Nasılsınız .. Annemler bendeydi bu sabah gittiler temizlik yaptım hemen nete girdim..
özledim sizleri
bayramınız nasıl geçti.
Umarım hersey yolundadr..
Listemiz de hala eksik var yenisine gecemedik o yuzden zaten cumaya az kaldı cumaya kadar yetiştirelim arkadaşlar
hoşgeldın cnm nasılsın
hoşbuldum canım .. şükür iyiyim sen nasılsın..
Geçmiş bayramın mubarek olsun..nasıl geçti bayram.. Bu arada bebiş büyüyo masallah
sagol cnm bızde iyiyiz...
Senınde bayramın mubarek olsun cnm bayramdamı genelde evde gecırrdık ıkı gun annemdeydım bulantılarım cok oldu mecbur evde kaldık:) dun kesemızı gorduk ıns 10 gun sonrada kalp atıslarını duycaz cnm... Senın bayramın super gecmıstır annenler yanındayken..
sagol cnm bızde iyiyiz...
Senınde bayramın mubarek olsun cnm bayramdamı genelde evde gecırrdık ıkı gun annemdeydım bulantılarım cok oldu mecbur evde kaldık:) dun kesemızı gorduk ıns 10 gun sonrada kalp atıslarını duycaz cnm... Senın bayramın super gecmıstır annenler yanındayken..
evet canım güzel geçti..3.günü geldiler bugun gittiler.
Daha önce anlatmıştım 2 ay önce kaçarak evlenen kızkardeşim var o da gelmişti evlendiğinden bu yana baygınlık geciriyo rahatsız 2 defa bayıldı evimde..
cnm ya cok gecmıs olsun... Nıe bayılıyo doktora gıttımı? Acaba bıseyı stresmı yapıyo stresten bayıla bılır. Benım halamda oyle bayılıyo son 2 aydır yemek falanda yıyemıyodu arastırdılar hıc bısey cıkmadı stresten dedı doktor...antıdepresan ılaçları kullanıyo sımdı
ayşee nasıl oldun?iyileştin mi
kardeşim kaçtığı için akrabalar öldürün diyordu..ama babam kimseyi dinlemedi affetti kardeşimi..ama bu arada olan oldu zatenkardesim hastalandı korkudan .. Bayılıp kendinde olmadan ayaga kalkıp sokaga fırlıyormus beni bırakın gidicem diyormus..çığlık atıyoormus devamlı..
Dr lara götürmüüşler fakat hiçbişey çıkmadı drlar sadece ailesine götürün demişler ailemle görüşünce bayılmalar azalmaya basladı
en iyisini yapmıs baban.cnm ya nekadar korkmus demek kı. nese bı bebısı olursa ıns unutur hepsını
Kızkardeşim 2ay önce kardeşim evlendi ve 8günü geçmiş sanırım hamile
Nasılsın nerelerdesin
Hoşgeldin canım Allah kolaylık versin.Bayram gelen giden gezme derken geçti gittiNasılsınız .. Annemler bendeydi bu sabah gittiler temizlik yaptım hemen nete girdim..
özledim sizleri
bayramınız nasıl geçti.
Umarım hersey yolundadr..
Listemiz de hala eksik var yenisine gecemedik o yuzden zaten cumaya az kaldı cumaya kadar yetiştirelim arkadaşlar
Ne güzel Allah hayırlı etsin ve kardeşine bağışlasın bebeğiniKızkardeşim 2ay önce kardeşim evlendi ve 8günü geçmiş sanırım hamile
Canım bu dediğin belirtiler bana patik atak gibi geldi.Kardeşin korkudan ve stresten panik atak olmuş sanırım.Onun tedavisi var geçer inşallahkardeşim kaçtığı için akrabalar öldürün diyordu..ama babam kimseyi dinlemedi affetti kardeşimi..ama bu arada olan oldu zatenkardesim hastalandı korkudan .. Bayılıp kendinde olmadan ayaga kalkıp sokaga fırlıyormus beni bırakın gidicem diyormus..çığlık atıyoormus devamlı..
Dr lara götürmüüşler fakat hiçbişey çıkmadı drlar sadece ailesine götürün demişler ailemle görüşünce bayılmalar azalmaya basladı
mrb kızlarrr nasılsınızz..ben sıkı bir bayram tatilinden sonraa gene hüsrana ugradım bugün adet oldumm içimmmmde adeta fırtınalar kopuyooo ağlamakdaaa gelmiyo bu ay içimden ay bi tuhaf oldum ben yaaaaaaa.....her ayyy o kadar umutlanıyorum kii biliyodum aslında degerlerimiz kötüydüü ama genede umutt işteeee :(8çok kötüyümm çokkkkk nasıl bu ayıda atlatacammm ben yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?