ne güzel senlede dalga geçiyorlarmı eşinle çalıştığın içinoptimumu biliyorum canım ..neden olmasın inş..görüşürüz bigün
esma bak dedik sana.üzüldün boş yere bebişide üzüyosun aaaaa.. değerler bünyeye göre şekerim seninki öyleymiş. çok yüksek olmasıda iyi bişey değil ayrıca tansiyon habercisi canım. boşver normalden normalden ilerlesin. hayde topic e bir bebiş daha geliyor inşAllah.... Allah ım ortalık çocuk sesi dolacak yawww
ayşe bu yağı yaparsan çok faydasını görcen ama azimle sabırla yap. hemen fayda olmaz bir seferde.
bide canım istersen sana temizliğe geleyim. haftasonundan antremanlığım. çok süper cam ve yer silerim. ama toz almaya başka biride geldin. hiç sevmem toz alma olayını.
özloş ikimizde aynı şeyi düşünmüşüm bende büyük sandım ama küccükmüş yawww...
Yok canim niye dalga gecsinler bide o hep dışarıda inşaatta aynı yerde olduğumuz zaman fazla gecinemiyoz
Kisss gel kahve icelim yakınsın bana[/QUO
ne güzel olurdu ama ben tek basıma daha otobüse hiç binmedim ve yalnız bi yerlere gitmedim etrafı tanımıyorum ama güzel olurdu birlikte vakit geçirirdik
Canim benim inşallah gelirsin bı gün yakınım sana ve cok kolay buluncak bı yerdeyim Buay geldin geldin daha hamile kaldığında gelemezsin bahane üstüne bahane)
Yok canim niye dalga gecsinler bide o hep dışarıda inşaatta aynı yerde olduğumuz zaman fazla gecinemiyoz
ayyy ben çok isterdim eşimle aynı yerde çalışmayı ama eş bulmam lazım dime
ayyy ben çok isterdim eşimle aynı yerde çalışmayı ama eş bulmam lazım dime
canım toz larıda ben alırım
yaa sen evime gelecen bende sana temizlik mi yaptıracağım olacak sey değil ...
vallahi sizden ayrılamıyorum ki temizliğe başlayayım
Canim güzel değil aynı yerde cok sikiliyo insan ayse daha yeni evliya sorun yasamiyo biraz geçsin görürüm ben başlıcak kıskanç lıklar kavgalar umarım başlamazda
canım biz bütün gün bi aradayız hatta en çok dalga gecen teyzem.. diyor ki eşinle ne yapıyorsunuz büroda...sapık supuk konusuyor utandırıyor güldürüyor beni
canım vallahi bazen işlerle alakalı sıkıntı olduğunda hiç te güzel olmuyo birlikte çalışmak ..
birbirimize kalem silgi fırlatır dururuz
Canim güzel değil aynı yerde cok sikiliyo insan ayse daha yeni evliya sorun yasamiyo biraz geçsin görürüm ben başlıcak kıskanç lıklar kavgalar umarım başlamazda
kıs yakın olsam gelirim. 2 kişi oldumu valla 5 saatte bitiyor.ne olcak sankim..
canım çıktı şaka maka bir yana. yerler kapılar camlar. mutfak dolaparının üstü kapakları banyo, mobilya tozlar.. anama cmt gece yatamadım yorgunluktan bugünde işe gelemedim. hamladım 1,5 aydır bu kadar derinlemesine yapmadım.bu benim aylık temizliğim haftalık genel olarak yapıyom. biraz falaz titizimde. çok yıpratıyom kendimi temzilik diye huy işte.
Canim benim inşallah gelirsin bı gün yakınım sana ve cok kolay buluncak bı yerdeyim Buay geldin geldin daha hamile kaldığında gelemezsin bahane üstüne bahane)
vallahi çok isterim ama nasip bakalım eşimle konusur belki bayramdan sonra görüşürüz
aman ne olcak be ya.. benim olursa kıkançlıktan olur başka birşeyde olmaz kavgam. ben normalde tatlı dille konuşunca hemen ikna olurum. ama dediğim gibi önce şu hayırlı kocayı bulmam gerek değil mi
hayde ayşem sen temizliğe ben işe
özlem sende boğazına bakmaya yeeee bacım sen yemeğini birşeyini
yarın doktor var :))))))))
ben cıktım allaha emanetsiniz
hayde ayşem sen temizliğe ben işe
özlem sende boğazına bakmaya yeeee bacım sen yemeğini birşeyini
yarın doktor var :))))))))
ben cıktım allaha emanetsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?