Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

çiğ börek dediğiniz bumu???
ulan bana başka bişi kakalamışlar çiğ börek diye :)
benim puf böregi dediğim buydu :)
aynı şeyden bahsediyormuşuz:)
ay Allah iyiliğini versin emi...........çok güldüm.ne yedirdiler acaba çiğ börek diye

İltifat değil Allahın izniyle gerçek olacak canım.. Sonra sen bize dua edeceksin bizde arkandan gelcez nasipse

İnşaallah aminn çifter çifter doğuralım

çiğ börek dediğiniz bumu???
ulan bana başka bişi kakalamışlar çiğ börek diye :)
benim puf böregi dediğim buydu :)
aynı şeyden bahsediyormuşuz:)

Evet canım bu ve şuan öyle canım istiyoki anlatamam,inşaallah gittiğim yerlerde olurda yerim

Mazallah bi taraflarım şişmesin

bensiz sakın yemeyin ben kocişin başının etini yerim canım bursadan çiğbörek istedi derim

eee heralde bi ömür birlikteyiniz:)
siz ahiretten tanıyosunuz birbirinizi. bence seninki de kız :)
ay Allah iyiliğini versin emi...........çok güldüm.ne yedirdiler acaba çiğ börek diye
kol böregi desem değil, kır pidesi desem değil saçma bişeydi :)

nurusimacım tahlile giderken ayakkabına isimlerimizi yazacaktın unutmaa..........
testi kebabı var bide arabaşımız var :)
ama siz alışık olmadığınız için arabaşıın sadec suyunu içersiniz snırım ,
ben çok seviyorum :)
arabaşı - Google'da Ara

ay testi kebabunu merak etmişimdir hep.hiç yemedim.ama çok güzedir eminim.olsada yesekama öteki neydi arabaşımı baktım resimlere ne kız o...bi çorba gibi bişey var bide petnir dilimleri gibi bişey.ne o nasıl yapılıyo neyden yapılıyo,nsıl pişiyo,çiğ gibi geldi çiğmi yeniliyo,tatlımı tuzlumu,vs...vs..........:44:

yok ben almıyayım.siz olmadan tadı çıkmaz şimdi....

Siz olmadan derken,bak hep beraberiz ama

İnşaallah o hep sizinle olacak canımcım

ye canım biryerlerin şişmesin

Siz olmadan derken,bak hep beraberiz ama

İnşaallah o hep sizinle olacak canımcım

eslemim beni duygulandırdın.neden diye sorarsan(sormuyorum dermişin bide)(sormak zorundasın)benide böyle uzuuun sülün gibi yaptın ya gam yemem da

canım hamur o :)
ateşte hamuru kıvamlı hale getiriyoruz.
tatsız tuzsuz sadec bi hamur.
tepsilere döküyoz soguyunca değişik bişi oluyo. tut hamuru kaldır kopmaz öyle bişi.
hamuru kaşığa alyoz birazda su alıyoz kaşığa yutuyoruz.
çiğnemek yok :)
bizde bunu yapan kadın magrifetli anlamına gelir. herkes yapamaz :)
ben yapamıyorum mesela :) denemedim bile :) yapamam çünkü

kız kaldır kopmaz diyon nasıl yiyon onu.o kadar sert mi yani.bide ben hapı zor yutuyom onu hayatta yutamam...mazallah boğulurum.ben yemicem bundan itesti kebabu alyım ben.
sen yaparsında üşenmişindir uğraşmaya.senin elinden ne kurtulmuş ki şimdiye kadar bunumu yapamıcan.hamur işte...

sol baştan 3. benim :)
seni senikız ne o göbek örtsene onu...
Hii canımm ne desem şimdi

Bütün kızlar toplandık toplandıkk toplandık

Bende onun yanındaki,en baştan ikinci
ben kendimi tanımlayamadım bak şimdi hangisi olsam.yok boy o kadar uzun olmayınca benim yadırgadım şimdi.neyse bende 4.olayım bari

ben kendimi tanımlayamadım bak şimdi hangisi olsam.yok boy o kadar uzun olmayınca benim yadırgadım şimdi.neyse bende 4.olayım bari
ama seyyan kız kızayız :)
belki hamişimdir nefes alsın yavrum :)
ben küçükken saçlarımı annem öyle yaparmış :)

Ee hatun seksüü Seyyanım,göbüş açıkta geziyo

Ayy dördüncüde güzel,sende mini giymişsin

Neyse benimde belimin kıvraklığı yeter,baksanıza ne ince

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…