hanımlar cepten girince size cevap yazamadım
biz öğlen gittik drye onlar da sonuçları pazartesi alırsınız dedi.
2 gündür evde yaptım pozitif çıktı.
ayın 8 inde ovulasyonda çift çizgiyi gördük. 10 unda çatladı desek 14 gün geçti.
1,11 nasıl? bi de az önce pembelik gördüm
eşimle çok havaya girdik yahuuuu,
nasıl özlemle beklemişsek artık
rabbim hayırlısını versin, artık merakla sabahı bekliycem
pembelikde kendinee yer yapıyordurrr :))ondandırr
canım sence normal mi
EVET CANIM Bİ KAÇAMAGIMIZ OLDU :dcanımm cok özel olacak ama adete yakın ilişki olduysa normal çünkü bir gün öncesinde bile döllenme oluyorr..inan ben gördümmm gününde test yapıp negatif sonucu alan ve 5 gün sonra pozitif sonucu görenn birde ovülasyan testleri felan fasa fiso yeterki rabbim istesin yeterki vakti zamanı gelsinn..bence kesinlikle bebişşş buuu örneğii yok değilll çünkü canımmmm gönlünü rahat tut sennn:))bebeginn seninlee allaın izniyle inş
EVET CANIM Bİ KAÇAMAGIMIZ OLDU :d
CANIM 2 TESTTE 2 ÇİZGİ GÖRÜNCE HAVAYA GİRDİK
CANIM bilemedim kiolacakkkk inşşşşşşşşş halayıda çekecezzz hep birlikdee dualarımız seninlee canım benimmm güzel haberlerini alacaz geç döllenme seninkii
sanırım hasat oluyorum hatunlar
kızlarrr merhabaallarr nasılsınızz??her şey yolundadır umarımmm.dün transferimin 8. günü kan tahlili yaptırdım degerimm 133 cıktı ıinşaallahh devamı gelirr ve rabbim herkese nasip ederrr....
cnm hayirli olsun ne guzel haber bu insallah devami gelir ki bence gelir daha 8.gunde boyleyse ikiz bile olabilir isallah
off bi cavp vernde yok ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?