hayırlı akşamlar arkadaşlar ben bugün dayanamadım kan testi yaptırdım değerim 2,39 çıktı hemen tüpbebek merkezimi aradım hamilelik görünmüyor ama değeriniz sıfır olmadığı için henüz birşey diyemiycez 2gün sonra testi tekrarlayın bebek belki geç tutunmuştur eğer öyleyse değeriniz artacak ama fazla umut yok dediler.eğer değeriniz düşersede bebek tutundu ama düşük oldu demektir dediler hakkımda hayırlısı dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah benden haberler böyle
Kızlar gelelim yaşadığımız olaya,hep böyle şeyler bizi bulur zatenSizce de garip değil mi,bi bana mı öyle geliyo yoksa :26:
Anneannemizin yanına gittik,ameliyattan çıkana kadar bekledik yanında;hayır duasını aldık,çıktık hastaneden.Garajdan otobüse bindik,ilçeye gelmek için.Bindik oturduk neyse...Bi tane yaşlı dede,bembeyaz sakallı neşeli neşeli bindi otobüse,yaptığı esprilere güldük.Eşimle bana dedi ki,bu garip adamın duasını almanız yeter dedi,ben garip bir kuşum dedi oturdu yerine :44: Euzu besmele çekti yüksek sesle,bi başladı okumaya;Kuranı Kerimden birsürü Sure okudu,ilk okuduğu bitince Şifa için dua etti açık şekilde.Sonra başka dualar okumaya başladı.Hemde çok güzel bir şekilde,makamlı bir şekilde okuyo,seside çok güzel dedenin...Okudu okudu,en sonunda Salatı Münciye okudu ve dua etti...Daha il merkezinde indi,inerken Kandilllerimizi Kutladı dualar etti indi...
Otobüstekiler hep dinledi pür dikkat,kimseden çıt ses yok konuşmuyo.Bende öyle daldım ki,dede okudukça içimden dua ettim..Çok etkilendim,çok tuhafıma gitti.Rabbim belkide sadece o dedenin duasını almak için yönlendirdi.İçimden binbir türlü düşünceler geçti.Bilemiyorum nedir bu olay,hikmet midir başka şey midir.Tek bildiğim herşeyde bir hayır olduğu.Hayır olsun inşaallah,kabul olsun tüm edilen dualar....
yaa inanmıyorum çok duygulandım şimdi beni listeden çıkarmadınız. Allah razı olsun.. adetim bitti okuycam inşallah,
çay ve fındık toplama zamanı olduğundan çıkmıştım listeden yoğun geçiyor diye.. ama haftada 1 mutlaka takip ederim inşallah...
ay hayırlısı olsun çok heyecanlı.. bakalım nolur perşembe günü. bana olumlu olacakmış gibi geliyor...hayırlı akşamlar arkadaşlar ben bugün dayanamadım kan testi yaptırdım değerim 2,39 çıktı hemen tüpbebek merkezimi aradım hamilelik görünmüyor ama değeriniz sıfır olmadığı için henüz birşey diyemiycez 2gün sonra testi tekrarlayın bebek belki geç tutunmuştur eğer öyleyse değeriniz artacak ama fazla umut yok dediler.eğer değeriniz düşersede bebek tutundu ama düşük oldu demektir dediler hakkımda hayırlısı dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah benden haberler böyle
canım özel ders için gelenler varmış.
öğrencibaşı para alcam.
tedaviye başlama zamanında rabbim öğrenci verdi :)
canım aslında doğru diyorsun hadi bekliyorum o zamanKız fındıkçı güzeli... Allah kolaylık versin hem ramazan geliyor hemde havalar çok sıcak ama bana sorsan burda oturup çalışmaktansa fındık toplamayı tercih ederim..
canım aslında doğru diyorsun hadi bekliyorum o zaman
hem ramazan hem sıcak Allah kolaylık versin bize. geçen yıldan biliyorum ramazanda çok zor olmuştu.. bide eşim burda kalcak ben köyde off off aldı beni dertlerumm...
selamunaleykum herkeslere günaydınnn.
ya bişiy sorcam benim ablam hamile dün günüydü ama gelmiyor cadı yeğenim.. ne sancı var ne bişey .. inat etti gelmiyi..
ne yapması ne içmesi, yemesi lazım bilen varmıııı?? ç
amin canım Allah razı olsuninşallah yükselir değerin ve rabbim sana sağlıklı ve hayırlı bir bebiş nasip eder canım.
sağol birtanem Allah razı olsundualarım seninle nurusima
evet ya ne çektiniz benden vasviye teyzeniz oldumYa nurusima sen bizi heyecandan öldüreceksin be kuzum..İnşallah geç döllenmedir 2 gün sonra katlanarak yükselir canım....Değeri 2,70 olupta gebeliği devam eden biri vardı kulüpte adını hatırlayamadım yaaa..inşallah senin bebeğinde o arkadaş gibi sonradan bir atak yapar..Şimdi biz perşembeyi bekliyoruz dört gözle o zaman
ay canım sorma ya bir şöyle bir böyle bende muallakta kaldım hakkımda hayırlısı inşallah canım Rabbim yüzümü güldürür inşallahay hayırlısı olsun çok heyecanlı.. bakalım nolur perşembe günü. bana olumlu olacakmış gibi geliyor...
hadi hayırlı haberlerle geleceksin inşallah içim çok rahat vallaçarşamba günü rendevum çok korkuyorum:18:
geldim kuzum geldimmmmmm başladık aşılamaya çok şükürhadi hayirli haberlerle gel
Allah razı olsungüle güle git canım güzel haberlerle gel
hadi hayırlısı bende aşılamaya başladım dün canım Rabbim ikimize de güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallahhhhhsa arkadaşlar bu gün hastaneye gittim eşimler beraber gazi hastanesinden memnun kaldım gitmek isteyenler gönül rahalığı ile gidebilirler..... eşimin midesinde pis mikroplar yuva yapmışlar biraz sıkıntılı hala ama inşaallag geçecek.... bende tüplü bebe bölümüne gittim önceden rahim filmim falan oluğu için pek zorluk yaşamadım kan verdim öğleyinde hemn çıktı beş tüp kan ve doktor birebir kendisi ilgileniyo ultrasonlafalan iyiydi yani şimdi bana 75ml den yedi kutu iğne yazdı onlar alıp hemen bu akşamdan başlamam lazımdua edin inş kolay olur herşey aeo hepinz....
ohhhh para lazım paraaaa kuzum Rabbim yardımcın olsunbugün çok ilğinç geçti benim için hatunlarr,,
kuaföre kaş bıyık operasyonuna gittim:)
kadın hamişti.
konuşurken konuşurken onunda bizim gibi oldugunu öğrendim.
dr si çok iyiymiş vb.
numarasını aldım. hastalığım bitsin gideyim diyorum.
çok olumlu hissettim birden :)
millet tatil yapıyor ben yarın iş başı :)
çok sevindim canımcım kendine gelmişsin ne güzel maaşallah subhanallahhSelamün aleyküm güzellikler,ben geldimEvett başlıyım benden haberleri anlatmaya
Tatilimiz elhamdülillah çok güzel geçti,çok eğlendik çok dinlendik,gezdik bol bol,stresimi attım
Cuma günü eşimin anneannesi ameliyat olacağı için tatili uzatmadık gittik,çok sevindi yanında olmamıza.Hayır duasını aldık,Allaha şükür tontonumuz gayet iyi
Aileleri de ziyaret ettik,bugün evimize döndük çok şükür.Geçmiş Beraat Kandiliniz mübarek olsun...Kimi salih kullarına Rabbim beraatlerini bir şekilde bildirirmiş,rüyalarında veya aleni.Hepimize dua ettim,bizlerin beraati hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlarla olsun diye.Rabbim dualarımızı kabul etsin...
Kızlar bide çok acayip bişey yaşadık eşimle,öyle garip geldi ki bana bu hadise.Birazdan anlatıcam size de...İnşaallah herkes iyidir,bebiş haberleri vardır
oh oh duaları da almışsınız hazır kandil günü Rabbim razı olsun dededenKızlar gelelim yaşadığımız olaya,hep böyle şeyler bizi bulur zatenSizce de garip değil mi,bi bana mı öyle geliyo yoksa :26:
Anneannemizin yanına gittik,ameliyattan çıkana kadar bekledik yanında;hayır duasını aldık,çıktık hastaneden.Garajdan otobüse bindik,ilçeye gelmek için.Bindik oturduk neyse...Bi tane yaşlı dede,bembeyaz sakallı neşeli neşeli bindi otobüse,yaptığı esprilere güldük.Eşimle bana dedi ki,bu garip adamın duasını almanız yeter dedi,ben garip bir kuşum dedi oturdu yerine :44: Euzu besmele çekti yüksek sesle,bi başladı okumaya;Kuranı Kerimden birsürü Sure okudu,ilk okuduğu bitince Şifa için dua etti açık şekilde.Sonra başka dualar okumaya başladı.Hemde çok güzel bir şekilde,makamlı bir şekilde okuyo,seside çok güzel dedenin...Okudu okudu,en sonunda Salatı Münciye okudu ve dua etti...Daha il merkezinde indi,inerken Kandilllerimizi Kutladı dualar etti indi...
Otobüstekiler hep dinledi pür dikkat,kimseden çıt ses yok konuşmuyo.Bende öyle daldım ki,dede okudukça içimden dua ettim..Çok etkilendim,çok tuhafıma gitti.Rabbim belkide sadece o dedenin duasını almak için yönlendirdi.İçimden binbir türlü düşünceler geçti.Bilemiyorum nedir bu olay,hikmet midir başka şey midir.Tek bildiğim herşeyde bir hayır olduğu.Hayır olsun inşaallah,kabul olsun tüm edilen dualar....
o değer katlanarak artacak Allahımın izniylehayırlı akşamlar arkadaşlar ben bugün dayanamadım kan testi yaptırdım değerim 2,39 çıktı hemen tüpbebek merkezimi aradım hamilelik görünmüyor ama değeriniz sıfır olmadığı için henüz birşey diyemiycez 2gün sonra testi tekrarlayın bebek belki geç tutunmuştur eğer öyleyse değeriniz artacak ama fazla umut yok dediler.eğer değeriniz düşersede bebek tutundu ama düşük oldu demektir dediler hakkımda hayırlısı dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah benden haberler böyle
selamunaleykum herkeslere günaydınnn.
ya bişiy sorcam benim ablam hamile dün günüydü ama gelmiyor cadı yeğenim.. ne sancı var ne bişey .. inat etti gelmiyi..
ne yapması ne içmesi, yemesi lazım bilen varmıııı?? ç
hadi hayırlı haberlerle geleceksin inşallah içim çok rahat valla
geldim kuzum geldimmmmmm başladık aşılamaya çok şükür
Allah razı olsun
hadi hayırlısı bende aşılamaya başladım dün canım Rabbim ikimize de güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallahhhhh
ohhhh para lazım paraaaa kuzum Rabbim yardımcın olsun
çok sevindim canımcım kendine gelmişsin ne güzel maaşallah subhanallahh
oh oh duaları da almışsınız hazır kandil günü Rabbim razı olsun dededen
o değer katlanarak artacak Allahımın izniyle
yetiştim balım yetiştimmm şükür başladık ilaçlarayetişebildin mi dr ye?
Rabbim sağlığımız almasın kuzummmmmmmay inşallah öyle olur canım valla hangi sıkıntıyla uğraşacağımı şaşırdım..Sağlık çok önemliymiş yaa
yetiştim balım yetiştimmm şükür başladık ilaçlara
Rabbim sağlığımız almasın kuzummmmmmm
gerçektenmi bilmiyordum..Gebelik haftası 1 hafta oynayabiliyor ama mutlaka dr a götürün çok afedersin bebek kendi kakasını yutabiliyormuş doğum gecikince Allah korusun zehirlenme riski var canım hemen dr unu arayın en doğrusunu o bilir
eşimin tatil zamanı belli değilki. vardiyalı. şimdi ramazanya 1 gece çalışcak 1 gece evde olcak ama, beyefendinin kuralları var Ramazanda çalışamazmış.. sanki biz insan değiliz..köye de gelmiyor.. benim kocamda aynı öyle. akşama kadar uyuyor akşam kalkıp iftar ediyor... inşallah ya Rabbim sabır verir bize de sevabını alırız inşallah...Tamam o zaman geliyorum canımm hem tecrübeliyim fındık toplama konusunda 12 yaşımda yevmiye gitmişliğim var...zor olmaz mı canım ya günler uzun susuzluktan perişan olur insan olsun ama ibadetin bizimkinden kat kat kıymetli olcak senin..burda millet ikindiye kadar uyuyarak tutuyor orucu tamam hasta olana sözüm yokta sağlıklı bir insan normal hayatına devam etmeli bence...Almasın seni dertlerunn kız hafta sonları çağırırsın enişteyi köye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?