nasilsiniz? nurinnisa cnm tedavin insallah olumlu sonuclancak ve bebislerin seninle olcak cnm..
kizlar bende dun saat 4 te kizimi kucagima aldim sukurler olsun kendi sancimla dogurdum suni sanciya gerek kalmadi bugunde sabahtan eve geldik bebisimde bde iyiyiz sukurler olsun cok aci cektim ama bebegimi gorunce hepsini unuttum.. benim icin dua ettiniz Allah razi olsun..bende sanci aninda sizin icin cok dua ettim..rabbim insallah isteyen herkeze bu duygulari yasamayi nasip etsin
ben evime döndüm.annemin badana temizlik bitti çok şükür..çok yorgunum.ama güzel haberlerimiz varmış.
esmacvs canım Rabbim kızına hayırlı uzun ömürler versin inşaallah.
nurusima inşaallah seninde bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur ve bırakmazlar
muhaaaaat sen yine yoksun...seni boş bırakmaya gelmiyo hemen ban yiyosun.
antikdenizcim sen nerelerdesin bakıyım..iyisindir inşaallah
kızlar hepiniz iyisinizdir inş.artık badana yok burdayııııııııııııım
dularını okuyanlar
kays
sumeyyab
melek181
dafniya(ihlas ve enbiya eksik,mazeretinden ötürü)
hayalot
sürpriz06
bildiklerim bunlar kaçırdığım varsa hatırlatırsa sevinirim.
yarın görüşmek üzere hepiniz öpüldünüz..
Canım arkadaşlarım ben uzun süreliğine aranızda olamayacağım.Çok çok çooook büyük sorunlarımız var.Hayati denebilecek kadar büyük.
Hepiniz hakkınızı helal edin olur mu ?
Eğer tekrar aranıza dönersem iyi haberlerinizi okumayı nasip etsin Mevlam.
Lütfen beni dualarınızda unutmayın Allah'a emanet olun
canım tüpte yapılmıyor tarnsfer günü dahil 3 gün teyemmüm yaptım ben öyle kıldım namazı..aşılamada da aynıdır sanırım.3 gün sonrada kesinlikle sıcak su olmayacak çünkü kasları gevşetiyormuş o yüzden ılık kısa duş yapılıyor
bugün boş boş oturuyoruz gülümmmmmmmmmmm
canim Rabbim anali babali saglikli sihhatli imanli buyumeyi nasip etsin insallah sen sukurler olsun kucagina aldin insallah bizde hayirlisiyla kucaklarimiza aliriz oyyy elisanin mis kokan gidisindan kokla benim icin gormedim ama icm kipir kipir oldu
canim bende okumustum 150 ihlas 100 enbiya 5 yasin
canim nasil bir sorununuz var bilmiyorum ama Rabbim kolaylik versin benden yana helal olsun sende Allaha emanet ol
canim ben dayanamadim gusul abdestini hemen ertesi gunu cooook ilik suyla aldim ciktim manen rahatliyor insan teyemmum su olan yerde gecerliligini yitiriyor cunku
yarın duş alır sanırım öyle diyordu ama bugün yatması lazım dimi canlarrrcanim Rabbim anali babali saglikli sihhatli imanli buyumeyi nasip etsin insallah sen sukurler olsun kucagina aldin insallah bizde hayirlisiyla kucaklarimiza aliriz oyyy elisanin mis kokan gidisindan kokla benim icin gormedim ama icm kipir kipir oldu
canim bende okumustum 150 ihlas 100 enbiya 5 yasin
canim nasil bir sorununuz var bilmiyorum ama Rabbim kolaylik versin benden yana helal olsun sende Allaha emanet ol
canim ben dayanamadim gusul abdestini hemen ertesi gunu cooook ilik suyla aldim ciktim manen rahatliyor insan teyemmum su olan yerde gecerliligini yitiriyor cunku
yes baby burdayım bugün Allahımın izniyleeeee ozaman bize kaldın bu gün
kıyamam canım Rabbim biliyor durumunu sen üzme canını tevbe-i istiğfar edersinilkinde hastaneden gelir gelmez abdest aldım ikincisinde ertesi gün tutmayınca acaba bu yüzden mi dedim.hatta annem hemen banyo yapma diye israr etti..üçüncü de 3 gün sonra aldım abdestimi...ama kafam hiç rahat değildi hatta sadece namazın farzlarını kıldım Kuran'a hiç dokunmadım 3 gün boyunca..su bulunupta kullanacak durumda olmamak durumunda da teyemmüm geçerli değilmi ki acaba..ilmihalden baktım ama su ile temasta hastalık söz konus ise teyemmüm olabilirmiş..şimdi içime bir kurt düştü bak eğer ben o üçgünde abdestsizsem çok kötü ya ben ne yaptım...
ilkinde hastaneden gelir gelmez abdest aldım ikincisinde ertesi gün tutmayınca acaba bu yüzden mi dedim.hatta annem hemen banyo yapma diye israr etti..üçüncü de 3 gün sonra aldım abdestimi...ama kafam hiç rahat değildi hatta sadece namazın farzlarını kıldım Kuran'a hiç dokunmadım 3 gün boyunca..su bulunupta kullanacak durumda olmamak durumunda da teyemmüm geçerli değilmi ki acaba..ilmihalden baktım ama su ile temasta hastalık söz konus ise teyemmüm olabilirmiş..şimdi içime bir kurt düştü bak eğer ben o üçgünde abdestsizsem çok kötü ya ben ne yaptım...
arkadalar sa nasılsınz inşşaalah hepiciğinz çok iirisnzdir hepiize hayırlı cumalar bol bebişli günler.... nurunisa hayırlı olsun bebişli bebişli dokuz ay dolaş inşaallah kocaman göbüşünler.... esmacım seninde gözü aydın hayırlı evlat olsun hayırlı damat bulsun:))))))) allah razı molsun bizleride unutmamışsın..... seyyancım nasılsın bu hafta yeni liste yayınladımı bilmiyorum dikkat edemedim yoğun siyaset gündemimden:)s ama ben bu afta okuyamadım ufacık bi kaza geçirdkte neyse Hz allah beterinden korusun cümlemizi inşaallah.......
muhat mapıslık:) bitmedi mi gıııııı:)))) yakındabocuk gönderecem sab hapishane işi anahtarlık yapbize diye:))))
eslem sen nasılsın geçen kazara anasayfaya yazmışım sonrada düzeştemedeim özür.....:) cahallık işte:))))
sürpriz asbe dafni sevil ve ismini hatırlyamadığım diyer çok msayın arkadşlar siz nasılsınz sağlıklar nasıl göbüşlerin dolsun daaaa b..klı bez temizleyin inşaaaallah:))))
babam pastaya yapmayı nerden öğrendi, doktorsa neden pasta yapıyo, be bunları nasıl yazdım tabiki nettten:))))))))))))))))) bye anacııımmmmmm
ben evime döndüm.annemin badana temizlik bitti çok şükür..çok yorgunum.ama güzel haberlerimiz varmış.
esmacvs canım Rabbim kızına hayırlı uzun ömürler versin inşaallah.
nurusima inşaallah seninde bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur ve bırakmazlar
muhaaaaat sen yine yoksun...seni boş bırakmaya gelmiyo hemen ban yiyosun.
antikdenizcim sen nerelerdesin bakıyım..iyisindir inşaallah
kızlar hepiniz iyisinizdir inş.artık badana yok burdayııııııııııııım
dularını okuyanlar
kays
sumeyyab
melek181
dafniya(ihlas ve enbiya eksik,mazeretinden ötürü)
hayalot
sürpriz06
bildiklerim bunlar kaçırdığım varsa hatırlatırsa sevinirim.
yarın görüşmek üzere hepiniz öpüldünüz..
a.s. canım çok şükür iyiyiz.sen nasılsın diycem ama gitmişsin iyi ol inşallah diyek bari..tatlum baban pasta yapmayı nerden öğrendi bilmem belki annenden öğrenmiştir
kız yeter ki gelsin o bebişler ben b..klu bez temzilemeye kusmuklu zıbınlar yıkamaya tatilimi çocuk havuzlarında haftasonlarını çocuk parklarında geçirmeye..sabahın nurunda en tatlı uykulardan açıktım ben diyerek uyandırılmaya içi bez,yedek giysi biberon dolu kocaman kol çantaları taşımaya razıyım..bunların hepsini yapar üstüne birde kariyer yapar akşama eve gidince miniğimle mutfağın altını üstüne getirip una bulanmak pahasına bir kek yaparım...yaparım ya ben yaparım bunları
Rabbim biliyor canim sen sikma canini su oldugu yerde teyemmum gecerliligini yitiriyor fikihen ama dedigin gibi ozurun vardi tatlim Rabbim bagislayicidir banada burda herhangi bisey soylemediler sadece su dolu kuvete girme dusunu alabilirsin normal hayatina devam et dediler
yapacaksın inşallah kuzum bunların hepsini yapacaksın yapacağız Rabbim bize de o günleri gösterecek inşallahhhhhhh
ne gaza geliriz yaaaaa
Canım arkadaşlarım ben uzun süreliğine aranızda olamayacağım.Çok çok çooook büyük sorunlarımız var.Hayati denebilecek kadar büyük.
hadi hayırlısı tatlım az kalmış Allahımın izniyle güzel haberlerini almayaaaa
sağolun kızlar allah razıolsun...inş bu sefer hamileyim diyebilirim...rabbim herkesin muradını versin inş.....Canım hayırlı olsun tedavin inşallah bebeğine kavuşmana vesile olur.Allah yardımcın olsun dua ederiz tabiki
tabisiii yaparıkkkkkkkk elimizden ne kurtulur bacım bizimmmmmdeğilmi ya yaparız biz bunları ne var pehh çocuk oyuncağı yapanlar süper kadın değil ya...
inşallah inşallahhh canımcımmmmmmsağolun kızlar allah razıolsun...inş bu sefer hamileyim diyebilirim...rabbim herkesin muradını versin inş.....
canım ya nasıl bir yazı bu böyle.aklımız sende kalacak sürekli.Rabbim en kısa zamanda hayırlı kapılar açsın,her ne ise sorunun ,sıkıntın devalar nasip etsin.nolur merakta bırakma arada iyiyim yaz hiç olmazsa.seni seviiyoruz,dualarımız seninle..Canım arkadaşlarım ben uzun süreliğine aranızda olamayacağım.Çok çok çooook büyük sorunlarımız var.Hayati denebilecek kadar büyük.
canım güzel bir hayatı lsun kızımızın inşaallahamin kizlar .Allh razi olsun rabbim her istiyene nasip etsin insallh eslemcim ismimiz elisa sude oldu cnm
hadi geçmiş olsun sonunda bitti demek gelde sohbet edek..eksikler için üzgünüm son güne bırakmıştımbir gün erken gelince işler karıştı...
sağol kuzum allah nesip ederse geldi büyük gün keşke bana senin gibi tedaviye başlıcam sıra hamile kalmak nasip etse rabbimsen nasılsın seni de göremiyorum ne zamandır......
arkadalar sa nasılsınz inşşaalah hepiciğinz çok iirisnzdir hepiize hayırlı cumalar bol bebişli günler.... nurunisa hayırlı olsun bebişli bebişli dokuz ay dolaş inşaallah kocaman göbüşünler.... esmacım seninde gözü aydın hayırlı evlat olsun hayırlı damat bulsun:))))))) allah razı molsun bizleride unutmamışsın..... seyyancım nasılsın bu hafta yeni liste yayınladımı bilmiyorum dikkat edemedim yoğun siyaset gündemimden:)s ama ben bu afta okuyamadım ufacık bi kaza geçirdkte neyse Hz allah beterinden korusun cümlemizi inşaallah.......
muhat mapıslık:) bitmedi mi gıııııı:)))) yakındabocuk gönderecem sab hapishane işi anahtarlık yapbize diye:))))
eslem sen nasılsın geçen kazara anasayfaya yazmışım sonrada düzeştemedeim özür.....:) cahallık işte:))))
sürpriz asbe dafni sevil ve ismini hatırlyamadığım diyer çok msayın arkadşlar siz nasılsınz sağlıklar nasıl göbüşlerin dolsun daaaa b..klı bez temizleyin inşaaaallah:))))
babam pastaya yapmayı nerden öğrendi, doktorsa neden pasta yapıyo, be bunları nasıl yazdım tabiki nettten:))))))))))))))))) bye anacııımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?