arefe gunu okunuyor canım ikindiye kadarsağol canım peki bugun ikindi mi yoksa yarınmı yarınsa bugunden baslayabiliyormuyuz
ismim dilek 3 buçuk yıllık evliyim 28 yaşındayım evdeyim çalışmıyorum daha doğrusu iş bulamadım bi türlü :) izmirde oturuyom.2 buçuk yıl korunduktan sonra hamileliğe karar verdim 3 ay sonra hamile kadım ama 14 haftalık kaybettim bebeğimi.ikili testte değerlerim çok yüksek çıkmıştı doktor amniyosentez dedi ama o gece kaybettim bebeğimi çok kötü bişi ama kısmet değilmiş hep sağlıklı ve hayırlı bi evlat diye dua ediyodum bundada vardır bi hayır dedim.mayısta düşük yaptım işte şuan düşünmüyom aslında aklım çok karışık desem yeri var o yüzden biraz daha beklemek istiyorum.böle yani evde vakit geçiriyorum...
inöşallah canımya muhasebe açıköğretimde okuyom bi yandan.çocuk konusunda hala tereddütteyim aslında hazır değilim psikolojik olarak.düdşük sonrası patolaji raporundada bişi demediler yani genetik bi sebep yok falan dedi ama aydınlanmadım tabi.hayırlısı inşallah hepimiz hakkında..
arefe gunu okunuyor canım ikindiye kadar
geçmış olsun dılek rabbım saglıklı hayırlı evlat versın
arefe gunu okunuyor canım ikindiye kadar
geçmış olsun dılek rabbım saglıklı hayırlı evlat versın
günaydın fıstıklarım benim
ayşecim ben 3tane yasinimi okudum allah kabul etsin inşallah
günaydın tatlım nasılsın
sanada günaydın canım.ya ekmeğim yok 8 uyandım hala kahvaltı etmedim aşağıya inmeye üşeniyom bana ekmek yollayın :)
sanada günaydın canım.ya ekmeğim yok 8 uyandım hala kahvaltı etmedim aşağıya inmeye üşeniyom bana ekmek yollayın :)
ya bende evde kaldığım zamanlar ekmek olmadığında inmiyorum..aç kalıyorum
kızlar gunaydınn...
sana kolay gelsin :) bende ekmek alayım barı zaten bi sürü işim var oturup kaldım :) görüşürüz öpüyorum hepinizi...
günaydın canım nasılsın bebiş nasıl
ben iyiz cnm sen nasılsın
ben iyiz cnm sen nasılsın
cogul olmaya alışamamışım bak cumleyı bıle devrik kurmusum:))
siz hamişler iyi olunca biz dahada iyi oluyoruz..
bulantı iştahsızlık var mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?