canım özelden yazmak ister misinHiç hayır değil Muhat...Kötü şeyler düşünüyorum ilersi için,buraya yazmaya bile korktuğum şeyler..Ya çok sıkılıyorum anlatamam,göremiyorum ilerisini,hayaller bile öyle uzakki.Daha farklı şeyler düşünüyorum,daha başka şeyler için dua ediyorum.Rabbim yardımcım olsun,ayırmasın imandan,çok sıkıldım ama ben,dua et bana...
bu forumda tanıştığım bir arkadaş vardı.tüp bebek yapacaktı önümüzdeki ay kendiliğinden hamile kalmış adeti beklerken hamile olduğunu öğrenmiş..çok güzel...onun da eşinin morfolojisi 0 dı...demekki çok önemli değil olacaksa oluyor...
çok geçmiş olsun. baya bi sıkıntı yaşamışınız ailecek.. anne oğula da çok üzüldüm. Rabbim ailesine sabır versin..selamün aleyküm güzel anneler ve anne adayları nasılsınızkızlar ben bugün tedaviye başladım biraz buruklukla maalesef moralim çok bozuk nedenini merak edeceksiniz tabiki şöyleki perşembe günü tv açmış haberleri izliyordum son dakika haberi fatihte bir araç doğalgaz kutusuna çarpmış ve 2 ölü var diye alt yazıyı gördüm o an içim acıdı nedendir bilmem tam o sırada telefonum çaldı eşim aradı o kazayı görümcemin kayınbabasının yaptığını söyledi durum şöyle olmuş görümcem çocukları onun görümceleri kayınvalidesi kayınbabası falan fatihte bir doktora gidiyorlar kayınbabasıda hacamat yaptırmak için onlara sizi ben götüreyim diyor yaşlı adam görümcemi ve çocuklarını arabadan indirdikten sonra şekeri düşüyor ve komaya giriyor fren yerine gaza basıyor o dar sokaklarda insanlar kaçacak yer bulamıyorlar 2 kişi anne oğul ölüyor 7 kişi yaralı 7 arabayı pelt ediyor en son doğalgaz kutusuna çarpıp duruyor Allah'tan hemen fark ediliyor ve igdaş tarafından müdahale ediliyor yoksa küçük kıyamet kopacaktı biliyorsunuz bundan 20 gün öncede bizim apartmanda yangın çıkmıştı ve ben tamamen psikolojik açıdan çökmüş durumdayım herşeyden korkar oldum bugün tedavimide iptal edecektim ama en azından bu durum bana moral olur diye düşündüm inşallah sonucu güzel olurda bu sıkıntılı günlerin ardından biraz güzellikler yaşarım benden haberler bu şekilde sizler nasılsınız
evet aslında doğru diyon.. hiç olmazsa kışa kadar bekliycez.eşime bitkisel kürler ve ilaç içircez ve en önemlisi sigarayı bırakması için baskı yapıyoruz.. hiç olmazsa 5-6 ay daha geçsin.. inşallah kendiliğinde olur canım yaa...5 ayda 2 katı artmış sayınız, ne güzel.
ben hemen tüp yaptırmazdım küre ve ilaçlara devam ederdim.
s
yinele canımmm ne demek . ya aslında sen benim için moral kaynağısın. eşim tüpbebeğe karar verdiğinde seni kastederek bi arkadaşımda bizim gibiydi böyle böyle yaptılar kendiliğinden hamile kaldı dedim.. bizde deneyelim mücadele edelim diyorum.Yineliyorum devamlı ama yine siz bilirsiniz ancak ben biraz daha devam etmeniz yönünde ısrarcıyım keçiboynuzunun farklı şekillerini yedirebilirsin misal benim eşimde kürü içemedi bende pekmezini yedirdim tozunu kullanabilirsin özünü kullanabilirsin yerse kendisini kullanabilirsin çok çeşidi mevcut birini sever inşallah zaten proxeed vermişti galiba dr. eşine bak 3ay sonra nasıl bir sayıyla karşılaşacaksınız bence direk son noktaya gitmeyin çünkü o da tutmazsa çok daha büyük bir hüsranla karşılaşırsın canım bitkisel takviyelerde bulunabilirsin kuruyemiş seviyorsa bol bol kuruyemiş kuru incir vs. yedirebilirsin. Ve sadece sperm testi ve hormon testiyle nasıl tüpe karar kılabiliyor ki dr. biz bir tüp bebek parası harcadık nerdeyse testlerine eşimin bunun karyotipi var dna hasar testi var inhibin var var oğlu var senin pıhtılaşma durumuna bakılmadan eşinin durumuna bakılmadan nasıl tüpe karar kılabiliyor bu dr.lar yaa hayret ediyorum sonra tutmadı neden tutmadı değerlerin biraz da olsa düzelmesi gerek çünkü örneğin dna hasarı varsa pgt yöntemiyle tüp olmanız gerekecek o yapılmazsa tutmama şansı çok yüksek ve raporlu da olsa devlet sadece iki kere karşılıyor tutma şansın kendin söylüyorsun en iyi ihtimalle %50 en iyi ihtimalle o yüzden iyi düşünüp doğru karar vermelisiniz bence canım yaşın 30olsaydı hiç düşünme direk yap derdim ama (tabi gerekli araştırmalar yapıldıktan sonra) gençsin bence bekleyin ayrıca biz 1seneye yakın süredir uğraşıyoruz daha yeni düzeldi değerlerimiz 5ayda da iyi bir artış göstermiş bence biraz daha savaşmalısın
canım benim bu sabah geldim hemen kk ya bakayım dedim senin için..bence sen hamile kaldın ve değerin düşüşe geçti kan tahlilini öyle yaptırdın.yani ozamana geldi..yani senin ki düşük oldu..yoksa çift çizgi çıkmazdı..Canim ozeline mesaj attım.
Bu hafta alttan muayene olcam ve soğan kuru kullqncam.
Sonra DA bebisin tutunmasini kolaylastiracsk ilaç kullanmayı planlıyorum.
Aslında umut Verdi bu olay bana.demek geçen ay o kadar parca bu yüzden gelmiş. varligini bilmeden kayıp mi ettik acaba bebeklerimizi.
hanimlar bu konuda fikirlerinize ihtiyacımız var
canım çok çok geçmiş olsun ..çok büyük bir kaza Allah ölenlere rahmet kalanlara sabır versin...kendini bırakma bence kötü düşünceleri at kafandan sadece bebğine odaklanmaya çalış..hayırlısı olsun...selamün aleyküm güzel anneler ve anne adayları nasılsınızkızlar ben bugün tedaviye başladım biraz buruklukla maalesef moralim çok bozuk nedenini merak edeceksiniz tabiki şöyleki perşembe günü tv açmış haberleri izliyordum son dakika haberi fatihte bir araç doğalgaz kutusuna çarpmış ve 2 ölü var diye alt yazıyı gördüm o an içim acıdı nedendir bilmem tam o sırada telefonum çaldı eşim aradı o kazayı görümcemin kayınbabasının yaptığını söyledi durum şöyle olmuş görümcem çocukları onun görümceleri kayınvalidesi kayınbabası falan fatihte bir doktora gidiyorlar kayınbabasıda hacamat yaptırmak için onlara sizi ben götüreyim diyor yaşlı adam görümcemi ve çocuklarını arabadan indirdikten sonra şekeri düşüyor ve komaya giriyor fren yerine gaza basıyor o dar sokaklarda insanlar kaçacak yer bulamıyorlar 2 kişi anne oğul ölüyor 7 kişi yaralı 7 arabayı pelt ediyor en son doğalgaz kutusuna çarpıp duruyor Allah'tan hemen fark ediliyor ve igdaş tarafından müdahale ediliyor yoksa küçük kıyamet kopacaktı biliyorsunuz bundan 20 gün öncede bizim apartmanda yangın çıkmıştı ve ben tamamen psikolojik açıdan çökmüş durumdayım herşeyden korkar oldum bugün tedavimide iptal edecektim ama en azından bu durum bana moral olur diye düşündüm inşallah sonucu güzel olurda bu sıkıntılı günlerin ardından biraz güzellikler yaşarım benden haberler bu şekilde sizler nasılsınız
ya bende c.tesi hastalandım...yani dolunay olunca hamilelik mi oluyor anlamadım...bu sabah ezandan sonra başladı canım.
eger dolunayda sayılırsak iyi :)
rahim duvarını soganmı kalınlaştırıyo.
canım sana da günaydın...bende geldim geçmişe baktım...hadi sende bak gel...Günaydın canlarımmm geçmişe bir bakayım da geleyim
amin amin..canım cümlemize inşallah...ne güselll maşallah... Rabbim sanada versin ...
evet aslında doğru diyon.. hiç olmazsa kışa kadar bekliycez.eşime bitkisel kürler ve ilaç içircez ve en önemlisi sigarayı bırakması için baskı yapıyoruz.. hiç olmazsa 5-6 ay daha geçsin.. inşallah kendiliğinde olur canım yaa...
Rabbim senin de yüzünü güldürsün inşallah en yakın zamanda ...
yinele canımmm ne demek . ya aslında sen benim için moral kaynağısın. eşim tüpbebeğe karar verdiğinde seni kastederek bi arkadaşımda bizim gibiydi böyle böyle yaptılar kendiliğinden hamile kaldı dedim.. bizde deneyelim mücadele edelim diyorum.
bende kızıyorum doktorlara 2 farklı hastaneye gittik ikiside kesin konuştu tüp bebekten başka çocuk sahibi olma şansınız yok diyorlar. biz de hemen teslim olmayacağız inşallah kürlerle ilaçlarla dualarla(dualarınızla) ve de eşimi sigaradan uzaklaştırmakla inşallah 5-6 ay en azından savaşacağız.
Rabbim sana da en yakın zamanda versin hayırlısıyla inşallah.. canımsınız...
canım benim bu sabah geldim hemen kk ya bakayım dedim senin için..bence sen hamile kaldın ve değerin düşüşe geçti kan tahlilini öyle yaptırdın.yani ozamana geldi..yani senin ki düşük oldu..yoksa çift çizgi çıkmazdı..
canım çok çok geçmiş olsun ..çok büyük bir kaza Allah ölenlere rahmet kalanlara sabır versin...kendini bırakma bence kötü düşünceleri at kafandan sadece bebğine odaklanmaya çalış..hayırlısı olsun...
ya bende c.tesi hastalandım...yani dolunay olunca hamilelik mi oluyor anlamadım...
canım sana da günaydın...bende geldim geçmişe baktım...hadi sende bak gel...
evet canım sonunda geldi son gün biraz umutlandım ama cuma günü akşam başladı maalesef...tutmadı..oysaki çalışmıştık ..ben anladım bu iş böyle olmayacak.çünkü bebeği düşünerek yapıyorsun olmuyor...en iyisi tüp bebek ...kuzummmm nasılsınnn hastalanmışsın galibaaa hayırlısı inşallah bir daha ki aya güzel haberler verirsin bizlere inşallahhh
Bende acaip yorgunum yaaa haftasonu maraton gibiydi accık temizlik yaptım daa
günaydın kızlar burdasınız ne güzel nasılsınız bakalım sakın bir yere kaçmayın
kuzummm bu Rabbimin sana yolladığı bir işaret sabır diyor bize sabredin ki mucizenizi yollayayımmmhanımlar cepten girince size cevap yazamadım
biz öğlen gittik drye onlar da sonuçları pazartesi alırsınız dedi.
2 gündür evde yaptım pozitif çıktı.
ayın 8 inde ovulasyonda çift çizgiyi gördük. 10 unda çatladı desek 14 gün geçti.
1,11 nasıl? bi de az önce pembelik gördüm
eşimle çok havaya girdik yahuuuu,
nasıl özlemle beklemişsek artık
rabbim hayırlısını versin, artık merakla sabahı bekliycem
hayırlı olsun canımmm Rabbims qağlıkla hayırla kucağına almayı da nasip etsin inşallah belki ikiz geliyordurrrkızlarrr merhabaallarr nasılsınızz??her şey yolundadır umarımmm.dün transferimin 8. günü kan tahlili yaptırdım degerimm 133 cıktı ıinşaallahh devamı gelirr ve rabbim herkese nasip ederrr....
sen cumartesi dr.a gitmeyecek miydin canımselam kızlar nasılsınz .. ben sızlere bışey sormak ıstyrm benm adetm dundu olmadım owulsyn testi yaptım çift çzgi yıne yaptım evet :) çünkü çok almıştım adet olmadım henuız gogslerım çok şiş arada adet olackmşn gibi samcım var aferdsnz ama gazm var bılmyrm ne bnlr ya ALLAHIM HAYIRLI SONUÇLAR VER RABBIM
canım benimmmmmmm gelecek o bebek Allahımın izniyleeeCanim her arkadaş her konuda bilgi sahibi degil. O yüzden cevap alamazsan sitem etme. Bizde soru soruyor ama hepsine cevap alamıyoruz.
Soruna gelince benim 4 günüm geçti ovude 2 kez çift çizgi gordum. Dün 04 gibi de kanamam badladi.
Az önce drye gittim ya düşük yada kist atiyosun dediler.
Kan testi yaptırmanın Daha uygun olacaktir.
görümcemde aynı şeyleri yaşıyor her ay canım ona da dr. yumurtalar dölleniyor ancak kaliteli olmadıkları için tutunamadan düşüyorlar dedi ilaçlarla takviye yapacaklar inşallahhhCanim ozeline mesaj attım.
Bu hafta alttan muayene olcam ve soğan kuru kullqncam.
Sonra DA bebisin tutunmasini kolaylastiracsk ilaç kullanmayı planlıyorum.
Aslında umut Verdi bu olay bana.demek geçen ay o kadar parca bu yüzden gelmiş. varligini bilmeden kayıp mi ettik acaba bebeklerimizi.
hanimlar bu konuda fikirlerinize ihtiyacımız var
Canım benim evet zor bir dönemden geçiyoruz vefat edenler bizim mahallede oturuyordu ama bu olay senin pes etmen için bir neden değil asla ve aslaselamün aleyküm güzel anneler ve anne adayları nasılsınızkızlar ben bugün tedaviye başladım biraz buruklukla maalesef moralim çok bozuk nedenini merak edeceksiniz tabiki şöyleki perşembe günü tv açmış haberleri izliyordum son dakika haberi fatihte bir araç doğalgaz kutusuna çarpmış ve 2 ölü var diye alt yazıyı gördüm o an içim acıdı nedendir bilmem tam o sırada telefonum çaldı eşim aradı o kazayı görümcemin kayınbabasının yaptığını söyledi durum şöyle olmuş görümcem çocukları onun görümceleri kayınvalidesi kayınbabası falan fatihte bir doktora gidiyorlar kayınbabasıda hacamat yaptırmak için onlara sizi ben götüreyim diyor yaşlı adam görümcemi ve çocuklarını arabadan indirdikten sonra şekeri düşüyor ve komaya giriyor fren yerine gaza basıyor o dar sokaklarda insanlar kaçacak yer bulamıyorlar 2 kişi anne oğul ölüyor 7 kişi yaralı 7 arabayı pelt ediyor en son doğalgaz kutusuna çarpıp duruyor Allah'tan hemen fark ediliyor ve igdaş tarafından müdahale ediliyor yoksa küçük kıyamet kopacaktı biliyorsunuz bundan 20 gün öncede bizim apartmanda yangın çıkmıştı ve ben tamamen psikolojik açıdan çökmüş durumdayım herşeyden korkar oldum bugün tedavimide iptal edecektim ama en azından bu durum bana moral olur diye düşündüm inşallah sonucu güzel olurda bu sıkıntılı günlerin ardından biraz güzellikler yaşarım benden haberler bu şekilde sizler nasılsınız
ne güzel anlatmışsın gülümmmÇetin bir yol bu..
Yokuşların olacak..
Belki zaman zaman hızın azalacak..
Yada önüne konulan setler seni zorlayacak..
Ama sen imanınla öyle bir eseceksin ki;
Hedefin aynı doğrultu da olacak..
Ve göreceksin ki yolun seni hiç yanıltmayacak..
ne oldu tatlım sana topiğimizin umudu ne oldu da bu kadar karamsar olduuuuHiç hayır değil Muhat...Kötü şeyler düşünüyorum ilersi için,buraya yazmaya bile korktuğum şeyler..Ya çok sıkılıyorum anlatamam,göremiyorum ilerisini,hayaller bile öyle uzakki.Daha farklı şeyler düşünüyorum,daha başka şeyler için dua ediyorum.Rabbim yardımcım olsun,ayırmasın imandan,çok sıkıldım ama ben,dua et bana...
ne güzel canımm iyi bir adım atmışsınız sonumuz tüp bile olsa süpermenlerin kalitesinin artması gerekiyor maalesef ki bence hiç gerek kalmayacak Allahımın izniyle o bebek buraya gelecekevet aslında doğru diyon.. hiç olmazsa kışa kadar bekliycez.eşime bitkisel kürler ve ilaç içircez ve en önemlisi sigarayı bırakması için baskı yapıyoruz.. hiç olmazsa 5-6 ay daha geçsin.. inşallah kendiliğinde olur canım yaa...
Rabbim senin de yüzünü güldürsün inşallah en yakın zamanda ...
yinele canımmm ne demek . ya aslında sen benim için moral kaynağısın. eşim tüpbebeğe karar verdiğinde seni kastederek bi arkadaşımda bizim gibiydi böyle böyle yaptılar kendiliğinden hamile kaldı dedim.. bizde deneyelim mücadele edelim diyorum.
bende kızıyorum doktorlara 2 farklı hastaneye gittik ikiside kesin konuştu tüp bebekten başka çocuk sahibi olma şansınız yok diyorlar. biz de hemen teslim olmayacağız inşallah kürlerle ilaçlarla dualarla(dualarınızla) ve de eşimi sigaradan uzaklaştırmakla inşallah 5-6 ay en azından savaşacağız.
Rabbim sana da en yakın zamanda versin hayırlısıyla inşallah.. canımsınız...
çok şükür canım yorucu br haftasonunun arkasından yine iş yerğindeyim sen nasılsınnngünaydın kızlar burdasınız ne güzel nasılsınız bakalım sakın bir yere kaçmayın
evet canım sonunda geldi son gün biraz umutlandım ama cuma günü akşam başladı maalesef...tutmadı..oysaki çalışmıştık ..ben anladım bu iş böyle olmayacak.çünkü bebeği düşünerek yapıyorsun olmuyor...en iyisi tüp bebek ...
günaydın dafnim..iyiyiz sen nasılsın canım...
Canim her arkadaş her konuda bilgi sahibi degil. O yüzden cevap alamazsan sitem etme. Bizde soru soruyor ama hepsine cevap alamıyoruz.
Soruna gelince benim 4 günüm geçti ovude 2 kez çift çizgi gordum. Dün 04 gibi de kanamam badladi.
Az önce drye gittim ya düşük yada kist atiyosun dediler.
Kan testi yaptırmanın Daha uygun olacaktir.
evet canım sonunda geldi son gün biraz umutlandım ama cuma günü akşam başladı maalesef...tutmadı..oysaki çalışmıştık ..ben anladım bu iş böyle olmayacak.çünkü bebeği düşünerek yapıyorsun olmuyor...en iyisi tüp bebek ...
günaydın dafnim..iyiyiz sen nasılsın canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?