şekerler nasılsınız
yok canım bursalıyım ben.ama bilirim çiğ böreği.tabi muhata tarif ettiğim gibi değileskişehirlimisin yoksa?
tüüüü bi de bizim arabaşımıza laf ederler.
yemem ben öyle hamırrr :)
hadi peynirli puf böreği yapalım, çay ve zeytin :):):)
keşşkkkkeeeeee,
bursalı hanımefendi
niye utanırsın kız anlamadım ben.
açık mısın :)
bursa merkez canım.ama benim hep aklımda senin olduğun yere ..................gelmek.ay utanırmış ta kıyamam.bende utanırım aslında.ama merak etme muhat açar bizi....dimi kız
tüüüü bi de bizim arabaşımıza laf ederler.
yemem ben öyle hamırrr :)
hadi peynirli puf böreği yapalım, çay ve zeytin :):):)
keşşkkkkeeeeee,
bursalı hanımefendi
niye utanırsın kız anlamadım ben.
açık mısın :)
yok canım bursalıyım ben.ama bilirim çiğ böreği.tabi muhata tarif ettiğim gibi değil
kız sen şakamısın yaaaaaaaaaaaa...pişmeden yenirmi hiç.inanıyon hemen.kızgın yağda pişiriyosun...ay öldürcen sen beni ya
puf böreğide olur..onu bilmiyorum işte ben.zeytini getiririm ben.mudanya zeytini...
kız anladım illaki pişer de öyle isim mi olur ya börekten soğudum :)Ayy canım inşaallah nasip olur ozaman,hepimiz birbirimize gideriz
Muhata çok görev düşüyo desene ozaman
Kızlar hamurişi bizim memlekette meşhurdur,siz en iyisi bana gelin,ben kendi elleirmle açarım börekleri mantıları
Hemde öyle güzelki buralar şimdi
Yok canım kapalıyım ama değişik benim huylarım biraz,ne bileyim çekinirim heralde bi önce
eslem saçmalarım kısmını saçlarım diye okumuşum canım
hihihihiii düşününce bile heycan oluto.
hele buluşalım gerisi kolay.
ayyy bi tuhaff olurum ben de.
seyyan seni oturarak karşılıycam :)
kız anladım illaki pişer de öyle isim mi olur ya börekten soğudum :)
kız bursaya gelmesek de yedik biz de çiğbörek :)isme takılmasana sen.çok güzel olur.senin için başka isim takarız merak etme.hem inandın bi kere çiğ yendiğine kıvırmasana şimdik:
iyiyim canım şükürler olsun mevlama bana bugünleride yaşattı inşallah devamıda gelir.bir sene önce bana seneye bunları yaşayacaksın deselerdi hayatta inanmazdımay canım sen nasılsın.büyük gün 25 haziran dimi.dualarımız seninle.o güzel haberi alıcaz inşaallah.halayların halayını çekçez burda......
kız bursaya gelmesek de yedik biz de çiğbörek :)
ama o kadar davazgeçilmez gelmedi bana.
1 kere yedim bi daha yemedim.
belkide yapandan kaynaklıdır.
yozgatlılarda yemeğe çok düşkündür :)
hoşbulduk birtanem ay canım ne güzel laflar bunlar çok teşekkür ederim inşallah canım bu iltifata nail olurum Allah razı olsun.kızlar ben ayağımı iyice sürüdüm haberiniz olsun arkamdan sürü halinde gelmeniz lazımHoşgeldinnn ennn güzel ve enn taze anne,hamdolsun sen nasılsın
çiğ börek dediğiniz bumu???Kızlar ben en iyisi çiğ börek ve çay eklimde,onunla avunalım bari
Vee avcumuzu yalayabiliriz şimdilik
canım kabul edecek Rabbim inşaallah.gönümüzde ve dualrımızdasın.bizi merakta bırakma sakın emi.sonucu bildir.midem bulandı bak.ben heyecanlanınca midem bulanır hemen.heyecanlandım birden.o güzek gün gelecek ve nurusima hamileeeeeeeeeeee diye bağırıcaz burdan...iyiyim canım şükürler olsun mevlama bana bugünleride yaşattı inşallah devamıda gelir.bir sene önce bana seneye bunları yaşayacaksın deselerdi hayatta inanmazdımRabbime binlerce kere şükürler olsun bana bu mucizeyi yaşattı inşallah ikinci mucizeyide yaşarım hamiş olurum evet canım 25haziran birgün öncesi berat kandili mübarek günde dualar edicem inşallah kabul olur .çok teşekkür ederim canlarım bana olan desteğinizle bugünlere gelebildim Rabbim sizlerinde gönüllerinizin muradını en yakın zamanda versin sizlerde bende evlatlarımıza kavuşalım hayırlısıyla amin
yok ben almıyayım.siz olmadan tadı çıkmaz şimdi....Kızlar ben en iyisi çiğ börek ve çay eklimde,onunla avunalım bari
Vee avcumuzu yalayabiliriz şimdilik
amanda aman bu ne güzel laflar tatlım eşim halen bebişime dokunamıyor teyzesia.sena, canım tedavin nasıl gidiyo.
sana bi ara özelden bişi sormam lazım :)
nurusima,,, kız tazecikkk annecik, nasılsn
testi kebabı var bide arabaşımız var :)ya aslında bende en fazla 2 tane yiyebiliyorum.sonra midem bulanıyo.kızgın ve bol yağda piştipi için ağır geliyo banada.başka bişey yeriz o zaman.ne istiyon sen..yozgatın hangi yemekleri meşhur.hiç bilmem oranın yemeklerini ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?