Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hanımlar cepten girince size cevap yazamadım
biz öğlen gittik drye onlar da sonuçları pazartesi alırsınız dedi.
2 gündür evde yaptım pozitif çıktı.
ayın 8 inde ovulasyonda çift çizgiyi gördük. 10 unda çatladı desek 14 gün geçti.
1,11 nasıl? bi de az önce pembelik gördüm
eşimle çok havaya girdik yahuuuu,
nasıl özlemle beklemişsek artık
rabbim hayırlısını versin, artık merakla sabahı bekliycem

canımmm bence seninle bebeginnn gönlünü rahat tut hemm 3 ayıda doldurdun dimiii:)

canım sence normal mi

canımm cok özel olacak ama adete yakın ilişki olduysa normal çünkü bir gün öncesinde bile döllenme oluyorr..inan ben gördümmm gününde test yapıp negatif sonucu alan ve 5 gün sonra pozitif sonucu görenn birde ovülasyan testleri felan fasa fiso yeterki rabbim istesin yeterki vakti zamanı gelsinn..bence kesinlikle bebişşş buuu örneğii yok değilll çünkü canımmmm gönlünü rahat tut sennn:))bebeginn seninlee allaın izniyle inş

EVET CANIM Bİ KAÇAMAGIMIZ OLDU :d
CANIM 2 TESTTE 2 ÇİZGİ GÖRÜNCE HAVAYA GİRDİK

olacakkkk inşşşşşşşşş halayıda çekecezzz hep birlikdee dualarımız seninlee canım benimmm güzel haberlerini alacaz geç döllenme seninkii
CANIM bilemedim ki
inşaallah dediğin gibidir. 14 günlüktür varsa bebek.o da enfazla gündür.
bu deger normal mi acep.

muhat canım pazartesi alcağın sonuç ne sonucu kan mı yine

1.1 bugünün mü anlamadım ki ben şimdi :44:

ama iki geb testide pozitif çıkmış yanılıyor olamazya

çatlatma iğnesi falan yapınmadın demi

neyse inşallah vardır

iyi bi habere ihtiyacım var

Muhaat hayırlı olsun,hayırlısı olsun inşaallah canım..

Yaptığın test idrar mıydı,ovulasyon muydu?Bide bugünkü sonuç öyle çıktıysa,Pazartesi çıkacak olan ne?

Canım bence geç döllenme oldu yada çok yeni olduğu için öyledir,meleğin sana tutunmaya çalışıyodur inşaallah canım...

Pazartesi çabuk gelse de hayırlısı ile çeksek halaylarımızı

Muhat olmuş musun hasta?

Dur bakalım sakin ol,bence oturma kanaman gelmiştir

Gebelikle adet belirtileri aynıymış hem,negatif düşünme,güzel haberler alıcaz senden inşaallah

canım şu raporlarını tr ye yollasanda burda göstersek bi.
zaten dr kurbanı oldun orda.
valla üzülmeni hiççççç istemiyorum.[/QUOTE]

cnm nasil etsekki?faxmi ceksem doktorlara,once telde konusuyum sonra yollayim yada,ama kime yollayimki??tupum tikali ya onu alicaklar,icine sivi birikir diye,ben coktan dedim onlara internette arastirdim coktan biliyodum ben,ama nerdeee kim dinledi beniki simdi dedigime geldiler,artik cenemide yormuyorum,Allah bildigi gibi yapsin,ama iste hepsinde bi hayir var,hayirlisi olsun hepimizin hakkinda,cnm testte cift cizgi ciktiysa var isteee hemde ikikere,gorumcemde test yapti burda silik cikti,hemde gunune 5 gun vardi,sonra gitmis bi test almis hani dijital olandan kac haftalik olduguna yaziyor,onda da cikmis...ama nasil da kolayca hamile kaldi saka gibi,bu kadar kolay,ama bu kadarda zor hemde cok zor belki imkansiz...ama hep umut var iste umutsuz yasanmazki

kızlarrr merhabaallarr nasılsınızz??her şey yolundadır umarımmm.dün transferimin 8. günü kan tahlili yaptırdım degerimm 133 cıktı ıinşaallahh devamı gelirr ve rabbim herkese nasip ederrr....

selam kızlar nasılsınz .. ben sızlere bışey sormak ıstyrm benm adetm dundu olmadım owulsyn testi yaptım çift çzgi yıne yaptım evet :) çünkü çok almıştım adet olmadım henuız gogslerım çok şiş arada adet olackmşn gibi samcım var aferdsnz ama gazm var bılmyrm ne bnlr ya ALLAHIM HAYIRLI SONUÇLAR VER RABBIM

kızlarrr merhabaallarr nasılsınızz??her şey yolundadır umarımmm.dün transferimin 8. günü kan tahlili yaptırdım degerimm 133 cıktı ıinşaallahh devamı gelirr ve rabbim herkese nasip ederrr....

cnm hayirli olsun ne guzel haber bu insallah devami gelir ki bence gelir daha 8.gunde boyleyse ikiz bile olabilir isallah

off bi cavp vernde yok ya

Canim her arkadaş her konuda bilgi sahibi degil. O yüzden cevap alamazsan sitem etme. Bizde soru soruyor ama hepsine cevap alamıyoruz.
Soruna gelince benim 4 günüm geçti ovude 2 kez çift çizgi gordum. Dün 04 gibi de kanamam badladi.
Az önce drye gittim ya düşük yada kist atiyosun dediler.
Kan testi yaptırmanın Daha uygun olacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…