- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
Kızlar Slm nasilsiniz keseyi gördük şükür 1 tane tutmuş Allahıma binlerce şükür 10 gün sonra kalp atışını duyacağız inşallah
Kızlar Slm nasilsiniz keseyi gördük şükür 1 tane tutmuş Allahıma binlerce şükür 10 gün sonra kalp atışını duyacağız inşallah
HAYDE GÖZÜMÜZ AYDIN. en sonunda yazdın sabahtan beri haber bekliyoruz beeeee. özlem optimumun oraya gelcemmm
sonrada öpcem seni
çok sevindim beeeee......
ama şimdi ikiz değil tekiz mi oluyor demek oluyor anlamadım ???
Gel canim gel Op  evet tekmiş nasip hayırlı olsun bunada şükür canim benim
hadi hayırlısı allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin inşallah çok sevindim adına :)
canım benım cok sevındım. bıtanesınede şükür.rabbım saglıcakla kucagına almayıda nasıp eder inş..
herhalde buna da şükür kıss. aman beeeee benide stres ettin. gece habire uyandım. sabah gene senle uyandım be yaaa.
bak hiç bişicik yok. duruveriyor gayet yerinde :))))))))))))))))
kıslar geldim doktordan degerım 909 a cıkmıs Allahıma sukurler olsun. rabbım ısteyen herkeze nasıp etsın inş.
Canim inanki cok korkmuştum rüyamın etkisinde kaldım herhalde böyle durumlarda kalp atışını duymadan tam sevinmiyorsun iste ne bileyim Rabbim herseyin iyisini bilir Allah kucağıma almayı nasip etsin isteyen herkese bu sevinci yaşatsın dualarını esirgeme canim benim dualarım seninle muckk muckk gecen Bayram istanbuldaydim bu Bayram gelseydim ben gelirdim seni öpmeyee 
ayse035==200 tane okuyacak
yandev==100 tane okudu
özlemlk==50 tane okuyacak
antikdeniz==50 tane okudu
orlic == 300 tane okudu
esmacvs==50 tane okudu
perlanore==3 tane okudu
blowhole==3 tane okuyacak
ozne hayat==3tan okudu
redhairredgırl==2 tane okuyacak
aruna==3 tane okudu
bahar27==3tane okuyacak
antikdeniz==3tane okudu
topeguk==3tane okuyacak
tondora==3tane okuyacak
sardunya==3 tane okuyacak
antisocial==3 tane okudu
seminay84==3 tane okuyacak
sebiilem==4tane okudu
orlic==7tane okudu
burcu81==3 tane okuyacak
ynzo6==3tane okuyacak
ozay37barış==3 tane okuyacak
şaşkınanne==3tane okuyacak
yaseminseza==3 tane okuyacak
hayalot=3tane okuyacak
yandev==3 tane okudu
melek04==3tane okuyacak
esmacvs==3 tane okudu
ayse035===3 tane okuyacak
özlemlk==3tane okuyacak
roseens ==2 tane okuyacak
Turkuaz8==3 tane okuyacak
paoosoner==3 tane okuyacak
özden35==3 tane okuyacak
viole==3 tane okudu
tayllandilek=2 tane okuyacak
ben okudum ayse ALLAH kabul etsin...orlic ve sebilem için ayet el kursi listesi
ayse035==200 tane okuyacak
yandev==100 tane okuyacak
özlemlk==50 tane okuyacak
antikdeniz==50 tane okuyacak
okumak isteyenler eklenecektir
arkadaşlar eklemeyi unuttuklarım olabilir kusura bakmayın
kendinizde ekleyebilirsiniz isminizi listeye
esma çok şükür senden de günün 2. iyi haberi geldi. Allah sağlıkla ve hayırla kucağına almayıda nasip etsin inş. kalp atışları ne zaman duyulacak acababababa
özloş bak korkma dedik sana. iyi düşün iyi olsun. korkma rabbim in izniyle ben kucağına alacağına gönülden inanıyorum. valla çok etkilenmişim farkında olmadan gece uyanıp aklıma geldin. sabah kalktım dedim acaba bu kıs doktora kaçta gidecekti ya bak onu sormadım dedim. ama çok şükür iyi haber duyduk..
esma ve özlem bu bayram size çifte bayram oldu. Allah ım diğer arkadaşlarımıza hayırla ve sağlıklı şekilde bebek/ler nasip etsin inş. kızlar bize ultrason resmi göndereceksiniz değilmi biraz büyüdüklerinde?
3 mü 5 mi ne ondan çok net belli oluyor herşeyleri.. görmek istiyorum yaaaa
orlic canım senden bence bize güzel haberler vereceksin öyle geliyor bana..
esmacım tebrıkler canım rbbım kucagına almayı nasıp etsın
özlem senıde tebrık ederım hayırla kavusun bebeklerınıze
bayram süresı yokum dönüşte ınş. bende adet olmam
hayırlı bayramlar kızlar Rabbim nice bayramlara bebeklerimiz ve sevdiklerimizle ulaşmayı nasip etsin
öpuyorum hepınızı şimdiden dualarınız için teşekkur edrim
tsk ederim cnm. rabbım ısteyen herkeze nasıp etsın inş. dualarım sızlerle
hayırlı bayramlar cnm
Merhaba hanımlar bende bır yıllık evlıyım henüz bebek düşünmüyoruz esımin dogu görevı var bu yıl hayırlısıyla bızde 3yıl sonra dünüyoruz tabı yıne herseyın hayırlısı olsunneyse sıze demek ıstedıgım su banada dua verırmısınız sızın ıcın okumak ısıtıyorum hergün okumaya çalışırım Allah'ın ıznıyle hepınız en kısa zamanda bebıslerınıze kavuşursunuz ıns. Allah kımseyı aratmasın hepımızın gönlüne göre versın
hoşgeldin hayırlısı olsun hakkınızda inşallah listeleri ayşe035 arkadaşımmız hazırlıyor görünce msjı senide ekler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?