kız dilini eşek arısı sokmasın dafniya dafniyaaaaaaaaaaa.....valla iyiyiz şekerim sen nerelere kayboluyon yahuuuu bir selam ver kaç arzakelek...sohbete de beklerim aşılama işi noldu gittin mi zeynep kamile?
bilirek yazdım hehhehe...şaka yaptım canım samimiyetine istinaden..bende bir değişiklik yok canım..maddi olarak uygun olduğumda dondurulmuş bebişlerimi transfer ettireceğim inşallah nasip bakalım..hala evde edi ile büdü gibi karı koca yapayalnız oturuyoruz
bugün çok ilğinç geçti benim için hatunlarr,,
kuaföre kaş bıyık operasyonuna gittim:)
kadın hamişti.
konuşurken konuşurken onunda bizim gibi oldugunu öğrendim.
dr si çok iyiymiş vb.
numarasını aldım. hastalığım bitsin gideyim diyorum.
çok olumlu hissettim birden :)
millet tatil yapıyor ben yarın iş başı :)
tabi tabi sen bilerek yazarsın kime yutturuyon aynen bende öyleyim edi ele bütü
of ya canım sıkılıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yani bilerek yazdım diyorum kuzum suçumu itiraf bilem ediyorumhatta program devam etseydi edi ile büdü bile çocuk esirgeme kurumundan bir evlatcık edinir bunca zaman...
hayırdır gece beşikmi salladın uyuyorsun galiba
yok ya onu bile yapamıyoruz arkadaşım bizim adamı aradım ne yapıyon diye oda arabayı değiştiriyom diyor gelde kızma
yaa niye durup durup değiştiriyor tedavide zaman çok önemli ama hele ki bizim gibi 30 yaş üstü her geçen yıl şansımız azalıyor araba her zaman değişikAllah yardımcın olsun ama konuşup ikna etmeye çalış bu işe sen ikna edeceksin onu yoksa beyler bu konuda vurdum duymaz oluyor malesef
canım özel ders için gelenler varmış.hadi bakalım inşallah anne olmana vesile olur bu dr seninde...size tatil başlamadı yaa...dersanede örtmen değilmiydin sen
yaa inanmıyorum çok duygulandım şimdi beni listeden çıkarmadınız. Allah razı olsun.. adetim bitti okuycam inşallah,Dualarımız BAHAR27, SARDUNYA, ANTİSOCİAL, HAYALOT için okunacak
NOT: 123 YASİN SURESİ, 3000 ADET İHLAS, 2600 ENBİYA
(ENBİYA SURESİ89.AYETİ VE ZEKERİYYA İZ NADA RABBEHU RABBİ LA TEZERNİ FERDAN VE ENTE HAYRUL VARİSİN)
Ey Rab.Ey Rabbim.İbrahim'e İsmail'i,Zekeriya'ya Yahya'yı,Meryem'e İsa'yı müjdelediğin gibi bizlere de göz aydınlığı ve şükür vesilesi olacak evlatlar müjdele.Evlatları ana babaları için salih birer amel, salih birer kul kıl.Onlara hakkı,güzelliği salatı emretmemiz için bizlere güç ihlas ve imkan ver. Amin
Dua listemiz:
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Yasin Suresi[/TD]
[TD]İhlas Suresi / Enbiya Suresi 89. Ayet[/TD]
[TD]Ne İçin Okuyoruz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sardunya[/TD]
[TD]5 adet[/TD]
[TD]116 / 100 adet[/TD]
[TD]Hayırlı&Sağlıklı Evlatlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hayalot[/TD]
[TD]5 adet[/TD]
[TD]116 / 100 adet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe035[/TD]
[TD]5 adet[/TD]
[TD]116 / 100 adet[/TD]
[TD]Sağlıklı Hamilelik&Kolay Doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Seyyan[/TD]
[TD]5 adet[/TD]
[TD]116 / 100 adet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]E_M_A[/TD]
[TD]5 adet[/TD]
[TD]116 / 100 adet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ecrinn07/aslı[/TD]
[TD]5 adet[/TD]
[TD]116 / 100 adet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dilek[/TD]
[TD]5 adet[/TD]
[TD]116 / 100 adet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevil61[/TD]
[TD]5 adet[/TD]
[TD]116 / 100 adet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Muhat[/TD]
[TD]5 adet[/TD]
[TD]116 /100 adet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nekadarzor[/TD]
[TD]5 adet[/TD]
[TD]116 / 100 adet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sürpriz06/elif[/TD]
[TD]5 adet[/TD]
[TD]116 / 100 adet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eslemliva[/TD]
[TD]5 adet[/TD]
[TD]116 / 100 adet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kays[/TD]
[TD]5 adet[/TD]
[TD]116 / 100 adet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Krizantem83[/TD]
[TD]5 adet[/TD]
[TD]116 / 100 adet[/TD]
[TD]Sağlıklı Hamilelik&Kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Melek181[/TD]
[TD]5 adet[/TD]
[TD]116 / 100 adet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Seybill[/TD]
[TD]5 adet[/TD]
[TD]116 / 100 adet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gurbetkız[/TD]
[TD]5 adet[/TD]
[TD]116 / 100 adet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mutluluk27[/TD]
[TD]5 adet[/TD]
[TD]116 / 100 adet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nurusima81[/TD]
[TD]5 adet[/TD]
[TD]116 / 100 adet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sumeyyab[/TD]
[TD]5 adet[/TD]
[TD]116 / 100 adet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Piedra3321[/TD]
[TD]5 adet[/TD]
[TD]116 / 100 adet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Alev99[/TD]
[TD]5 adet[/TD]
[TD]116 / 100 adet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sedacan[/TD]
[TD]5 adet[/TD]
[TD]116 / 100 adet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dafniya[/TD]
[TD]5 adet[/TD]
[TD]116 / 100 adet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bahar35baha[/TD]
[TD]5 adet[/TD]
[TD]116 / 100 adet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Asya_28[/TD]
[TD]5 adet[/TD]
[TD]116 / 100 adet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Folikasitka[/TD]
[TD]5 adet[/TD]
[TD]116 / 100 adet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kedikız81[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yliss[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
cnm olmuş mu?
vay be nasip diye buna deirm işte :)Kızlar gelelim yaşadığımız olaya,hep böyle şeyler bizi bulur zatenSizce de garip değil mi,bi bana mı öyle geliyo yoksa :26:
Anneannemizin yanına gittik,ameliyattan çıkana kadar bekledik yanında;hayır duasını aldık,çıktık hastaneden.Garajdan otobüse bindik,ilçeye gelmek için.Bindik oturduk neyse...Bi tane yaşlı dede,bembeyaz sakallı neşeli neşeli bindi otobüse,yaptığı esprilere güldük.Eşimle bana dedi ki,bu garip adamın duasını almanız yeter dedi,ben garip bir kuşum dedi oturdu yerine :44: Euzu besmele çekti yüksek sesle,bi başladı okumaya;Kuranı Kerimden birsürü Sure okudu,ilk okuduğu bitince Şifa için dua etti açık şekilde.Sonra başka dualar okumaya başladı.Hemde çok güzel bir şekilde,makamlı bir şekilde okuyo,seside çok güzel dedenin...Okudu okudu,en sonunda Salatı Münciye okudu ve dua etti...Daha il merkezinde indi,inerken Kandilllerimizi Kutladı dualar etti indi...
Otobüstekiler hep dinledi pür dikkat,kimseden çıt ses yok konuşmuyo.Bende öyle daldım ki,dede okudukça içimden dua ettim..Çok etkilendim,çok tuhafıma gitti.Rabbim belkide sadece o dedenin duasını almak için yönlendirdi.İçimden binbir türlü düşünceler geçti.Bilemiyorum nedir bu olay,hikmet midir başka şey midir.Tek bildiğim herşeyde bir hayır olduğu.Hayır olsun inşaallah,kabul olsun tüm edilen dualar....
finduğunu fistugunu topla canım:)yaa inanmıyorum çok duygulandım şimdi beni listeden çıkarmadınız. Allah razı olsun.. adetim bitti okuycam inşallah,
çay ve fındık toplama zamanı olduğundan çıkmıştım listeden yoğun geçiyor diye.. ama haftada 1 mutlaka takip ederim inşallah...
hayırlı akşamlar arkadaşlar ben bugün dayanamadım kan testi yaptırdım değerim 2,39 çıktı hemen tüpbebek merkezimi aradım hamilelik görünmüyor ama değeriniz sıfır olmadığı için henüz birşey diyemiycez 2gün sonra testi tekrarlayın bebek belki geç tutunmuştur eğer öyleyse değeriniz artacak ama fazla umut yok dediler.eğer değeriniz düşersede bebek tutundu ama düşük oldu demektir dediler hakkımda hayırlısı dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah benden haberler böyle
[ındent]hayırlı akşamlar arkadaşlar ben bugün dayanamadım kan testi yaptırdım değerim 2,39 çıktı hemen tüpbebek merkezimi aradım hamilelik görünmüyor ama değeriniz sıfır olmadığı için henüz birşey diyemiycez 2gün sonra testi tekrarlayın bebek belki geç tutunmuştur eğer öyleyse değeriniz artacak ama fazla umut yok dediler.eğer değeriniz düşersede bebek tutundu ama düşük oldu demektir dediler hakkımda hayırlısı dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah benden haberler böyle[/ındent]
[ındent][/ındent]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?