selamun aleykum kizlar nasilsiniz birkac gundur yine giremedim nete hersey yolundami?benim bugun randevum vardi doktorla kizim iyiymis suyumuz falan hepsi iyiymis...dogum planini soyledi doktor biraz kafam takildi tup bebek oldugu icin 39. haftada acilma baslamismi diye bakilacakmis eger acilma yoksa beni hastaneye alip suni sanciyla dogum baslatacaklarmis niye sancimi beklemiyorlar anlayamadim ki en korktugum seylerden birisiydi suni sanci cok zor oluyormus neyse Rabbim en hayirlisini versin
selamun aleykum kizlar nasilsiniz birkac gundur yine giremedim nete hersey yolundami?benim bugun randevum vardi doktorla kizim iyiymis suyumuz falan hepsi iyiymis...dogum planini soyledi doktor biraz kafam takildi tup bebek oldugu icin 39. haftada acilma baslamismi diye bakilacakmis eger acilma yoksa beni hastaneye alip suni sanciyla dogum baslatacaklarmis niye sancimi beklemiyorlar anlayamadim ki en korktugum seylerden birisiydi suni sanci cok zor oluyormus neyse Rabbim en hayirlisini versin
canim hakkinda hayirlisi olsun insallah gecmisi okuyamadim tatlim ama anladigim kadariyla bizim nazli yiyenimiz gelmiyormus daha biraz daha dua istiyor sanirim olsun dua edelim bizde hicbirsey icin canini sikma ne olur baskalarida konussun dursun biz kazanacagiz elbette Rabbimin izniyle
Güzelde laf mı süper canım..neden olmuyor sorusunun cevabını bazen dr lar bile veremiyor ki adı da sebepsiz infertilite oluyor..ama sorun olmaması insanın içini rahatlatıyor inanki her ay ümidin oluyor.hsg ve eşinin testleri yapılmışmıydı
tüp bebek ilk 3 ayda gebeliğin desteklenmesi açısından normal gebelikten farklı olur..12 haftadan sonra fetal dönem başladığında herşey normal gebelikteki gibi ilerler niye öyle dedi ki dr inşallah 40 haftayı tamamlar bizim kornişon ama 39. hafta da olsa gelişimini tamamlamış olur bebiş kendisi gelsinde sunni sancıdan kurtul canım.
Ve aleykümselam canım...Üzme kendini,Rabbim yardımcın olsun,inşaallah doğumun çok kolay olur,Rabbim sağlıcakla hayırla dünyaya getirmeni nasip etsin...Bol bol Rahman suresi oku,doğumu kolaylaştırması için..Dualarım sizinle...
Sağolasın canım,en hayırlısı olsun hakkımızda.Güçlü biri değilim hemen yıkılıveriyorum,elimde değil..Ahh ben o nazlı bebeğin,sadece kendisine değil,eşine olacak çocuklarına,yaşayacağı ömre kadar dua ediyorum,belkide bu kadar ayrıntıya indiğim her ama herşeyin en hayırlısı dediğim için beklemek düşüyo.Yinede hayırlısı olsun,eksik etme dualarından canım.
Canım bak buna sevindim,ben karşılıklarına göre kontrol ettim ama emin olamadım yinede,sağolasın...Hayır canım daha ilk defa bu şekilde başladık,buda bi adım bizim için.Eşimde testlerini yaptırsın..Doktordan gelecek cevaba göre,başlarız bi şekilde tedaviye...Tedaviden önce yapacağım son bi dua usulü kaldı,biraz manevi yönden daha çok toparlayıp başlıcam onada...Bide yumurta kalitesi falan anlaşılıyo mu bu testlerden canım,hani çatlama sorunu vs falan oluyo anlatamadım tam,bu nasıl anlaşılıyo,bende öyle bi sorun gözükmüyo dimi
bu test yumurtlama hakkında çok bilgi verir canım
mesala fsh yüksek ile ki sende çok iyi yumurta rezervin azalıyor demek..
lh fsh tan yükse ile polikistik over sendromuna yatkınlığın var demek bu da yumurtaların çatlamıyor demek
E2 50 nin üzerinde ise Fsh ı baskıladığından fsh aslında görünenden yüksek demek
Tsh yüksek ve ya düşük ise troid hormonların düzensiz çalışıyor demek bu da adet düzensizliği yapar
Prolaktinin yüksek ise yumurtlama olmaz adet düzensizliği yapar (ilaçla kontrol edilebilir kolaylıkla)
Allaha şükür sende bunların hiçbiri yok..
eslemim dualarim seninle butun arkadaslarimla kaysim insallah cezan uzun degildir yazdiklarini okudum simdi
hatunlar liste ennnnnnnnn baştan düzenlendiiiiiiiiiiii
5 yasinnnnnnnnnn, 100 enbiyaaaaaaaaaa, 122 enbiyaaaaaaaaaa
arkdaşlar bi duyurumm varrrrrrrrrr
meryem sureleri bitedi,
eger hakkınızı helal ederseniz 2 arkadaşa bunları devredelim dedik :)
arkadaşlarımız kalanları kendi okuyacaklar,
isimleri gizli tutalım dedik :)
canım yoğun olmana bir yandan sevindim.düşünmeye fazla vaktin kalmaz en azından.listeyi düzenledim okumayanları çıkardım ama seni bir türlü çıkaramadım vardır bir hayır senin yerine muhat okuyacak.şimdilik böyle kalsın.ehliyetinide en kısa zamanda alırsın inşaallah.kendine iyi bak canım.ama özledik seni bilesin.selam kizlaaar nasilsinizz??hamis varmi hamis????ben giremiyorum nete fazla..ise basladimyaa cook yoruluyorum bide hastane felan,ehliyet dersi trafik dersi,.soyle bi zaman bulupta gelemiyorum..seyyan cnm beni listeden sil demistim tekrar hatirlatiyim listeyi gormedim ama...cok yogunum cnm yaa bazen katildigim hatimleri bile son anda okuyorum.kendimi baska seylerle mesgul ediyorum iyide geliyor aglamay fazla zamanim kalmiyor..ESLEEEM cnm bana dusen cuzu mesej atacaktin acaba unuttunmu guluum.NURUSIMAA cnm insallah senin bebislerinde tutunsun sana sikicana insallah hepiniz dualarimdasiniz canlarim hepinizi optum
canım hakkında hayırlısı.......aşağıda ki alıntına yaznak istiyorum bişeyler.........Selam güzellikler
Banım açılmış nihayet
İki gündür çok yoğunduk,dün hazırlıklar yaptık,bugünde kermesimiz vardıElhamdülillah güzel geçti.Çok yorulmuşum ama,gelir gez yattım,yeni kalktık yemek yedik,çay içiyoruz şimdi Kızlar hem kermesten önce hazırlıkta,hemde kermes anında isimlerinizle ve tüm listemizdeki herkesin niyetlerine çok dua ettim.Manevi atmosfer çok güzeldi,böyle hizmetler bereket ve feyz getirir,Rabbimin rızasını barındırır.Onun c.c rızası bizimle olsun her zaman ve inşaallah dualarımız kabul olsun...
Ben Cuma günü doktora gittim.Tüp bebek uzmanının istediği testleri kağıda yazıp,doktora gösterdim bunlar istendi diye,tamam dedi.Gebeliğin bu testlerde belli olup olmayacağını sordum,olmaz dedi...Günün mü geçti dedi,evet zaten 2-3 aydır olmuyorum,Çarşamba çok az geldi,adet mi değil mi anlayamadım,çok karışık dedim.Düşük mü yapıyorum diye de korktum dedim.Tamam ben oraya düşük içinde ilave edeyim dedi....Muhat önceden demiştinya düşük testi diye canım,belkide ondan yapcak doktor bana...Öğleden sonra yapılmıyomuş,yarına kaldı testlerim.Sabahtan gitcez,öğleden sonra alırız nasipse sonuçları....Aklıma takılan ise,adetin son günlerinde olmuş olcak bu testler,olsun yinede öyle böyle öğrenmiş olurum.Benden böyle,çok yorgunum,aslında korkuyorum yaşadığım düşük mü diye,çok değişik oluyo çünkü,bi çok oluyo kanamam bide aniden kesiliyo,dün gece doğrulamadım doğru düzgün belimden,şimdi yine hala ara ara bıçak gibi batıyo;korkuyorum valla :18: Hayırlı olsun inşaallah hakkımızda
Ben yarın gelir gelmez haber veririm size nasipse,dualarınızdan eksik etmeyin
dafniya yazdığını not aldım canım.geçen ki yazının altına bir özür yazısı eklediydim ama heralde görmedin.bazen gözden kaçabiliyo değilmi?ben son günlerde fazla yoğun olduğum için girdiğimde gözden kaçırdıklarım oluyodu.o yüzden senin eksiklere yardımını görememişim.ama sanırım yanlış anlamışsın.incittiysem özürdilerim.yanlış anlaşılmak istemem.benim liste ile ilgili sitemim sana değil okumayanlara idi.neyse tekrar özürdilerim.2 tane meryem süresi daha okudum
evet okunan 1000 taneyi zaten ekledim.şimdi senin 2000 inide ekleyince eksik3600 oldu.Canım en son 8000ihlas demiştin eksik olan ben onun üzerine 2000tane okudum şimdi ismini hatırlayamadığım bir arkadaşta 1000tane okumuştu bir kontrol et istersen
Rabbim güzel güzel haberler getirmeni nasip etsin inşallah bizlereeee
Sabırla ve duayla bekliyoruz canımcımmm
reyyan niye üyelik iptali istemiş ki amannınnnnn
Allah razı olsun canımmm
Nurusimacım herşey çok güzel olacakkkkkk don't panicccccc
hoşgeldin canım.düzenli olarak okuyup,okuyamadığın zamanlarda bize bildirmerhaba hanımlar benimde 2 aşılam 2 tüpbebeğe rağmen bebeğim olmadı 7 mart ve 9 mayıs olmak üzere 2 tüp bebek denemem oldu malesef olmadı6 yıllık evliyim bilinmeyen infertlite teshişim dularınıza bende katılmak istiyorum
irsen tabikide katılabilirsin dualarımıza.burda hepimizin amacı aynı.seninde Rabbim gönlüne göre versin..ewt bende 1000 tane okumuştum eksikler için ama seyyan görmedi herhalde.
slemeim canım üzüntünü yürekten paylaşıyor ve yaşıyorum.sana ne desem ne yazsam bilmiyorum.rahatlaman için biraz acını yaşayıp,ağlayıp içini dökmen lazım.böyle zamanlarda insan söylenenlere kapalı olabiliyor.yani etki etmeyebiliyor.amaaaaa asla ve asla yaşadıklarımızı başkaları kolay elde ediyor diye yargılamak bize düşmez.hele sen bunu yapacak en son kişilerdensin.elbette seninde sabrının tükendiği zamanlar olabilir ama bazen dilden çıkan Rabbimizi gücendirebilir.daha önünde uzun uzun zaman var.demekki vakti henüz gelmemiş değilmi tatlım.biz hemen anne olamadığımız için ayrıcalıklıyız.çünkü Rabbim bizi en sevdiklerine verdiği sınava tabi tutuyor.neyse canım sen bunların idraki içerisinde yaşayan bir insansın zaten.zaman zaman duygularımızın taştığı hepimizde oluyor.sadece şunu bil.herzaman yanındayım.dualarım seninle ve seni çok seviyorum.heeee birde herşey çok güzel olacak.Canım ya doktora gösteren kimKan verdim,öğleye kadar vakit geçirdik eşimle.Yemek yedik gezdik.Sonra çay bahçesine gidelim bekleyelim dedik.Hastanenin altında hemen yakınlarda.Girdik,bi tanıdık kızı gördüm,geldi yanıma konuştuk ayak üstü..Hastaneye geldim dedi,bana sordu bende dedim..Ben tahlil için geldim dedi,bende dedim yine.Hamile misin dedi yok dedim başka bi tahlil,ben hamileyim 3.5 aylık dedi,hayırlı olsun dedim....
Eşimle geçtik masaya,benim moral zaten bozuk,üzgünüm...Dua ede ede bi hal oldum,ne çıkacak sonuç diiye..Başladım ağlamaya,tutamıyorum akıyo gözyaşlarım.Eşim beni öyle görünce oda ağladı,sildi durdu gözleriniDedim ben gidemicem sen alda gel sonuçları,o aldı geldi...Gelir gelmez neti açtım bende,düşük testini bende anlayamadım sadece bunlar yazıyo,acaba total t. mi ki diyorum,çözemedim...Beta hcg 0.100 yazıyo bide.Öyle işte,az öncede diğer doktora mail attım sonuçları,cevabını bekliyorum.
İnşaallah sonuçlar kötü değildir canım,ben çok üzgünüm çünkü.Eşime otururken dedim,biz evlatlık alalım bari dedim ağlarken.O kadar üzülüyorum ki elimde değil.Ama ben Rabbimi gücendirmek istemiyorum ne olursa olsun,Takdir Hz.Allahın...
inşallah canım korkularım yersizdir bende mutlu olmak bebeğimi kucağıma almak istiyorum Rabim nasip eder inşallah herkese umut olurum dualarınız için çok teşekkür ederim iyiki varsınız Allah hepinizden razı olsunmerak etme canım sağ salim çözünecek bebişlerin...sen işin zor olan kısmını zaten tamamladın bundan sonrası işin en güzel kısmı..mutlu mesut bekle bebişlerini..sana ümit bağladık sakın depresyona falan gireyim deme..Allahın emanında ol..
iyiyim canım en azından herşeye rağmen sağlıklıyım bunada şükür evet ilaçlar hassaslaştırdı ama bunun yanı sıra çevresel faktörlerde söz konusu hatta tedavimi bile iptal etme kararı vermiştim.sonra olan yine bana olacak ben evlatsızlıkla yanıp kavrulurken diğer taraftan sefa sürenlere inat tedavimi olucam ve inşallah mucizeme kavuşucam şimdi üzülme sırası bende değil asıl onlarda yeni güne yeni umutlarla başladım kötü olan herkesin üzerine bir sünger çektim bebeğimle olan yeni hayatımda onlara kesinlikle yer vermeyeceğim.bu seferki mücadelem iyilerin kazanması için kötülerin ise kaybetmesi ve başlarını öne eğmesi için.inanıyorum Rabbim bana hayırlı sağlıklı evlat verecek benim bundan sonra en büyük silahım evladım olacak onları hep can evlerinden bebeğimin varlığıyla vurucamcanim nasilsin tedavi nasil gidiyor ilaclar seni nekadar yorsada bebislerine ulasmana cok az kaldi insallah hadi topigimizin mucizesi biraz daha gayret
yaa bizde seninle aynı düşüncedeydik sonra şu an nerden öğrendiğimi hatırlayamıyorum ama kız evladın babaya erkek evladında anneye haram olduğunu öğrendik besleyin büyütün ancak evinize almayın diyordu yanlış hatırlamıyorsam ne derece doğru dinimizce bilemiyorum ama hakkımızda hayırlısı:44:canım biz de eşimle evlatlık düşünüyoruz, ama çocugumuz olmuyor diye değil olsa da olmasa da o şekilde bi evladım olacak inşaallah,
canım sadece şuan hamile değilsin bu hamile olmayacaksın anlamına gelmiyor,
bak daha kaç yıllık evlisin, inşaallah tez zaman da verecek rabbim.
Allah maneviyatı az olanlara çocuk veriyor ama ya hastalık ya fakirlik ya da huzursuzluk veriyor.
bu senin sınavın, bunun niyesini sorma artık.
önümüzseki kağıtlarda bu sorular var, bunlara bakcaz, rabbim genç yaşa getirip de evlat acısı yaşattırmasın inşaallah,
kRabbin seni seviyorki hz Aişe , hz. Hatice sınavıyla sınanıyorsun :)
canım benim bak nurusima dafni hep normal demişler çok şükür Rabbim yollayacak mucizeni hiç merak etmeee sen yeter ki emin ol ve stres yapma sadece stresten de kaynaklı olabilir nolurr bırakma kendiniiiCanım ağlama nolur.Hakkını helal et,üzülme benim yüzümden,meleğinde üzülmesin...
Amin,çok yoruldum inşaallah dualarımız kabul olsun hayırlısı ile,Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin,düşmanıma bile vermesin bu imtihanı
Canım çok yorgunum gerçekten.Bak şimdi annem arıyo,açmıyorum çünkü anlıcak sesimden ağladığımı.Sonuçları elime aldıktan sonra,olurda Rabbimi üzecek birşey derim vesvese gelir diye,sürekli Es-sabur çektim.Değerler normal gözüküyo benim anladığıma göre tabi,bakalım mail attım diğer doktor ne diyecek...Muayene olmadım,eşim aldı geldi sonuçları canım.
Ümitvarım hala,Rabbim yoktan var edendir.Ama o gözyaşını bile dökmeyecek,eline o kağıdı alıp negatifi görünce bile dayanacak imanım olsaydı keşke.Çok üzülüyorum ama duaya devam,O'ndan c.c başka sığınacak kapı yok çünkü biliyorum,Rabbim hakkıyla sabredenlerden eylesin.
canım benimmm ne mutlu size ki sana böyle bir adam ona da böyle bir hanım nasip etmiş RabbimmmmKıyamıyorum ona...Benim için önemli olan sensin,senle ömrümü geçireyim yeter diyo,Bide parkta dediki,sanki içimdekileri okumuş gibi,benden kurtulamazsın her iki dünyada ömrümsün bırakmam düşünme sakın dedi.Ben onun için istiyorum,o bunu hakediyo ve olmayınca da kahroluyorum elimde değil.İnşaallah Rabbim herkese nasip etsin hayır ve sağlık içinde.
Eşim bugün nöbetçi,akşam gelcek.Ben o gelene kadar üzüleyim iyice ağlıyım,o gelince bişey yokmuş gibi devam ederim.Birazdan yatıcam zaten,uyumak istiyorum.İnşaallah canım amin ecmain,çok sağolasın.
Canım Rabbim niyetinize göre versin...Aman bişey anlatacaktım,sildim yazımı,günaha girmiyim boşver...Burası küçük yer Muhatcım biliyosun,bu yüzden de sıkıntım çok benim.Keşke mümkün olsada merkeze tayinimiz çıksa.....Canım inşaallah Rabbim bizleri seviyordur...Çocuk konusu açılınca bunuda diyorum,Hz.Aişe annemizinde çocuğu olmamış,bu imtihan onlarında imtihanıydı diye,verilen cevaplardan biri ne biliyo musun,bi tanede olsa insanın çocuğu olmalı..Yuh diyorum artık,insanlar çevre imalar bunaltıyo,aslında belkide bu kadar takılacak birşey değil
Canım benimmmm bu kadar beklemenin verdiği sıkıntıyla bunları hissediyorsun ama bak herşey yolunda diyor arkadaşlar şimdi sırada eşinin kontrolü var senin hsg filmi çektirmen gerek sanırım bakalım tüp bebek merkezindeki dr.un ne diyecek ona göre karar verirsin canım benim üzme kendini nolur artıkBende yazdım yazdım sildim az önce...Canım ben senin yüreğindeki ve dilindeki duanın samimiyetini biliyorum o yeter...
Evet sonucu görünce aklıma kötü şeyler getirmeden başka şeyler düşünmeye odaklandım,sonuçlarım iyidir inşaallah diye...İnşaallah onlar bari iyidir,bakalım doktor ne cevap verecek,hayırlısı olsun
Amin canım hepimiz inşaallah..O total testosteron düşük testi olabilir mi acaba,doktor Cuma günü bide onu ekliyorum demişti.Ama nette fazla bilgi bulamadım...Hormonlarda sorun yoksa,sorun nerdeki acaba.Tüp bebek için bu değerler normal yani dimi canım
canım benimmm çok az kaldı geliyor topiğimizin uğurlarıııııeslemmmmmmmmmmmm canım arkadaşım muhatla facete konuşuyordum senin durumundan bahsetti biraz ama inan çok sıkıtılı olduğum için topiğe girip durumun ne olduğunu öğrenme cesareti bulamadım kendimde şimdi bir göz gezdireyim derken mesajlarını okudum maşallah turp gibisin herşey çok normal korkulacak ve hatta ağlanacak hiçbir durumun yok evet hamiş değilsin ama bu olmayacağın anlamına gelmiyor en yakın zamanda seninde halayını çekicez merak etme hemen sukoyu vermek yok sende benim gibi psikopata bağlama bir topiğe bir deli yetiyor
günaydın canımın içiiii bende seni çok özledim cuma günü mü hayırlı günde hayırlı haberlerle gel inşallahhhhhhhhKızlar herkese günaydın nasılsınız.geçmişi okuyamadım çok yoğunum....ama hep aklımdasınız...dafni neyaptın canım başladınmı...ben bu cuma doktora gidecem..bana dua edin şu kistlerden kurtulurum inşallah...asbelovam canım sen nasılsın özledim sizi...ara ara kk ya girecem inşallah denk geliriz..
işte buuu yürü be kuzum kim tutar seniiiiiiiii iyi ki varsın canım benimmmmiyiyim canım en azından herşeye rağmen sağlıklıyım bunada şükür evet ilaçlar hassaslaştırdı ama bunun yanı sıra çevresel faktörlerde söz konusu hatta tedavimi bile iptal etme kararı vermiştim.sonra olan yine bana olacak ben evlatsızlıkla yanıp kavrulurken diğer taraftan sefa sürenlere inat tedavimi olucam ve inşallah mucizeme kavuşucam şimdi üzülme sırası bende değil asıl onlarda yeni güne yeni umutlarla başladım kötü olan herkesin üzerine bir sünger çektim bebeğimle olan yeni hayatımda onlara kesinlikle yer vermeyeceğim.bu seferki mücadelem iyilerin kazanması için kötülerin ise kaybetmesi ve başlarını öne eğmesi için.inanıyorum Rabbim bana hayırlı sağlıklı evlat verecek benim bundan sonra en büyük silahım evladım olacak onları hep can evlerinden bebeğimin varlığıyla vurucamneyse yine çok konuştum topiğimizin mucizesi olmaya ve size umut olmaya devam edicem Allah'ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?