Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kızlar herkse iyi bayramlar..
birdaha ki bayrama inş hepiniz sağlıklı ve hayırlı bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.
kendinize hamiş olanlar birde bebeklerine iyi baksın.
Allah a emanet olun :)

cnm hayırlı bayramlar.
sende kendine iyi bak cnm

canım sevindim adına allah sağlıklı sıhhatlı hayırlı evlar versin cümlemize inşallah.senin için içine sığmaz şimdi hissediyorum allah sevincini bozmasın :)

tsk ederım cnm. rabbım sızlerede nasıp etsın inş hayırlı saglıklı evlatlar...

kıslar geldim doktordan degerım 909 a cıkmıs Allahıma sukurler olsun. rabbım ısteyen herkeze nasıp etsın inş.

Canim benim cok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin canim benim Allah diğer arkadaslarada yaşatsın bu sevinci bu kaçıncı gunünde 909 çıktı canim

Saol canim benim Bayram dönüşü sendende hayırlı haberler bekliyoruz canim benimm

Ewet canim çifte Bayram oldu Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın canim tabiki yollarım ultrason fotolarını Bu mübarek kurban bayramında herkesin gönlünden gecen neyse Allah ona kavuştursun herseyin hayırlısı dualarım seninle canim

birdaha ki bayrama inş hepiniz sağlıklı ve hayırlı bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.

Saol canim benim sanada iyi bayramlar âmin canim âmin sende kendine iyi bak Rabbim seninde gönlüne gore versin canimm

Kızlar bende imza bölümüne takvim yapmak istiyon denedim denedim olmadı esmacv bı anlatirmisin nasıl oluyo

8, gunde cnm 909 cikti.senin deger kcti keseyi gordugunde cnm. doktorr bana dedi simdi gitsen gorursun keseyi dedi

canım 12 14 saat çok uzak ya allah yardımcın olsun şükür bizim sadece 1saat var aramızda..
Kimlerle toplandınız ne güzel ya
Evet canım malesef öyle uzak gönüller bir olsun napalımNe güzel sen şanslıymışsın yakınsın.Sağlık olsun elden bişey gelmez
Karı koca hergün beraber çalışmak nasıl bir duyguBende bazen eşime yardıma giderdim ama herzaman gidemem evin işi yemeği kolay değil
bayramlık aldınızmı
Ben üst tunik tarzı aldımlacivert.siyah pantolunum vardı zaten,nar çiçeği ayakkabı,siyahlı narçiçeği çanta,Siyah üzerine nar çiçeği puanlı lazerli eşarp ,birde siyah kordonlu saat aldım kendime kombine olsun diye.Benimde bayramlığım bu
beni her bayram eşim götürüyo alıyorum ayrı bi heyecan oluyo hala aynı çocuk gibiyim
İçindeki o çocuk hiç solmasın canım
Canım ne güzel inşallah nasip olur.Bende evlendikten 1 sene sonra kapandım.Ramazan bayramına kapalı olarak çıkmıştım.Kayınbabamın hoşuna gitmiştiDarısıda sana
Tatlım bendede kilo var ama birşey söyleyimmi kapalı halinle daha zayıf görünürsün çünkü kapanınca vücut hatlarında belli olmuyor.Oyüzden dert etme ve şeytanın vesvesine gelme vesvese veriyor sana kapanmaman için.Sen Allah'a sığın ve kısa sürede hazırlğını yap kapan inşllh
1,72 boyum kılom 91
68 kılo ıle evlendım ((( pko ve koca mahvettı benı

dr kılo dıyo sebebe ama vercem spora yazılıyoruz eşimle
pko dırenc sagladı veremedım başta
ama verıcem cunku bu deılım ben dolu kıyafetım beklıyo ve en onemlısı bebegım beklıyo ınş.
Canım bendede pko var bu hastalık yüüznden herşeyimiz etkileniyor.Kiloda ondan zatenSpor yapmak en iyisi bende evde koşu bandında spor yapıyorum
Kızlar Slm nasilsiniz keseyi gördük şükür 1 tane tutmuş Allahıma binlerce şükür 10 gün sonra kalp atışını duyacağız inşallah
Allah hayırlı etsin gözünüz aydın canım
kıslar geldim doktordan degerım 909 a cıkmıs Allahıma sukurler olsun. rabbım ısteyen herkeze nasıp etsın inş.
Hayırlı olsun Allah size bağışlasın canımDarısıda bizlere olsun inşallah

Merhaba canım seninde bayramın mübarek olsun iyi bayramlar

kızlar bu hafta okuduğumuz yasinleri biri orlic arkadaşımızda ben diğer arkadaşın adını bulamadım bi söyler misniz duasını yapıcam

Kızlar ben adet olduğum için henüz Yasin okuyamadım biter bitmez okuyacağım inşallah.Bu arada hepinizin şimdiden Kurban bayramı mübarek olsun,iyi bayramlar Allah'a emanet olun görüşmek üzere

kızlarrrr selammmmm nasılsınız?valla hep kıskanırdım gündüzleri kalabalık oluyoo herkes burda ben akşamları açıyorum kimse olmuyoo diyee:))şimdi bakıyorum maşallahh herkes burdaa..nasıl gidiyor hanımlar bayram hazırlıklarıı..benimmm için son dakkaa bi gol olduu yarin öğleye kadar çalışma çıkardılar normaldee ne güzel yoktu bizde sabah erkenden yola çıkacaktıkkk..kısmet artık hayırllsıı..her işimi son güne bırakmıştım bende

Canim valla keseyi görmeye çağırdıklarından 4 gün once 2540 falandi seninde tup bebekmi belki benim tup diye öyle oldu

yok cnm benimki tup bebek deil.909,96 cikti cnm doktor normal dedi. tkvim icinde cnm benimkinin en altinda imza icin tiklayin diyo onu tikla senin bilgilerin var orda zaten ortalara dogru cocugun dogacagi tarihi soruyo oraya yaz kaydet cnm.

yok cnm benimki tup bebek deil.909,96 cikti cnm doktor normal dedi. tkvim icinde cnm benimkinin en altinda imza icin tiklayin diyo onu tikla senin bilgilerin var orda zaten ortalara dogru cocugun dogacagi tarihi soruyo oraya yaz kaydet cnm.

Tamam canim saol benim tup olmadıgı icin görebilirsin keseyi o zaman hayırlı cvp bekliyoz canim

hosgeldin...iyiyiz cnm sen nasilsin. nereye gitcen bayramda

İyiyiz canim sen nasılsın isler kaldı desene 😜😜

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…