yaaa bu arada eslemliva kays ve reyyan neden pasifleştirdiler ki hesaplarınızı..bu şekildede yazabiliyormusunuz ??
Bağışla beni (BİZLERİ)Rabbim,
tevekkülden başkası gelmiyor elimden.
Başkası da yoktu elimde.
Şimdi elimden gelenlerin hepsi,
Senin "El"inden. HAYIRLI CUMALAR
Allah razı olsun canım hayırlı cumalarr...Bağışla beni (BİZLERİ)Rabbim,
tevekkülden başkası gelmiyor elimden.
Başkası da yoktu elimde.
Şimdi elimden gelenlerin hepsi,
Senin "El"inden. HAYIRLI CUMALAR
evet malesef öyle . hayırlısı olsun ya.günaydınnn bende görünce şok oldummm noldu bu kızlara dur bakem birrr yazamazlar bir kaç gün giriş yasağı almışlardır canımm
hayırlı cumalarrrrr
evet malesef öyle . hayırlısı olsun ya.
hayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınızbenim tedavimin bugün 7. günü sayılı günler geçiyor işte bu cuma günü ve saatinde benide dualarınızda unutmayın canım arkadaşlarım Rabbim hepinizden razı olsun
inşallah öyledir ya . Rabbim evladını sağlıklı bi şekilde sana tutundursun.. deminden beri okuyodum moralim bozulmuştu senin adına ama şimdi ümitliyim...
canım benimmm az kaldı desene Rabbim hayırla sağlıkla miniklerinin sana tutunmasını nasip etsin inşalllahhhhhhhhhhayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınızbenim tedavimin bugün 7. günü sayılı günler geçiyor işte bu cuma günü ve saatinde benide dualarınızda unutmayın canım arkadaşlarım Rabbim hepinizden razı olsun
hadi yaa günahını aldık dr.un desene gittiğinde helallik iste adıma canım lütfennnarkadaşlar ben biraz önce doktorun hemşiresiyle konuştum doktorun anlatmak istediğini ben yanlış anlamışım erken kayıp gebeliklerde genelde bebek sağlıksız oluyo kromozom anomalisi olabiliyomuş bu bi tahminmiş onu demek istemiş doktor..daha önceden bilmiş olsak koyarmıyız hiç diyo embiryoda hafif bozukluk varmış ama çok kaliteliymiş sağlıklı gebelik olabilirmiş o bi sorun değilmiş
hayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınızbenim tedavimin bugün 7. günü sayılı günler geçiyor işte bu cuma günü ve saatinde benide dualarınızda unutmayın canım arkadaşlarım Rabbim hepinizden razı olsun
arkadaşlar ben biraz önce doktorun hemşiresiyle konuştum doktorun anlatmak istediğini ben yanlış anlamışım erken kayıp gebeliklerde genelde bebek sağlıksız oluyo kromozom anomalisi olabiliyomuş bu bi tahminmiş onu demek istemiş doktor..daha önceden bilmiş olsak koyarmıyız hiç diyo embiryoda hafif bozukluk varmış ama çok kaliteliymiş sağlıklı gebelik olabilirmiş o bi sorun değilmiş
kızz...nabersin bakim..dün sana öyle takılayım dedim sonra erken çıkmak zorunda kaldım cevapta yazamadım..Canımcım haksız olan enişteymiş hoş zaten tahmin ediyordumüşengeç bunlar yahuu...
canım benimmm az kaldı desene Rabbim hayırla sağlıkla miniklerinin sana tutunmasını nasip etsin inşalllahhhhhhhhh
hadi yaa günahını aldık dr.un desene gittiğinde helallik iste adıma canım lütfennn
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahhhh herşey çok güzel olacak canımmm
işte bu iyi habergerçi cümleten dr un da günahını aldık ama kk dan tekzip yayınlarız artık napalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?