Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hayırlı günler sibelim nasılsın? varmı yeni bir gelişme..bu arada annen nasıl oldu canım iyidir inşallah

iyi diyelim iyi olsun canım.hastahaanede tekrar tedaviye başladılar ama doktorlar artık herşeye hazırlıklı olun diyorlar ben aynıyım canım iyiyim elhamdülillah.sadece bi sıkıntı var göğsümde 3-4 gündür.geçmiyor.yapacak bişey bulamıyorum ondan sanırım.sen nasılsın canım??

Son düzenleme:

canım ya iyiyim bende bu günümüze şükür..Allah büyüktür canım benim inşallah sapa sağlam olur anneciğin..Senden güzel haberi aldığımızdan beri hep aynı şeyi düşünüyorum canım..Rabbim senin bebeğini o kadar güzel bir zamanda gönderdi ki annenin rahatsızlığı sabredebilmen için bir vesile oldu 6 aydır beklediğin bebeğin belkide..Bunalmamak elde değil canım ama bebeğinin sağlığı için sıkıntı yapmamaya çalış..

düşünmek istemiyorum zzaten annemi.korkunca korktuğum şey oluyor.hiç bişey yokmuş gibi yaşıyorum ama buda dedikoduların yolunu açıyor maalesef

canımcım hiç belli olmaz Rabbimin takdiri o benim babaannem komaya girmişti dr.lar herkesi çağırın görsünler çıkması imkansız dediler 1 ay sonra hastaneden yürüyerek çıktı Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah herşey güzel olur
nasıl canım bebek çekti bir bilsen şimdi ayy olsa da ısıra ısıra sevsek yaff
hemde ne güzel olur var yaa içim gidiyor içimmmmmm

düşünmek istemiyorum zzaten annemi.korkunca korktuğum şey oluyor.hiç bişey yokmuş gibi yaşıyorum ama buda dedikoduların yolunu açıyor maalesef

canım insanoğlu tuhaftır zaten üzüntünü paylaşmak yerine anca uzaktan yalan yanlış kritiğini yaparlar..Ateş düştüğü yeri yakar canım sen yinede düşünmemeye çalış canlar rabbimin elinde evladı bile olsan olacağın önüne geçilmez..Eminim anneciğinin en büyük sıkıntısı sizin üzülmenizdir.Hep öyle değilmiyiz sevdiklerimiz üzülmesin diye üzültümüzü belli etmemeye çalışırız..Bence doğrusu bu anneniz böyle daha huzurlu emin olun onun şu anda morale çok ihtiyacı var.

Selam kızlar nasılsınız,ben geldim hastaneden,malesef gebelik yok,hayırlısı böyleymiş demekki...

Değerlerimi yazıyorum size,anlayan var mı,değerlerim nasıl sizce :18: Bi taraftan da araştırıyorum netten,birazdan da tüp bebek uzmanına göndericem bakalım ne diyecek

TSH.............. 3.16

SERBEST T4...............1.09

TOTAL TESTOSTERON............0.504

PROLAKTİN...............7.44

FSH..............7.67

ESTRADİOL (E2).................34.43

LH................4.73

ben 4500 gonal f 6 kutu managon kullandım transfer sonrasıda günde 2 tane progestan kalçadan o çok kötü oluyo ya popomun üstüne oturamıyosun evet hep annelerimiz üzülüyo annem diyor psikolojim bozuldu resmen rüyalarıma giriyor üzülüyoruz üzüyoruz elimizden başka bişey gelmiyo

canummmmmmm geçmiş olsun peki dr neden bu kadar geciktiğini söylemedi mi??
bu arada lh hormonu ile hcg hormonu paralel olurmuş
lh 4,75 buna baglı olarak hcg nde yüksek olmaz mıydı acaba, gerçi çok yüksek olmaz ama,
düşük testi ne oldu canım.ben anlamıyorum bunlardan
nurusima ve seyyan lazım sana :44::44:

canım ben çok anlamıyorum bu değerlerden birazdan dafni gelir hepsini açıklar sana
hadi bakalım inşallah herşey yolunda gider de hemencecik alırız güzel haberi senden

uzme kendını canım benım ıns rabbım en yakın zamanda nasıp eder yavrunu dualarım sen ve arkadaslarımla

Canım ya doktora gösteren kim Kan verdim,öğleye kadar vakit geçirdik eşimle.Yemek yedik gezdik.Sonra çay bahçesine gidelim bekleyelim dedik.Hastanenin altında hemen yakınlarda.Girdik,bi tanıdık kızı gördüm,geldi yanıma konuştuk ayak üstü..Hastaneye geldim dedi,bana sordu bende dedim..Ben tahlil için geldim dedi,bende dedim yine.Hamile misin dedi yok dedim başka bi tahlil,ben hamileyim 3.5 aylık dedi,hayırlı olsun dedim....

Eşimle geçtik masaya,benim moral zaten bozuk,üzgünüm...Dua ede ede bi hal oldum,ne çıkacak sonuç diiye..Başladım ağlamaya,tutamıyorum akıyo gözyaşlarım.Eşim beni öyle görünce oda ağladı,sildi durdu gözlerini Dedim ben gidemicem sen alda gel sonuçları,o aldı geldi...Gelir gelmez neti açtım bende,düşük testini bende anlayamadım sadece bunlar yazıyo,acaba total t. mi ki diyorum,çözemedim...Beta hcg 0.100 yazıyo bide.Öyle işte,az öncede diğer doktora mail attım sonuçları,cevabını bekliyorum.

İnşaallah sonuçlar kötü değildir canım,ben çok üzgünüm çünkü.Eşime otururken dedim,biz evlatlık alalım bari dedim ağlarken.O kadar üzülüyorum ki elimde değil.Ama ben Rabbimi gücendirmek istemiyorum ne olursa olsun,Takdir Hz.Allahın...

bi 5 dk müsade et geliyorum hemen.

kurban olurum yapma esıne de kendıne de yazık edıyorsun
lutfen ama lütfen aglama ve aglatmada
degerlerden anlamıyorum ıns drdan hayırlı sonuclar alırsın
ya gulum kaç senelık evlısın evlatlık demıssın

canım ben çok anlamıyorum bu değerlerden birazdan dafni gelir hepsini açıklar sana
hadi bakalım inşallah herşey yolunda gider de hemencecik alırız güzel haberi senden

Canım karşılarında da normal değer aralıkları yazıyo,mesela tsh benim 3.16 ya;normali 0.30 - 4 yazıyo.Hepsine tek tek baktım normal gözüküyo,ama bu şekilde mi anlaşılıyo bilmiyorum.Hayırlısı be canım,duadan başka yapacak bişey yok..

uzme kendını canım benım ıns rabbım en yakın zamanda nasıp eder yavrunu dualarım sen ve arkadaslarımla

Canım nasıl üzülüyorum,içim öyle yanıyo ki...Diyorum eşime ya hiç dikkat etmeyenlerin manevi olarak,hemen herşeyleri oluyo,bende sende okadar dikkat ediyoruz,ama sonuç ortada diyorum,hayırlısı be Ayşecim,nolur eksik etme dualarından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…