Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım toz larıda ben alırım
yaa sen evime gelecen bende sana temizlik mi yaptıracağım olacak sey değil ...
vallahi sizden ayrılamıyorum ki temizliğe başlayayım

Yok canim niye dalga gecsinler bide o hep dışarıda inşaatta aynı yerde olduğumuz zaman fazla gecinemiyoz

canım biz bütün gün bi aradayız hatta en çok dalga gecen teyzem.. diyor ki eşinle ne yapıyorsunuz büroda...sapık supuk konusuyor utandırıyor güldürüyor beni

ayyy ben çok isterdim eşimle aynı yerde çalışmayı ama eş bulmam lazım dime

Canim güzel değil aynı yerde cok sikiliyo insan ayse daha yeni evliya sorun yasamiyo biraz geçsin görürüm ben 😘😘başlıcak kıskanç lıklar kavgalar umarım başlamazda

canım toz larıda ben alırım
yaa sen evime gelecen bende sana temizlik mi yaptıracağım olacak sey değil ...
vallahi sizden ayrılamıyorum ki temizliğe başlayayım

kıs yakın olsam gelirim. 2 kişi oldumu valla 5 saatte bitiyor.ne olcak sankim..
canım çıktı şaka maka bir yana. yerler kapılar camlar. mutfak dolaparının üstü kapakları banyo, mobilya tozlar.. anama cmt gece yatamadım yorgunluktan bugünde işe gelemedim. hamladım 1,5 aydır bu kadar derinlemesine yapmadım.bu benim aylık temizliğim haftalık genel olarak yapıyom. biraz falaz titizimde. çok yıpratıyom kendimi temzilik diye huy işte.

canım biz bütün gün bi aradayız hatta en çok dalga gecen teyzem.. diyor ki eşinle ne yapıyorsunuz büroda...sapık supuk konusuyor utandırıyor güldürüyor beni

canım vallahi bazen işlerle alakalı sıkıntı olduğunda hiç te güzel olmuyo birlikte çalışmak ..
birbirimize kalem silgi fırlatır dururuz

Canim güzel değil aynı yerde cok sikiliyo insan ayse daha yeni evliya sorun yasamiyo biraz geçsin görürüm ben başlıcak kıskanç lıklar kavgalar umarım başlamazda

aman ne olcak be ya.. benim olursa kıkançlıktan olur başka birşeyde olmaz kavgam. ben normalde tatlı dille konuşunca hemen ikna olurum. ama dediğim gibi önce şu hayırlı kocayı bulmam gerek değil mi

canım bende haftada 1 defa yaparım temizlik ama camları o kadar sık silmiyorum..
sen ne işle meşgulsun canım

aman ne olcak be ya.. benim olursa kıkançlıktan olur başka birşeyde olmaz kavgam. ben normalde tatlı dille konuşunca hemen ikna olurum. ama dediğim gibi önce şu hayırlı kocayı bulmam gerek değil mi

canım rabbim dualarının karsılığını verecek inanıyorum çok güzel bi evliliğin olacak allahın izni ile

hayde ayşem sen temizliğe ben işe
özlem sende boğazına bakmaya yeeee bacım sen yemeğini birşeyini
yarın doktor var :))))))))

evet sonra yine görüşürüz inş.. evet özlemcim bol bol ye rabbim sağlıklı hamilelik gecirmeni nasip etsin inş..
hadi öpüyorum sizi allaha emanet olun

Kiz şiştim iğce yeye sonumu göremiyor um valla

QUOTE=AYSE035;27003604]evet sonra yine görüşü
rüz inş.. evet özlemcim bol bol ye rabbim sağlıklı hamilelik gecirmeni nasip etsin inş..
hadi öpüyorum sizi allaha emanet olun[/QUOTE]

Âmin canim benim herkese benle beraber

ben cıktım allaha emanetsiniz

Sende Allah'a emanet ol canim kolay gelsin çabucak bitir isleri

benle sebileme okunuyomuşşş annaaam sıra gelmışmı bize
hayırlısı inşallah. ağzınıza saglık hepınızın inş. dualarımız kabul olsun
ben bayram tatılı gıremem topige yokum adet gunumde bayramın sonu inşallah dualarınızla gebe olmus olurumda hasta olmam çok tesaduf etti :)
ayşecım sacların içinde kendıme uygulayıp saclarımı kazandıgım bi formul var ıstersen verebılırım 2. yapmada saclarım çıkmya başladı yenıden pkodan cok dokulmustu

ayse035==200 tane okuyacak
yandev==100 tane okuyacak
özlemlk==50 tane okuyacak
antikdeniz==50 tane okuyacak
orlic == 200 tane okuyacak

perlanore==3 tane okuyacak
blowhole==3 tane okuyacak
ozne hayat==3tan okuyacak
redhairredgırl==2 tane okuyacak
aruna==3 tane okudu
bahar27==3tane okuyacak
antikdeniz==3tane okuyacak
topeguk==3tane okuyacak
tondora==3tane okuyacak
sardunya==3 tane okuyacak
antisocial==3 tane okuyacak
seminay84==3 tane okuyacak
sebiilem==3tane okuyacak
orlic==5tane okudu
burcu81==3 tane okuyacak
ynzo6==3tane okuyacak
ozay37barış==3 tane okuyacak
şaşkınanne==3tane okuyacak
yaseminseza==3 tane okuyacak
hayalot=3tane okuyacak
yandev==3 tane okudu
melek04==3tane okuyacak
esmacvs==3 tane okuyacak
ayse035===3 tane okuyacak
özlemlk==3tane okuyacak
roseens ==2 tane okuyacak
Turkuaz8==3 tane okuyacak
paoosoner==3 tane okuyacak
özden35==3 tane okuyacak
viole==3 tane okudu

aysecım bayram arası evımde net yok gırıp listeyı takıp edemem bu hafta top sende şekerim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…