Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

çok üzüldüm perlanore. kısmet bugün değilmiş. ama şöyle bir durum var ki demek ki saglıksızdı.
öyle düşünmeye ve toparlanmaya çalış canım. inşallah sağlıklı, nur topu gibi evladına yakın zamanda kavuşacaksın.hamile kalabiliyorsun. bu o kadar büyük birşey ki. Allah güç versin.

aramıza hoşgeldin canım listeye ekleyeceğim seni ama gecen haftaki listemizde hala eksikler var onu tamamlayalım yeni listeye yazacagım ismini..
Peki eksiklere yadım etmek istermisin

Ayşe çok teşekkürler tatlım,tabikide eksiklere yardım ederim ne okuyucağımı yazarsan hemn başlarım ben

offfcanım bu ne acı bi haber ya çok üzüldüm..kesin mi canım

canım allah sabır versin inşallah hakkında herşeyin hayırlısı olsun.

kızlar çok teşekkür ederim yarın sabah 9da dr. çağırdı. çok üzgünüm ama rabbimden herşeyin hayırlısını istedim her zaman bunuda yaşayacakmışım inşallah başka tedaviye gerek kalmadan bir mucize olur

helal sana canım arkafdaşım hiç skma kendini inş en yakın zamanda rabbim nasip edecek yavrunu

canım vallahi yardımcı olursan çok seviniriz 9 tane eksik kaldı

Ayşe çok teşekkürler tatlım,tabikide eksiklere yardım ederim ne okuyucağımı yazarsan hemn başlarım ben

canım merhaba
allah razı olsun senden eksiklerimiz 9 yasin okuyabildiğin kadar okuyup haber verirsen çok sevinirim tatlım..
dilerim en yakın zamanda mutluluğumuza mutluluk katacak yavrularımıza kavusuruz

ayse035==200 tane okudu
yandev==100 tane okudu
özlemlk==50 tane okudu
antikdeniz==50 tane okudu
orlic == 300 tane okudu
esmacvs==50 tane okudu
taylandilek==50tane okudu
sebilem == 300 tane okudu
okyonus== 50 tane okudu

perlanore==3 tane okudu
blowhole==3 tane okuyacak
ozne hayat==3tan okudu
redhairredgırl==2 tane okuyacak
aruna==3 tane okudu
bahar27==3tane okuyacak
antikdeniz==3tane okudu
topeguk==3tane okudu
tondora==3tane okudu
sardunya==3 tane okudu
antisocial==3 tane okudu
seminay84==3 tane okudu
sebiilem==4tane okudu
orlic==7tane okudu

burcu81==3 tane okuyacak
ynzo6==3tane okuyacak
ozay37barış==3 tane okudu
şaşkınanne==3tane okuyacak
yaseminseza==3 tane okuyacak
hayalot=3tane okuyamadı yerine orlic okuyacak
yandev==3 tane okudu
melek04==3tane okuyacak
esmacvs==3 tane okudu
ayse035===3 tane okudu
özlemlk==3tane okudu

roseens ==2 tane okuyacak
Turkuaz8==3 tane okudu
paoosoner==3 tane okuyacak
özden35==3 tane okuyacak
viole==3 tane okudu
taylandilek=2 tane okudu
okyanus==3tane okudu

karanfil==2 tane yasin okuyacak
seyyan ==2 tane yasin okudu

Canım benim hiç sıkma canını hakkımızda hangisi hayirlisiysa Rabbim onu veriyor bize böyle duşun inşallah yarın da Dr daha güzel seyler dualarım seninle canım benim

hoşgeldin canım benim nasılsın

İyidemek adet olmuş Aysecim valla belim çok ağrıyor korkutuyor beni inşallah bebisim iyi dir yarın 1 de Dr randevum var kalp atışı için inşallah duyarım hayırlı haberler alırım bu arada kardeşinin hamileliğine çok sevindim desene kardeşiyle pes peşe doğurcaniz bu ay sendenden alacağız bu haberi icime öyle doğuyor hep

inan seni çoközledim...
canım benim olumsuz seyler düşünme.rabbim hayrlı sağlıklı evlat etsin inş ..yarın güzel haberlerini bekliyorum
ama benim bu aydan umudum yok canım

inan seni çoközledim...
canım benim olumsuz seyler düşünme.rabbim hayrlı sağlıklı evlat etsin inş ..yarın güzel haberlerini bekliyorum
ama benim bu aydan umudum yok canım

Bende seni özledim canım benim bi gün gel bana görüşelim ben senin için umutluyum bu ay iyi duşun lütfen iyi olsun karamsar olma sakın yarın haber veririm tabiki Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin içindede bize 😘😘😘😘😘

kızlar merhaba nasılsınız.ayşecim ben bu hafta adet oldum.yasinlerimi okuyamadım.beni haftaya listeye yazabilirsin canım.

inş . seninle görüşmeyi gercekten çok istiyorum ..sende gelebilirsin istediğin zaman..
amin inş.rabbim kimsenin gözünü kimsenin çocugunda bırakmasın

kızlar merhaba nasılsınız.ayşecim ben bu hafta adet oldum.yasinlerimi okuyamadım.beni haftaya listeye yazabilirsin canım.

canım yarın yeni listeyi yapacağım bayram nedenyle yasinleri toparlayamadık..peki yarın hazırlayacagım listeye ekleyeym mi haftaya cumamı ekleyeyim

canım yarın yeni listeyi yapacağım bayram nedenyle yasinleri toparlayamadık..peki yarın hazırlayacagım listeye ekleyeym mi haftaya cumamı ekleyeyim

canım yarınki listeye ekleyebilirsin.haftasonu bitince okurum.ama bana 2 tane yazabilir misin?sen nasılsın görüşmeyeli.kızkardeşin hamileymiş sanırım.tebrikler darısı başımıza canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…