Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

tüp bebek ilk 3 ayda gebeliğin desteklenmesi açısından normal gebelikten farklı olur..12 haftadan sonra fetal dönem başladığında herşey normal gebelikteki gibi ilerler niye öyle dedi ki dr inşallah 40 haftayı tamamlar bizim kornişon ama 39. hafta da olsa gelişimini tamamlamış olur bebiş kendisi gelsinde sunni sancıdan kurtul canım.

Ve aleykümselam canım...Üzme kendini,Rabbim yardımcın olsun,inşaallah doğumun çok kolay olur,Rabbim sağlıcakla hayırla dünyaya getirmeni nasip etsin...Bol bol Rahman suresi oku,doğumu kolaylaştırması için..Dualarım sizinle...

Sağolasın canım,en hayırlısı olsun hakkımızda.Güçlü biri değilim hemen yıkılıveriyorum,elimde değil..Ahh ben o nazlı bebeğin,sadece kendisine değil,eşine olacak çocuklarına,yaşayacağı ömre kadar dua ediyorum,belkide bu kadar ayrıntıya indiğim her ama herşeyin en hayırlısı dediğim için beklemek düşüyo.Yinede hayırlısı olsun,eksik etme dualarından canım.

Canım bak buna sevindim,ben karşılıklarına göre kontrol ettim ama emin olamadım yinede,sağolasın...Hayır canım daha ilk defa bu şekilde başladık,buda bi adım bizim için.Eşimde testlerini yaptırsın..Doktordan gelecek cevaba göre,başlarız bi şekilde tedaviye...Tedaviden önce yapacağım son bi dua usulü kaldı,biraz manevi yönden daha çok toparlayıp başlıcam onada...Bide yumurta kalitesi falan anlaşılıyo mu bu testlerden canım,hani çatlama sorunu vs falan oluyo anlatamadım tam,bu nasıl anlaşılıyo,bende öyle bi sorun gözükmüyo dimi

Son düzenleme:

insallah canim ya benim bildigimde oyleydi belkide gunu gelince gelmezse suni sanci verecekler kocisede sordum yanlismi anladim diye ama oda aynisini anlamis:26:

bu test yumurtlama hakkında çok bilgi verir canım

mesala fsh yüksek ile ki sende çok iyi yumurta rezervin azalıyor demek..
lh fsh tan yükse ile polikistik over sendromuna yatkınlığın var demek bu da yumurtaların çatlamıyor demek
E2 50 nin üzerinde ise Fsh ı baskıladığından fsh aslında görünenden yüksek demek
Tsh yüksek ve ya düşük ise troid hormonların düzensiz çalışıyor demek bu da adet düzensizliği yapar
Prolaktinin yüksek ise yumurtlama olmaz adet düzensizliği yapar (ilaçla kontrol edilebilir kolaylıkla)

Allaha şükür sende bunların hiçbiri yok..

Canım ya Rabbim ebeden razi olsun,çok teşekkür ederim.Ben hep pkodan şüphelendim çünkü hep belirtileri vardı.Peki benim adetlerim niye düzensiz sonuçlar güzel olduğu halde.Canım bide şöyle bi sorun var,mailde doktorada sordum bunu,sanada sorayım...Bu testler adetin tam 3.günü yapılamadı çünkü öğledensonra test yapılmıyomuş,bu bi sorun mu,değişiklik gösterir mi..Yine regl zamanında oldu,ama gün farkı var...

Ben eşime bu ay bol bol keçiboynuzu yedireyim.Diğer ay o test versin,bende diğer aydaki reglimde tekrar değerlerime baktırayım bakalım canım..

eslemim dualarim seninle butun arkadaslarimla kaysim insallah cezan uzun degildir yazdiklarini okudum simdi

Allah razi olsun canım benim,benim dualarımda seninle,çok sağolasın...Kaysın cezası 2 gündür heralde,çünkü geçen seferde almıştı ceza,ne kadar ceza aldıysa okadar gün uzaklaşıyo...

hatunlar liste ennnnnnnnn baştan düzenlendiiiiiiiiiiii
5 yasinnnnnnnnnn, 100 enbiyaaaaaaaaaa, 122 enbiyaaaaaaaaaa
arkdaşlar bi duyurumm varrrrrrrrrr
meryem sureleri bitedi,
eger hakkınızı helal ederseniz 2 arkadaşa bunları devredelim dedik :)
arkadaşlarımız kalanları kendi okuyacaklar,
isimleri gizli tutalım dedik :)

muhatim 100 varismi cekecegiz yine benden yana helal olsun ben okuyamamistim ama olsun kime sifa olacaksa onlarin olsun

canım yoğun olmana bir yandan sevindim.düşünmeye fazla vaktin kalmaz en azından.listeyi düzenledim okumayanları çıkardım ama seni bir türlü çıkaramadım vardır bir hayır senin yerine muhat okuyacak.şimdilik böyle kalsın.ehliyetinide en kısa zamanda alırsın inşaallah.kendine iyi bak canım.ama özledik seni bilesin.
canım hakkında hayırlısı.......aşağıda ki alıntına yaznak istiyorum bişeyler.........
2 tane meryem süresi daha okudum
dafniya yazdığını not aldım canım.geçen ki yazının altına bir özür yazısı eklediydim ama heralde görmedin.bazen gözden kaçabiliyo değilmi?ben son günlerde fazla yoğun olduğum için girdiğimde gözden kaçırdıklarım oluyodu.o yüzden senin eksiklere yardımını görememişim.ama sanırım yanlış anlamışsın.incittiysem özürdilerim.yanlış anlaşılmak istemem.benim liste ile ilgili sitemim sana değil okumayanlara idi.neyse tekrar özürdilerim.
evet okunan 1000 taneyi zaten ekledim.şimdi senin 2000 inide ekleyince eksik3600 oldu.
hoşgeldin canım.düzenli olarak okuyup,okuyamadığın zamanlarda bize bildir
ewt bende 1000 tane okumuştum eksikler için ama seyyan görmedi herhalde.
irsen tabikide katılabilirsin dualarımıza.burda hepimizin amacı aynı.seninde Rabbim gönlüne göre versin..
slemeim canım üzüntünü yürekten paylaşıyor ve yaşıyorum.sana ne desem ne yazsam bilmiyorum.rahatlaman için biraz acını yaşayıp,ağlayıp içini dökmen lazım.böyle zamanlarda insan söylenenlere kapalı olabiliyor.yani etki etmeyebiliyor.amaaaaa asla ve asla yaşadıklarımızı başkaları kolay elde ediyor diye yargılamak bize düşmez.hele sen bunu yapacak en son kişilerdensin.elbette seninde sabrının tükendiği zamanlar olabilir ama bazen dilden çıkan Rabbimizi gücendirebilir.daha önünde uzun uzun zaman var.demekki vakti henüz gelmemiş değilmi tatlım.biz hemen anne olamadığımız için ayrıcalıklıyız.çünkü Rabbim bizi en sevdiklerine verdiği sınava tabi tutuyor.neyse canım sen bunların idraki içerisinde yaşayan bir insansın zaten.zaman zaman duygularımızın taştığı hepimizde oluyor.sadece şunu bil.herzaman yanındayım.dualarım seninle ve seni çok seviyorum.heeee birde herşey çok güzel olacak.

yani bir rahat duramıyorsunuz dimi.muhat daha bir saat önce konuştuk bir girdim banlanmışsın.......ne bu yaaaaa reyyan yok,kays yok offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

muhat beğen biyosun galiba ama yazamıyosun.bende okudum biraz senin girdiğin yere baktım.neden banlandığınıda anlamadım ya neyse.bende mi dedim yazayım bişeyler diye...of ya of of offffffffffffffffffffffff

ama olmuyoki böyle.deli gibi kendi kendime konuşuyomuş gibi.hadi bi beğeniver bakem bunuda...........

inşallah canım korkularım yersizdir bende mutlu olmak bebeğimi kucağıma almak istiyorum Rabim nasip eder inşallah herkese umut olurum dualarınız için çok teşekkür ederim iyiki varsınız Allah hepinizden razı olsun

eslemmmmmmmmmmmm canım arkadaşım muhatla facete konuşuyordum senin durumundan bahsetti biraz ama inan çok sıkıtılı olduğum için topiğe girip durumun ne olduğunu öğrenme cesareti bulamadım kendimde şimdi bir göz gezdireyim derken mesajlarını okudum maşallah turp gibisin herşey çok normal korkulacak ve hatta ağlanacak hiçbir durumun yok evet hamiş değilsin ama bu olmayacağın anlamına gelmiyor en yakın zamanda seninde halayını çekicez merak etme hemen sukoyu vermek yok sende benim gibi psikopata bağlama bir topiğe bir deli yetiyor

canim nasilsin tedavi nasil gidiyor ilaclar seni nekadar yorsada bebislerine ulasmana cok az kaldi insallah hadi topigimizin mucizesi biraz daha gayret

Kızlar herkese günaydın nasılsınız.geçmişi okuyamadım çok yoğunum....ama hep aklımdasınız...dafni neyaptın canım başladınmı...ben bu cuma doktora gidecem..bana dua edin şu kistlerden kurtulurum inşallah...asbelovam canım sen nasılsın özledim sizi...ara ara kk ya girecem inşallah denk geliriz..

canim nasilsin tedavi nasil gidiyor ilaclar seni nekadar yorsada bebislerine ulasmana cok az kaldi insallah hadi topigimizin mucizesi biraz daha gayret
iyiyim canım en azından herşeye rağmen sağlıklıyım bunada şükür evet ilaçlar hassaslaştırdı ama bunun yanı sıra çevresel faktörlerde söz konusu hatta tedavimi bile iptal etme kararı vermiştim.sonra olan yine bana olacak ben evlatsızlıkla yanıp kavrulurken diğer taraftan sefa sürenlere inat tedavimi olucam ve inşallah mucizeme kavuşucam şimdi üzülme sırası bende değil asıl onlarda yeni güne yeni umutlarla başladım kötü olan herkesin üzerine bir sünger çektim bebeğimle olan yeni hayatımda onlara kesinlikle yer vermeyeceğim.bu seferki mücadelem iyilerin kazanması için kötülerin ise kaybetmesi ve başlarını öne eğmesi için.inanıyorum Rabbim bana hayırlı sağlıklı evlat verecek benim bundan sonra en büyük silahım evladım olacak onları hep can evlerinden bebeğimin varlığıyla vurucamneyse yine çok konuştum topiğimizin mucizesi olmaya ve size umut olmaya devam edicem Allah'ın izniyle

yaa bizde seninle aynı düşüncedeydik sonra şu an nerden öğrendiğimi hatırlayamıyorum ama kız evladın babaya erkek evladında anneye haram olduğunu öğrendik besleyin büyütün ancak evinize almayın diyordu yanlış hatırlamıyorsam ne derece doğru dinimizce bilemiyorum ama hakkımızda hayırlısı:44:
canım benim bak nurusima dafni hep normal demişler çok şükür Rabbim yollayacak mucizeni hiç merak etmeee sen yeter ki emin ol ve stres yapma sadece stresten de kaynaklı olabilir nolurr bırakma kendiniii
canım benimmm ne mutlu size ki sana böyle bir adam ona da böyle bir hanım nasip etmiş Rabbimmmm
koca işyerinde ağlattınız beni kız yapmayın böyle benim bir karizmam var ama
Canım benimmmm bu kadar beklemenin verdiği sıkıntıyla bunları hissediyorsun ama bak herşey yolunda diyor arkadaşlar şimdi sırada eşinin kontrolü var senin hsg filmi çektirmen gerek sanırım bakalım tüp bebek merkezindeki dr.un ne diyecek ona göre karar verirsin canım benim üzme kendini nolur artık
canım benimmm çok az kaldı geliyor topiğimizin uğurlarııııı arkandan hepimiz sıralanacağız inşallahhhhh
günaydın canımın içiiii bende seni çok özledim cuma günü mü hayırlı günde hayırlı haberlerle gel inşallahhhhhhhh
tüm kalbim ve dualarımla seninleyimmmmmmm
işte buuu yürü be kuzum kim tutar seniiiiiiiii iyi ki varsın canım benimmmm
Rabbim yar ve yardımcın olsun transfer ne zaman yapılacak tatlım bize bildir ki dualarımızla destekçin olalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…