canım benim bitti bitti çok şükür.artık buradayım.ama muhat rahat durmuyor ki,reyyan da ne alemde bende çok merak ediyorum,üyelik iptal oldu onun biliyosun.neyse canım sen nasılsın,yeğenimiz de iyidir inşaallah.evet topiğimize birşeyler oluyo.listeden çıkmak isteyen isteyene,nazarmı değdi nedir.eslem desen oda yok bu aralar.toparlanalım kızlaaaaaaaar...kizlar topigimizin tadi tuzu kalmadi bu aralar muhatim reyyanim detten anlamayanlara daha fazla laf anlatmaya calismayin sonuna kadar arkanizdayim olan biteni disaridan izliyorum ve ulkem icin dua ediyorum hep...susmaklada olmuyor biliyorum ama benim yuregim susmuyor neyse gelin gayri hepinizi cok ozledim
nurusimam insallah hersey yolundadir gelde bize haber ver eminim suan yatiyorsundur tuy gibi titriyorsundur herseye insallah hamileyim kalp atislarini duyduk diyeceksin ve kucagina alacaksin
seyyan seninde badana bitmedimi kuzum daha
yarinda hafta sonu dafniyayla asbeloveda olmaz kaldik yine yalnizca
canım ya nasıl bir yazı bu böyle.aklımız sende kalacak sürekli.Rabbim en kısa zamanda hayırlı kapılar açsın,her ne ise sorunun ,sıkıntın devalar nasip etsin.nolur merakta bırakma arada iyiyim yaz hiç olmazsa.seni seviiyoruz,dualarımız seninle..
canım güzel bir hayatı lsun kızımızın inşaallah
olsun canım okursun.bugünde tembellik yaptım.elimi sürmedim bişeye...yemekte yok,kırıveririz iki yumurta dimi ama.....
kizlar topigimizin tadi tuzu kalmadi bu aralar muhatim reyyanim detten anlamayanlara daha fazla laf anlatmaya calismayin sonuna kadar arkanizdayim olan biteni disaridan izliyorum ve ulkem icin dua ediyorum hep...susmaklada olmuyor biliyorum ama benim yuregim susmuyor neyse gelin gayri hepinizi cok ozledim
nurusimam insallah hersey yolundadir gelde bize haber ver eminim suan yatiyorsundur tuy gibi titriyorsundur herseye insallah hamileyim kalp atislarini duyduk diyeceksin ve kucagina alacaksin
canım benim ne yazık ki burdayımmmm bugün evlilik yıldönümümüz ve ben çalışıyorum yaaaakizlar topigimizin tadi tuzu kalmadi bu aralar muhatim reyyanim detten anlamayanlara daha fazla laf anlatmaya calismayin sonuna kadar arkanizdayim olan biteni disaridan izliyorum ve ulkem icin dua ediyorum hep...susmaklada olmuyor biliyorum ama benim yuregim susmuyor neyse gelin gayri hepinizi cok ozledim
ohhh gezgenti hatun seniiiiiiii bende çalışıom bugün yaaaaaaadafniya öğleye kadar burda janımm öğleden sonra komşu oturmasına gitcekaslında gelmeyecekti bu gün koçişi uyandıramadı dükkanı yine ben açtım kalıbından utunmadan evde yatıyor betonların efendisi...
canım benim ne yazık ki burdayımmmm bugün evlilik yıldönümümüz ve ben çalışıyorum yaaaa
ohhh gezgenti hatun seniiiiiiii bende çalışıom bugün yaaaaaaa
gezeyim acıkın kız çok bunaldım..Mutluluklar dilerim canım benim bir yastıkta kocayın..5.yıl uğur getirsin inşallah beşinci yılınızı 5 kişi olarak tamamlayın çok mu oldu kız..olsun olsun genç nufüs çoğalsın..
ağzından bal damlıyor ballllhiç farketmez kuzummmmm 3-4 beklerim yaneeeeeeeee
amin canımcım aminnnnnnnnn kız şimdi biz 5yılı bitirdik mi ne çabuk geçiyor zaman yaaaaaaa
evet zaman çok çabuk geçiyor bizler hala yeni evliyiz sanıyoruz ama halbuki evde eskiyen eşyalar bile hatırlatıyor yılların geçtiğini...
değiştirin değiştirin onları bacımm yenilerle birlikte sizde yenilenirsiniz sil baştannnnnnn hoppp bir bakmışsın gelinliğin içindesinnn
belkim akşam kociş beni bir yerlere götürür
mobilyalar değişir belki ama ben o gelinliğin içine imkanı yok girememen son girdiğimde 45 kiloydum götürür tabiki de yani götürmeli ayyyy...ne güzeellll kumrular gibin gezin:132: şanslıymışsın bak hafta sonuna denk geldi sabahında yorgun yorgun işe gitmek zorunda da değilsiniz
dafniya nasılsın canım..bende böyle havadan mıdır ne içim sıkıntılı.birde sünnet davetiyesi aldım az önce.benden çok küçüklerin bebeleri büyüdü .pipiler gidiyo..bende işte efkarlanıyorum.benimde olsaydıda enciklerin pipiden pilav yapaydım eyiydi ama ...dafniya öğleye kadar burda janımm öğleden sonra komşu oturmasına gitcekaslında gelmeyecekti bu gün koçişi uyandıramadı dükkanı yine ben açtım kalıbından utunmadan evde yatıyor betonların efendisi...
canım benim ne yazık ki burdayımmmm bugün evlilik yıldönümümüz ve ben çalışıyorum yaaaa
ohhh gezgenti hatun seniiiiiiii bende çalışıom bugün yaaaaaaa
dafniya nasılsın canım..bende böyle havadan mıdır ne içim sıkıntılı.birde sünnet davetiyesi aldım az önce.benden çok küçüklerin bebeleri büyüdü .pipiler gidiyo..bende işte efkarlanıyorum.benimde olsaydıda enciklerin pipiden pilav yapaydım eyiydi ama ...gülermisin ağlarmısın işte
asbelovecim seninde evlilik yıldönümün kutlu olsun.Rabbim elli seneleri yaşatsın çoluk çocuk hepberaber inşaallah canım....
nasip işte canım.kader....bende hiç unutmam bir tüp bebek tedavimden sonra arkadaşıma gittiydim.biraz kafa dağıtırım,dertleşiriz diye.arkadaşım bütün gün ağladı niye biliyomusun.hamileymişİyiyim canım çok sağol sen nasılsın bakem..gülcez canım napalım pipi pilavı da yapcaz bi gün işallah..yarama tuz bastın şu anda yafuuu ben hep çıtır anne olmak istedim ama nasip çocukluğunu bildiğim kızçeler teker teker anne oluyor ben öööyle bakıyom.Tesadüfe bak ki beraber tüp bebeğe gittiğimiz kızçağızın bebeği 1 yaşına basmış bu gün sosyal paylaşım sitesinde aynen bunları yazmış
15 haziran 2012 perşembe.....
aslında yenıden dogusumdu benım o gün....Gül yüzlüm, mevlamın bana hedıyesı olan güzel kızım, mucızem,senı ogun bana kucagıma verdıklerındeki anı kelımelere anlatam,sayfalara dökemem.ne guzelmiş anne olmak, ne guzelmıs senı kollarıma almak ve ne guzelmıs bana anne deyıverişin...:) mucizem zamn cabuk gecıyor sen bugun 1 yasındasın kocamn oldun bebegım şükürler olsun rabbime... Annesının babasının gülü,çicegi,tatlışı,lülüşüüü iyiki doğdun yavrum ve ıyıkı benım yavrum oldun senıı cok sevıyoruz... DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNN.........
iyiyim diyorum ama çok hüzünlendim bende nasip ya herşey nasip bu kızın sadece 1 embriyosu vardı abla tutmayacakmı diye üzülüp durdu.Ben ona nasıl teselli vereceğim diye düşünürken o bana teselli vermeye uğraştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?