Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım ben seyyanın yolunu izliycem :)
tıp fakültesine gitcem :)
hem ücretsiz tahlil tedavi oluyosun.
daha çok incelenir diye düşünüyorum,:)

gazi tıp işte neyse zaten rahim filmim falan var bi başlayalım bakalaım imanlı yumuşak anlayışlı doktorlarla karşılaştırsın inşaallah hepimizi....rabbi yessir.............

gazi tıp işte neyse zaten rahim filmim falan var bi başlayalım bakalaım imanlı yumuşak anlayışlı doktorlarla karşılaştırsın inşaallah hepimizi....rabbi yessir.............
canım a.sena nın vajinal iltahabı varmış biz de baktıralım ,
bi de yumurta takibini dikkatle yapmalıyız.
hormon testi yapıldı mı

yok canım atmadım :)
atayım mı :)
ben çaldırdım bide sen çaldır bakayım
canım şimdi ilk önce sana kendimden biraz bahsedicem.tedavilerimden.
ben 5 kez özel hastanede yaptırdım.en son tedavim bursanın en iyi hastanesi ve doktorunda oldu.ve olmadı.doktorun dediği ne biliyomusun.tutmaması için hiç bir tıbbi neden yok.sebep yok.allahın takdiri.yani en iyisinide gitsen,karar Rabbime kalmış.doktorda aynen böyle dedi.
evet doktor ve hastane önemli.özellikle içine sinmesi ve tecrübeli ve deneyimli olması şart.yani iyi bir doktor olması gerekir.ama bu kesin olacak garantisi vermiyor.ben şimdi fakültede yaptırmayı düşünüyorum.ne yapayım bizdede para suyunu çekti.ama kısmet bakarsın bu sefer tutar.sen tedbirini alacaksın elbette ama takdir Allahın sende biliyorsun ki.şimdilik devleti deneyebilirsin.baktın durumun elverince o profa gidersin.tabi karar senin.ama inan bütün gittiğim doktorların uyguladığı tedavi aynısıydı.sadece son gittiğim yer özel araştırmalar yaptı ki önemli artısı buydu.şimdi biraz yol gösterici oldumu bilemem ama durum bundan ibaret canım.

canım a.sena nın vajinal iltahabı varmış biz de baktıralım ,
bi de yumurta takibini dikkatle yapmalıyız.
hormon testi yapıldı mı
canım hormon film vs hepsi yapıldı hadolsun bi sorun çıkmamıştı ben biraz ara verdim şimdi tekrar başlayacaz inş. bat ayın 20 si inşaallah gelmez:)

Canlarım geldim,çok konuştunuz mu

Seyyancım çağrı atmışsın,mutfakta tost hazırlıyodum

Nasılsınız bakalım cümleten,direk yazdım ama kimler var kimler yok

sağolun kızlar.......... arkadaşımın birirnin dokuz yıl olmadı bebği biride dört yıllık evli daha yeni hamile bende ümitlendim dediğn gibi yapalım o zaman seyyan eşimde sen gibi düşünüyo hadi ya Bismillah....

yok çok konuşmadık ta bu tost meselesi nedir kızım yahabire tost habire tost

canım hormon film vs hepsi yapıldı hadolsun bi sorun çıkmamıştı ben biraz ara verdim şimdi tekrar başlayacaz inş. bat ayın 20 si inşaallah gelmez:)
amin canım inşaallah :)
canım rahim duvarını bi daha ölçtür :)
gelsin bebişler :)

amma tostçu çıktınız kızlar haaa :)
iyiyiz canım sen nasılsın??

evet canım ya bismillah deyip bir başla bakalım..gerisi kendiliğinden gelir.dualarımız seninle..heee birde bu çocuk olmamasında psikolojik durum da çok önemli.doktorlar bana her seferinde psikolojik durumumu sordu.eğer iyi değilsen başlamam demişlerdi ona göre.ve kendiliğinden olmasını bile oldukça olusuz etkiler bu durum.yumurttalıkların çatlamsına engel olur benden söylemesi.şimdi ne yapıyosun kendini bir an önce topluyor ve kendine geliyorsun tamammı canım.sen iyi olacaksın ki eşinde iyi olacak veeeeeeeeeee bebişlerde iyi olsun............

yok çok konuşmadık ta bu tost meselesi nedir kızım yahabire tost habire tost

Ayy canım tatile çıkcaz diye alışveriş yapmadık,sucuğa dayandık habire,içim dışım sucuk oldu yaa,ha bide makarna patates

amin canım inşaallah :)
canım rahim duvarını bi daha ölçtür :)
gelsin bebişler :)

amma tostçu çıktınız kızlar haaa :)
iyiyiz canım sen nasılsın??

Canım normalde de çok severiz tostu,bu sefer abarttık biraz

Hamdolsun canım bende iyiyim,evle ilgilendim bugün biraz,yarın gidiyoruz nasipse;yatmadan mutfağıda toplıcam son kez,yarında çantamı hazırlarım

yok yani tost tost dedim bu tost başka bişeymi diye

yok yani tost tost dedim bu tost başka bişeymi diye

Yok canım bildiğin tost,evde ne varsa doldur tostu

canım inşaallah şifa olur bebeğini alır gelirsin

Aminn inşaallah canım ya

Eğer öyle bişey olursa da,dönünce büyük temizlik yapcam,onu düşünmeye başladım bile,ya tutarsa misali

Yok canım bildiğin tost,evde ne varsa doldur tostu

Aminn inşaallah canım ya

Eğer öyle bişey olursa da,dönünce büyük temizlik yapcam,onu düşünmeye başladım bile,ya tutarsa misali

kız hamile olunca Rabbim yardım ediyo.
temizik mi dayanır

tahlil gününe tam bir hafta var canım ne bileyim birden lekelenme olunca çok korktum
ay hadi inşallah yerleşme kanamasıdır
kızma canım ben çok korkuyorum ne yapayım elimde değil
kız tabi seyyannn,
valla ortalığı boş buldular depresyona gidiyolar.
yaww bebeiş var işte haber veriyo :9
buna bebek nişanı derlermiş :)
buldunuz bacak kadar çocuğu kızın bakalım
deme muhatçığım ya öyle birşeydemi varmış hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…