Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Kızlar Slm nasilsiniz keseyi gördük şükür 1 tane tutmuş Allahıma binlerce şükür 10 gün sonra kalp atışını duyacağız inşallah

HAYDE GÖZÜMÜZ AYDIN. en sonunda yazdın sabahtan beri haber bekliyoruz beeeee. özlem optimumun oraya gelcemmm
sonrada öpcem seni

çok sevindim beeeee......
ama şimdi ikiz değil tekiz mi oluyor demek oluyor anlamadım ???

Kızlar Slm nasilsiniz keseyi gördük şükür 1 tane tutmuş Allahıma binlerce şükür 10 gün sonra kalp atışını duyacağız inşallah

canım benım cok sevındım. bıtanesınede şükür.rabbım saglıcakla kucagına almayıda nasıp eder inş..

kızlar banada dua okurmusunuz bebıs ıcın benım elımde suan 4444 salavat duası var sızde bana 41 yasın duasını okurmusunuz bebıs olsun dıye allah herkezın gonlune gore versın

Gel canim gel Op 😘😘 evet tekmiş nasip hayırlı olsun bunada şükür canim benim

Gel canim gel Op  evet tekmiş nasip hayırlı olsun bunada şükür canim benim

herhalde buna da şükür kıss. aman beeeee benide stres ettin. gece habire uyandım. sabah gene senle uyandım be yaaa.
bak hiç bişicik yok. duruveriyor gayet yerinde :))))))))))))))))

hadi hayırlısı allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin inşallah çok sevindim adına :)

canım benım cok sevındım. bıtanesınede şükür.rabbım saglıcakla kucagına almayıda nasıp eder inş..

Kızlar cokk teşekkür ederim bu Bayram Rabbim herkesin yüzünü güldürsün herkesin kalbine gore versin âmin inşallah âmin

herhalde buna da şükür kıss. aman beeeee benide stres ettin. gece habire uyandım. sabah gene senle uyandım be yaaa.
bak hiç bişicik yok. duruveriyor gayet yerinde :))))))))))))))))

Canim inanki cok korkmuştum rüyamın etkisinde kaldım herhalde böyle durumlarda kalp atışını duymadan tam sevinmiyorsun iste ne bileyim Rabbim herseyin iyisini bilir Allah kucağıma almayı nasip etsin isteyen herkese bu sevinci yaşatsın dualarını esirgeme canim benim dualarım seninle muckk muckk gecen Bayram istanbuldaydim bu Bayram gelseydim ben gelirdim seni öpmeyee 😘😘😘😘😘

kıslar geldim doktordan degerım 909 a cıkmıs Allahıma sukurler olsun. rabbım ısteyen herkeze nasıp etsın inş.

esmacım tebrıkler canım rbbım kucagına almayı nasıp etsın
özlem senıde tebrık ederım hayırla kavusun bebeklerınıze
bayram süresı yokum dönüşte ınş. bende adet olmam
hayırlı bayramlar kızlar Rabbim nice bayramlara bebeklerimiz ve sevdiklerimizle ulaşmayı nasip etsin
öpuyorum hepınızı şimdiden dualarınız için teşekkur edrim

kıslar geldim doktordan degerım 909 a cıkmıs Allahıma sukurler olsun. rabbım ısteyen herkeze nasıp etsın inş.

esma çok şükür senden de günün 2. iyi haberi geldi. Allah sağlıkla ve hayırla kucağına almayıda nasip etsin inş. kalp atışları ne zaman duyulacak acababababa

özloş bak korkma dedik sana. iyi düşün iyi olsun. korkma rabbim in izniyle ben kucağına alacağına gönülden inanıyorum. valla çok etkilenmişim farkında olmadan gece uyanıp aklıma geldin. sabah kalktım dedim acaba bu kıs doktora kaçta gidecekti ya bak onu sormadım dedim. ama çok şükür iyi haber duyduk..

esma ve özlem bu bayram size çifte bayram oldu. Allah ım diğer arkadaşlarımıza hayırla ve sağlıklı şekilde bebek/ler nasip etsin inş. kızlar bize ultrason resmi göndereceksiniz değilmi biraz büyüdüklerinde?
3 mü 5 mi ne ondan çok net belli oluyor herşeyleri.. görmek istiyorum yaaaa

orlic canım senden bence bize güzel haberler vereceksin öyle geliyor bana..

Canım ben 2 yasin-i şerif 50 tane ayetel-kürsi okudum Allah kabul etsin inşallah herkesin gönlüne göre versin...bayramda hasta olucam 1.gün sanırım sonra devam ederim artık inşallah :)

ben okudum ayse ALLAH kabul etsin...

saol cnm rabbım ısteyen herkeze asıp etsı ınş.
bayramda sonra gıtcem keseyı gorcez. artık kalp atısıı nezaman duyarız bılmıyorum cnm

tsk ederim cnm. rabbım ısteyen herkeze nasıp etsın inş. dualarım sızlerle
hayırlı bayramlar cnm

kızlar herkse iyi bayramlar..
birdaha ki bayrama inş hepiniz sağlıklı ve hayırlı bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.
kendinize hamiş olanlar birde bebeklerine iyi baksın.
Allah a emanet olun :)

tsk ederim cnm. rabbım ısteyen herkeze nasıp etsın inş. dualarım sızlerle
hayırlı bayramlar cnm

canım sevindim adına allah sağlıklı sıhhatlı hayırlı evlar versin cümlemize inşallah.senin için içine sığmaz şimdi hissediyorum allah sevincini bozmasın :)

Merhaba hanımlar bende bır yıllık evlıyım henüz bebek düşünmüyoruz esımin dogu görevı var bu yıl hayırlısıyla bızde 3yıl sonra dünüyoruz tabı yıne herseyın hayırlısı olsun neyse sıze demek ıstedıgım su banada dua verırmısınız sızın ıcın okumak ısıtıyorum hergün okumaya çalışırım Allah'ın ıznıyle hepınız en kısa zamanda bebıslerınıze kavuşursunuz ıns. Allah kımseyı aratmasın hepımızın gönlüne göre versın

hoşgeldin hayırlısı olsun hakkınızda inşallah listeleri ayşe035 arkadaşımmız hazırlıyor görünce msjı senide ekler :)

hoşgeldin hayırlısı olsun hakkınızda inşallah listeleri ayşe035 arkadaşımmız hazırlıyor görünce msjı senide ekler :)

Hoşbuldum canım bana özelden mesaj atarmısınız buradan gormezsem kaç dua hangısıını okuycam okuyabıldıgım kadar okuycam Allah'ın ıznıyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…