ay Allah iyiliğini versin emi...........çok güldüm.ne yedirdiler acaba çiğ börek diyeçiğ börek dediğiniz bumu???
ulan bana başka bişi kakalamışlar çiğ börek diye :)
benim puf böregi dediğim buydu :)
aynı şeyden bahsediyormuşuz:)
hoşbulduk birtanem ay canım ne güzel laflar bunlar çok teşekkür ederim inşallah canım bu iltifata nail olurum Allah razı olsun.kızlar ben ayağımı iyice sürüdüm haberiniz olsun arkamdan sürü halinde gelmeniz lazım
çiğ börek dediğiniz bumu???
ulan bana başka bişi kakalamışlar çiğ börek diye :)
benim puf böregi dediğim buydu :)
aynı şeyden bahsediyormuşuz:)
bensiz sakın yemeyin ben kocişin başının etini yerim canım bursadan çiğbörek istedi derimcanım kabul edecek Rabbim inşaallah.gönümüzde ve dualrımızdasın.bizi merakta bırakma sakın emi.sonucu bildir.midem bulandı bak.ben heyecanlanınca midem bulanır hemen.heyecanlandım birden.o güzek gün gelecek ve nurusima hamileeeeeeeeeeee diye bağırıcaz burdan...
inşallah canım inşallah Rabbim bu mutluluğu birkaç günlüğüne bile olsa bana yaşattı şükürler olsun Rabbime
hep derdim ben hiç hamile olmayacağım bu duygu tatmadan ölücem herhalde dünyadan gözüm açık gider derdim eşime
şükürler olsun kaç gündür bebeğimin varlığı bile benim dünyadayken bile cenneti yaşamama sebep oldu Rabbim devamınıda getirir inşallah.canım benim dualarınız için çok teşekkür ederim en çokta beni etkileyen eşinin de dua etmesiydi çok teşekkür ederim birtanem Allah hepinizden razı olsun.canım kıyamam sana midenmi bulandı en yakın zamanda telafi ederim artık bende size içli köfte ve dolma yaparım kızlar olmaz mı?
iyok ben almıyayım.siz olmadan tadı çıkmaz şimdi....
eee heralde bi ömür birlikteyiniz:)amanda aman bu ne güzel laflar tatlım eşim halen bebişime dokunamıyor teyzesi
çok küçükmüşte birşey olurmuşta bende keyfini çıkaralım inşallah tutunur
eğer tutunmazsa bebişine dokunamadan kaybedersin dedim çok üzüldü
ya bebeğim tutunur inşallah ben ona çok alıştım teyzesi sanki bir ömür birlikteymişiz gibi
kol böregi desem değil, kır pidesi desem değil saçma bişeydi :)ay Allah iyiliğini versin emi...........çok güldüm.ne yedirdiler acaba çiğ börek diye
İltifat değil Allahın izniyle gerçek olacak canım..Sonra sen bize dua edeceksin bizde arkandan gelcez nasipse
İnşaallah aminn çifter çifter doğuralım
Evet canım bu ve şuan öyle canım istiyoki anlatamam,inşaallah gittiğim yerlerde olurda yerim
Mazallah bi taraflarım ş:) inşaallah
nurusimacım tahlile giderken ayakkabına isimlerimizi yazacaktın unutmaa..........hoşbulduk birtanem ay canım ne güzel laflar bunlar çok teşekkür ederim inşallah canım bu iltifata nail olurum Allah razı olsun.kızlar ben ayağımı iyice sürüdüm haberiniz olsun arkamdan sürü halinde gelmeniz lazım
testi kebabı var bide arabaşımız var :)
ama siz alışık olmadığınız için arabaşıın sadec suyunu içersiniz snırım ,
ben çok seviyorum :)
arabaşı - Google'da Ara
yok ben almıyayım.siz olmadan tadı çıkmaz şimdi....
amanda aman bu ne güzel laflar tatlım eşim halen bebişime dokunamıyor teyzesi
çok küçükmüşte birşey olurmuşta bende keyfini çıkaralım inşallah tutunur
eğer tutunmazsa bebişine dokunamadan kaybedersin dedim çok üzüldü
ya bebeğim tutunur inşallah ben ona çok alıştım teyzesi sanki bir ömür birlikteymişiz gibi
ye canım biryerlerin şişmesinİltifat değil Allahın izniyle gerçek olacak canım..Sonra sen bize dua edeceksin bizde arkandan gelcez nasipse
İnşaallah aminn çifter çifter doğuralım
inşallah canım Rabbim nasip eder ben elimden geleni yaptım gerisi Rabbime kalmış.ya ben size hastanedeykende dua ettim ismilerini bildiğime isimleriyle bilmediklerimede kullanıcı adlarınızla dua ettim unuturmuyum hiç sizi inşallah arka arkaya halaylar çekicez
Evet canım bu ve şuan öyle canım istiyoki anlatamam,inşaallah gittiğim yerlerde olurda yerim
Mazallah bi taraflarım şişmesin
Siz olmadan derken,bak hep beraberiz ama
İnşaallah o hep sizinle olacak canımcım
canım hamur o :)nurusimacım tahlile giderken ayakkabına isimlerimizi yazacaktın unutmaa..........
ay testi kebabunu merak etmişimdir hep.hiç yemedim.ama çok güzedir eminim.olsada yesekama öteki neydi arabaşımı baktım resimlere ne kız o... bi çorba gibi bişey var bide petnir dilimleri gibi bişey.ne o nasıl yapılıyo neyden yapılıyo,nsıl pişiyo,çiğ gibi geldi çiğmi yeniliyo,tatlımı tuzlumu,vs...vs..........:44:
sol baştan 3. benim :)Siz olmadan derken,bak hep beraberiz ama
İnşaallah o hep sizinle olacak canımcım
eee heralde bi ömür birlikteyiniz:)
siz ahiretten tanıyosunuz birbirinizi. bence seninki de kız :)
inşallah canım bende bu azim sizde bu dualr varken bebişimle sırtımız yere gelmez muhatçığım %130hamiş olucam desene hemde kız süper
kız kaldır kopmaz diyon nasıl yiyon onu.o kadar sert mi yani.bide ben hapı zor yutuyom onu hayatta yutamam...mazallah boğulurum.ben yemicem bundan itesti kebabu alyım ben.canım hamur o :)
ateşte hamuru kıvamlı hale getiriyoruz.
tatsız tuzsuz sadec bi hamur.
tepsilere döküyoz soguyunca değişik bişi oluyo. tut hamuru kaldır kopmaz öyle bişi.
hamuru kaşığa alyoz birazda su alıyoz kaşığa yutuyoruz.
çiğnemek yok :)
bizde bunu yapan kadın magrifetli anlamına gelir. herkes yapamaz :)
ben yapamıyorum mesela :) denemedim bile :) yapamam çünkü
nurusimacım tahlile giderken ayakkabına isimlerimizi yazacaktın unutmaa..........
hiç unuturmuyum canım ben bebişime söyliyeyimde sizinkileride çağırsın anneleri çok özlemiş gözleri yollarda kaldı annenizin desin
eslemim beni duygulandırdın.neden diye sorarsan(sormuyorum dermişin bide)(sormak zorundasın)benide böyle uzuuun sülün gibi yaptın ya gam yemem da
sol baştan 3. benim :)
topik aççaz dahaaaaaaaaa :)eee heralde bi ömür birlikteyiniz:)
siz ahiretten tanıyosunuz birbirinizi. bence seninki de kız :)
inşallah canım bende bu azim sizde bu dualr varken bebişimle sırtımız yere gelmez muhatçığım %130hamiş olucam desene hemde kız süper
dr %100 hamilesin derse napcan :)
30 luk kısım açıkta :)
canım işte değişik bişi sert değil yumuşak da değil al çırp yani.kız kaldır kopmaz diyon nasıl yiyon onu.o kadar sert mi yani.bide ben hapı zor yutuyom onu hayatta yutamam...mazallah boğulurum.ben yemicem bundan itesti kebabu alyım ben.
sen yaparsında üşenmişindir uğraşmaya.senin elinden ne kurtulmuş ki şimdiye kadar bunumu yapamıcan.hamur işte...
yok kız cidden yapamam ben :)
bzizim sülalede öyle herkes yapamaz. Allahtan annemle halalrım yapabiliyoda yaz kış yiyoruz:)
bunu yediğimizde kışın hasta olmayız biz :)
seni senisol baştan 3. benim :)
ben kendimi tanımlayamadım bak şimdi hangisi olsam.yok boy o kadar uzun olmayınca benim yadırgadım şimdi.neyse bende 4.olayım bariHii canımm ne desem şimdi
Bütün kızlar toplandık toplandıkk toplandık
Bende onun yanındaki,en baştan ikinci
topik aççaz dahaaaaaaaaa :)
canım işte değişik bişi sert değil yumuşak da değil al çırp yani.
yok kız cidden yapamam ben :)
bzizim sülalede öyle herkes yapamaz. Allahtan annemle halalrım yapabiliyoda yaz kış yiyoruz:)
bunu yediğimizde kışın hasta olmayız biz :)
aaaaaaa merak ettim bak.ay gelirsem bana yaparsın dicektim sen yapamıyosun sahi.annen yapar o zaman tadarım bende ...geldimde neleri düşünüyom bende
ama seyyan kız kızayız :)seni senikız ne o göbek örtsene onu...
ben kendimi tanımlayamadım bak şimdi hangisi olsam.yok boy o kadar uzun olmayınca benim yadırgadım şimdi.neyse bende 4.olayım bari
topik aççaz dahaaaaaaaaa :)
açıcaz inşallah bebişimizin yaramazlıklarını anlatıcaz
muhatçığım bebişimin cdni verdi doktor pek bir yaramaz teyzesi
%100 hamile olunca %30luk kısmıda sonraki bebişimin payı kız şimdiden yer açalım
seni senikız ne o göbek örtsene onu...
ben kendimi tanımlayamadım bak şimdi hangisi olsam.yok boy o kadar uzun olmayınca benim yadırgadım şimdi.neyse bende 4.olayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?