Tamam canim saol benim tup olmadıgı icin görebilirsin keseyi o zaman hayırlı cvp bekliyoz canim
hosgeldin...iyiyiz cnm sen nasilsin. nereye gitcen bayramda
iyyiii olunn tabii canımmm benimmm:)bayramda kısmetse ailemin yanında olacamm bir bayram kayınvalideler bi bayram benim ailemm:))karar öyle ne yapalım ben bugün gidecem die çok kaptırmıştım yarine kaldı artıkk..siz nasılsınızz canımmm hissedebiliyormusun yavaşş yavaşş..canınn bişeler istiyomu bulantıı felan başladımıı annesii:)canımm bizlerede duaaa ettt hamişlerin duası kabul olurmuş
kızlar ben çok üzgünüm bugün kont.gitmiştik ve bebeğimin kalbi durmuş kalp atışını alamadı dr. Ikinci bebeğimde büyüme var 5+6 günlk görünüyor zaten sonradan oluşmuşu yani ilkinin kalp atışını duyunca onunda kesesini görmüştük 1hafta daha bekliyelim dedi dr. Rabbim ona can versin inşallah Haftaya çarşamba netleşir sanırım ben internete giremeyebilirim bu haftaki yasinlerimi okumuştum ama haftaya okuyamayabilirim haber vermek istedim dualarınızda benide unutmayın olurmu
kızlar ben çok üzgünüm bugün kont.gitmiştik ve bebeğimin kalbi durmuş kalp atışını alamadı dr. ikinci bebeğimde büyüme var 5+6 günlk görünüyor zaten sonradan oluşmuşu yani ilkinin kalp atışını duyunca onunda kesesini görmüştük 1hafta daha bekliyelim dedi dr. rabbim ona can versin inşallah haftaya çarşamba netleşir sanırım ben internete giremeyebilirim bu haftaki yasinlerimi okumuştum ama haftaya okuyamayabilirim haber vermek istedim dualarınızda benide unutmayın olurmu
Kızlar Slm nasilsiniz keseyi gördük şükür 1 tane tutmuş Allahıma binlerce şükür 10 gün sonra kalp atışını duyacağız inşallah
kıslar geldim doktordan degerım 909 a cıkmıs Allahıma sukurler olsun. rabbım ısteyen herkeze nasıp etsın inş.
esmacım tebrıkler canım rbbım kucagına almayı nasıp etsın
özlem senıde tebrık ederım hayırla kavusun bebeklerınıze
bayram süresı yokum dönüşte ınş. bende adet olmam
hayırlı bayramlar kızlar Rabbim nice bayramlara bebeklerimiz ve sevdiklerimizle ulaşmayı nasip etsin
öpuyorum hepınızı şimdiden dualarınız için teşekkur edrim
Merhaba hanımlar bende bır yıllık evlıyım henüz bebek düşünmüyoruz esımin dogu görevı var bu yıl hayırlısıyla bızde 3yıl sonra dünüyoruz tabı yıne herseyın hayırlısı olsunneyse sıze demek ıstedıgım su banada dua verırmısınız sızın ıcın okumak ısıtıyorum hergün okumaya çalışırım Allah'ın ıznıyle hepınız en kısa zamanda bebıslerınıze kavuşursunuz ıns. Allah kımseyı aratmasın hepımızın gönlüne göre versın
Evet canım malesef öyle uzak gönüller bir olsun napalımNe güzel sen şanslıymışsın yakınsın.Sağlık olsun elden bişey gelmez
Karı koca hergün beraber çalışmak nasıl bir duyguBende bazen eşime yardıma giderdim ama herzaman gidemem evin işi yemeği kolay değil
Ben üst tunik tarzı aldımlacivert.siyah pantolunum vardı zaten,nar çiçeği ayakkabı,siyahlı narçiçeği çanta,Siyah üzerine nar çiçeği puanlı lazerli eşarp ,birde siyah kordonlu saat aldım kendime kombine olsun diye.Benimde bayramlığım bu
İçindeki o çocuk hiç solmasın canım
Canım ne güzel inşallah nasip olur.Bende evlendikten 1 sene sonra kapandım.Ramazan bayramına kapalı olarak çıkmıştım.Kayınbabamın hoşuna gitmiştiDarısıda sana
Tatlım bendede kilo var ama birşey söyleyimmi kapalı halinle daha zayıf görünürsün çünkü kapanınca vücut hatlarında belli olmuyor.Oyüzden dert etme ve şeytanın vesvesine gelme vesvese veriyor sana kapanmaman için.Sen Allah'a sığın ve kısa sürede hazırlğını yap kapan inşllh
Canım bendede pko var bu hastalık yüüznden herşeyimiz etkileniyor.Kiloda ondan zatenSpor yapmak en iyisi bende evde koşu bandında spor yapıyorum
Allah hayırlı etsin gözünüz aydın canım
Hayırlı olsun Allah size bağışlasın canımDarısıda bizlere olsun inşallah
Merhaba canım seninde bayramın mübarek olsun iyi bayramlar
kızlar ben çok üzgünüm bugün kont.gitmiştik ve bebeğimin kalbi durmuş kalp atışını alamadı dr. ikinci bebeğimde büyüme var 5+6 günlk görünüyor zaten sonradan oluşmuşu yani ilkinin kalp atışını duyunca onunda kesesini görmüştük 1hafta daha bekliyelim dedi dr. rabbim ona can versin inşallah haftaya çarşamba netleşir sanırım ben internete giremeyebilirim bu haftaki yasinlerimi okumuştum ama haftaya okuyamayabilirim haber vermek istedim dualarınızda benide unutmayın olurmu
merhaba arkadaşlar benide aranıza kabul edermisiniz.3 yıllık evliyim yaklaşık 1 yıldır istiyorum bebek ama henüz nasip olmadı.bende duaya katılmak istiyorum ne okuyosunuz nasıl yapıyorsunuz biraz anlatırmısınız.
Slm arkadaşlar ben 1senelik evliyim ve daha çocuğum olmadı
biliyoruz ki zaman geçtikçe evlat sahibi olmak zorlaştı artık herkesin böyle bi sorunu var.açıkçası allahu teala bizleri sınıyor.bizler bu sınavlardan geçerken çeşitli tedavler oluyoruz.başımıza gelen olumsuzluklar karşısında yıpranıyoruz.bu zor sıkıntılı süreçlerden geçerken tek eksiğimiz olan evladı tek yürek olup dualar eşiliğinde allahtan istememiz bizi bi nebzede olsa rahatlatıp manevi gücümüzü artıracaktır.inanın bu zor süreçlerde srtese girmek yerine rahatlayıp huzur bulmamız gerekiyo ve bunu da ancak dualarla yapabilir..
Fikrim şu== haftada 1 arkadaşa 41 yasini şerif okumak yani cumadan cumaya toplanıp cuma saati bağışlamak ..bağışlamayı ben yapıcam allahın izni ile.. Katılmak isteyenler olursa eğer isimlerle liste oluşturacağım..
Mesajlarınızı bekliyorum .. Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?