Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

inş.inş.allah razı olsun canım benim ne güzel dua ediyorsun bizlere..içim bi hoş oldu..

ayşe cim boya bana yaramadı. saçım kuruydu iyice kuru oldu. taş gibi oluyor banyoda. ama benim beyaz dolu boyasız gezilecek gibi değil yane. mecburen boyuyorum.
bende şunu uygulamıştım bir zamnalar. badem yağının icine. bepanthene, bemiks ampül kır. saçının diplerine sür. beklet bekletebildiğin kadar. sonra yıka. ne dökülme ne bişey kalmıyor. saçı çok besliyor. ama sabırla yapmak lazım.

bu arada valla yatarken hep dua ederim. uykuya dalmadan evvelde insanın böyle beynini boşaltmaya çalıştığı bir an gibi olur ya. aha işte o ana içimden bu geçti valla.
ben biraz yapı olarak böyle tanıyım tanimiyim birinin derdini kendim gibi dert eder takarım dua ederim. oturup ağlarım. biraz tuhafım ama napem tabiatım bu. üzülüyom işte. ondan da böyle durunca aklıma geliyor hep.dışardan bu kadar merhametli görünmem ama içten çok merhametliyim.

bunun tam olarak kullanım tarifini verirmisin canım ..
evet uykuya dalmadan bi günü günahıyla sevabıyla bitirmiş oluyoruz..allahtan af dilemek bunlar bi nebze de rahatlatır insanı
dua etmek bundan baska yapacak bişeyimiz yok

canım tekrardan tahlil yaptırdınmı

evet cnm yaptırdım aıle hekımıne yarın bellı olcak sonuc.duaalarınızı eksık etmeyın ne olur.
aile ekımı oncekı kan tahlılıne gore hamılesın dedı.cok erken yaptırdıgından dusuk cıkmıstır dedı. hayırlısı artık yarın belı olcak cnm

Canim benim ben seni daha büyük sanmıştım.ne işle ugrasiyonuz işyerinde karabaglardami belki ziyaretine gelirim

evet turkuazda öyle dedi o da daha büyük sanmış beni..
eşim mali müsavir evlendiğimizden beri bana işleri yanında çalısıyorum inş.bu sene ünv.düşünüyorum rabbim hayırlısını nasip etsin tabii.
yerimiiz uzak canım 1.sanayideyiz çok istersim gelmeni

canım inş..sonuç katlanmıs olarak çıkacakk buna inanıyorum...

evet cnm artı olarak bıde evıkap amp. kat e vıtamını cok ii gelcek

Himm güzel meslektaş iz bende muhasebeciyim esimin yanında esim müteahhit bı de showrom var bende ordayim tabi suan evdeyim gıtmıyorum 1 sanayi uzak optimumda görüşürüz bir gün ortak nokta orası diye düşünüyorum

ne güzel senlede dalga geçiyorlarmı eşinle çalıştığın için optimumu biliyorum canım ..neden olmasın inş..görüşürüz bigün

esma bak dedik sana.üzüldün boş yere bebişide üzüyosun aaaaa.. değerler bünyeye göre şekerim seninki öyleymiş. çok yüksek olmasıda iyi bişey değil ayrıca tansiyon habercisi canım. boşver normalden normalden ilerlesin. hayde topic e bir bebiş daha geliyor inşAllah.... Allah ım ortalık çocuk sesi dolacak yawww

ayşe bu yağı yaparsan çok faydasını görcen ama azimle sabırla yap. hemen fayda olmaz bir seferde.
bide canım istersen sana temizliğe geleyim. haftasonundan antremanlığım. çok süper cam ve yer silerim. ama toz almaya başka biride geldin. hiç sevmem toz alma olayını.

özloş ikimizde aynı şeyi düşünmüşüm bende büyük sandım ama küccükmüş yawww...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…