bir gelsin bende onun totosuna totosuna şaplatmazsam....nerde kaldın e...sıpası diye
hayırlı günler kızlar
hayırlı günler sibelim nasılsın? varmı yeni bir gelişme..bu arada annen nasıl oldu canım iyidir inşallah
hemde nasıl o totoyu ısırcam ısırcammmmmm
iyi diyelim iyi olsun canım.hastahaanede tekrar tedaviye başladılar ama doktorlar artık herşeye hazırlıklı olun diyorlarben aynıyım canım iyiyim elhamdülillah.sadece bi sıkıntı var göğsümde 3-4 gündür.geçmiyor.yapacak bişey bulamıyorum ondan sanırım.sen nasılsın canım??
canım ya iyiyim bende bu günümüze şükür..Allah büyüktür canım benim inşallah sapa sağlam olur anneciğin..Senden güzel haberi aldığımızdan beri hep aynı şeyi düşünüyorum canım..Rabbim senin bebeğini o kadar güzel bir zamanda gönderdi ki annenin rahatsızlığı sabredebilmen için bir vesile oldu 6 aydır beklediğin bebeğin belkide..Bunalmamak elde değil canım ama bebeğinin sağlığı için sıkıntı yapmamaya çalış..
seda naber kuzum nerelerdesin
canımcım hiç belli olmaz Rabbimin takdiri o benim babaannem komaya girmişti dr.lar herkesi çağırın görsünler çıkması imkansız dediler 1 ay sonra hastaneden yürüyerek çıktıiyi diyelim iyi olsun canım.hastahaanede tekrar tedaviye başladılar ama doktorlar artık herşeye hazırlıklı olun diyorlarben aynıyım canım iyiyim elhamdülillah.sadece bi sıkıntı var göğsümde 3-4 gündür.geçmiyor.yapacak bişey bulamıyorum ondan sanırım.sen nasılsın canım??
hemde ne güzel olur var yaa içim gidiyor içimmmmmmnasıl canım bebek çekti bir bilsen şimdiayy olsa da ısıra ısıra sevsek yaff
iyyim kuzum napaym işte hayat mücadelesi.sen nasılsın??
düşünmek istemiyorum zzaten annemi.korkunca korktuğum şey oluyor.hiç bişey yokmuş gibi yaşıyorum ama buda dedikoduların yolunu açıyor maalesef
canım hep aynıyız..her tedaviden sonra yeter artık deyip kedimizi toparladıktan sorna tekrar başlıyoruz.İğneleri hiç sorma moraran iğne yerleri daha iyileşmeden bizler neğatif sonuç almış oluyoruz..kaç ml kullandın..ben transfer sonrası da iğne oluyorum göbeğimde sağlam yer kalmıyor.annem senin bu derdin beni erkenden öldürecek diyor.(allahım korusun) benimde rüyalarımı işgal eden bir koca kafalı veled var hep aynı uşak... eşime benziyor
canummmmmmm geçmiş olsun peki dr neden bu kadar geciktiğini söylemedi mi??Selam kızlar nasılsınız,ben geldim hastaneden,malesef gebelik yok,hayırlısı böyleymiş demekki...
Değerlerimi yazıyorum size,anlayan var mı,değerlerim nasıl sizce :18: Bi taraftan da araştırıyorum netten,birazdan da tüp bebek uzmanına göndericem bakalım ne diyecek
TSH.............. 3.16
SERBEST T4...............1.09
TOTAL TESTOSTERON............0.504
PROLAKTİN...............7.44
FSH..............7.67
ESTRADİOL (E2).................34.43
LH................4.73
Selam kızlar nasılsınız,ben geldim hastaneden,malesef gebelik yok,hayırlısı böyleymiş demekki...
Değerlerimi yazıyorum size,anlayan var mı,değerlerim nasıl sizce :18: Bi taraftan da araştırıyorum netten,birazdan da tüp bebek uzmanına göndericem bakalım ne diyecek
TSH.............. 3.16
FSH..............7.67
LH................4.73
Selam kızlar nasılsınız,ben geldim hastaneden,malesef gebelik yok,hayırlısı böyleymiş demekki...
TSH.............. 3.16
FSH..............7.67
LH................4.73
canummmmmmm geçmiş olsun peki dr neden bu kadar geciktiğini söylemedi mi??
bu arada lh hormonu ile hcg hormonu paralel olurmuş
lh 4,75 buna baglı olarak hcg nde yüksek olmaz mıydı acaba, gerçi çok yüksek olmaz ama,
düşük testi ne oldu canım.ben anlamıyorum bunlardan
nurusima ve seyyan lazım sana :44::44:
bi 5 dk müsade et geliyorum hemen.Canım ya doktora gösteren kimKan verdim,öğleye kadar vakit geçirdik eşimle.Yemek yedik gezdik.Sonra çay bahçesine gidelim bekleyelim dedik.Hastanenin altında hemen yakınlarda.Girdik,bi tanıdık kızı gördüm,geldi yanıma konuştuk ayak üstü..Hastaneye geldim dedi,bana sordu bende dedim..Ben tahlil için geldim dedi,bende dedim yine.Hamile misin dedi yok dedim başka bi tahlil,ben hamileyim 3.5 aylık dedi,hayırlı olsun dedim....
Eşimle geçtik masaya,benim moral zaten bozuk,üzgünüm...Dua ede ede bi hal oldum,ne çıkacak sonuç diiye..Başladım ağlamaya,tutamıyorum akıyo gözyaşlarım.Eşim beni öyle görünce oda ağladı,sildi durdu gözleriniDedim ben gidemicem sen alda gel sonuçları,o aldı geldi...Gelir gelmez neti açtım bende,düşük testini bende anlayamadım sadece bunlar yazıyo,acaba total t. mi ki diyorum,çözemedim...Beta hcg 0.100 yazıyo bide.Öyle işte,az öncede diğer doktora mail attım sonuçları,cevabını bekliyorum.
İnşaallah sonuçlar kötü değildir canım,ben çok üzgünüm çünkü.Eşime otururken dedim,biz evlatlık alalım bari dedim ağlarken.O kadar üzülüyorum ki elimde değil.Ama ben Rabbimi gücendirmek istemiyorum ne olursa olsun,Takdir Hz.Allahın...
Canım ya doktora gösteren kimKan verdim,öğleye kadar vakit geçirdik eşimle.Yemek yedik gezdik.Sonra çay bahçesine gidelim bekleyelim dedik.Hastanenin altında hemen yakınlarda.Girdik,bi tanıdık kızı gördüm,geldi yanıma konuştuk ayak üstü..Hastaneye geldim dedi,bana sordu bende dedim..Ben tahlil için geldim dedi,bende dedim yine.Hamile misin dedi yok dedim başka bi tahlil,ben hamileyim 3.5 aylık dedi,hayırlı olsun dedim....
Eşimle geçtik masaya,benim moral zaten bozuk,üzgünüm...Dua ede ede bi hal oldum,ne çıkacak sonuç diiye..Başladım ağlamaya,tutamıyorum akıyo gözyaşlarım.Eşim beni öyle görünce oda ağladı,sildi durdu gözleriniDedim ben gidemicem sen alda gel sonuçları,o aldı geldi...Gelir gelmez neti açtım bende,düşük testini bende anlayamadım sadece bunlar yazıyo,acaba total t. mi ki diyorum,çözemedim...Beta hcg 0.100 yazıyo bide.Öyle işte,az öncede diğer doktora mail attım sonuçları,cevabını bekliyorum.
İnşaallah sonuçlar kötü değildir canım,ben çok üzgünüm çünkü.Eşime otururken dedim,biz evlatlık alalım bari dedim ağlarken.O kadar üzülüyorum ki elimde değil.Ama ben Rabbimi gücendirmek istemiyorum ne olursa olsun,Takdir Hz.Allahın...
canım ben çok anlamıyorum bu değerlerden birazdan dafni gelir hepsini açıklar sana
hadi bakalım inşallah herşey yolunda gider de hemencecik alırız güzel haberi senden
uzme kendını canım benım ıns rabbım en yakın zamanda nasıp eder yavrunu dualarım sen ve arkadaslarımla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?