bencede bırıktır oyle kapan cnm. bende yenı kapandım sayılır. 1 ay onceden basladım alısverıse ve halada alıyorum.bırıktırmezsen zor olur senın için
beni her bayram eşim götürüyo alıyorum ayrı bi heyecan oluyo hala aynı çocuk gibiyim
demı oyle yapım bıde bayramda herkes ilk gorcek kılıgımada bakar elbet
planladıgım kıyafettte kapalıyken olmaz elbıse gıycem en ıyısı bıraz daha beklemek sanki
ben alamadım henuz yaa.. bugun doktordan ii haberler duyunca ınş. gıdıp alıcam. sen aldınmı cnm
aynen benıde esım goturur ve her donusumuzde bıdaha senınle alısverıse gelmıycem der:))
bu sefer arıfe gunu calıstıgından tek basıma gıdıcem. ne aldın aysecım ne renk aldın:))
canım fazlada ileri tarihlere bırakma bence en yakn zamanda almaya basla
ben bayramda çok bir yere gitmicem ki. evlide olmadığımdan gerek görmüyom herhal..
bende picama alcam kışlık bayramda sıcak sıcak giyip tv izlemek uyumak için. tv izlerken sızmayo çok seviyom
zaten hep kapalıya yonelık alıyorum acıkda bı ınsan deılım de
etek tunık falan az onları alcam yokda 5 6 eşarbım var aldım bı cok seyde 1 kombin cıkmazaynı seylerıde kapanınca gıymek istemıyorum bide kılo var sımdılık kapanınca teyze gıbımı olurum ((( şeytan dürtüyo
kılo verım az ıstıyorum en cokda
ben bayramda çok bir yere gitmicem ki. evlide olmadığımdan gerek görmüyom herhal..
bende picama alcam kışlık bayramda sıcak sıcak giyip tv izlemek uyumak için. tv izlerken sızmayo çok seviyom
en guzelı valla.nese bende bu bayram bıtek anneme gıdıcem. kayınvalıdemde yok. bu bayram guzel gecıcene ınanıyorum:))
herkes burda
ohhhh
bende almıcam bu bayram az gezcem
kız kayınvalliden yok diyemi bayram güzel gececek
canım kaç kilosun boyunu filan söylermisin
kayınvalıde kabede falanmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?