Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Kızlar şimdi yine wcden geldim,ben sanırım adet oldum,regl gibiydi malesef...Üzgünüm...Çok dua etmiştim kan testine gitmeden hamile değilsem regl olayım diye....Napıcam ben şimdi bilmiyorum,test için gideyim mi yinede ama gitsem neye yarar.Çok kafam karışık şimdi...Hayırlısı olsun hakkımızda,söylenecek bişey yok,Rabbim Ol dememiş demekki....

muhakkak git canım hormonlarına bakılsın en azından pko varsa ona göre bir tedavi vs. başlanır hem yarın adetinin 2.günü oluyor tam zamanı yani hormonların için canım benimmmm hakkında hayırlısı inşallahhh

Peki kan testi yaptırmıyım dimi gebelik için,bu aptallık olur heralde

Canım bende onu sorcaktım,tüp bebek için doktorum adetin 3.günü benden testler istemişti ya,bu durumda yarın 2.gün oluyo;sence onları yarın yaptırmalı mıyım?

Devletteki doktor karşı çıkmaz heralde dimi,tüp tedavisine başlıcam,bu testler istendi yaptırmam gerekiyor desem?

yok canım karşı çıkmaz zaten merkezdeki dr.unda hormonlarına falan bakılmasını istemiştir bana dr. 2.veya 3.günü verebilirsin testlerini demişti problem olmaz hatta rapor çıkartırken hormonlarıma adetin 1.günü bakıldı
adet olduysan tamamen yaptırmana gerek yok bence canım kan testini ama bu lekelenme şeklindeyse bir yaptırsan fena olmaz bence canım ama vücudunu en iyi sen bilirsin adet oldum diyorsan yaptırma derim

Tamam canım bu doktor yeni gelmiş,iyi diyolar ama inşaallah bir sorun çıkartmaz....Ben tüp bebek uzmanının istediği testleri bir kağıda yazayım,doktorla görüşürüm yarın...Canım peki bu testlerde sadece kan mı alınıyo,başka bişey yok dimi?

Canım dün çok azdı ben böbrekle ilgili sıkıntı oldu sandım,üşütme falan;ama buraya yazdıktan sonraki regl gibiydi sanki,ben yarına kadar bi bakayım duruma göre canım,devamı gelecek mi bakalım?

Bide doktora desem,3 aydır adet görmedim;dün geldi azıcık,ama içimde kalmasın diye kan testi istiyorum desem,acır mı ki bana,ne düşünür acaba hakkımda

Son düzenleme:

canımcım hayırlısı hakkında
ama varsayalım adet olduysan

zaten hormon testlerine bakıt mutlaka 3.gün bakıyolar
lh
fsh

yani gitiğinde doktora söylersen yaptırır mutlaka

bide bu ay tedaviye başlamazsan
hayıt tohumunu denesene araştırıp benim bugün adetin 7. yani son günü inş
bende bugün başladım tekrar
geçen aylardada içimştim

kuzum sen zaten 3aydır olmuyorum dersen dr. otomatik olarak isteyecek senden hormon testini lh-estradiol-prolaktin hep bakacakalr bunlara evet canım hormonlarına kandan bakılıyor
çıkarmaz çıkarmaz sorun tatlım benimmmmmm sen sakin ol yeterrr

Hayırlısı Reyyancım,şimdi yine gittim,devamı geldi,artık adet oldum sanırım.Neyse hayırlısı,iyiki Rabbim dualarımı kabul ettide,testten önce oldum,onada şükür...

Canım ben testleri yaptırıp,tüp bebek uzmanını göndericem.Onun vereceği cevaba bağlı olarakta,artık başlamak istiyorum tedaviye...Gidene kadar hayıt tohumunu deniyim ama,çünkü bizim gitmemiz Ramazan Bayramından sonra olur büyük ihtimal,yinede nasip...Ben hayıtı bulamamıştım,bulunca sana mesaj atarım kullanımı hakkında,sağolasın canım

Tamam canım,ben bunların hepsini yarın halledicem nasipse.Artık başlamak istiyorum canım,hayırlısı inşaallah...

Canım bide son bişey sorcam,bana şimdi bu testler kandan yapılcak ya;gebelik olup olmadığı da çıkar mı peki? :26: Ayrıca gebelik için isteyemicem heralde,utanırım ya doktor deli der bana,hem tüpe başlıcak hemde test yaptırıyo üstelik kanaması da olmuş diye

Canım benim bence önce tanının koyulması lazım ona göre tüp veya aşılamaya geçmelisiniz belki ufacık bir ilaçla çözülebilecek bir durum söz konusu belki de tüp bebek yaparken farklı yöntemler kullanılacak öyle birden bire girişme bence tüp bebek meselesine sonra bütün tetkikler yapılmadan girildiği için sonunda üzülme istiyorum. Bir arkadaş eşinin değerleri ve sadece hormonlarla direk tüpe girdi ve bir kere çocuk sahibi olmasına rağmen tutmadı genetik bir durum söz konusuymuş çünkü boşu boşuna 6000tl yi çöpe attılar sonra çok kızdı ama nafile
şimdi sırayla gitmelisin bence önce bir hormon tahlillerine bakılsın eşinin durumuna bakılsın ondan sonra teşhis konsun size tüp bebek uygundur denilsin ondan sonra diye düşünüyorum ben çünkü daha yaşın genç ve sizin çocuğunuzun olmama sebebi henüz bilinmiyor belki hiç o kadar hormonu almana gerek kalmadan çözülebilecek birşeydir ki inşallahh öyledir
eğer gebelik varsa zaten hormonların farklı çıkar hiç merak etme tatlım benimmmm
ayrıca adamların ne dediğini hiç önemseme senin için kan testi yaptırarak rahat edecekse iste ne olcak isteyenin bir yüzü vermeyen zenci

Ay canım evet haklısın,inan öyle stresliyim ki,ne yapacağımı bilmiyorum,çok karışık kafam çok....Senin dediğin çok doğru,ben testlerden çıkan sonuçlara göre hareket edeyim.Hem tüp bebek uzmanına gösteririm sonuçları,hemde tatildeyken özel hastaneye giderim ordaki kadın doğumcuya gösteririm,bakalım ne dicekler.Dediğin gibi belki ufacık bir sorundur....

Geçen haftalarda arkadaşlarımız geldi bize,onlarında olmuyodu çocuğu,adet düzensizlikleri varmış.Doktor ibi ilaç vermiş onu kullanmış,stres vs de demiş doktor,az bi zaman sonra da hamile kalmış zaten..

İnşaallah canım benim ya inşaallah hepimizin yüzü güler,Rabbim nasip eder gönlümüzdekileri...Çok sağol canım,yine çok yardımcı oldun bana,helal et hakkını

aynen öyle canım bu duyguları yaşamakta çok haklısın nerden başlayacağını ne yapacağını bilemediğinden kaynaklanıyor hepsi bunların ama zamanla öğrendikçe dr.larla tanışınca hepsini öğreneceksin hatta bunun için mi stres yaptım diyeceksin
tek dr.la yetinme tüp dr.unla da iletişimde ol ama başka bir dr.unda fikrini al dediğin gibi canım çok iyi yaparsın tüpçüler hemen tüp yapalım deyip savıyorlar başından çünkü onlara göre tüp kolay yol çünkü senin alacağın hormonları yaşayacağın umutları hayalleri psikolojik açını hiç düşünmüyorlar geneli paragöz olmuş belki okumuşsundur geçen gün gittik dr.a değerlerimiz düzeldiği halde bize yine tüp dediler tabi Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin sağlıkla hayırla gelsin bebişlerimizde tüple gelmiş normal gelmiş hiç farketmez biz her türlü cefaya katlanmaya razıyız onlar için. Boşuna demiyorlar dimi Cennet annelerin ayakları altındadır diye
Ohhh bak senin çevrende de varmış ne güzel böyle örnekler inşallahhh seninde öyle olur da hiç gerek kalmaz tüpe onca iğneye hormona inşallahhhhh
ne demek canım biz birbirimiz için burdayızzz iyi ki varsınız sizlerle paylaşmak konuşmak beni acaip rahatlatıyor.
Eğer hakkım varsa kat ve kat helal olsun asıl sen hakkını helal et sen ve ailen bizler için uğraştınız didindiniz Allahım razı olsun sizdennn cennette Efendimize komşu eylesin inşallahhhh

peki canım
ama tedavi aşamasında kullanma
adetin 5. ve 7.günü başlarsın

katiliyrum

canım geçen hafta okuyamamıştım.bu hafta telafi ederim demiştim.
4 meryem suresi,200 enbiya suresi 89. ayet ve 1000 ihlas okudum,okuduk. Rabbim kabul etsin inşaallah...

arkadaşlar ben biraz önce doktorun hemşiresiyle konuştum doktorun anlatmak istediğini ben yanlış anlamışım erken kayıp gebeliklerde genelde bebek sağlıksız oluyo kromozom anomalisi olabiliyomuş bu bi tahminmiş onu demek istemiş doktor..daha önceden bilmiş olsak koyarmıyız hiç diyo embiryoda hafif bozukluk varmış ama çok kaliteliymiş sağlıklı gebelik olabilirmiş o bi sorun değilmiş

günaydın arkadaşlar nasılsınız. ben bugün güne kötü başladım eşim kırıd beni şimdiye kadar ağlıyordum. o gitti işe tabi beyefendi arayıp özür dilemekte yok...

bende açtım burayı başladım okumaya kendime geldim..
dedi ya volkan konak 'herkesun bi derdi var durur içerisinee '

inşallah öyledir ya . Rabbim evladını sağlıklı bi şekilde sana tutundursun.. deminden beri okuyodum moralim bozulmuştu senin adına ama şimdi ümitliyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…