Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

muhat şah ile sultanı okuyorum i. pala nın süper bi kitap sana ve bütün arkadaşlara tavsiye ederim...

İ.pala yı çok severim öğrenciyken leyla ile mecnununu okumuştum.birde adını tam hatırlamıyorum ama gazete de bir köşesi vardı Ayineydi sanırım ismi oda arkadaşımla sıkı takipcisiydik..

ne güzel benimde pazar günüü çocukluk arkadaşlarım geldi inegölden.yıllardır görüşürüz bizde.ama bende senin gibi bazı konulara fransız kaldım.hepsinin çocuğu var bir benim yok.
olsun dafniyacım birgün biz burda çocukları anlatıcaz,kimbilir bizim çocuklar arkadaş bile olur dimi ama.

olurmu dersin yaa..Allahtan ümidi kesmek haramdır biliyorum ama her seferinde yeni bir sorun çıkmasından gittikçe işlerin zorlaşmasından hala şansım varken deneyememek artık beni çok yordu iyice gardım düştü bu aralar.Arkadaş olmaları ne güzel olur tembel bebişler ve anneleri bizde anlatılacak daha çok şey var hatta her birimizde bir kitap yazacak kadar belki de..eylül için güzel planların varmış inşallah canım bu sefer olsun artık çok yorulduk artık..İnegölde kuzenim yaşıyor ama hiç gitmedim..Bursa ikinci vatan gibi ama yakında kaçabilirsek ablamla karacabey'e gitmek istiyoruz kızkardeşim orda..

gunaydin kizlar nasilsiniz?soyle bir bakinayim diye girdim bugun cok isim var cooooook dun butun gun netteydim aksamada randevum vardi discide hic birsey yapamadim discide kanal tedavisi yapmam lazim dogumdan sonra gel dedi yada dayanabilirsen simdi yapalim dedi rontgen cekmesi lazimmis tedavin tam olmaz dedi hamilelik dolayisiyla ertelendi hadi bakalim hayirlisi

olur tabiki olacakta inşaallah...bu günleri anıcaz hepberaber.olur bazen öyle.hepimizin gardının düştüğü,umudumuzun azaldığı günler.ama toparlanıp,vazgeçmeden mücadele etmemiz gerekir.bizim ufaklıklar çok nazlı napalım.bir söz duydum geçen.''umut en geveze kuştur,hiç susmaz''diye bir söz.çok güzel değilmi.o yüzden umudumuz azalsada hiç tükenmedi tükenemez inancımız gereği.
evet canım eylül gibi var öyle bir planımız ama hayırlısı bakalım.
m.k paşadada benim yakınlarım var.eltim orada.hatta karacabeydede eltimin teyzesi var.önceki hafta sonu oradaydım.inşaallah görüşmek nasip olur.sende yeniden umut dolu olarak toparlan.herşey güzel olacak..

canım sen nasılsın.geçmiş olsun.hayırlısı olsun canım.dişlerde işte illa hamilelikte sorun çıkartıyo.inşaallah seni zorlamaz da tedavin sonraya kalır.

canım sen nasılsın.geçmiş olsun.hayırlısı olsun canım.dişlerde işte illa hamilelikte sorun çıkartıyo.inşaallah seni zorlamaz da tedavin sonraya kalır.

sagol canim iyiym elhamdulillah dedigin gibi hamilelikte ortaya cikiyor hep Rabbime sukurler olsun dis agrim yok bide o olsa yanmistim ben sadece disimi kaybetmek istemedigimden gittim usteki arka disim kirildi neyse dogumdan sonradaemziriyorum diye gidemem hadi bakalim hayirlisi bizim hatim isi nasil oldu karar verdinizmi nasil olacagina baslayalim bir an once

Canımcım noldu böyle pek durgun gördüm seniiii öyle pes etmek falan yok gelip totoya 2şaplak atarım heee
kızz yazar mı olcen yoksammmm dafninin günlüğü
sen dr.a soru sormuştun cevabı geldi mi canımcım ne demiş aytun hn. soramadım kusuruma bakma ne zamandır neye karar verdin:26:
arada fırsat bulursanız kaçın valla hem değişiklik olur kafanı dağıtmış olursun hem de kardeşinle özlem gidermiş olursunnn

seyyannn planoların neymiş merak ettim inşallah bu sefer Rabbim izin verir

:) öyle oluyo erkek çocuğu yani gördüğüm kadarıyla,
ne zamandır 2, bebeği düşünüyorsunuz,
a.sena adlı bi arkadaımız var aynı durumdasınız,
o da 2, evladını istiyor,

günaydın canlarımmm ne çok kaynatmışsınız yaaa okuyamadım geçmişi
zaten okusan çatlarsın :)
kız resimlere baktınız mı :)
biz coçuklarımızı seçtik hadi siz de seçin :)

nerden bakcam nerden seçcemmmm sülesene bende seçemmmm

oohhh ne guzel arkadaslar felan,ezan sesinide duyunca namaz oldu diyosunuz..sokaklar yagmurdan sonra mis kokusunu icinize cekip oohh diyosunuz,sokakta turk polisi goruyor,turk ekmeyi yiyorsunuz,turk marka yiyecekler,gidalar kullaniyorsunuz...kapida cay icip kisir yerken kimse size uzydan gelmis gibi bakmiyor..ben ne yapiyimya..vatan hasretiyle..dene 3 5 hafta gez gor diyolar yetermiki yetmiyo iste..turkiyeye kesin donusu iyice dusunuyorum..ama esim korkuyor yapamam ben orda diyor buraya aliskin ya..neyse ben bu aralar cok uzgunum yine. bebek yok,izin yok,hic biseyin tadi yok sevmiyorum ben burayi sevemedim iste

asbeeeeeeeee
2851. sayfada bizim resimler :)
bi kaç sayfa ilerde de kızlarımızın :)

canım bak biz varız.
ben tr deyim ama senden çok bi farkım yok.
zaten farklı olsaydık hepimiz burda nasıl buluşurduk :)
canım içini ferah tut rabbim bize de nasip edecek sadece zamanımız dolmamış .
sen seyyanla bi konuşsana..

ayyy muhaaat Allah sana iyilik saglik versin emi..resim deyince hemen gittim baktim gercek sandim bide ne goruyum...muhat karsimda,acmis gobecikleri..arabasida yapamiyomussun?o sayfada gordum..ben hep cignerim arbasiyi yutamiyorum,yutanlara hayrele bakiyiyorum ama ben yutamiyorum

oyler cnm siz hep varsiniz sagolun..ama oyle deyil iste oranin suyu havasi farkli...bebek yok bide gurbet yoruyo beni cok......ssssseeeeyyyyyyaaaan konus benimlee nerdesinnnn...cnm insallah ben ameliyatimdan sonra kendimi toparliycam insallah o zaman dualara tekrar basliycam,beni silememissin yeni gordum cok sagol...muhat sende benim yerime okuyomusun cok sagol...dua olmayinca yarim hissetiyorum kendimi...yakinda aranizdayim reklamlardan sonra

canım küçükken alışmayınca sonra zor oluyo yutması :)
evet canım en güzelleri benim demi
sen kızlarımıza bak bakalım :)
bak orda fazladan kız var :) anasını bulmadık dün :)
belki sizin kızlardır :)

canım dua bağlarımız kopsun istemiyorum :)
elimşizden geldiğince okuruz :) arada 1 2 yasin okuyun ama haaa :)
kimin duasının kabul olacagı belli olmaz :)

canım eslem paylaşmıştı,
10 sayfa geride olması lazım, onun daha gerisinde de bizizm resimlerimiz var :)

asbeeeeeeeee
2851. sayfada bizim resimler :)
bi kaç sayfa ilerde de kızlarımızın :)
kız ne güldürdün beni yaaaaa harikasınızzzzz kızlarınızda sizde bayıldım bayıldım
kıyamam canım benimmmmmmm ne istersen söyle yollayayım sana burdannnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…