Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

demı oyle yapım bıde bayramda herkes ilk gorcek kılıgımada bakar elbet
planladıgım kıyafettte kapalıyken olmaz elbıse gıycem en ıyısı bıraz daha beklemek sanki

beni her bayram eşim götürüyo alıyorum ayrı bi heyecan oluyo hala aynı çocuk gibiyim

aynen benıde esım goturur ve her donusumuzde bıdaha senınle alısverıse gelmıycem der:))
bu sefer arıfe gunu calıstıgından tek basıma gıdıcem. ne aldın aysecım ne renk aldın:))

ben bayramda çok bir yere gitmicem ki. evlide olmadığımdan gerek görmüyom herhal..
bende picama alcam kışlık bayramda sıcak sıcak giyip tv izlemek uyumak için. tv izlerken sızmayo çok seviyom

aynen benıde esım goturur ve her donusumuzde bıdaha senınle alısverıse gelmıycem der:))
bu sefer arıfe gunu calıstıgından tek basıma gıdıcem. ne aldın aysecım ne renk aldın:))

ya benim eşimde acele ettiriyo sinir oluyorum ama herzaman aynı yerden aldığım için 1 2 satte cözüyorum kıyafet olayını..
acı yesil etek ve kiremit rengi miini ceket yeşil şal

canım fazlada ileri tarihlere bırakma bence en yakn zamanda almaya basla

zaten hep kapalıya yonelık alıyorum acıkda bı ınsan deılım de
etek tunık falan az onları alcam yokda 5 6 eşarbım var aldım bı cok seyde 1 kombin cıkmaz aynı seylerıde kapanınca gıymek istemıyorum bide kılo var sımdılık kapanınca teyze gıbımı olurum ((( şeytan dürtüyo
kılo verım az ıstıyorum en cokda

seytanı dinleme ...
kıyafet aldıgın zaman esarbını da al bütün olarak alırsan sorun yasmazsın..

ben bayramda çok bir yere gitmicem ki. evlide olmadığımdan gerek görmüyom herhal..
bende picama alcam kışlık bayramda sıcak sıcak giyip tv izlemek uyumak için. tv izlerken sızmayo çok seviyom

en guzelı valla.nese bende bu bayram bıtek anneme gıdıcem. kayınvalıdemde yok. bu bayram guzel gecıcene ınanıyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…