ay hadi inşallahhhh haftasonu temizlik yaparken hareketlerim öyle kısıtlandı ki nefret ettim kendimden vallaMaşallah kuzum ya...aranızda en palamut etli benmiyim yahuu((şu dukanı da çok duydum hiç bakmamıştım nasıl bişeydir diye bu gün bakayım bende de hedef 60 altı 55 üstü...9 lu çay deneyecektim ama dukana bir bakim bari...incecik anneler olcaz kızlar
ay evet canım bilmiyorum ya kararsız kaldım işte bana şunu yapalım bunu yapalım derse naparım bilmiyorum acaip pahalıdır orası şimdişu aytuğ kolonkaya mı yoksa kuzum eltimin doktoru galiba
ay hadi inşallahhhh haftasonu temizlik yaparken hareketlerim öyle kısıtlandı ki nefret ettim kendimden valla
ay evet canım bilmiyorum ya kararsız kaldım işte bana şunu yapalım bunu yapalım derse naparım bilmiyorum acaip pahalıdır orası şimdi
sana 10puanlık bir uzman sorusu şu doktorum programına çıkan dr. var ya seminere gelmişti benim adımı da yazdırdık beni ücretsiz tek sefer muayeneye çağırdı gitsem mi gitmesem mi kararsızım ne yapsammm
ay hadi inşallahhhh haftasonu temizlik yaparken hareketlerim öyle kısıtlandı ki nefret ettim kendimden valla
ay evet canım bilmiyorum ya kararsız kaldım işte bana şunu yapalım bunu yapalım derse naparım bilmiyorum acaip pahalıdır orası şimdi
masa başı çalıştığımızdan hem iş yaparken hamlık oluyor hemde kilo verirken zorlanıyoruz..
Roparunuz varsa çok pahalı olmaz ama yoksa tuzludur tabi abimler kıdem tazminatını oraya yatırdı düşün artık...Ne düşünüyorsun canım ovi indüksiyonu mu aşılamamı?
şimdi aradım da adetin bitmeden gelseydin keşke tüp başlardık dediler şaşırdımtamam canım ben yanlış anlamışım seni sadece muayene için çağır dr ..git işte ne düşünüyorsun ki tetkik falan isterse devlette yaptırırsın
canım konuya balıklama atladım ama yazmak istedim Aytuğya bende gittim 2 yıl oldu galiba beni muayene etti ve benim endometriozisim vardı işte 5 katı büyümüş acil ameliyat dedi ameliyata girersemde yalan olmasın ya 2 bin yada 3 bin ayrıca para alırım dedi benimde özel sağlık sigortam ist dışı tabi ankaradaki doktorumu aradım böle böle acil ameliyat die kadın ameliyathaneyi hazırlattı falan işte hastaneye yatışım yapılacak kadın ultrasonla bi baktı Aslı kistlerin aynı duruyo ne büyümesi dedi şok oldum bide ist hastane ameliyattan sonra da normal yolla olmaz hemen tüp bebeğe başlıcaz demişti ama bu zamana kadar hiç bi doktor illa tüp bebekte demedi yani anlıcan benim kötü bi tecrübem var ve güvenmiyorum hatta sonrasında arayıp sölemek istedim ama değmez dedim tek düşünceleri para kazanmak bu insanların yazık yani öle işte canım kusura bakma konuyu görünce paylaşmak istedim
ne demek tatlımm tabi ki söyleyin ki öğrenelim bilelim ona göre hareket edelim valla beni şimdilik ücretsiz bir muayeneye çağırdılar yarın ne derler bilemiyorum zaten bana rakamlar çıkarırsa hayatta bişey vermem veremem yani şu an bir sürü tedavi vs. sıfırı tüketmiş durumdayız. Şimdi sen bunları söyleyince soğuyuverdim birden iyi mi:26:
sana da çok geçmiş olsun tatlım zaten ist.daki dr.ların hepsi öyle direk tüp diyorlar ama o şartlar altında bile bir düşük yaşadım. Rabbim nasip etsin yeter ki
canım beni de ilk ücretsiz çağırmışlardı ben programını aramıştım ordan dönüş yaptılar işte ücretsiz muayene die kalktık gittik ist a ama yıkım oldu bizim için inşallah sizin için hayırlısı olurrr canım zaten maddiyat işin öbür tarafı heleki bişeyler yapmak isteyip yapamayınca insan daha kötü oluyo Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Nasılsınız kızlarUmarım bir sorun yoktur hepiniz iyisinizdir.Muhat hamile değilmisin canım :44:Allah inşallah yakın zamanda nasip eder üzme kendini.Geçmişi okuyamadım.Varmı önemli gelişmeler bebiş haberleri,Allah hepinizin yüzün baksın Hepiniz anne olun hayırlısıyla inşallah
Kızlar dün pazarınız nasıl geçti, dün sağolsun eşimin yardımıyla halı yıkadık,hafif kirli olanları,diğerlerinide yarın vereceğiz halı yıkamaya,dün balkonu temizle camları sil halıları yıka derken,yukarda oturan ev sahibinin kızı gelmiş annesine gezmeye,koca kadın sen kalk benim temiz balkona yeni yıkanmış halılı yere,halı silkeleÜstelik o sırada eşimde biraz dinleneyim diye balkonda oturuyormuş.Görünce eşimin siniri tepesine çıkmış,bende çamaşır seriyordum başka bir balkonda, bir baktımki eşim yukarı çıkmış yaptığınız ayıp değilmi heryer battı yenidenmi temizleyelim demeye kalmadan,kızı kusura bakmayın diyeceğine eşime bağırdı,oğluda 18 yaşında eşime horozlanmış,eşim kendimi zor tuttum dedi ve eşimde onlara bağırdı çağırdı haklı olarak,kısmetse bu evden taşınmayı düşünüyoruz,Allah herkezi hayırlı komşularla insanlarla karşılaştırsın,insanlıktan nasibini almamışlardan uzak etsin.Apartman hayatında bu tarz şeylerin olmaması gerekli kimse kimsenin pisliğini çekmek zorunda değil sonuçta.En nefret ettiğim şey birşey çırpıp birilerini rahatsız etmek Halını ya süpür yada sil temizlemeye ver Taşınma işide kolay değil ama herşeyde bir hayır vardır,evimin manzarası güzel olsada komşuluk adına birşey olmadığı için belkide böylesi bizim için daha hayırlı olacak.Allah ev sahibi olmayı nasip etsin bize ve olmayan herkeze Ev alma komşu al diye boşa denmemiş,üstelik günleri gelmeden her ay tıkır tıkır kiralarını ödedik şimdiye kadar,karşılığındada nankörlük bulduk,bizden sonra bulsunlar artık iyisini
Allah'a emanet olun,kızım acıkmış çıkmam lazım görüşmek dileğiyle
şimdi aradım da adetin bitmeden gelseydin keşke tüp başlardık dediler şaşırdım
ne kaybederiz dimi gidelim bakalım
maddiyat zorlar bizi zaten canım ama raporum yarım kalmıştı hamile kalınca canım bakalım ne diyecek yarın ona göre bakarız artık
pek olumlu yorum görmedim ama gidelim bakalım o da bir yorum yapsın canım ne diyecekbismillah!... önce daha basit tedavilerden başlayaydı eyiydi..ya bu tüpçülerde başım ağrıyo diyene tüp bebek yapalım diyecek nerdeyseneyse canımcım bir görüş dediğin gibi ne kaybedersin ki...
yok tatlım yaa 57ye düşsem harika olur ama daha 6-7kilom var nasıl yapcam onu da bilmiyorumama senin boyun uzunmuş en azından 3-4kg fazlalık göze batmaz...
canım nasip olmadı henüz bebiş.ben de muhatın olumlu haberini alacam diye sayfaları tek tek okudum.sanki kendim hamile kalmışım gibi sevinmiştim...
ama yakındır inşallah bi daha ki ay alırız hayırlı haberlerini muhatcığım...
mutluluk canım hayırlı uğurlu olsun ... Rabbim hayırlı etsin inşallah..tüp mü yapmıştınız??
seyyan 2 tane meryem suresi okuyabildim. haftasonu çay topladık çok yoğundu ya .. bittimi eksikler acaba ona göre okuycam inşallah...
evet canım büyük ihtimal düşük,canım benim bu sabah geldim hemen kk ya bakayım dedim senin için..bence sen hamile kaldın ve değerin düşüşe geçti kan tahlilini öyle yaptırdın.yani ozamana geldi..yani senin ki düşük oldu..yoksa çift çizgi çıkmazdı..
canım çok çok geçmiş olsun ..çok büyük bir kaza Allah ölenlere rahmet kalanlara sabır versin...kendini bırakma bence kötü düşünceleri at kafandan sadece bebğine odaklanmaya çalış..hayırlısı olsun...
ya bende c.tesi hastalandım...yani dolunay olunca hamilelik mi oluyor anlamadım...
canım sana da günaydın...bende geldim geçmişe baktım...hadi sende bak gel...
kuzummm bu Rabbimin sana yolladığı bir işaret sabır diyor bize sabredin ki mucizenizi yollayayımmm
hayırlı olsun canımmm Rabbims qağlıkla hayırla kucağına almayı da nasip etsin inşallah belki ikiz geliyordurrr
sen cumartesi dr.a gitmeyecek miydin canım
canım benimmmmmmm gelecek o bebek Allahımın izniyleee
görümcemde aynı şeyleri yaşıyor her ay canım ona da dr. yumurtalar dölleniyor ancak kaliteli olmadıkları için tutunamadan düşüyorlar dedi ilaçlarla takviye yapacaklar inşallahhh
Canım benim evet zor bir dönemden geçiyoruz vefat edenler bizim mahallede oturuyordu ama bu olay senin pes etmen için bir neden değil asla ve asla
Rabbim vefat edenlere rahmet kalanlara sabır nasip etsinnnn
ne güzel anlatmışsın gülümmm
ne oldu tatlım sana topiğimizin umudu ne oldu da bu kadar karamsar olduuuu
ne güzel canımm iyi bir adım atmışsınız sonumuz tüp bile olsa süpermenlerin kalitesinin artması gerekiyor maalesef ki bence hiç gerek kalmayacak Allahımın izniyle o bebek buraya gelecek
çok şükür canım yorucu br haftasonunun arkasından yine iş yerğindeyim sen nasılsınnn
canım çarşamba günü kesin yaptırcam:) çok teşekkür ederim :):):):):)muhat senin bu şüpheli geçikmelerin ve yoğun kanamaların erken düşükler olabilir.eğer yaptırmadıysan periferik kan analizi yaptırsana .günlük iğnelerle çözülebilicek bir sorun
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnYA RABBİM KADERİMDE MUHTAÇ OLMAK VARSAK O MUHTAÇLIĞIM SANA OLSUN BENİ (bizleri)SENDEN BAŞKASINA MUHTAÇ ETME
as canım..s.a kızlar ............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?