Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

cnm benim ins.ya ben kalp atisini duyana kadar inanmiycam galiba.bir sene bekleyince boyle oluyo galiba.ins hayirlisiyla kucagima alirim. Allahim isteyen herkeze nasip etsin. canim sanada hayirli bir es nasip etsin rabbimm...

cnm benim ins.ya ben kalp atisini duyana kadar inanmiycam galiba.bir sene bekleyince boyle oluyo galiba.ins hayirlisiyla kucagima alirim. Allahim isteyen herkeze nasip etsin. canim sanada hayirli bir es nasip etsin rabbimm...

esma cım iyi düşün iyi olsun. kalp atışını duyunca bize de haber ver emi?? merak da bırakma. inş inş Allah burda isteyen herkese de versin inş. bu arada valla çok uzun zaman bekleyen milyonlarca insa var. Allah onlarında yar ve yardımcısı olsun. çok zor bir durumdur eminim. ne zaman duyacaksınız acaba kalp atışlarını?? merak ettim de..

özlem günlük içmen gereken sütünü iç yoğurdunu ye. adama hasta etme
bunlar önünü gördüğün günlerin bence. ilkerde karnın kocaman olunca asıl o zaman göremicen. 3 ü bir aradaa :))))))))) kıs evdeki çekyata sığıyor musunuz :))))

Allah ısteyen herkeze nasıp etsın cnm. valla bende bılmıyorum ama daha cok vardır heralde.kendı doktoruma gıdemedım ızne cıkmıs artık bayramdan sonra gıdıcem ona.haber verırım cnm merak etmee.

cnm ben 3 yasın ve 50 ayetel kürsümü okudum. Allah kabul etsın inş.rabbım ıstıyen herkeze saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsin inş.

arkadaşlar merhaba h.sonu giremedim muhtemelen bayramda da giremicem buraya o yüzden bu hafta ne yapıyoruz kime ne kadar okuyoruz ayşecim ordamısın huhuuuu? bi bilgi bi liste yapta bende akşam okuyayım biran önce canım.

Canım çooook geçmiş olsun. Ama oidrar problemini gebe kalmadan önce hallet mutlaka. Neyse ki ağrıların dinmiş canım..
bayram temizliği yaptınız mı..
ben halı yıkamayacağım için silip süpüreceğim ama hastayım bana yardıma gelirmisiniz
Daha erken haber verseydin gelirdim ben yardıma canım yaaaa...
inşallah her şey gönlünce olur özneciğim...

ayse035==200 tane okuyacak
yandev==100 tane okuyacak
özlemlk==50 tane okuyacak
antikdeniz==50 tane okuyacak
orlic == 200 tane okuyacak
esmacvs==50 tane okudu

perlanore==3 tane okuyacak
blowhole==3 tane okuyacak
ozne hayat==3tan okudu
redhairredgırl==2 tane okuyacak
aruna==3 tane okudu
bahar27==3tane okuyacak
antikdeniz==3tane okuyacak
topeguk==3tane okuyacak
tondora==3tane okuyacak
sardunya==3 tane okuyacak
antisocial==3 tane okuyacak
seminay84==3 tane okuyacak
sebiilem==3tane okuyacak
orlic==5tane okudu
burcu81==3 tane okuyacak
ynzo6==3tane okuyacak
ozay37barış==3 tane okuyacak
şaşkınanne==3tane okuyacak
yaseminseza==3 tane okuyacak
hayalot=3tane okuyacak
yandev==3 tane okudu
melek04==3tane okuyacak
esmacvs==3 tane okudu
ayse035===3 tane okuyacak
özlemlk==3tane okuyacak
roseens ==2 tane okuyacak
Turkuaz8==3 tane okuyacak
paoosoner==3 tane okuyacak
özden35==3 tane okuyacak
viole==3 tane okudu

orlic ayşe yok heralde canım bu liste kim için kime okuyoruz sen biliyormusun? ben 3 yasin okurum bu hafta ayetel kürsü de okurum ama şimdilik sayı veremem yarın bildiririm canım

İlahi Turkuaz kısss gülmekten karnıma ağrılar girdi valla bı görsen neler yiyom sanki 5 aylık hamile gibi oldum 😍😍😍😍 şimdilik cekyata sığıyoruz

İlahi Turkuaz kısss gülmekten karnıma ağrılar girdi valla bı görsen neler yiyom sanki 5 aylık hamile gibi oldum  şimdilik cekyata sığıyoruz

Aman Allah ağlatmasın gül. haydi yarın inş hep beraber güleceğiz. bu akşam güzelce uyu birşey kafana takmadan. dua et uyu. hadi bebek görim seni.. :))))
karnın şişince resim bekliyom haberin ola... 3 kişilik resim :)))

seminay ve antisocial için ayet el kursi listesi

ayse035==200 tane okuyacak
orlic==200 tane okuyacak
turkuaz==20 tane okudu
rösseens==200 tane okuyacak

okumak isteyenler eklenecektir

çok özür dilerim benim netim kapandı giremedim uzun süre eski listelerde gördüm adımı ama artık yok tabiki bayramın 1. günü hasta olmam gerek ama o zamana kadar okusam sonra sölesem olurmu ya çok üzüldüm başka yerdende giremedim nete bügün açıldı hemen baktım.bugün başlarım okurum yasin-i şerif.allahım her isteyene hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin hayırlı zamanda inşallah...

canım senden haber gelmeyince çıkardım listeden ..2 tane oku o zaman canım bitirince haber verirsin ..peki ayet el kursi de okuyacakmısın

İnşallah canim inşallah bakarsın 3 kisi geliriz düğününe halay çekeriz tey tey tey Allah o günleri hayirlisiyla nasip etsin âmin yarabbim amin

İnşallah canim inşallah bakarsın 3 kisi geliriz düğününe halay çekeriz tey tey tey Allah o günleri hayirlisiyla nasip etsin âmin yarabbim amin

Aminnnnn şöyle en içteninden.. halay çekeriz tabiii... ay ne güsel olur be yaaa. oynasım geldi.... neysem yarın güzel haberler verde inş ben evde de halay çekerim tey tey tey

ben 100 tanemi okudum ALLAH kabul etsin.

canım sağol allah razı olsun inş olumlu seyler olur inş. bu ay arkadaşlarla birlikte güzel haberlerimizi burdan haykırırız..senin tatilin nasıl gidiyo

saol tatlım evde olmak çok güzelmiş dinleniyorum bol bol yarın yine dr. dayım bakalım ikinci bebişimiz netleşmedi daha kese büyümüş yolk sac oluşmuş bebek oluşmaya başlamış dedim dr. ama kalp atışı yoktu cuma günü dua diyorum rabbime hayırlı olanı nasib etsin diye ve de sizlerede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…