inşallah canım inşallahhhh
bana önerebileceğin şeyler var mı çok deneyimsizim bu konuda
zaten yanında bal-çörek otu-tarçını da kullanıyorum ohh mis valla iğneden korkuyordum açıkçası zaten ama klomen sanki düşük geldi gözüme hani aşılama ya
vay be nasip diye buna deirm işte :)
rüyamda senle konuşuyodum, sonra telde bi ara bişiler oldu, eşin aldı teline bana bişi dedi,
dua et tamam mı gibi bişilerdi ..
erkek sesi duyunca korktugumu hatırlıyorum bide:)
hayırlı akşamlar arkadaşlar ben bugün dayanamadım kan testi yaptırdım değerim 2,39 çıktı hemen tüpbebek merkezimi aradım hamilelik görünmüyor ama değeriniz sıfır olmadığı için henüz birşey diyemiycez 2gün sonra testi tekrarlayın bebek belki geç tutunmuştur eğer öyleyse değeriniz artacak ama fazla umut yok dediler.eğer değeriniz düşersede bebek tutundu ama düşük oldu demektir dediler hakkımda hayırlısı dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah benden haberler böyle
Gerçekten ilginç bir olay O dedeciği yakalamışken özel dua istemeden bırakmayaydınız ya kız..Hazır fırsat
çok sevindim canımcım kendine gelmişsin ne güzel maaşallah subhanallahh
oh oh duaları da almışsınız hazır kandil günü Rabbim razı olsun dededen
sa arkadaşlar......... nasılsınz ben çok yorgunum dün akşam sekizbuçukta yatmıştım baş ağrısından şimdi de sersem gibiyim yaaa... daha önce tedavi gören arkadaşlara bi sorum olacak şimdi doktor bana yedi tane iğne verdi ama ben dört tanesin aldım cma kontrol var kontrolde değerlerim iyi çıkarda iğneye gerek yok derse eğer diye yok kullan derse üç tanesini daha alcam sonra..... sizin aranızda hiç iğe alıpta elinde kalan oldumu yani doktorun artık gerek yok kullnma dediği eşim hepsini alsaydık dedi bende eğer kullnma derse elimzde patlar diye dört tanesini aldım....
evet 9 yıldır burdayım, doktora yapıyorum şu an. eşim öğretim görevlisi üni.de. 11 yaş aramız bizim
prolaktin değerleri bizim burda farklı sanırım hatırlamıyorum şimdi ama 800'lü bişey çıkmıştı galiba :44: ben ergenlikteyken de 10 küsur yıl önce TR'de 100'lerdeydi, doktorum da gülmüştü sonuca bakınca "gebelerde bile ancak bu kadar çıkıyo bu neee" diyeo zmn parlodel içmiştim 30 gün, ama şimdi dostineks revaçtaymış evet burda da onu verdiler bana.. hayıt aradım ama buralarda bulamadım malesef.. gerek olursa TR'ye gelince bakarım, hormon ilacı almak yerine onu tercih ederim ben de tabii..
sağ ol cnm, inşallah gerek kalmaz aşılamaya, cümlemize gönlünden geçeni versin rabbimikiz, üçüz istiyoruz biz bi de hepsi oğlan olsa yok demiycez ayrıca bunu söylemek istemiyorum her zaman yanlış anlaşılıyorum, Hayırlısını versin Rabbim, ama gönlümden geçen de bu yani.. gerisini Allah biliyor..
nasılsınız ..
asbelove ıns hersey yolunda gıder hayırlı haberlerın yakın olur ıns
baska guzel haberlerımız varmı
eslemim nihayet dönmüşsün.iyide dönmüşsün.yazından daha iyi olduğun anlaşılıyor.yaşadığınız olayda evet ilginç am güzel.vardır bir hayır diebiliyorum ancak.
canım nasılsın
otobustekı dedeye çok sasırdım masallah ona yaa ne guzel
Ve aleykümselam Ayşecim,hamdolsun siz nasılsınız
Döndüm Seyyanım,hamdolsun değişiklik iyi geldi.İnşaallah hayır vardır,aralarda hep amin dedim,Rabbim dua vaktine denk getirmiştir inşaallah
Hamdolsun Ayşem daha iyiyim...Sorma bizde öyle şaşırdık ki,hem çok neşeli hemde maşaallah barekallah ezberinden birsürü dualar okudu,inşaallah bizede o duaların içinden yer almak nasip olur
dr.una bie danışsan aslında canım benimde hiç bilgim yok çünkü konuyla ilgili bize de bilgi ver lütfen merak ederimhoşbuldum canım
hamdolsun ıyıyı teyzesı ama bı kac gundur kendını sertlestırıyo ve hareket edemıyorum korkuyorum acaba normalmı bu durum bılmıyorum
benimde kan değerlerim iyi canım bir prolaktin 29çıktı o da sınırda olduğu için önemli değil dedi dr. valla dün başladım klomeni günde 1tane iç dedi bana az geldi yanına bal-çörek otu-tarçında yaptım ne kadar fazla olursa o kadar kar misaliasbe değerlerin normalse çörek otu bal tarçımı çok fazla kullanma tatlı yerine çay kaşığı ile al çok büyüynce kiste dönmesin.... bende alcam ama korkuyorum kiste falan döner diye Allah muhafaza klomen kullandığım ay bende almıştım alele acele iğne vurnmuştum çatlasın hemen diye:)))) ama dediğim gibi benm kan değerleim normldi
klomen verdi canım yaa rezervlerin iyi durumda dedi salep niye canım ne işe yarıyor merak ettim vallacanım ıgne kullanıyor olmalısın
saatını kacırma hergun aynı saatte ıgnenı ol hıcbıseye kafanı takma gayet rahat ol bol salep ıc
Rüyan hayır olsun canım inşaallah yaNeye yordun bakim,dua ettin mi uyanınca
Şu aşamaya gelene kadar anladığım birşey daha oldu,hayırlı sağlıklı bir evlada sahip olabilmek için çok duaya ihtiyacımız var sanırım,hayırlısı Rabbimden,ihlaslı kullardan dualar almamız nasip olsun
Nurusimam,acele ettiğin için öyle çıkmıştır Nurum benim,üzülme sakın.O doktorlarda kim oluyormuşta umut az diyormuş,Rabbimden ümit kesilmez,ancak kafirler keser Ayettede geçtiği gibi...Rabbın hazinesi sonsuz,rahmeti gazabından üstün...İstemekten ümit etmekten vazgeçmek yok inşaallah..2-3 gün sonra değerlerin katlanarak artarda sevinmek nasip olur inşaallah hep birlikte
Canım inan aklımdan geçti,bi yanına gitsek özel dua istesek diye çok düşündüm.Ama olmadı,Rabbim niyetimize göre versin,öyle güzel şekilde içten samimiyetle okuduki,Rabbim razi olsun Ondanda,kabul etsin dualarını...
Evet canım valla çok iyi geldi elhamdülillah...Amin inşaallah Rabbimin rızası hep o dedecikle olur...Sende aşılamaya başlamışsın,canım hayırlı olsun,inşaallah sağlıcakla hayırla alırsın bebişlerini kucağına
Ve aleykümselam canım.Hadi hayırlısı kuzum,inşaallah yakında müjde vermende nasip olur,Rabbim gönlünüze göre versin en hayırlısını inşaallah tez vakitte
kızlarrr iki günde üç balığım öldüönce öcük öldü sonra da öcükün yeine aldığım öcük2 öldü ondan sonrada cücük öldü şimdi bitek böcük yaşıyo:)))) isimleri acaip biliyorum eşimde dalga geçiyordu zaten böcüğümde şaşkın tek başına fink atıyo fanusta
dr.una bie danışsan aslında canım benimde hiç bilgim yok çünkü konuyla ilgili bize de bilgi ver lütfen merak ederim
benimde kan değerlerim iyi canım bir prolaktin 29çıktı o da sınırda olduğu için önemli değil dedi dr. valla dün başladım klomeni günde 1tane iç dedi bana az geldi yanına bal-çörek otu-tarçında yaptım ne kadar fazla olursa o kadar kar misali
klomen verdi canım yaa rezervlerin iyi durumda dedi salep niye canım ne işe yarıyor merak ettim valla
sağolasın canım Rabbim hepimize nasip etsin inşallahhhhh Ramazan-ı şerifi hepimiz hamile kapatalım inşallahhhhhh
canım drumun nosu yok yanı nasıl yapsam bılmıyorum ..
klomen ı bı defa ıcmen yeterlı degılmı canım ya bal tarcın çorek otunu bence yapma ama yınede sen bılırsın
salepı burda bana asılamam yapıldıgı ay yanlıs hatırlamıyorsam muhat onermıstı o ayda hamıle kaldım ya faydalı oldugunu dusunuyorum
canım drumun nosu yok yanı nasıl yapsam bılmıyorum ..
klomen ı bı defa ıcmen yeterlı degılmı canım ya bal tarcın çorek otunu bence yapma ama yınede sen bılırsın
salepı burda bana asılamam yapıldıgı ay yanlıs hatırlamıyorsam muhat onermıstı o ayda hamıle kaldım ya faydalı oldugunu dusunuyorum
inşallah canım inşallahhhh
bana önerebileceğin şeyler var mı çok deneyimsizim bu konuda
zaten yanında bal-çörek otu-tarçını da kullanıyorum ohh mis valla iğneden korkuyordum açıkçası zaten ama klomen sanki düşük geldi gözüme hani aşılama ya
teşekkür ederim canım akşam eve giderken 3-5 poşet doldurayım o zaman
bir de aşılama yapıldıktan sonra yattın mı canım ne kadar dinlenmeliyim iş yerim çok stresli ve yoğun oturarak çalışamıyorum maalesef muhasebe yaptığım halde aşılamadan sonra 2-3 gün rapor almalı mıyım sence ay çok soru sordum
ay heyecan yaptımmmmmm
canım hosgeldın
nasılsın kızımız nasıl alıstınız mı bırbırınıze
hastaneyi arasan tatlım ordan öğrenemez mi hemşireler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?