Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

tabi tabi sen bilerek yazarsın kime yutturuyon aynen bende öyleyim edi ele bütü

hadi bakalım inşallah anne olmana vesile olur bu dr seninde...size tatil başlamadı yaa...dersanede örtmen değilmiydin sen

tabi tabi sen bilerek yazarsın kime yutturuyon aynen bende öyleyim edi ele bütü

yani bilerek yazdım diyorum kuzum suçumu itiraf bilem ediyorum hatta program devam etseydi edi ile büdü bile çocuk esirgeme kurumundan bir evlatcık edinir bunca zaman...

of ya canım sıkılıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

zaten canın sıkılmasa buralara uğrayacağın yok kelek azra..yine noldu? kız bu arada benim mesai bitti canım yaa son cümleni toparla ve yaz öptüm seni

yani bilerek yazdım diyorum kuzum suçumu itiraf bilem ediyorum hatta program devam etseydi edi ile büdü bile çocuk esirgeme kurumundan bir evlatcık edinir bunca zaman...

yok ya onu bile yapamıyoruz arkadaşım bizim adamı aradım ne yapıyon diye oda arabayı değiştiriyom diyor gelde kızma

yok ya onu bile yapamıyoruz arkadaşım bizim adamı aradım ne yapıyon diye oda arabayı değiştiriyom diyor gelde kızma

yaa niye durup durup değiştiriyor tedavide zaman çok önemli ama hele ki bizim gibi 30 yaş üstü her geçen yıl şansımız azalıyor araba her zaman değişik Allah yardımcın olsun ama konuşup ikna etmeye çalış bu işe sen ikna edeceksin onu yoksa beyler bu konuda vurdum duymaz oluyor malesef

yarın cevap yazarım sana yemek üstünde sende eve geç kalma bay arkadaşım

hadi bakalım inşallah anne olmana vesile olur bu dr seninde...size tatil başlamadı yaa...dersanede örtmen değilmiydin sen
canım özel ders için gelenler varmış.
öğrencibaşı para alcam.
tedaviye başlama zamanında rabbim öğrenci verdi :)

Selamün aleyküm güzellikler,ben geldim Evett başlıyım benden haberleri anlatmaya

Tatilimiz elhamdülillah çok güzel geçti,çok eğlendik çok dinlendik,gezdik bol bol,stresimi attım

Cuma günü eşimin anneannesi ameliyat olacağı için tatili uzatmadık gittik,çok sevindi yanında olmamıza.Hayır duasını aldık,Allaha şükür tontonumuz gayet iyi

Aileleri de ziyaret ettik,bugün evimize döndük çok şükür.Geçmiş Beraat Kandiliniz mübarek olsun...Kimi salih kullarına Rabbim beraatlerini bir şekilde bildirirmiş,rüyalarında veya aleni.Hepimize dua ettim,bizlerin beraati hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlarla olsun diye.Rabbim dualarımızı kabul etsin...

Kızlar bide çok acayip bişey yaşadık eşimle,öyle garip geldi ki bana bu hadise.Birazdan anlatıcam size de...İnşaallah herkes iyidir,bebiş haberleri vardır

Kızlar gelelim yaşadığımız olaya,hep böyle şeyler bizi bulur zaten Sizce de garip değil mi,bi bana mı öyle geliyo yoksa :26:

Anneannemizin yanına gittik,ameliyattan çıkana kadar bekledik yanında;hayır duasını aldık,çıktık hastaneden.Garajdan otobüse bindik,ilçeye gelmek için.Bindik oturduk neyse...Bi tane yaşlı dede,bembeyaz sakallı neşeli neşeli bindi otobüse,yaptığı esprilere güldük.Eşimle bana dedi ki,bu garip adamın duasını almanız yeter dedi,ben garip bir kuşum dedi oturdu yerine :44: Euzu besmele çekti yüksek sesle,bi başladı okumaya;Kuranı Kerimden birsürü Sure okudu,ilk okuduğu bitince Şifa için dua etti açık şekilde.Sonra başka dualar okumaya başladı.Hemde çok güzel bir şekilde,makamlı bir şekilde okuyo,seside çok güzel dedenin...Okudu okudu,en sonunda Salatı Münciye okudu ve dua etti...Daha il merkezinde indi,inerken Kandilllerimizi Kutladı dualar etti indi...

Otobüstekiler hep dinledi pür dikkat,kimseden çıt ses yok konuşmuyo.Bende öyle daldım ki,dede okudukça içimden dua ettim..Çok etkilendim,çok tuhafıma gitti.Rabbim belkide sadece o dedenin duasını almak için yönlendirdi.İçimden binbir türlü düşünceler geçti.Bilemiyorum nedir bu olay,hikmet midir başka şey midir.Tek bildiğim herşeyde bir hayır olduğu.Hayır olsun inşaallah,kabul olsun tüm edilen dualar....

yaa inanmıyorum çok duygulandım şimdi beni listeden çıkarmadınız. Allah razı olsun.. adetim bitti okuycam inşallah,
çay ve fındık toplama zamanı olduğundan çıkmıştım listeden yoğun geçiyor diye.. ama haftada 1 mutlaka takip ederim inşallah...

vay be nasip diye buna deirm işte :)
rüyamda senle konuşuyodum, sonra telde bi ara bişiler oldu, eşin aldı teline bana bişi dedi,
dua et tamam mı gibi bişilerdi ..
erkek sesi duyunca korktugumu hatırlıyorum bide:)
finduğunu fistugunu topla canım:)
keyfi olarak gelmeyenleri siliyor seyyan,
senin durumun belli :)

iyi geceler hanımlar. çarşamba yolcuyum. komşularla vedalaşıyoruz. her gören bebek diyor bana, oğluna kardeş versin allah kız olsun diyor, sanki düşük yaptığımı bilir gibi teselli eder gibi konuşmaları. arayı açma bak, ikisi büyür gider falan diyorlar. gider gitmez çalışmalara başla falan diyorlar. halbuki kimseye de bişi demedik ama herkes bana bebek diyor. neyse bakalım biz de istiyoruz ama rabbim ol demeden olmuyor işte, doğ demediği de doğmuyor olsa bile bugün kasıklarım çok ağrıdı, düşüğün etkisi mi, yumurtluyor muyum anlamadım ama belim de ağrıyor biraz. bi de kurufasulye yapmıştım, baya gaz yaptı meret, ondan da oldu galiba. yatsıya durmadım daha gazdan neyse vakit kaçmadan gideyim ben. görüşmek üzere iyi geceler...

hayırlı akşamlar arkadaşlar ben bugün dayanamadım kan testi yaptırdım değerim 2,39 çıktı hemen tüpbebek merkezimi aradım hamilelik görünmüyor ama değeriniz sıfır olmadığı için henüz birşey diyemiycez 2gün sonra testi tekrarlayın bebek belki geç tutunmuştur eğer öyleyse değeriniz artacak ama fazla umut yok dediler.eğer değeriniz düşersede bebek tutundu ama düşük oldu demektir dediler hakkımda hayırlısı dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah benden haberler böyle​

inşallah yükselir değerin ve rabbim sana sağlıklı ve hayırlı bir bebiş nasip eder canım.

Kızlar yeni listemiz yayınlanmış ben geçen listedeki ihlası okudum ancak enbiya süresinden 60 civarı eksiğim kaldı regl oldum okuyamdım abtest alınca okıcam

dualarım seninle nurusima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…