he he biz bugün muhatla plan yaptık.o k............... ya gelicek bende burdan sana sürpriz yapçaz.şu tostundan bizde yiyelim bakalım
eslem gidiyo asıl siz bana gelin yarın inş. halı yıkayacaz eşimle artık beni bu hale getiri herhalde tamam tamam oldu oldu ya yeter iştediyerekodamı değiştirdim dolabım taşınacak ama hiç kimsem yoookkkkk
inşallah canım inşallah nasıl korkutum anlatamam Rabbim inşallah bebeğimi bana bağışlaramin birtanem Allah razı olsun Rabbim sizlerede b güzel duyguyu yaşatsın inşallah amin
kız yastığın yorganın vardır dimi kalmaya gelicez ona göre günübirliğine o yol çekilmez yani.......
kız ayın 30 unda ankarada düğünüz var :)
kocamdan çok senle iletişim halindeyim olsun o kadar :):):):
yok kız bu başka bi mevzu...dolunay mı muhat kız kurt kadın falan mısın:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
ay canım yenirmi o pastalar sen pasta istem biz sana en güzelini yediririzankaranın neresinde çaktırmadan bende geleyim herkes kendi tarafından sansın bi köşede pasta yer habersiz resim çekinirim:)))))
Habersiz gelmeyin sakın hee,ben haftalar öncesi başlarım hazırlıklaraRabbim nasip etsin hayırlısı ile inşaallah
Kolay gelsin canım şimdiden,dönünce bende başlıcam
Amin aminn ecmain,nolur güzel düşün canım,inşaallah herşey çok güzel olacak
Yastık yorgandan bol bişey yok,gerekirse ben size kaplıcalardan yer bile tutarım,şifada olur hem
:))))) sağolun canım....ay canım yenirmi o pastalar sen pasta istem biz sana en güzelini yediririz
şşşşşşşşşiiiiiiiiiiiişt zaten yakında ikimize konuşma yasağı koyacaklar yada biz aradan çekiliyoruz diyecekler
canım lalahan sanırım :) yakın mı sanaankaranın neresinde çaktırmadan bende geleyim herkes kendi tarafından sansın bi köşede pasta yer habersiz resim çekinirim:)))))
biz erkek tarafıyız , biz yaptırcaz pastayı :)ay canım yenirmi o pastalar sen pasta istem biz sana en güzelini yediririz
canım eşim henüz gelmedi :)canım ya ne kaplıcası senden ala şifa mı olur bize...hayal kurduk bugün muhatla....ayyyyyyyy bakarsın gerçek olur bigün.
muhat kocişine açtınmı konuyu bi yol yapayım dediydin.bence önce tost yap
yok kız bu başka bi mevzu...
kays kıl mevzusu mu canım
yoksa başka mı :)
canım ya ne kaplıcası senden ala şifa mı olur bize...hayal kurduk bugün muhatla....ayyyyyyyy bakarsın gerçek olur bigün.
muhat kocişine açtınmı konuyu bi yol yapayım dediydin.bence önce tost yap
zaten benimki kıskanıyo :)
canım lalahan sanırım :) yakın mı sana
biz erkek tarafıyız , biz yaptırcaz pastayı :)
belki güzel olur :)
canım eşim henüz gelmedi :)
gelsin tost değil gözleme yaparım :) onay versin de tek :)
2 dakka bırakmaya gelmiyonuz haaaaaaaa
seyyan listeyi açıklayacak mısın ?
canım açıkla istersen :)kimlere okunduğunu mu açıklayalımmı
sendemi öyle diyorsun iyi geldi bu sözler çok teşekkürler birtanemnurusimaaaaaaaaa oturma kanaman hayırlı olsun:))) darısı oturma kakalarının başına hani bebekler kaka yaprken bi köşeye oturur saf saf bakarlarya:)))))) sibel hoş geldiiinnnnn
biz erkek tarafıyız , biz yaptırcaz pastayı :)
güzel patsa varsa bende varım kız kambersiz düğünmü olur
Amin aminn ecmain,nolur güzel düşün canım,inşaallah herşey çok güzel olacak
sendemi öyle diyorsun iyi geldi bu sözler çok teşekkürler birtanem
gelin tabi:) sizi sazla sözle karşılarım hem :)biz erkek tarafıyız , biz yaptırcaz pastayı :)
güzel patsa varsa bende varım kız kambersiz düğünmü olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?