşenin kardeşi,bahar35baha,sibelkoçak hamile.bunlar dışında benimde bildiğim yok.
eyyan okumaların bitince yazımı begen olur mu :)
geleyim hemen
ben beğendim ama sen gelmedineyyan okumaların bitince yazımı begen olur mu :)
geleyim hemen
Arkadaşlar ben cuma günü kısmetse tedaviye başlıyorum dualarınıza çok ihtiyacım var[/QUOay hadi hayırlı olsun canım ya.inşaallah yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin sonuda güzel olacak inş
Arkadaşlar ben cuma günü kısmetse tedaviye başlıyorum dualarınıza çok ihtiyacım var
Tatlım değerlerini yazabilir misin eşinin bu dr.uda çok merak ettim çünkü eşinin değerlerinde toparlanma olması gerek o ilaçları içmesi gerekiyor kesinlikle çünkü tüp yaparkende bütün spermlerin içinden ayıklama yapmıyorlarcanlarım nasılsınız?? bugün gittik doktorumuza , benim hsg sonuçları temiz, eşimin sonuçları için kötü dedi. vakit kaybetmeyin tüp bebek yapcaz dedi. şartlar konuşuldu rapor için bişeyler anlattı. bizde başka çaremiz yok diye tüp bebeğe karar verdik. ama eşim sigorta durumunu bi kontrol etcek. biz de bu arada keçiboynuzu pekmezi ve proxeed plus içircez (doktor pek fark etmeyecek dedi ama) inşallah...
eve geldik aile büyükleriyle de konuşup öyle karar vercez inşallah... ya bide 2 ya da daha fazla yerleştirmiyorlarmış tek olacakmış. var mı böyle bişey?
Canımmm Rabbim yar va yardımcın olsun hayırlısıyla hiçbişeycik çıkmaz inşallahhhh 31ine ne kaldı şunun şurasında sabır tatlım sabırrrSelamün aleyküm kızlar,nasılsınız?Kusura bakmayın alıntı yapamadım,destek olan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.Vaktim yok fazla duramıcam,hazırlanıp sohbete gidicem,hemen yazıp çıkayım durumu...
Sinirlerim çok bozuktu kaç gündür,artık düşün düşün içim daraldı iyice..Dün kan testine gidecektik,aksilikten gidemedik.Bugün bi cesaret gittik,acilden girelim dedik,geçen sene oluyodu,bu sene kalkmış öyle bişey,başka binaya yönlendirdiler,ordakilerde sağolsun çok ilgilendiler,ama işte nasip olmayacak ya,kabul edilmedik.....Bizde telle randevu aldık,ayın taa 31ine verdiler...
Hastaneden çıktım yine üzüntüden duramadım,yoksa bile keşke çıksaydı....Ona göre üzülür toplardım.Eşimse vardır bir hayır,bir hafta daha umut ışığı olacak,daha çok dua edeceksin diyo..Bende haftaya negatifi alırsak ozaman daha kötü olcam ama dedim..Hayırlısı artık ya ne diyim,inşaallah en hayırlısı haklarımızda....
Sonra kermese uğradık,gece midye böreği yapmıştım onu teslim ettim,hepinize dua etmiştim yaptıktan sonra,Rabbim niyetlerimizi kabul etsin...Rabbim artık bekletmeden nasip etsin hayırlısı ile,hayırlı sağlıklı salihlerden evlatlar...
Benden böyle canlarım,dualarımdasınız;dualarınızda olmak dileğiyle...Rabbim yarimiz yardımcımız olsun.....
Canımmmmm ay hadi inlşallahhhh Rabbim yüzünü güldürsün inşallahhhhhArkadaşlar ben cuma günü kısmetse tedaviye başlıyorum dualarınıza çok ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?