canım ailen nerede
kızlar dün akşam yine dr.daydık ama malesef haberler hiç iyi değil ikizlerim büyümemiş dr.artık almamız gerekiyor dedi nasıl bir acıdır bu bu hafta sonu onları benden alacaklar 7senenin sonunda kısmet olmuştu ama buraya kadarmış rabbim sabır ve dayanma gücü versin hepimize hepimizin yüzü tez zamanda gülsün inşallah
aramıza hoşgeldin canım listeye ekleyeceğim seni ama gecen haftaki listemizde hala eksikler var onu tamamlayalım yeni listeye yazacagım ismini..
Peki eksiklere yadım etmek istermisin
offfcanım bu ne acı bi haber ya çok üzüldüm..kesin mi canım
canım allah sabır versin inşallah hakkında herşeyin hayırlısı olsun.
çok üzüldüm perlanore. Kısmet bugün değilmiş. Ama şöyle bir durum var ki demek ki saglıksızdı.
öyle düşünmeye ve toparlanmaya çalış canım. Inşallah sağlıklı, nur topu gibi evladına yakın zamanda kavuşacaksın.hamile kalabiliyorsun. Bu o kadar büyük birşey ki. Allah güç versin.
kızlar dün akşam yine dr.daydık ama malesef haberler hiç iyi değil ikizlerim büyümemiş dr.artık almamız gerekiyor dedi nasıl bir acıdır bu bu hafta sonu onları benden alacaklar 7senenin sonunda kısmet olmuştu ama buraya kadarmış rabbim sabır ve dayanma gücü versin hepimize hepimizin yüzü tez zamanda gülsün inşallah[/QU
canım benim yaaa rabbim herseyden önce hayırlısını versinn..üzülme demekle olmaz biliyorum çok üzülüyorsun ama kendini bırakma sakınn rabbim beterinden saklasınn..yalnız bişe dicem yanlış anlama sakın beni ama başka bi doktora daha görün derim ben.benimde 8 haftalık bebğim ayrılmıştı benden çok üzüldümmm o an hiç bişe hiç bi kelime beni dizginleyemedi hala daha aklıma gelio olsaydı eger bu ayın sonu doğacaktıı ama elimden hiç bişe gelmiooo rabbim verdi sevindirdi bizi gene o aldı(allah tekrardan en kısa sürede inşallahh yüzümüzü güldürür inşcanımmm.bizimde sınavımız buymuş demek hayatımm
Ayşe çok teşekkürler tatlım,tabikide eksiklere yardım ederim ne okuyucağımı yazarsan hemn başlarım ben
kızlar çok teşekkür ederim yarın sabah 9da dr. çağırdı. çok üzgünüm ama rabbimden herşeyin hayırlısını istedim her zaman bunuda yaşayacakmışım inşallah başka tedaviye gerek kalmadan bir mucize olur
Merhaba hanımlar yenıı lısteye benıde ekleyınaksam sızın eksıkler ıcın 100 ayet el kursı okurum soz vermeyım ama yadınde okumaya calışıcam sızın bugun temızlık yapıcam cok ısım var ama ıns. Yasınde okuyabılırım aksam hbr ederız sıze ne okudum dıye
Ayşe çok teşekkürler tatlım,tabikide eksiklere yardım ederim ne okuyucağımı yazarsan hemn başlarım ben
kızlar çok teşekkür ederim yarın sabah 9da dr. çağırdı. çok üzgünüm ama rabbimden herşeyin hayırlısını istedim her zaman bunuda yaşayacakmışım inşallah başka tedaviye gerek kalmadan bir mucize olur
hoşgeldin canım benim nasılsın
İyidemek adet olmuş Aysecim valla belim çok ağrıyor korkutuyor beni inşallah bebisim iyi dir yarın 1 de Dr randevum var kalp atışı için inşallah duyarım hayırlı haberler alırım bu arada kardeşinin hamileliğine çok sevindim desene kardeşiyle pes peşe doğurcaniz bu ay sendenden alacağız bu haberi icime öyle doğuyor hep
inan seni çoközledim...
canım benim olumsuz seyler düşünme.rabbim hayrlı sağlıklı evlat etsin inş ..yarın güzel haberlerini bekliyorum
ama benim bu aydan umudum yok canım
Bende seni özledim canım benim bi gün gel bana görüşelim ben senin için umutluyum bu ay iyi duşun lütfen iyi olsun karamsar olma sakın yarın haber veririm tabiki Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin içindede bize 
kızlar merhaba nasılsınız.ayşecim ben bu hafta adet oldum.yasinlerimi okuyamadım.beni haftaya listeye yazabilirsin canım.
canım yarın yeni listeyi yapacağım bayram nedenyle yasinleri toparlayamadık..peki yarın hazırlayacagım listeye ekleyeym mi haftaya cumamı ekleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?