yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hopp ordayızzzzzdolaba da koydum ki buzzz gibi oldu :)
hadi gelin :)
ay şu havalar var yaaa sinir ediyor beniiiiiKahvaltı yapmazsan bitkin olursun tabi iyi bak kendine canım ya..havalar çok sıcak birazda o halsizlik yapıyor kime sorsam halsiz bu ara
hayırlısıyla bebişini kucağına alırısn inşaallah canım aşı bebişin olur hayırlısıylaa..aşılama yaptırıyoruz kuzummmmmmmilaçlarıma başladım şükür
şu an tüm gözler nurusimada açılışı o yapacak inşallahhhhh
sen neler yaptın anlat bakalım
Canlarım sizden fikir almak istiyorum şimdi ben selavat-ı şerif hatmi yapmak istiyorum ama kimi yerde 1000 kimi yerde 70000yazmışlar siz bilirsiniz nasıl yapmalıyım beni aydınlatır mısınız
dolaba da koydum ki buzzz gibi oldu :)
hadi gelin :)
yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hopp ordayızzzzz
yanına peynirde çıkarırsan gelirimmmm
ay şu havalar var yaaa sinir ediyor beniiiii
hayırlısıyla bebişini kucağına alırısn inşaallah canım aşı bebişin olur hayırlısıylaa..
ben ne yapayım kızkardeşimin düğünü vardı memlkete gittik kınayı yaptık sonra da toplandık burda düğünü yaptık ailem gelmişken de kaldılar birsüre gittikleri gün de 20 lik dişimi çektirdim halaa ağrısı devam ediyor bir yanım davul gibi şişmişti indi çok şükür 2 gündür şişliği,...benden kısaca durum böyleee...taşınacağım amaa eşim kpss atamalarını bekleyelim diyor bakarsın il dışına başka bir şehire taşınırız...yaz sonu gibi tedaviye başlamayı düşünüyorummama uzayacak ve kışı bulacak bu gidişlee...
ben de 1000 yazılmış bir kaç sitede öle okudumm ...1000 le başlaa ilerleyen zamanda istersen 7000 i de beraber okuruz hayırlısıylaa
nerde olcam yemek topiklerindeyim:)
taktım kafaya yapcam :)
peynirlemi korkutacan , gel hadi gel :)yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hopp ordayızzzzz
yanına peynirde çıkarırsan gelirimmmm
ay şu havalar var yaaa sinir ediyor beniiiii
ben 2 kişil aldım zaten :)yaa bu karpuzun iki kişilik olanını üretsinler çok dertliyim bu konuda dün temizlik yaptım için yanmış karpuza baktım dolaba baktım kessem dolaba koyamam hepsini rafları kırcak cinsten..geç olmuştu komşulara da götüremezdim yarısını...
aaa siz tanışıyormusunuz kızlar
benim eşim acayip yemek seçeryap tabii ben de rejimdeydim bir süredir 6 kilo verdimm.baktım düğün arası o kadar yedim içtim hamurişlerini tatlıları ama almamışım bu hafta bir kilo vermişim diş çektirmekten kaynaklı da olabilir tabii...
akşama kocişe ben de güzel birşeyler yapiim barii...
soğan kavurdum canımcım sarımmsak da attım içine çeşitli biberleri büyük büyük doğradım kavurdum mantarları büyük büyük doğradım onları da attım kavurdum sonra da tavuk göğüslerini en sonda istediğin baharat karışımını koy bizimki baharatı çok sevdiği için ben tarçın kekik köri tuz k.biber bulduğum bütün baharatları koydum valla canım çok beğendi bizimkiver bakam tarifini be de yapam :)
son hız koşturmacayla geçmiş desene ama bunlar güzel heyecanlar canım yaa bizim de eylülde kızkardeşim nişanlanacak onun heyecanını yaşıyoruz daha şimdidenhayırlısıyla bebişini kucağına alırısn inşaallah canım aşı bebişin olur hayırlısıylaa..
ben ne yapayım kızkardeşimin düğünü vardı memlkete gittik kınayı yaptık sonra da toplandık burda düğünü yaptık ailem gelmişken de kaldılar birsüre gittikleri gün de 20 lik dişimi çektirdim halaa ağrısı devam ediyor bir yanım davul gibi şişmişti indi çok şükür 2 gündür şişliği,...benden kısaca durum böyleee...taşınacağım amaa eşim kpss atamalarını bekleyelim diyor bakarsın il dışına başka bir şehire taşınırız...yaz sonu gibi tedaviye başlamayı düşünüyorummama uzayacak ve kışı bulacak bu gidişlee...
ben de 1000 yazılmış bir kaç sitede öle okudumm ...1000 le başlaa ilerleyen zamanda istersen 7000 i de beraber okuruz hayırlısıylaa
ay bileydik biz gelirdik bizim evde 15kiloluk karpuz bir kaç gün gider benim kociş sabah akşam yer vallayaa bu karpuzun iki kişilik olanını üretsinler çok dertliyim bu konuda dün temizlik yaptım için yanmış karpuza baktım dolaba baktım kessem dolaba koyamam hepsini rafları kırcak cinsten..geç olmuştu komşulara da götüremezdim yarısını...
benim eşim acayip yemek seçer
o yüzden herşey yapmıyorum yaparsam da hepsini kendim yiyeceğim için az yapıyorum.
eşime patetes kızartıp domates sos yaparsam -yanına da peynir tabi- krallar gibi hissediyo kendini :)
peynirlemi korkutacan , gel hadi gel :)
zeytin bilene koyarım :)
ben 2 kişil aldım zaten :)
top kadar
ay Allah yardımcıları olsun ben işten eve yürürken mahvoluyorum 30dk da onlar kimbilir noluyordur yazık vallaayy sorma kız bizim personell terasta çalışıyor 3 haftadır çocukları görsen çok üzüldüm pancar gibi hepsi eşime dedim şapka taksınlar diye..baret mecburiyeti varya takamazlarmış çok rica ettim ama işveren kabul etmedi dedi..çok şükür biz kapalı alanlarda çalışıyoruz Allah kolaylık versin dışarda çalışana
tabisiiiiiaaa siz tanışıyormusunuz kızlar
amaninnnn atlayıp geliom bacımmmmmpeynirlemi korkutacan , gel hadi gel :)
zeytin bilene koyarım :)
ben 2 kişil aldım zaten :)
top kadar
burası büyük bir klüp olsa da dertler bir olunca dualarda buluşup tanıştık ...biz eski dostuz tatlım ben bir aydan fazladır aktif değildim şaşırman doğal
ay Allah yardımcıları olsun ben işten eve yürürken mahvoluyorum 30dk da onlar kimbilir noluyordur yazık valla
çok şükür halimizeeeee
tabisiiiii
amaninnnn atlayıp geliom bacımmmmm
yemek seçerlerse böyle kürlere maruz kalıyolar sonra:)biizm evde de var öle bir tanee et olsun pataes kızartması olsun ketçaplaa başka bişey istemez...peynir ve domates kahvaltıda vazgeçilmezidir sebze sevmez salata hiç aramaz...
adamın gönlü bol dmekki :)eşimalınca abartıyor olayı bizimki de top kadar ama plates topu
biizm evde de var öle bir tanee et olsun pataes kızartması olsun ketçaplaa başka bişey istemez...peynir ve domates kahvaltıda vazgeçilmezidir sebze sevmez salata hiç aramaz...
bende istiyorum 6kilo vermeyi ama olmuyor olmuyor yaa benim vücuda bişeyler olduyap tabii ben de rejimdeydim bir süredir 6 kilo verdimm.baktım düğün arası o kadar yedim içtim hamurişlerini tatlıları ama almamışım bu hafta bir kilo vermişim diş çektirmekten kaynaklı da olabilir tabii...
akşama kocişe ben de güzel birşeyler yapiim barii...
anaa bende benimkini türünün tek örneği zannediyordummmmbiizm evde de var öle bir tanee et olsun pataes kızartması olsun ketçaplaa başka bişey istemez...peynir ve domates kahvaltıda vazgeçilmezidir sebze sevmez salata hiç aramaz...
niye şaşırıyorum ki elekçisin kızım sen her topikte bir merhaban var maşallah
yemek seçerlerse böyle kürlere maruz kalıyolar sonra:)
dün aklıma o geldi, keçiboynuzuna tekrar başladık malum :)
yüzünü buruştura buruştura yiyo :)
adamın gönlü bol dmekki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?