Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Tamam canim saol benim tup olmadıgı icin görebilirsin keseyi o zaman hayırlı cvp bekliyoz canim

özlemcim senide tebrik ediyorum tekrardan mutlu sağlıklı huzurlu bir gebelik diliyorum.. diğer hamileler sizlerede..

iyi geceler..

hosgeldin...iyiyiz cnm sen nasilsin. nereye gitcen bayramda

iyyiii olunn tabii canımmm benimmm:)bayramda kısmetse ailemin yanında olacamm bir bayram kayınvalideler bi bayram benim ailemm:))karar öyle ne yapalım ben bugün gidecem die çok kaptırmıştım yarine kaldı artıkk..siz nasılsınızz canımmm hissedebiliyormusun yavaşş yavaşş..canınn bişeler istiyomu bulantıı felan başladımıı annesii:)canımm bizlerede duaaa ettt hamişlerin duası kabul olurmuş

canım dualarım sızlerle... hep aklımdasınız. bulantım pek yok cnm bıraz fazla acıkıyorum gece bıle uyanıp bıseyler atıstırıyorum cnm bıde arada bas donmesı oluyo.. bayramı annenle gecırcenız yanı ohh ne guzel... Allaha emanet ol cnm.. sımdıden iyi bayramlar..

kızlar ben çok üzgünüm bugün kont.gitmiştik ve bebeğimin kalbi durmuş kalp atışını alamadı dr. ikinci bebeğimde büyüme var 5+6 günlk görünüyor zaten sonradan oluşmuşu yani ilkinin kalp atışını duyunca onunda kesesini görmüştük 1hafta daha bekliyelim dedi dr. rabbim ona can versin inşallah haftaya çarşamba netleşir sanırım ben internete giremeyebilirim bu haftaki yasinlerimi okumuştum ama haftaya okuyamayabilirim haber vermek istedim dualarınızda benide unutmayın olurmu

canlarrr günaydınnnn arefe gün besmele ile birlikte 1000 tane ihlas okuyanın duası (dileği)kabul olurr
rabbim tüm dualrımız kabul etsinnn .. Iyi bayramlar

canımm yaaa kaç zamandır gelememiştim çok züldüm ama inşş diğer bebeğin seninle olsun onu rabbim sana bağışlasın

Canim beni üzülme vardır herseyde bir hayır inşallah Omur bebegin seninledir bizi habersiz bırakma dualarımız seninle canim iyi dinlen bayramda güzel duşun iyi olucak Allah in izniyle

Orlic ve sebiilem icin dualarımı okudum Allah kabul etsin Bayram dönüşü güzel haberlerinizi bekliyorum iyi bayramlar

kızlar bişi sorucamya aklım çok karışık.ben en son 30 eylülde regl oldum 28 günde bi oluyom.ayın 27 sinde olmam lazım yani 3 günüm var.ama bu ay tuhaf şeyler yaşadım ama ilk bebeğimi kaybettiğim için ne bilim konduramadımmı ne bilmiyom aklım çok karışık.şüpelendiğim ilişki tarihim 17 eylülde oldu.bir hafta önce gögüslerimde koltuk altından başlayak şekilde agrılar başladı uçlarında sedece dokununca batma hissi oluyo.birhaftadır iştahımda açılma var çok acıkıyorum ve sık idrara çıkıyorum.havalar soguduya idrar olayını üşüttüm diye düşündüm bi ara ama üff çok stres yapıyorum.he bide en önemlisi karnımda şişkinlik var ve baya şiş akşamları özellikle çok gazım oluyo.ilk gebeliğimde hepsini yaşadım ama tecrübesiz oldugum için pek üstüne düşmüyodum ama hamile olduğumu öğrenmiştim.bide bu sabah bi kalktım dudağımda 3 tane uçuk çıkmış.aslında hazırmıyım onuda bilmiyorum çok kararsız ve ümitsizim aslında.bana yardım edimya.reglime 3 gün var ama belirti yok herzaman olmuyo gerçi ama en çok göğüslerim ve şişkinliğim aklımı karıştırıyor napim ben şimdi üf günler geçmez.zaten bayramda yalnızım ailem istanbulda canım çok sıkkın kızlar allah yardımcım olsun dua edin bana.herkese şimdiden iyi bayramlar...

Kızlar Slm nasilsiniz keseyi gördük şükür 1 tane tutmuş Allahıma binlerce şükür 10 gün sonra kalp atışını duyacağız inşallah

canım çok merak ettim seni yaa bi türlü giremedim fırsatım olmadı anca boş kaldım...,şükür güzel haberlerle geldin rabbim hayırlı sağlıklı doğum sağlıklı evlat versin inş..rahat bi ooohhhh diyorum

inş hamiş gelirsin canım

canım hoşgeldin aramıza inş istediğin zamanda rabbim aratmadan ugrastırmadan nasip eder.listeye ekliyorum seni hem ayet el kursi hemde yasin

merhaba arkadaşlar benide aranıza kabul edermisiniz.3 yıllık evliyim yaklaşık 1 yıldır istiyorum bebek ama henüz nasip olmadı.bende duaya katılmak istiyorum ne okuyosunuz nasıl yapıyorsunuz biraz anlatırmısınız.

baharcım birlikte çalışmak güzel hele benim için çok çok güzel benim burda cevrem yok görüştüğüm arkadasım yok ama eşim hem arkadasım hem sevdiğim şükür mutluyum ..arada evde kalabiliyorum ... ama işler yoğun olduğu haftalarda hergün gidiyorum pazar temizlik her akşam sonraki güne yemek hazırlıyorum..biraz zor oluyo..
canım kıyafetlerin hayırlı olsun hoş bi kombin olmuş ..

Kizlar hepinizin bayramini kutluyorum. Bebeksiz son bayramimiz olsun ins. Ben dualarimi bitirdim. Allah kabul etsin.

canım üzme kendini rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin dualarım seninle rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin canım benim..inş.güzel haberler alacaksın..
hayırlı haberlerini bekliyoruz

canım hoşgeldin aramıza haftada 2 arkadasa 41er yasin ve ayet el kursiler okuyup cumadan cumaya bağışlıyoruz istersen hemen yasin ve ayet el kursi listesine ekleyeyim

ne güzel olur eğer kabul ederseniz bende katılmak isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…