sağol tatlımmm şu kermesi atlat çıkarırız acısını merak etme balımmm biz iyiyiz senin özlemin dışında çok şükürrrKIZLAR HAYIRLI CUMALAR..nasılsınız özledim sizi nevar neyok..ben çok yoğunum fazla giremiyorum....dafni canım ne yaptın...asbelova canım nasılsın...
olsun kuzummmm o karmaşada o ruh haliyle normal anlaman anormal olurdu zaten sen hiç düşünme bebişine odaklan dua et konuş onunla inşallah iyi olacak herşeyo anki dalgınlıkla belki başka biri olsa oda öle anlardı kafa karıştı..sizde benim yüzümden öle düşündünüz..allahım affetsin bilerek isteyerek düşünmedik onun vijdan azabını yaşıyorum günahlarını aldım diye çok üzgünüm..
sağol tatlımmm şu kermesi atlat çıkarırız acısını merak etme balımmm biz iyiyiz senin özlemin dışında çok şükürrr
olsun kuzummmm o karmaşada o ruh haliyle normal anlaman anormal olurdu zaten sen hiç düşünme bebişine odaklan dua et konuş onunla inşallah iyi olacak herşey
çözdük olayı kuzum ellerini taşın altına sokmazlar hayatta zaten ama oh olsunnnn ona yaptırdımmmm uğraşsın banane hep biz hep biz nereye kadarrrr
kaç gündür evde ekmek yapıp deneyelim diye düşünüyoruz ama bir türlü kısmet olmadı geçen spordaydı dedim ki mayalayayım bari sürpriz olsun çıkınca spordan beni arıyor kardeşi çağırmış hadi git diye dedim ekmek mayaladım bana ne dese beğenirsin öyle birdenbire nerden esti de ekmek yapıyorsun komik bunlar ya valla
KIZLAR HAYIRLI CUMALAR..nasılsınız özledim sizi nevar neyok..ben çok yoğunum fazla giremiyorum....dafni canım ne yaptın...asbelova canım nasılsın...
o ne nası yayınlıcaz ben bilmiyorum sen yapabilirmisin
Kızlar Merhaba;
Ben henüz bekarım ama cuma vakti hepinize dua etmek istedim görünce dayanamadım..Allahım hepinize hayırlı tontiş cocuklar nasiiip etsin İNŞALLLAAHHH...
Kızlar Merhaba;
Ben henüz bekarım ama cuma vakti hepinize dua etmek istedim görünce dayanamadım..Allahım hepinize hayırlı tontiş cocuklar nasiiip etsin İNŞALLLAAHHH...
canım hassasiyetin için çok sağol..Allah sana böyle bir dert vermesin inşallah..Seninde inşallah tez zamanda güzel bir yuvan tontiş bebişlerin olsun
Allah razı olsun canım Rabbimde sana hayırlı eş ve evlatlar nasip etsin inşallah
Hayırlı cumalar kızlar nasılsınız bu mübarek günlerde ettiğiniz hayırlı duaları Mevlam kabul etsin inşallah
yaşıyo olabilirmi acaba bebeğim benim hiç umudum yok
kızlar dr bana rahmin küçük dedi 5cm yazıyor baktım ultrason çıktısına ciddi bişeymidir acaba benim annemin ve ablamında rahmi küçükmüş annem 6 ablam 2 tane doğurmuş...ilaçla büyüteceğiz dedi hormon almak istemiyorum artık yeter..çok ciddiye almamıştım bugün araştırana kadar şimdi moralim çöktü..
Amin canım benim cuma cuma ne iyi geldi dualarınız, allahım inşalalh yüüzünüze güler
Baharcım sen hamile miydin bebişe ne olduRabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ciddi bişeymidir bilgim yok ama değildir inşallah canım bozma moralini annen ve ablanda doğurmuş darısı sana inşallah canım
Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin canım şefaatçi yollamış olabilirsin Rabbimin katınayaşıyo olabilirmi acaba bebeğim benim hiç umudum yok
ay al benden de o kadar geçen hafta temizlik yaparken evde zor tuttum bu huyları nerden edinmişler bilemedimohhh iyi yapmışsın...Uğraşsın tabi nanköööör...benimde yıllardır bu adamda en beğenmediğim huydur şu tembellik..yapılması gereken bir iş varsa ben şantiyeye gidiyorum der toz olur...
hadi yaa hiç de bilmem bu konularda deneyimli değilim kuzum yaa ama bildiğim kadarıyla fazla tutmayan tüplerde histereskopi yapıyorlardı birkaç arkadaştan duymuştum niye yapılmamasını istedi acaba tüpçünSana da hayırlı cumalar tatlım canın sağolsun az kaldı okulların kapanmasına canım sonra bizimsin nasılsa...ben üşütmüşüm yaa öksürüyorum biraz..sen rendavunu alabildin mi kuzum..Ben tüpçümü aradım rahim filmine bir daha bakın diye tüplerimi aldırmam söz konusuya..tüpçüm sıvı yok aldırma dedi..histereskopiye de gerek yok dedi kafam karıştı yaa ben şimdi napcam
Allah razı olsunKızlar Merhaba;
kuzum ablan annen o boyutlarla hamile kalıp doğum yapabildiklerine göre sorun olacağını sanmıyorum sen yine dr.a mı gittin yoksam bizden habersizkızlar dr bana rahmin küçük dedi 5cm yazıyor baktım ultrason çıktısına ciddi bişeymidir acaba benim annemin ve ablamında rahmi küçükmüş annem 6 ablam 2 tane doğurmuş...ilaçla büyüteceğiz dedi hormon almak istemiyorum artık yeter..çok ciddiye almamıştım bugün araştırana kadar şimdi moralim çöktü..
21,5 yasındayım:) bekarım, çalışıyorum su an iş yerindeyim kızlarla cuma suresi dinledik sizede dua ettirdim inşallah hayırlısıyla muradınıza erersiniz.
Amin canım çok sağol moralimi bozmamak için çok çaba harcıyorum inanki..her dr gittiğimde yen bir sorun çıkıyor ortaya...Allahım beterinden korusun
21,5 yasındayım:) bekarım, çalışıyorum su an iş yerindeyim kızlarla cuma suresi dinledik sizede dua ettirdim inşallah hayırlısıyla muradınıza erersiniz.
Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin canım şefaatçi yollamış olabilirsin Rabbimin katına
Bir sonrakinde inşallah bunları yaşamazsın sağlıkla hayırla alırsın kucağına inşallahhh
ay al benden de o kadar geçen hafta temizlik yaparken evde zor tuttum bu huyları nerden edinmişler bilemedim
hadi yaa hiç de bilmem bu konularda deneyimli değilim kuzum yaa ama bildiğim kadarıyla fazla tutmayan tüplerde histereskopi yapıyorlardı birkaç arkadaştan duymuştum niye yapılmamasını istedi acaba tüpçün
Allah razı olsun
Rabbim sana da önce hayırlı bir eş arkasından da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhh
kuzum ablan annen o boyutlarla hamile kalıp doğum yapabildiklerine göre sorun olacağını sanmıyorum sen yine dr.a mı gittin yoksam bizden habersiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?