Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

he he biz bugün muhatla plan yaptık.o k............... ya gelicek bende burdan sana sürpriz yapçaz.şu tostundan bizde yiyelim bakalım

Habersiz gelmeyin sakın hee,ben haftalar öncesi başlarım hazırlıklara Rabbim nasip etsin hayırlısı ile inşaallah

eslem gidiyo asıl siz bana gelin yarın inş. halı yıkayacaz eşimle artık beni bu hale getiri herhalde tamam tamam oldu oldu ya yeter iştediyerek odamı değiştirdim dolabım taşınacak ama hiç kimsem yoookkkkk

Kolay gelsin canım şimdiden,dönünce bende başlıcam

inşallah canım inşallah nasıl korkutum anlatamam Rabbim inşallah bebeğimi bana bağışlaramin birtanem Allah razı olsun Rabbim sizlerede b güzel duyguyu yaşatsın inşallah amin

Amin aminn ecmain,nolur güzel düşün canım,inşaallah herşey çok güzel olacak

kız yastığın yorganın vardır dimi kalmaya gelicez ona göre günübirliğine o yol çekilmez yani.......

Yastık yorgandan bol bişey yok,gerekirse ben size kaplıcalardan yer bile tutarım,şifada olur hem

kız ayın 30 unda ankarada düğünüz var :)

kocamdan çok senle iletişim halindeyim olsun o kadar :):):):

şşşşşşşşşiiiiiiiiiiiişt zaten yakında ikimize konuşma yasağı koyacaklar yada biz aradan çekiliyoruz diyecekler

nurusimaaaaaaaaa oturma kanaman hayırlı olsun:))) darısı oturma kakalarının başına hani bebekler kaka yaprken bi köşeye oturur saf saf bakarlarya:)))))) sibel hoş geldiiinnnnn

canım ya ne kaplıcası senden ala şifa mı olur bize...hayal kurduk bugün muhatla....ayyyyyyyy bakarsın gerçek olur bigün.

muhat kocişine açtınmı konuyu bi yol yapayım dediydin.bence önce tost yap

şşşşşşşşşiiiiiiiiiiiişt zaten yakında ikimize konuşma yasağı koyacaklar yada biz aradan çekiliyoruz diyecekler
zaten benimki kıskanıyo :)
ankaranın neresinde çaktırmadan bende geleyim herkes kendi tarafından sansın bi köşede pasta yer habersiz resim çekinirim:)))))
canım lalahan sanırım :) yakın mı sana

ay canım yenirmi o pastalar sen pasta istem biz sana en güzelini yediririz
biz erkek tarafıyız , biz yaptırcaz pastayı :)
belki güzel olur :)
canım ya ne kaplıcası senden ala şifa mı olur bize...hayal kurduk bugün muhatla....ayyyyyyyy bakarsın gerçek olur bigün.

canım eşim henüz gelmedi :)
gelsin tost değil gözleme yaparım :) onay versin de tek :)

yok kız bu başka bi mevzu...
kays kıl mevzusu mu canım
yoksa başka mı :)

Iyy hiç sevmiyom şu şeyi,bugün müydü onun günü İnşaallah bugünmüştür

Canımm İnşaallah tüm hayallerimiz gerçek olur

yok benimki kıskanmıyo daha....mutlu ben mutluyum ya burda....

2 dakka bırakmaya gelmiyonuz haaaaaaaa
seyyan listeyi açıklayacak mısın ?

nurusimaaaaaaaaa oturma kanaman hayırlı olsun:))) darısı oturma kakalarının başına hani bebekler kaka yaprken bi köşeye oturur saf saf bakarlarya:)))))) sibel hoş geldiiinnnnn
sendemi öyle diyorsun iyi geldi bu sözler çok teşekkürler birtanem
biz erkek tarafıyız , biz yaptırcaz pastayı :)
belki güzel olur :)
güzel patsa varsa bende varım kız kambersiz düğünmü olur

Seyyancım ben bu haftaki dualarımı okuyamadım,öyle mahcubum ki,ilk defa böyle oldu

Cumaya kadar süre uzarsa,ben Cuma günü okuyabilirim canım,uzar mı?

Hanımlar bu listemizdeki dualar

nurusima
eslemliva
dafniya
sibelkoçak

arkadaşlarımıza bağışlanacak.o yüzden biran önce bitirelim ki dualar yerini bulsun ve yeni listemize geçelim.
Yeni listedeki isimlerde gizlidir.sonra açıklayacağım....

eşim geldi ekranı indirdim oda beni çıkarmış yaaa kk beni atyo işlem yapmayınca:) lalahan bana çoooookkkk uzak.....​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…