Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

dolaba da koydum ki buzzz gibi oldu :)
hadi gelin :)
yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hopp ordayızzzzz
yanına peynirde çıkarırsan gelirimmmm
Kahvaltı yapmazsan bitkin olursun tabi iyi bak kendine canım ya..havalar çok sıcak birazda o halsizlik yapıyor kime sorsam halsiz bu ara
ay şu havalar var yaaa sinir ediyor beniiiii

aşılama yaptırıyoruz kuzummmmmmm ilaçlarıma başladım şükür
şu an tüm gözler nurusimada açılışı o yapacak inşallahhhhh
sen neler yaptın anlat bakalım
hayırlısıyla bebişini kucağına alırısn inşaallah canım aşı bebişin olur hayırlısıylaa..
ben ne yapayım kızkardeşimin düğünü vardı memlkete gittik kınayı yaptık sonra da toplandık burda düğünü yaptık ailem gelmişken de kaldılar birsüre gittikleri gün de 20 lik dişimi çektirdim halaa ağrısı devam ediyor bir yanım davul gibi şişmişti indi çok şükür 2 gündür şişliği,...benden kısaca durum böyleee...taşınacağım amaa eşim kpss atamalarını bekleyelim diyor bakarsın il dışına başka bir şehire taşınırız...yaz sonu gibi tedaviye başlamayı düşünüyorummama uzayacak ve kışı bulacak bu gidişlee...
Canlarım sizden fikir almak istiyorum şimdi ben selavat-ı şerif hatmi yapmak istiyorum ama kimi yerde 1000 kimi yerde 70000yazmışlar siz bilirsiniz nasıl yapmalıyım beni aydınlatır mısınız

ben de 1000 yazılmış bir kaç sitede öle okudumm ...1000 le başlaa ilerleyen zamanda istersen 7000 i de beraber okuruz hayırlısıylaa

dolaba da koydum ki buzzz gibi oldu :)
hadi gelin :)

yaa bu karpuzun iki kişilik olanını üretsinler çok dertliyim bu konuda dün temizlik yaptım için yanmış karpuza baktım dolaba baktım kessem dolaba koyamam hepsini rafları kırcak cinsten..geç olmuştu komşulara da götüremezdim yarısını...

ayy sorma kız bizim personell terasta çalışıyor 3 haftadır çocukları görsen çok üzüldüm pancar gibi hepsi eşime dedim şapka taksınlar diye..baret mecburiyeti varya takamazlarmış çok rica ettim ama işveren kabul etmedi dedi..çok şükür biz kapalı alanlarda çalışıyoruz Allah kolaylık versin dışarda çalışana

aaa siz tanışıyormusunuz kızlar

nerde olcam yemek topiklerindeyim:)
taktım kafaya yapcam :)

yap tabii ben de rejimdeydim bir süredir 6 kilo verdimm.baktım düğün arası o kadar yedim içtim hamurişlerini tatlıları ama almamışım bu hafta bir kilo vermişim diş çektirmekten kaynaklı da olabilir tabii...

akşama kocişe ben de güzel birşeyler yapiim barii...

peynirlemi korkutacan , gel hadi gel :)
zeytin bilene koyarım :)
ben 2 kişil aldım zaten :)
top kadar

benim eşim acayip yemek seçer
o yüzden herşey yapmıyorum yaparsam da hepsini kendim yiyeceğim için az yapıyorum.
eşime patetes kızartıp domates sos yaparsam -yanına da peynir tabi- krallar gibi hissediyo kendini :)

ver bakam tarifini be de yapam :)
soğan kavurdum canımcım sarımmsak da attım içine çeşitli biberleri büyük büyük doğradım kavurdum mantarları büyük büyük doğradım onları da attım kavurdum sonra da tavuk göğüslerini en sonda istediğin baharat karışımını koy bizimki baharatı çok sevdiği için ben tarçın kekik köri tuz k.biber bulduğum bütün baharatları koydum valla canım çok beğendi bizimki
yanına da domates çorbası yaptım ama kısa yolunu buldum marketten bir kutu domates suyu aldım onunla yaptım hazır çorbalar gibi çok güzel oldu
son hız koşturmacayla geçmiş desene ama bunlar güzel heyecanlar canım yaa bizim de eylülde kızkardeşim nişanlanacak onun heyecanını yaşıyoruz daha şimdiden kendiminkinde içinde olduğum için daha çok stres kısmı vardı bende ama şimdi daha bir farklı daha bir güzel geldi valla
diş meselesi sıkıntı canım yaa geçen ay bende yaptırdım bir kaç tane mahvediyor insanı Allahtan kurtulmuşsun Rabbim bir daha göstermesin
inşallahhh bu seneyi hepimiz hamiş kapatacağız inşallahhhhh
ay bileydik biz gelirdik bizim evde 15kiloluk karpuz bir kaç gün gider benim kociş sabah akşam yer valla

biizm evde de var öle bir tanee et olsun pataes kızartması olsun ketçaplaa başka bişey istemez...peynir ve domates kahvaltıda vazgeçilmezidir sebze sevmez salata hiç aramaz...

ay Allah yardımcıları olsun ben işten eve yürürken mahvoluyorum 30dk da onlar kimbilir noluyordur yazık valla
çok şükür halimizeeeee
aaa siz tanışıyormusunuz kızlar
tabisiiiii
peynirlemi korkutacan , gel hadi gel :)
zeytin bilene koyarım :)

ben 2 kişil aldım zaten :)
top kadar
amaninnnn atlayıp geliom bacımmmmm

burası büyük bir klüp olsa da dertler bir olunca dualarda buluşup tanıştık ...biz eski dostuz tatlım ben bir aydan fazladır aktif değildim şaşırman doğal

hıııı ben yeni sayılırım ondan denk gelmedim..kuzum ben sana cevap yazdım o ara çıkmıştın tekrar yazayım.h.oksijen tedavisini nerde yaptırdın kocaeli ya da istanbul anadolu yakasında yapan bir merkez varmı bildiğin

ay Allah yardımcıları olsun ben işten eve yürürken mahvoluyorum 30dk da onlar kimbilir noluyordur yazık valla
çok şükür halimizeeeee

tabisiiiii

amaninnnn atlayıp geliom bacımmmmm

niye şaşırıyorum ki elekçisin kızım sen her topikte bir merhaban var maşallah

biizm evde de var öle bir tanee et olsun pataes kızartması olsun ketçaplaa başka bişey istemez...peynir ve domates kahvaltıda vazgeçilmezidir sebze sevmez salata hiç aramaz...
yemek seçerlerse böyle kürlere maruz kalıyolar sonra:)
dün aklıma o geldi, keçiboynuzuna tekrar başladık malum :)
yüzünü buruştura buruştura yiyo :)
eşimalınca abartıyor olayı bizimki de top kadar ama plates topu
adamın gönlü bol dmekki :)

ben patates kızartması müdavini bir adamdan zeytinyağlı enginar bile yiyebilen bir adam çıkardım ortaya zor oldu ama oldu vazgeçmeyin...Babaları sağlıklı beslensin ki sağlıklı bebişleri olsun değil ama..

bende istiyorum 6kilo vermeyi ama olmuyor olmuyor yaa benim vücuda bişeyler oldu
anaa bende benimkini türünün tek örneği zannediyordummmm
niye şaşırıyorum ki elekçisin kızım sen her topikte bir merhaban var maşallah
gezgentiyim kızım bennnn Allahtan şu koltuğa yapıştım da bir yere gidemiyorum yoksa istanbul kazan ben kepçe yaniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…