Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Ya nurusima sen bizi heyecandan öldüreceksin be kuzum..İnşallah geç döllenmedir 2 gün sonra katlanarak yükselir canım....Değeri 2,70 olupta gebeliği devam eden biri vardı kulüpte adını hatırlayamadım yaaa..inşallah senin bebeğinde o arkadaş gibi sonradan bir atak yapar..Şimdi biz perşembeyi bekliyoruz dört gözle o zaman

Gerçekten ilginç bir olay O dedeciği yakalamışken özel dua istemeden bırakmayaydınız ya kız..Hazır fırsat

Kız fındıkçı güzeli... Allah kolaylık versin hem ramazan geliyor hemde havalar çok sıcak ama bana sorsan burda oturup çalışmaktansa fındık toplamayı tercih ederim..

ay hayırlısı olsun çok heyecanlı.. bakalım nolur perşembe günü. bana olumlu olacakmış gibi geliyor...

canım özel ders için gelenler varmış.
öğrencibaşı para alcam.
tedaviye başlama zamanında rabbim öğrenci verdi :)

Heee...özel olayı...ne güzel paraya çok ihtiyacınız olacağı bir dönemde...artık gebelik ve doğum izninde dinlenirsin kuzum

Kız fındıkçı güzeli... Allah kolaylık versin hem ramazan geliyor hemde havalar çok sıcak ama bana sorsan burda oturup çalışmaktansa fındık toplamayı tercih ederim..
canım aslında doğru diyorsun hadi bekliyorum o zaman
hem ramazan hem sıcak Allah kolaylık versin bize. geçen yıldan biliyorum ramazanda çok zor olmuştu.. bide eşim burda kalcak ben köyde off off aldı beni dertlerumm...

selamunaleykum herkeslere günaydınnn.
ya bişiy sorcam benim ablam hamile dün günüydü ama gelmiyor cadı yeğenim.. ne sancı var ne bişey .. inat etti gelmiyi..
ne yapması ne içmesi, yemesi lazım bilen varmıııı?? ç

Tamam o zaman geliyorum canımm hem tecrübeliyim fındık toplama konusunda 12 yaşımda yevmiye gitmişliğim var...zor olmaz mı canım ya günler uzun susuzluktan perişan olur insan olsun ama ibadetin bizimkinden kat kat kıymetli olcak senin..burda millet ikindiye kadar uyuyarak tutuyor orucu tamam hasta olana sözüm yokta sağlıklı bir insan normal hayatına devam etmeli bence...Almasın seni dertlerunn kız hafta sonları çağırırsın enişteyi köye

Gebelik haftası 1 hafta oynayabiliyor ama mutlaka dr a götürün çok afedersin bebek kendi kakasını yutabiliyormuş doğum gecikince Allah korusun zehirlenme riski var canım hemen dr unu arayın en doğrusunu o bilir

inşallah yükselir değerin ve rabbim sana sağlıklı ve hayırlı bir bebiş nasip eder canım.
amin canım Allah razı olsun
dualarım seninle nurusima
sağol birtanem Allah razı olsun
evet ya ne çektiniz benden vasviye teyzeniz oldumya öylemi canım ben bilmiyorum darısı başıma
ay hayırlısı olsun çok heyecanlı.. bakalım nolur perşembe günü. bana olumlu olacakmış gibi geliyor...
ay canım sorma ya bir şöyle bir böyle bende muallakta kaldım hakkımda hayırlısı inşallah canım Rabbim yüzümü güldürür inşallah

çarşamba günü rendevum çok korkuyorum:18:
hadi hayırlı haberlerle geleceksin inşallah içim çok rahat valla
hadi hayirli haberlerle gel
geldim kuzum geldimmmmmm başladık aşılamaya çok şükür
güle güle git canım güzel haberlerle gel
Allah razı olsun
hadi hayırlısı bende aşılamaya başladım dün canım Rabbim ikimize de güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallahhhhh
ohhhh para lazım paraaaa kuzum Rabbim yardımcın olsun
çok sevindim canımcım kendine gelmişsin ne güzel maaşallah subhanallahh
oh oh duaları da almışsınız hazır kandil günü Rabbim razı olsun dededen
o değer katlanarak artacak Allahımın izniyle

hurma doğumda kolaylık verirmiş canım. hurma yesin bolca ve doktora gitsin, bebek anne karnında kakasını yapıp yutabilir, çok tehlikeli. nst.ye alırlar belki.

ay inşallah öyle olur canım valla hangi sıkıntıyla uğraşacağımı şaşırdım..Sağlık çok önemliymiş yaa

Gebelik haftası 1 hafta oynayabiliyor ama mutlaka dr a götürün çok afedersin bebek kendi kakasını yutabiliyormuş doğum gecikince Allah korusun zehirlenme riski var canım hemen dr unu arayın en doğrusunu o bilir
gerçektenmi bilmiyordum..
ya onun işi çok karışık. istanbulda yaşıyor normalde geldi buraya doktora . burdakide kilolu olduğu için trabzona sevk etti. anlıycan doktoru belli değil.dün yine gitti buradaki dr.ya nst'ye baktılar hiç sorun yokmuş... yarın akşama kadar doğurmasa getircek onu babamlar onu doktora...eniştemde İstanbulda ordan takip ediyor uzaktan uzaktan.....

eşimin tatil zamanı belli değilki. vardiyalı. şimdi ramazanya 1 gece çalışcak 1 gece evde olcak ama, beyefendinin kuralları var Ramazanda çalışamazmış.. sanki biz insan değiliz..köye de gelmiyor.. benim kocamda aynı öyle. akşama kadar uyuyor akşam kalkıp iftar ediyor... inşallah ya Rabbim sabır verir bize de sevabını alırız inşallah...
gel gel sadece fındık toplatmıycam sana. çay da kırcan.. sonra serriiin tahta evimizin bahçesinde.. mısırlar pişecek keyiflen yiycez oohhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…