Canim her arkadaş her konuda bilgi sahibi degil. O yüzden cevap alamazsan sitem etme. Bizde soru soruyor ama hepsine cevap alamıyoruz.
Soruna gelince benim 4 günüm geçti ovude 2 kez çift çizgi gordum. Dün 04 gibi de kanamam badladi.
Az önce drye gittim ya düşük yada kist atiyosun dediler.
Kan testi yaptırmanın Daha uygun olacaktir.
Canim ozeline mesaj attım.
Bu hafta alttan muayene olcam ve soğan kuru kullqncam.
Sonra DA bebisin tutunmasini kolaylastiracsk ilaç kullanmayı planlıyorum.
Aslında umut Verdi bu olay bana.demek geçen ay o kadar parca bu yüzden gelmiş. varligini bilmeden kayıp mi ettik acaba bebeklerimizi.
hanimlar bu konuda fikirlerinize ihtiyacımız var
muhat mesajın gelmedi canım.... özelimde boş ama neden bilmiyorum... biliyormusun benzer bi olayı bende geçen ay yaşadım adet günüm normal gününde gelde ama ovu testinde kop koyu iki çizgi gördüm bayada ümitlendik eşimle sonra adet oldum ama aynı senin dediğin gibi her zamankinden yoğun ve fazla pıhtı şeklinde parçalar geldi acaba düşük mü oldu ki bilemedik biz bende öyle ağlayıp durdum karnım ağrıyo diye....
canım eşim çok üzüldü. eli karnımdaydı az önce daha burdadır dedim.canım birbirimzden habersiz benzer şeyler yaşayıp benzer şeyler düşünmüşüz bizde bu gün ilçeye inip bi sürü soğan aldım soğan kürü yapayım diye:) inşallah sabaha başlıyorum on beş gün saraçoğluna sormuştum ben en iyi vakit adetin üçüncü günü demiti bzzat kendisi.... kist benmde yoktu canım ya vajinal muayenede ama dedimya iki aydır gitmiyorum rahim duvarı ince olunca tutunamıyormuş bebek belki böle bi durumdur bizimkisi soğan suyu bunuda düzene koyuyormuş...
selamün aleyküm güzel anneler ve anne adayları nasılsınızkızlar ben bugün tedaviye başladım biraz buruklukla maalesef moralim çok bozuk nedenini merak edeceksiniz tabiki şöyleki perşembe günü tv açmış haberleri izliyordum son dakika haberi fatihte bir araç doğalgaz kutusuna çarpmış ve 2 ölü var diye alt yazıyı gördüm o an içim acıdı nedendir bilmem tam o sırada telefonum çaldı eşim aradı o kazayı görümcemin kayınbabasının yaptığını söyledi durum şöyle olmuş görümcem çocukları onun görümceleri kayınvalidesi kayınbabası falan fatihte bir doktora gidiyorlar kayınbabasıda hacamat yaptırmak için onlara sizi ben götüreyim diyor yaşlı adam görümcemi ve çocuklarını arabadan indirdikten sonra şekeri düşüyor ve komaya giriyor fren yerine gaza basıyor o dar sokaklarda insanlar kaçacak yer bulamıyorlar 2 kişi anne oğul ölüyor 7 kişi yaralı 7 arabayı pelt ediyor en son doğalgaz kutusuna çarpıp duruyor Allah'tan hemen fark ediliyor ve igdaş tarafından müdahale ediliyor yoksa küçük kıyamet kopacaktı biliyorsunuz bundan 20 gün öncede bizim apartmanda yangın çıkmıştı ve ben tamamen psikolojik açıdan çökmüş durumdayım herşeyden korkar oldum bugün tedavimide iptal edecektim ama en azından bu durum bana moral olur diye düşündüm inşallah sonucu güzel olurda bu sıkıntılı günlerin ardından biraz güzellikler yaşarım benden haberler bu şekilde sizler nasılsınız
hımmm dolunaya 2 gün varaidin salih e göre dolunayda adet gören kadınların rahimleri sağlıklı imiş diğerlerine göre aidin salih alternatif tıpla ilgilenen bir biyolog
ve bu günler dolunay.....
canım hicri ayın on beşi bu gün dolunay.... gerçi aya bakamadım ama öle olması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?