Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Nasılsınız .. Annemler bendeydi bu sabah gittiler temizlik yaptım hemen nete girdim..
özledim sizleri
bayramınız nasıl geçti.
Umarım hersey yolundadr..
Listemiz de hala eksik var yenisine gecemedik o yuzden zaten cumaya az kaldı cumaya kadar yetiştirelim arkadaşlar

hoşgeldın cnm nasılsın

hoşbuldum canım .. şükür iyiyim sen nasılsın..
Geçmiş bayramın mubarek olsun..nasıl geçti bayram.. Bu arada bebiş büyüyo masallah

sagol cnm bızde iyiyiz...
senınde bayramın mubarek olsun cnm bayramdamı genelde evde gecırrdık ıkı gun annemdeydım bulantılarım cok oldu mecbur evde kaldık:) dun kesemızı gorduk ıns 10 gun sonrada kalp atıslarını duycaz cnm... senın bayramın super gecmıstır annenler yanındayken..

evet canım güzel geçti..3.günü geldiler bugun gittiler.
Daha önce anlatmıştım 2 ay önce kaçarak evlenen kızkardeşim var o da gelmişti evlendiğinden bu yana baygınlık geciriyo rahatsız 2 defa bayıldı evimde..

çok şükür canım hersey yolunda gidiyo inş sonuna kadar bi sorun cıkmaz

cnm ya cok gecmıs olsun... nıe bayılıyo doktora gıttımı? acaba bıseyı stresmı yapıyo stresten bayıla bılır. benım halamda oyle bayılıyo son 2 aydır yemek falanda yıyemıyodu arastırdılar hıc bısey cıkmadı stresten dedı doktor...antıdepresan ılaçları kullanıyo sımdı

kardeşim kaçtığı için akrabalar öldürün diyordu..ama babam kimseyi dinlemedi affetti kardeşimi..ama bu arada olan oldu zatenkardesim hastalandı korkudan .. Bayılıp kendinde olmadan ayaga kalkıp sokaga fırlıyormus beni bırakın gidicem diyormus..çığlık atıyoormus devamlı..
Dr lara götürmüüşler fakat hiçbişey çıkmadı drlar sadece ailesine götürün demişler ailemle görüşünce bayılmalar azalmaya basladı

en iyisini yapmıs baban.cnm ya nekadar korkmus demek kı. nese bı bebısı olursa ıns unutur hepsını

Kızkardeşim 2ay önce kardeşim evlendi ve 8günü geçmiş sanırım hamile

merhaba ayşe, inş. hamiştir kardeşin. eskiden olsa neden acele etmiş filan derdim kesin. şimdi bütün yeni evli arkadaşlara diyorum hemen yapın, sonra benim gibi beklersiniz yıllarca.

Nasılsın nerelerdesin

Buralardayim canım benim İyiyim şükür sen nasılsın cuma Dr gitcem bebismin kalp atışını duymaya inşaallah Allah nasip ederse dualarını esirgeme canım arkadasım kocamann öptüm senii 😘😘💋💋💋

mrb kızlarrr nasılsınızz..ben sıkı bir bayram tatilinden sonraa gene hüsrana ugradım bugün adet oldumm içimmmmde adeta fırtınalar kopuyooo ağlamakdaaa gelmiyo bu ay içimden ay bi tuhaf oldum ben yaaaaaaa.....her ayyy o kadar umutlanıyorum kii biliyodum aslında degerlerimiz kötüydüü ama genede umutt işteeee :(8çok kötüyümm çokkkkk nasıl bu ayıda atlatacammm ben yaaaa

Hoşgeldin canım Allah kolaylık versin.Bayram gelen giden gezme derken geçti gittiDün ve bugün hastaneydik.Endokrinde kontrolüm vardı bugün hormon sonuçlarım ilaçla normal çıkıyor.Ama belli müddet kullanmayınca yeniden yükseliyor.Dünde kadın doğuma gittik eşimin sonucuna göre tüp bebek der her gittiğiniz yer dedi.Eşim ilaç kullanıyor keçi boynuzu kürü yapıyorum birde bakalım bu ay tekrar sperm testi yaptırıcak inşllh sonuçlar olumlu çıkarSen neler yaptın canım?
k
Kızkardeşim 2ay önce kardeşim evlendi ve 8günü geçmiş sanırım hamile
Ne güzel Allah hayırlı etsin ve kardeşine bağışlasın bebeğini
Canım bu dediğin belirtiler bana patik atak gibi geldi.Kardeşin korkudan ve stresten panik atak olmuş sanırım.Onun tedavisi var geçer inşallah

Merhaba canım hoşgeldin teşkler sen nasılsın?Üzme kendini hiç olmamaktan iyidir.Bende dün bugün hastaneydim.Kasımın sonuna özele gideceğim oradaki doktorda eşimin sonucu için tüp bebek derse inşllh gerek kalmazda son çare tüp bebek yaptıracağız sanırım.Hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…