esma bak dedik sana.üzüldün boş yere bebişide üzüyosun aaaaa.. değerler bünyeye göre şekerim seninki öyleymiş. çok yüksek olmasıda iyi bişey değil ayrıca tansiyon habercisi canım. boşver normalden normalden ilerlesin. hayde topic e bir bebiş daha geliyor inşAllah.... Allah ım ortalık çocuk sesi dolacak yawww
ayşe bu yağı yaparsan çok faydasını görcen ama azimle sabırla yap. hemen fayda olmaz bir seferde.
bide canım istersen sana temizliğe geleyim. haftasonundan antremanlığım. çok süper cam ve yer silerim. ama toz almaya başka biride geldin. hiç sevmem toz alma olayını.
özloş ikimizde aynı şeyi düşünmüşüm bende büyük sandım ama küccükmüş yawww...
cnm benim ins.ya ben kalp atisini duyana kadar inanmiycam galiba.bir sene bekleyince boyle oluyo galiba.ins hayirlisiyla kucagima alirim. Allahim isteyen herkeze nasip etsin. canim sanada hayirli bir es nasip etsin rabbimm...
esma cım iyi düşün iyi olsun. kalp atışını duyunca bize de haber ver emi?? merak da bırakma. inş inş Allah burda isteyen herkese de versin inş. bu arada valla çok uzun zaman bekleyen milyonlarca insa var. Allah onlarında yar ve yardımcısı olsun. çok zor bir durumdur eminim. ne zaman duyacaksınız acaba kalp atışlarını?? merak ettim de..
Canım çooook geçmiş olsun. Ama oidrar problemini gebe kalmadan önce hallet mutlaka. Neyse ki ağrıların dinmiş canım..ben rahatsızm ve yataktayım böbrek agrısıda başladı..kıvranıp duruyorum..dün kad.hast.druma gittim biliyorsunuz klomen kullanıyorum yum.12. günde 13mm olmuş önceki ay 20 mm di ben umutsuzum ama dr yum.büyüyecek diyor nasiip rabbim yazmışsa olacak inş..
Daha erken haber verseydin gelirdim ben yardıma canım yaaaa...bayram temizliği yaptınız mı..
ben halı yıkamayacağım için silip süpüreceğim ama hastayım bana yardıma gelirmisiniz
istanbulda tedavi olucağız 2 saat 2,5 saat sürer burdan gitmek asgari üçret aln birilerin hele daha yeni evliyse nerden 10 bin lira bıraktım ben gerçeten artık üzüntü bile duymuyorum göz yaşım bile yok içimde
özlem günlük içmen gereken sütünü iç yoğurdunu ye. adama hasta etme
bunlar önünü gördüğün günlerin bence. ilkerde karnın kocaman olunca asıl o zaman göremicen. 3 ü bir aradaa :))))))))) kıs evdeki çekyata sığıyor musunuz :))))
İlahi Turkuaz kısss gülmekten karnıma ağrılar girdi valla bı görsen neler yiyom sanki 5 aylık hamile gibi oldum  şimdilik cekyata sığıyoruz
seminay ve antisocial için ayet el kursi listesi
ayse035==200 tane okuyacak
orlic==200 tane okuyacak
turkuaz==20 tane okudu
rösseens==200 tane okuyacak
okumak isteyenler eklenecektir
çok özür dilerim benim netim kapandı giremedim uzun süre eski listelerde gördüm adımı ama artık yok tabiki bayramın 1. günü hasta olmam gerek ama o zamana kadar okusam sonra sölesem olurmu ya çok üzüldüm başka yerdende giremedim nete bügün açıldı hemen baktım.bugün başlarım okurum yasin-i şerif.allahım her isteyene hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin hayırlı zamanda inşallah...
Aman Allah ağlatmasın gül. haydi yarın inş hep beraber güleceğiz. bu akşam güzelce uyu birşey kafana takmadan. dua et uyu. hadi bebek görim seni.. :))))
karnın şişince resim bekliyom haberin ola... 3 kişilik resim :)))
İnşallah canim inşallah bakarsın 3 kisi geliriz düğününe halay çekeriz tey tey tey Allah o günleri hayirlisiyla nasip etsin âmin yarabbim amin
orlic ve sebilem için ayet el kursi listesi
ayse035==200 tane okuyacak
yandev==100 tane okuyacak
özlemlk==50 tane okuyacak
antikdeniz==50 tane okuyacak
okumak isteyenler eklenecektir
arkadaşlar eklemeyi unuttuklarım olabilir kusura bakmayın
kendinizde ekleyebilirsiniz isminizi listeye
canım sağol allah razı olsun inş olumlu seyler olur inş. bu ay arkadaşlarla birlikte güzel haberlerimizi burdan haykırırız..senin tatilin nasıl gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?