Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kızlarrr iki günde üç balığım öldü önce öcük öldü sonra da öcükün yeine aldığım öcük2 öldü ondan sonrada cücük öldü şimdi bitek böcük yaşıyo:)))) isimleri acaip biliyorum eşimde dalga geçiyordu zaten böcüğümde şaşkın tek başına fink atıyo fanusta

canım ıgne kullanıyor olmalısın
saatını kacırma hergun aynı saatte ıgnenı ol hıcbıseye kafanı takma gayet rahat ol bol salep ıc

vay be nasip diye buna deirm işte :)
rüyamda senle konuşuyodum, sonra telde bi ara bişiler oldu, eşin aldı teline bana bişi dedi,
dua et tamam mı gibi bişilerdi ..
erkek sesi duyunca korktugumu hatırlıyorum bide:)

Rüyan hayır olsun canım inşaallah ya Neye yordun bakim,dua ettin mi uyanınca

Şu aşamaya gelene kadar anladığım birşey daha oldu,hayırlı sağlıklı bir evlada sahip olabilmek için çok duaya ihtiyacımız var sanırım,hayırlısı Rabbimden,ihlaslı kullardan dualar almamız nasip olsun

Nurusimam,acele ettiğin için öyle çıkmıştır Nurum benim,üzülme sakın.O doktorlarda kim oluyormuşta umut az diyormuş,Rabbimden ümit kesilmez,ancak kafirler keser Ayettede geçtiği gibi...Rabbın hazinesi sonsuz,rahmeti gazabından üstün...İstemekten ümit etmekten vazgeçmek yok inşaallah..2-3 gün sonra değerlerin katlanarak artarda sevinmek nasip olur inşaallah hep birlikte

Gerçekten ilginç bir olay O dedeciği yakalamışken özel dua istemeden bırakmayaydınız ya kız..Hazır fırsat

Canım inan aklımdan geçti,bi yanına gitsek özel dua istesek diye çok düşündüm.Ama olmadı,Rabbim niyetimize göre versin,öyle güzel şekilde içten samimiyetle okuduki,Rabbim razi olsun Ondanda,kabul etsin dualarını...

çok sevindim canımcım kendine gelmişsin ne güzel maaşallah subhanallahh

oh oh duaları da almışsınız hazır kandil günü Rabbim razı olsun dededen

Evet canım valla çok iyi geldi elhamdülillah... Amin inşaallah Rabbimin rızası hep o dedecikle olur...Sende aşılamaya başlamışsın,canım hayırlı olsun,inşaallah sağlıcakla hayırla alırsın bebişlerini kucağına

Ve aleykümselam canım.Hadi hayırlısı kuzum,inşaallah yakında müjde vermende nasip olur,Rabbim gönlünüze göre versin en hayırlısını inşaallah tez vakitte

Son düzenleme:

Evet yaa süt hormonuymuş bu prolaktin..gebelerde ve emziren kadınlarda salgılanıyormuş doktor da haklı gülmekte..hayıtı bir dene canım diğer hormonlarında arada atak yaparsa onları da hizaya sokar hem bir taşta iki kuş..Tabi başka faydaları da var vucüda...
ya bak bu konuda bende hep yanlış anlaşılıyorum ama Rabbime zor mu var evet bende oğlan istiyorum Allah böyle bir yasak koymamış ki dilediğinizi isteyin vereyim demiş ama bir kızım olursa onu da eşim çok istiyor Allaha şükrederim aynı şekilde dünyalar benim olur..Ayrıca bir tane olsa yeter demiyorum ben 4 tane istiyorum ama rabbim dilerse hiç vermez o Onun takdiri ama ben istiyorum Rahmandan istemek kulluğun gereği..

nasılsınız ..
asbelove ıns hersey yolunda gıder hayırlı haberlerın yakın olur ıns
baska guzel haberlerımız varmı

Ve aleykümselam Ayşecim,hamdolsun siz nasılsınız

eslemim nihayet dönmüşsün.iyide dönmüşsün.yazından daha iyi olduğun anlaşılıyor.yaşadığınız olayda evet ilginç am güzel.vardır bir hayır diebiliyorum ancak.

Döndüm Seyyanım,hamdolsun değişiklik iyi geldi. İnşaallah hayır vardır,aralarda hep amin dedim,Rabbim dua vaktine denk getirmiştir inşaallah

canım nasılsın
otobustekı dedeye çok sasırdım masallah ona yaa ne guzel

Hamdolsun Ayşem daha iyiyim...Sorma bizde öyle şaşırdık ki,hem çok neşeli hemde maşaallah barekallah ezberinden birsürü dualar okudu,inşaallah bizede o duaların içinden yer almak nasip olur

Ve aleykümselam Ayşecim,hamdolsun siz nasılsınız

Döndüm Seyyanım,hamdolsun değişiklik iyi geldi. İnşaallah hayır vardır,aralarda hep amin dedim,Rabbim dua vaktine denk getirmiştir inşaallah

çok sukur canım ıyııyz ev çok sıcak çok terlıyorum sıkıntı basıyo
kızımda kendını sertlerştırıyo bazen hareket edemıyorum korkuyorum canım ya

Hamdolsun Ayşem daha iyiyim...Sorma bizde öyle şaşırdık ki,hem çok neşeli hemde maşaallah barekallah ezberinden birsürü dualar okudu,inşaallah bizede o duaların içinden yer almak nasip olur

ıns canım senınde o esnada dua etmen çok ıyı belkı oyle guzel yureklı bı ınsanın dualarıyla senınde kabul olaacak
ıns rabbım gonlundekılerı tez zamanda nasıp eder

Son düzenleme:
hoşbuldum canım
hamdolsun ıyıyı teyzesı ama bı kac gundur kendını sertlestırıyo ve hareket edemıyorum korkuyorum acaba normalmı bu durum bılmıyorum
dr.una bie danışsan aslında canım benimde hiç bilgim yok çünkü konuyla ilgili bize de bilgi ver lütfen merak ederim
benimde kan değerlerim iyi canım bir prolaktin 29çıktı o da sınırda olduğu için önemli değil dedi dr. valla dün başladım klomeni günde 1tane iç dedi bana az geldi yanına bal-çörek otu-tarçında yaptım ne kadar fazla olursa o kadar kar misali
canım ıgne kullanıyor olmalısın
saatını kacırma hergun aynı saatte ıgnenı ol hıcbıseye kafanı takma gayet rahat ol bol salep ıc
klomen verdi canım yaa rezervlerin iyi durumda dedi salep niye canım ne işe yarıyor merak ettim valla

sağolasın canım Rabbim hepimize nasip etsin inşallahhhhh Ramazan-ı şerifi hepimiz hamile kapatalım inşallahhhhhh

kıyamammmmm Allah sabır versinnn canım benimde kuşum öldüğünde 2gün kendime gelememiştim sonra kocişim bana yeni bir kuş aldı da kendime geldim onunla avunup

canım drumun nosu yok yanı nasıl yapsam bılmıyorum ..
klomen ı bı defa ıcmen yeterlı degılmı canım ya bal tarcın çorek otunu bence yapma ama yınede sen bılırsın
salepı burda bana asılamam yapıldıgı ay yanlıs hatırlamıyorsam muhat onermıstı o ayda hamıle kaldım ya faydalı oldugunu dusunuyorum

teşekkür ederim canım akşam eve giderken 3-5 poşet doldurayım o zaman
bir de aşılama yapıldıktan sonra yattın mı canım ne kadar dinlenmeliyim iş yerim çok stresli ve yoğun oturarak çalışamıyorum maalesef muhasebe yaptığım halde 2-3 gün rapor almalı mıyım sence ay çok soru sordum
ay heyecan yaptımmmmmm

hastaneyi arasan tatlım ordan öğrenemez mi hemşireler

Son düzenleme:

Klomen yeter canım merak etme zaten çok yumurta çıkmaması lazım yoksa tedavin tüp bebeğe döner..çörek bal polen de desteği olsun

canım asılamadan sonra sedyede kalca kısmını bıraz yukselttıler 40 dk uzandım lavaboya gırdıkten sonra eve gıttık evdede genelde yattım ama hıc bı ıs yapmamıstım o ara agır asla kaldırmadım .
muhasebecsın nedn hep ayaktasın canım ya eger rapor alabılıyosan al mercımekler fırında ıyı pışşsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…