Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

sağol canım aynen öyle gerçekten çok çabuk yıkılıyormuş. bebek meselesi açılmıyor sadece bişeyler yedirmek istedik kürler falan. biz zaten kışın tüp yapcaz inşallah. bizimkide ona şartlandı.çünkü doktor adamın gözüne baka baka başka şansın yok dedi,sadece tüp olur ne içsen fayda etmez dedi...yani belki biraz takviye yapsa tutması kolay olurdu.. off of ne bilem...

erkekler takmaz görünür ama içten içe takarlar. benim bi arkadaşın da eşi varikosel çıktı. o zamandan beri ne aramıza katılıyor, ne eşine yüz surat gösteriyor. için için kendini suçluyor çocuk olmadığına. halbuki tedavisi olabilebilecek şey ama kendini mahvetti adam. eşine anlayış göster canım. benim kimyasal gebeliğe bile eşim öyle üzülmüş ki, o an fazla belli etmedi ama şimdi diyor inş. bir sorun yoktur, inş. olur çocuğumuz yine diye. benden daha çok o istiyor çocuğumuz olsun. Rabbim bu mübarek günde bu yıl doğacak çocuklardan bize de nasip edip listesine yazsın inş. isteyen bekleyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin:)

Aa super beni de kabul eder misiniz araniza tedavim yok, prolaktinim dusuruldu ve tekrar hoplamadan gebe kalmaya calisiyorum ki yeniden hormon ilaci alip ara vermek zorunda kalmayayim diye.. gecen ay da hsg cekildi ve doktor 3 ay zaman verdi.. olmazsa TRye gelince yazin asilama denemesi olacak sanirim.. hayirlisi olsun. Tesekkur ederim simdiden, ne zmn baslarim ben de okumaya , adetim 5 gun once bitti. Sag ol cnm cvp yazdigin icin.

benim adim selvi cnm...yaz kiz yesil kalan bi agacin ismi..ama ben simdiden yapraklarimi doktum bile..senin adin ne seyyan senin adin ne nurusumayi biliyorumda
selvicim benim adım sülemeeeeeeeeeeeemmmmadım rumuzumda gizli sadece bir harf değişikliği var okadar.yani seyhan
biz iyiyiz canım ama sen yoksun bu aralar dedim heralde küstürdüm antikdenizi.o yüzden gönlünü alayımda ilk sıraya yazayım dedimdi canım..
Herkese hayırlı kandiller dilerim. Allah dualarınızı kabul etsin. Topik anası buralarda değil sanırım :26: dualara devam ediyor musunuz kızlar?
aramıza hoşgeldin.muhat dua açıklamalarını yapmış
dualarına yürekten amin diyorum canım.bizleride unutmayıp aklından geçirdiğin için Allah razı olsun senden.bebişle müjdelesin...
canım erkekler içine atarlar.paylaşmayı ve anlatmayı pek sevmezler.o yüzden birikir içlerinde ve gün gelir herşeye farklı tepkiler gösterirler.o yüzden aslında eşinle konuşmamak yerine tersine sürekli birlikte konuşarak,destek olarak ve moral vererek bu süreçleri atlatmak gerekir.ilaç içmemesi de bir psikolojik bir tepki aslında.geçecektir bu günler merak etme.kadınlar daima daha güçlü olmak zorunda malesef.

canım ama kürler bayag işe yaıyo ya :)
ben cezerye yaptım kür gibi olmasın diye:)
o da çok sevdi yedi de yedi :)

canım istersen hemen başlayabilirsin okumaya.çünkü bu hafta adetli olanlarımız var.ve eksiğimiz olacaktır.eğer okuyabilirsen kişi başına düşen dualar:
5 yasin
116 ihlas
100 enbiya suresi 89.ayeti( ***ENBİYA SURESİ89.AYETİ ’’VE ZEKERİYYA İZ NADA RABBEHU RABBİ LA TEZERNİ FERDAN VE ENTE HAYRUL VARİSİN’’ *** )

tamam canım ben seybilin ve geridönüşümkutusunun payına düşeni okuyorum o zaman yarın eksik kalanları paylaşırız olurmu tatlım

canım ben bu liste ile ilgili hani şemalı çıkmıyo sadece metin olarak çıkıyor ya kazene mesaj attım.cevap falan yazmadı.ne yapayım kime sorabilirim başka.

gecekuşları nasılsınız bakalım kandil nasıl gidiyor

biz iyiyiz güzel anne siz nasılsınız bakalım(siz derken ufaklığı kastettim)..
canım ya tam abdest alıcam akşam namazı için malesef geldi benim kırmızılar.nasip işte.ama tesbih çekerim bol bol heralde..dualarınızda beni de unutmayın

tamam canım ben seybilin ve geridönüşümkutusunun payına düşeni okuyorum o zaman yarın eksik kalanları paylaşırız olurmu tatlım
tamam canım :)
geridönüşüm kutusuna istersen özelden mesaj at netlik kazansın olay :)
Allahın izniyle bitecek :)
canım ben bu liste ile ilgili hani şemalı çıkmıyo sadece metin olarak çıkıyor ya kazene mesaj attım.cevap falan yazmadı.ne yapayım kime sorabilirim başka.
canım candann abla bilmez mi sana o tavsşye etmişti bunu :) öyle hatırlıyorum da :)
gecekuşları nasılsınız bakalım kandil nasıl gidiyor
iyiyiz canım sen nasılsın :)

Tamamdir cumaya kadar dimi, bitirdikce haber ederim. Bu arada listeyi bana ozelden yollarsan ben tablo yaparim nasil istiyorsan

bi soarayım candan ablaya
Tamamdir cumaya kadar dimi, bitirdikce haber ederim. Bu arada listeyi bana ozelden yollarsan ben tablo yaparim nasil istiyorsan

canım tablo yapıyorum ben şemalı ama buraya kopyaladığımda metin olarak çıkıyo.aslında öncden oluyodu ama sonradan sitede güncelleme oldu ve bidaha olmadı.ben sana yoluyayım bide sen dene o zaman.

bizde iyiyiz şükürler olsun inşallah canım bundan sonra karşınızda hep biz olarak yer alırım
olsun canım üzülme dediğin gibi duanı tesbihini oku Rabbim kabul eder inşallah
isminide öğrendim bundan sonra isminle dua ederim inşallah
bu arada tavsiye edeceğim bir dua falan varmı bu gece için sanırım sabahlıycam Rabbim ve meleğim izin verirse
canım bende iyi sayılırım yine stres yaptım sanırım karın ağrım tutmuştu yine
geçen günde beni hastaneden aramalarını bekledim aramadıkları için yine karın ağrısı çekmiştim
hayırlısıyla bu günleride atlatsam güzel günler gelse çok mutlu olucam

ben de sabahlayacagım Allah izin verirse :)
bi yandan la ilahe illah çekiyorum :)
bi yandan y. lisanlara bakıyorum :)
bi yandan okey bi yandan siz :):):

canım aslında 100 rekat namaz var.ama kılabilirmisin bilemem çünkü çok ayakta kalınıyor ya.duhan suresi bu gece özellikle okunmalı.secde aralarında( allahümme hebli,kelben,tekıyyen,nakıyyemmineşşerr beriyyel la kafirev vela şekıyya)duası okunur.bu duayı peygemberimiz iki secde arasında yapmıştır.
bol bol namaz ve kuran canım hepimizin bildiği gibi ve bol bol dua.bizede bizede bol bol dua et canım tamammı...

ben de sabahlayacagım Allah izin verirse :)
bi yandan la ilahe illah çekiyorum :)
bi yandan y. lisanlara bakıyorum :)
bi yandan okey bi yandan siz :):):
inşallah RABBİM nasip eder hepimize ve affedilenlerden ve duası kabul olunanlardan oluruz amin
maşallah benim arkadaşıma bir bebeğimiz eksik oda olsaydı onuda sallardın değilmi annesi
inşallah Rabbim bugün lehvi mahfuzumuza bebeş sahibi olmamızı yazar
seneye berat kandiline bebişlerimizle gireriz amin

selamun aleykum kizlar berat gecemiz mubarek olsun insallah Rabbim bugecenin yuzu suyu hurmetine bizlere af ve afiyet nasip etsin Rabbim hepimizin kucaklarini salih ve saliha evlatlarla doldurmak nasip etsin insallah ve Rabbim hepinize tez zamanda bu duyguyu yasamayi nasip etsin(amin)

seyyanim ben 5 yasin 244ihlas 100 enbiya okudum rabbim kabul etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…