gelin de siz yaptırması kolayaaaaaaa merak ettim bak.ay gelirsem bana yaparsın dicektim sen yapamıyosun sahi.annen yapar o zaman tadarım bende ...geldimde neleri düşünüyom bende
biz bunu herkese yapmayız sadece özel misafirlere yaparız :):)
kendi giysin mini mini bana kızsın ohh ne alaaa :)Ee hatun seksüü Seyyanım,göbüş açıkta geziyo
Ayy dördüncüde güzel,sende mini giymişsin
Neyse benimde belimin kıvraklığı yeter,baksanıza ne ince
Ee hatun seksüü Seyyanım,göbüş açıkta geziyo
Ayy dördüncüde güzel,sende mini giymişsin
Neyse benimde belimin kıvraklığı yeter,baksanıza ne ince
hım ben de özel misafirim dimi ama..........gelin de siz yaptırması kolay
biz bunu herkese yapmayız sadece özel misafirlere yaparız :):)
mini değil canım diz üstü sen mini görmemişin hıhkendi giysin mini mini bana kızsın ohh ne alaaa :)
sen doğumunu yap biz bebek görmeye gelelim :)bana gelen yokmu içli köfte ve dolmam var kızlar boşverin hamur işlerini ben tombişim zaten
bana gelen yokmu içli köfte ve dolmam var kızlar boşverin hamur işlerini ben tombişim zaten
iyi canım yürüyüş çok faydalı.kan dolaşımını hızlandırır.geç kalma bide fazla yorma kendini.çabuk gelşekerler ben bebişimi yürüyüşe çıkarıyorum bir yere kaybolmayın muhat sakın banlanma beni tek bırakıyorsunuz burda
ayyyy deminki hatunlardan bu kızlar çıksınKızlar bunlarda prenseslerimiz,nasıl ama
Eee güzel annelerin güzel kızları olur dimi ama
bayılırım içli köfteye hatta yatıya giderim.fazla yorganın,yastığın varmı canımbana gelen yokmu içli köfte ve dolmam var kızlar boşverin hamur işlerini ben tombişim zaten
benKızlar bunlarda prenseslerimiz,nasıl ama
Eee güzel annelerin güzel kızları olur dimi ama
tamam canım çok acıktım ben de:) acıkılmayacak gibi de dğil yani :)şekerler ben bebişimi yürüyüşe çıkarıyorum bir yere kaybolmayın muhat sakın banlanma beni tek bırakıyorsunuz burda
şekerler ben bebişimi yürüyüşe çıkarıyorum bir yere kaybolmayın muhat sakın banlanma beni tek bırakıyorsunuz burda
i
ayyyy deminki hatunlardan bu kızlar çıksın
ben
benim esmer oldugumu söylüyorlar bence değilim :)
sanrım yasemin gibi olur benim prensesim :)
seyyan bunların en kısası sanırım pamuk prenses,
eslem canım sen çok uyuyosun sendee doğursan doğursan uyuyan güzel gibi bi prenses doğurursun
nurusima senin saçlarının uzun oldugunu düşünüyorum :) sanırım sen de rapunzeli doğuracaksın :)
işte muhat.yine harika tespitler.....ben
benim esmer oldugumu söylüyorlar bence değilim :)
sanrım yasemin gibi olur benim prensesim :)
seyyan bunların en kısası sanırım pamuk prenses,
eslem canım sen çok uyuyosun sendee doğursan doğursan uyuyan güzel gibi bi prenses doğurursun
nurusima senin saçlarının uzun oldugunu düşünüyorum :) sanırım sen de rapunzeli doğuracaksın :)
tamam canım çok acıktım ben de:) acıkılmayacak gibi de dğil yani :)
ben uslu duruyorum ama onlar banlıyo. banlandığım mesajları görsen şaşırırsın :9
çıkar tabi ne güzelleri ne yakışıklıları çıkar dimi kızGezin bakalım analı kızlıYorma kendini fazla canım benim
HeheeDaha da güzelleri çıkar bence
ben düşündüm yaayyyy deminki hatunlardan bu kızlar çıksın
hiç böyle düşünmemiştim :)
tamam hadi akşam ilk gelen çaldırsın tamammı.özlemişim ya sohbeti iyi geldi....kızlar ben çok acıktım.
hade bana müsade:)
akşam gene gelin yawwff
Hmmm benim kızıma evlilik teklif eden yakışıklı,hanginizin oğlu bakalım
senin kızın o değil :)Hmmm benim kızıma evlilik teklif eden yakışıklı,hanginizin oğlu bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?