canım ben seyyanın yolunu izliycem :)muhat ben nasıl bi yol izleyim yaaaaa .... şimdi bi akıl verin bana gazide bi prof buklmuştuk bi kaç arkadaşımın doktoru ona başlayacaktık bu ay ama malum evdeki hesap şarşıya uymadı eşimde gaziye normal başlayalım diyo bende git gel sllanmak istemiyorum kafam karışık bi bilziğim var onu bozduayım dedim fırça çekti bizimki... sosyal güvnceiz var diye.... elhamdülillah halimize ama ne bileyim arkadaşlarım o hocaan sonra hep hamile kaldılar bendeçok mu ümitlendim ne.....
canım a.sena nın vajinal iltahabı varmış biz de baktıralım ,gazi tıp işte neyse zaten rahim filmim falan var bi başlayalım bakalaım imanlı yumuşak anlayışlı doktorlarla karşılaştırsın inşaallah hepimizi....rabbi yessir.............
ben çaldırdım bide sen çaldır bakayımyok canım atmadım :)
atayım mı :)
canım şimdi ilk önce sana kendimden biraz bahsedicem.tedavilerimden.muhat ben nasıl bi yol izleyim yaaaaa .... şimdi bi akıl verin bana gazide bi prof buklmuştuk bi kaç arkadaşımın doktoru ona başlayacaktık bu ay ama malum evdeki hesap şarşıya uymadı eşimde gaziye normal başlayalım diyo bende git gel sllanmak istemiyorum kafam karışık bi bilziğim var onu bozduayım dedim fırça çekti bizimki... sosyal güvnceiz var diye.... elhamdülillah halimize ama ne bileyim arkadaşlarım o hocaan sonra hep hamile kaldılar bendeçok mu ümitlendim ne.....
canım hormon film vs hepsi yapıldı hadolsun bi sorun çıkmamıştı ben biraz ara verdim şimdi tekrar başlayacaz inş. bat ayın 20 si inşaallah gelmez:)canım a.sena nın vajinal iltahabı varmış biz de baktıralım ,
bi de yumurta takibini dikkatle yapmalıyız.
hormon testi yapıldı mı
Canlarım geldim,çok konuştunuz mu
Seyyancım çağrı atmışsın,mutfakta tost hazırlıyodum
Nasılsınız bakalım cümleten,direk yazdım ama kimler var kimler yok
amin canım inşaallah :)canım hormon film vs hepsi yapıldı hadolsun bi sorun çıkmamıştı ben biraz ara verdim şimdi tekrar başlayacaz inş. bat ayın 20 si inşaallah gelmez:)
amma tostçu çıktınız kızlar haaa :)Canlarım geldim,çok konuştunuz mu
Seyyancım çağrı atmışsın,mutfakta tost hazırlıyodum
Nasılsınız bakalım cümleten,direk yazdım ama kimler var kimler yok
sağolun kızlar.......... arkadaşımın birirnin dokuz yıl olmadı bebği biride dört yıllık evli daha yeni hamile bende ümitlendim dediğn gibi yapalım o zaman seyyan eşimde sen gibi düşünüyo hadi ya Bismillah....
yok çok konuşmadık ta bu tost meselesi nedir kızım yahabire tost habire tost
amin canım inşaallah :)
canım rahim duvarını bi daha ölçtür :)
gelsin bebişler :)
amma tostçu çıktınız kızlar haaa :)
iyiyiz canım sen nasılsın??
yok yani tost tost dedim bu tost başka bişeymi diyeAyy canım tatile çıkcaz diye alışveriş yapmadık,sucuğa dayandık habire,içim dışım sucuk oldu yaa,ha bide makarna patates
Canım normalde de çok severiz tostu,bu sefer abarttık biraz
Hamdolsun canım bende iyiyim,evle ilgilendim bugün biraz,yarın gidiyoruz nasipse;yatmadan mutfağıda toplıcam son kez,yarında çantamı hazırlarım
canım inşaallah şifa olur bebeğini alır gelirsinKays izne çıkıyoruz canım yarın nasipse,kaplıcaya gitcez şifa olsun inşaallah
yok yani tost tost dedim bu tost başka bişeymi diye
canım inşaallah şifa olur bebeğini alır gelirsin
Yok canım bildiğin tost,evde ne varsa doldur tostu
Aminn inşaallah canım ya
Eğer öyle bişey olursa da,dönünce büyük temizlik yapcam,onu düşünmeye başladım bile,ya tutarsa misali
tahlil gününe tam bir hafta var canım ne bileyim birden lekelenme olunca çok korktumcanım lekelenmen mi var...eğer varsa
daha tahlil gününe varken düşük kanamsı olamaz bu bir.ikincisi yerleşme lekesidir,kafana sakın takıp strese girme.
muhatın dediği gibi ayşeninde lekelenme ve ağrıları olmuştu.adet olacak gibi.hatta olamdı diye üzülmüştü bak neredeyse doğumuna az kaldı.tamammı canım.kafanıda bulandırma....bak kızıyorum heeeeeeeee
buldunuz bacak kadar çocuğu kızın bakalımkız tabi seyyannn,
valla ortalığı boş buldular depresyona gidiyolar.
yaww bebeiş var işte haber veriyo :9
buna bebek nişanı derlermiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?