tamam canım..olsun yeter bize ..ev taşımak gerçekten zordur..meşaketli iş..Neyse sonuna gelmişssiniz...verir inş.depozitoyu...bizimki de 1 hafta kirayı geçmişti depozitenin 3 te 1 ni kesmişti...
ya daha neler neler bizde evde 2 kanki dolaşıyoruz ediyle büdü gibi olduk...çocuğumuz olsun parka götürelim gezdirelim...
kendini hiç eksik hissetme işe yaramıyorlarsa bebeğin tutunmasını engelliyorsa alınsın gitsin..
bu saferde sen yoksun ....
zamanında çok büyük laflar ettim ondan geliyor bunlar başıma heralde..bir bebeğim olsun böbreğimi istesinler veririm diyordum töbe töbe şimdi işe yaramayan tüplerimden vazgeçmek üzüyor...Hayırlısıyla evlat istemek varken niye böyle demişim sanki..işin ucunda anne olmak varsa varsın alsınlar napalım bebeğimin canı sağolsun
kaçtı mı bizim kız yineneyse bende gidip şu insancıkların anahtarını vereyim bari canım kendine iyi bak selam söyle as belove de yarın görüşürüz
canım benim biraz önce de dediğim gibi bebişler gelecekse her şeye katlanır benim dafnim ayrıca tıkalıysa işe yaramıyor demektir hem tüp bebekte tüpüne ihtiyacın olmayacak Rabbimin izniyle gerek kalmasın ama çözüm buysa yapılmalı bencebende çoook istiyorum herkesin yüzü gülsün yuvalarımız şenlensin bıktık artık iki kanki bomboş bir evde yaşamaktan anne baba olalım istiyorum..ortalığı dağatacak bir pıtırcığımız olsun..banyomuz dalin koksun ayakkabılıkta minik pabuçlar olsun yaa noluuur...
aslında tüpler tutunmaya engel oluyorsa alınması daha iyi ama ne bileyim sanki yarım kalacakmışım gibi hissediyorumhaklısın canım önemli olan rahim ona bişey olmasın tüpleri 33 yıldır taşıyorum daha bir işe yaradıklarını görmedim..
hadi kolay gelsin canımmmm
hiçbişey çıkmayacak panik olduğunla kalacaksın bak dediydi dersinnnnn
hepimizin mucizesi tez zamanda gelsinnnnnnnnnn
bundan sonra dinlenirsin tatlım hayırlısıyla şu banyo dolabını da halledersen hayırlısıyla
balkona oturup bir çay içtin miii değmeyin keyfineee deniz görüyor mu evin tatlımmm
hadi yaa bende vurcaz diyordum muhabbetin dibineeeee neyse az kaldı sonra bizimsinnnnn
canımm rabbım gonlundekını hayırlısyla nasip etsinn.inşalah duycaksın kap atışını hiç merak etme.yeterki rabbım ol desin canımarkadaşlar ben bu hafta dualarımı okuyamıcam kanamam var banyo yapamıyorum abdest alamıyorum oturamıyorum sürekli yatıyorum ağrımda var..bugün kontrole gittik bebeğimde yaşamıyo galiba 6+6 haftalık olmuş kese çok güzel görünüyo ama kalp atışı duyulmadı 1 hafta daha beklicez yine duyulmazsa...ben belki haftayada okuyamayabilirim okuyamazsam listeden çıkartırsınız kendimi toparlayınca tekrar katılırım inş.
İyigeceler kızlar nasılsınız?Ben toparlanmaya çalışıyorum ama boğazlarım baya bir kötü sesim kısık yutkunamıyorum:18:Yarın sağlık ocağına gideceğim kendim için,Birde 20 lik dişim çürümüş yeni farketteim sanırım çekerler onuda:18renses hanımda evde benimle büyümeye çalışıyor.Ya havalar ne kadar sıcak oldu böyle birden bastırdı sıcaklar:18:
kuzum yanıma eleman arıyoruz da görüşmeye gelmişti bir kız onunla konuşurken kk beni atmışşşşşbu saferde sen yoksun ....
geldim ama sana yetişemedim kuzummm öpüyorum seni Allaha emanet ollllkaçtı mı bizim kız yineneyse bende gidip şu insancıkların anahtarını vereyim bari canım kendine iyi bak selam söyle as belove de yarın görüşürüz
al benden de o kadar eşim yapalım diyordu ilk seneler yok diyordum daha hazır değiliz biraz toparlanalım maddi olarak hatta ertesi gün hapı içtiğimi bile bilirim. Rabbim nasıl pişmanım nasıllllll inşallah yollar meleklerimizi Allahımmmmcanım yaa bende senin gibiydim çok büyyüükkk konuştum..çocuk istemedim yıllarca şimdi acısını çekiyorum..binlerce kez tövbe ettim..dersimi aldım bende eşimde artık çok çok istiyoruz...
insaf ya Allah karşılaştırmasın öyle insanlarla..bizim ev sahibi de depozitoyu geri ödeme konusunda vukaatlı canım 5ay önce taşınan arkadaş daha tamamını alamadı..
hahhh anla halimizi biraz.
canım ben bu sene kps ye giremiycem ne yazıkki. işlemleri tam yapmamışım
nasip artık
canım ben şimdi çıkıyorum. halı sildim kırlent vb yıkadım ter bastı :S duş alayım.
bak canımı sıkmayın haaaaaaaaaa
dalaşacak yer arıyorum zaten sizesarmayım :)
ben de yarın 3 meryem okumaya niyetlendim. liste için. anca toparladım kendimi.
fazla okuyalım da çabuk bitsin :)
öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm aeoooooooooo
canım şu an neofortil kullanıyor eşimkuzum sen ne kürleri uyguluyorsun?
inşallah sizin karyotipte temiz çıkacak hayırlısıyla
amin canım aminnnn
Kızlar 1.11 cikmis degerim. Ne yani anlamadim sonuç nedir
Canim bu 4 . Geçen günüm. Degerim nasil sizce var midir bebek
Canim bu 4 . Geçen günüm. Degerim nasil sizce var midir bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?