Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

selam şekerler nasılsınızben iyi sayılırım ateşim halen devam ediyor ilaç falanda kullanamıyorum bebişim için.
teyzeleri bugün bebişim beni üzdü size şikayet edeyim baribugün biraz lekelenmem oldu çok kortum inşallah bebeişim beni terk etmez.arkadaşlarım ben bebeğimin bana sıkı sıkı tutunması ve hayırlısıyla hamile kalmak ve bebeğimi kucağıma alabilmem için salavatı tefriciye başladım bana yardımcı olabilirmisiniz

anammm yavrum o oturma kanamasıdır :)
geliyoooo bebişşşşşşş
tabiki de okuruz yardım ederşz.
sen son gün ne zaman onu de bakem :)
slm kızlaaaaarrrrr...........
as canım
gene ülke gündemindesin :)

canım çoook geçmiş olsun göün aydın :)
elisa bebek nasıl :)

canım tedavi planı bizde başka ne planı olabilir ki
kıyamam ya doğru söylüyosun.biz kıymette bilmiyoz dimi.sen üzülme yeterki canım inşaallah birgün hatta en kısa zamanda buralara dönersin.gün doğmadan neler doğar
seni listeden nasıl çıkarırım ki.nasılsA döneceksin.idare ederiz merak etme sen .sen yeterki mutlu ol,iyi ol arkadaşım aklımız kalıyo inan.bizde çok üzülüyoruz sonra.muhatın dediği gibi biz varız.ve herzman yanındayız.seni de çok seviyoruz kız
tabiki toparlanacaksın.inşaallah yüzyüze görüşmekte nasip olur canım.kısmet..
seyyan cağrı atıyoın gelmiyon haaaaa
geldim kız bir yandan tıkınıyom daha akşam yemeyi yeni yiyorum.bir yandan yazıyorum.
gelince cağrı atın okeye dönüyom :)
ne okeyi dön yuvana

canım lekelenmen mi var...eğer varsa

daha tahlil gününe varken düşük kanamsı olamaz bu bir.ikincisi yerleşme lekesidir,kafana sakın takıp strese girme.
muhatın dediği gibi ayşeninde lekelenme ve ağrıları olmuştu.adet olacak gibi.hatta olamdı diye üzülmüştü bak neredeyse doğumuna az kaldı.tamammı canım.kafanıda bulandırma....bak kızıyorum heeeeeeeee

mutluluk27 hamile olduğu için fazla giremeyekmiş.ama duaları telden mesajla bildirmemi istedi Allah razı olsun.okudukça haber edecek..

kız tabi seyyannn,
valla ortalığı boş buldular depresyona gidiyolar.
yaww bebeiş var işte haber veriyo :9
buna bebek nişanı derlermiş :)

muhat ben nasıl bi yol izleyim yaaaaa .... şimdi bi akıl verin bana gazide bi prof buklmuştuk bi kaç arkadaşımın doktoru ona başlayacaktık bu ay ama malum evdeki hesap şarşıya uymadı eşimde gaziye normal başlayalım diyo bende git gel sllanmak istemiyorum kafam karışık bi bilziğim var onu bozduayım dedim fırça çekti bizimki... sosyal güvnceiz var diye.... elhamdülillah halimize ama ne bileyim arkadaşlarım o hocaan sonra hep hamile kaldılar bendeçok mu ümitlendim ne.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…