Hoşgeldin canım Allah kolaylık versin.Bayram gelen giden gezme derken geçti gittiDün ve bugün hastaneydik.Endokrinde kontrolüm vardı bugün hormon sonuçlarım ilaçla normal çıkıyor.Ama belli müddet kullanmayınca yeniden yükseliyor.Dünde kadın doğuma gittik eşimin sonucuna göre tüp bebek der her gittiğiniz yer dedi.Eşim ilaç kullanıyor keçi boynuzu kürü yapıyorum birde bakalım bu ay tekrar sperm testi yaptırıcak inşllh sonuçlar olumlu çıkar Sen neler yaptın canım?
k
Ne güzel Allah hayırlı etsin ve kardeşine bağışlasın bebeğini
Canım bu dediğin belirtiler bana patik atak gibi geldi.Kardeşin korkudan ve stresten panik atak olmuş sanırım.Onun tedavisi var geçer inşallah
Merhaba canım hoşgeldin teşkler sen nasılsın?Üzme kendini hiç olmamaktan iyidir.Bende dün bugün hastaneydim.Kasımın sonuna özele gideceğim oradaki doktorda eşimin sonucu için tüp bebek derse inşllh gerek kalmazda son çare tüp bebek yaptıracağız sanırım.Hakkımızda hayırlısı olsun
evet korkudan mahvoldu kardeşim..bende senin gibi düşünüyorum inş.bebişi olurda avutur kendini onunla vakit geçirir başka bişey düşünmez
çok üzüldüm canım ne denir ne yapılır bilemedim şuan ama Rabbim sabırlar versin inş. bu dönemi çabuk atlatır ve en kısa sürede tekrar sağlıkla hamile kalırsın in. canım. böyle olmasında vardır bi hayr deyip kendini telkin et tatlımkızlar dün akşam yine dr.daydık ama malesef haberler hiç iyi değil ikizlerim büyümemiş dr.artık almamız gerekiyor dedi nasıl bir acıdır bu bu hafta sonu onları benden alacaklar 7senenin sonunda kısmet olmuştu ama buraya kadarmış rabbim sabır ve dayanma gücü versin hepimize hepimizin yüzü tez zamanda gülsün inşallah
kızlar dün akşam yine dr.daydık ama malesef haberler hiç iyi değil ikizlerim büyümemiş dr.artık almamız gerekiyor dedi nasıl bir acıdır bu bu hafta sonu onları benden alacaklar 7senenin sonunda kısmet olmuştu ama buraya kadarmış rabbim sabır ve dayanma gücü versin hepimize hepimizin yüzü tez zamanda gülsün inşallah
Yazık kardeşine ayseciğim.evet korkudan mahvoldu kardeşim..bende senin gibi düşünüyorum inş.bebişi olurda avutur kendini onunla vakit geçirir başka bişey düşünmez
çok üzüldüm canım ne denir ne yapılır bilemedim şuan ama Rabbim sabırlar versin inş. bu dönemi çabuk atlatır ve en kısa sürede tekrar sağlıkla hamile kalırsın in. canım. böyle olmasında vardır bi hayr deyip kendini telkin et tatlım
canım Allah sabır versin ama diğerinin kalbi atıyorsa acaba beklesen mi biraz daha???tabi Dr daha iyi bilir ama kötü ve acı tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Bir perinatoloğa daha görünmeden vazgeçme bebişinden. İnşallah bir umut vardır canım. Bebek küçük ya da büyük değişmiyor, acısı büyük oluyor maalesef.
canım ikinci bebeğimde 8 günde sadece 2günlük ilerleme görülüyor kalp atışıda alınamadı yarın ayrıntılı ultrasonla bakacaklar ama hiç ümidim kalmadı sende böyle bişey mi yaşadın
merhaba ayşe, inş. Hamiştir kardeşin. Eskiden olsa neden acele etmiş filan derdim kesin. şimdi bütün yeni evli arkadaşlara diyorum hemen yapın, sonra benim gibi beklersiniz yıllarca.
kızlar dün akşam yine dr.daydık ama malesef haberler hiç iyi değil ikizlerim büyümemiş dr.artık almamız gerekiyor dedi nasıl bir acıdır bu bu hafta sonu onları benden alacaklar 7senenin sonunda kısmet olmuştu ama buraya kadarmış rabbim sabır ve dayanma gücü versin hepimize hepimizin yüzü tez zamanda gülsün inşallah
buralardayim canım benim iyiyim şükür sen nasılsın cuma dr gitcem bebismin kalp atışını duymaya inşaallah allah nasip ederse dualarını esirgeme canım arkadasım kocamann öptüm senii 
mrb kızlarrr nasılsınızz..ben sıkı bir bayram tatilinden sonraa gene hüsrana ugradım bugün adet oldumm içimmmmde adeta fırtınalar kopuyooo ağlamakdaaa gelmiyo bu ay içimden ay bi tuhaf oldum ben yaaaaaaa.....her ayyy o kadar umutlanıyorum kii biliyodum aslında degerlerimiz kötüydüü ama genede umutt işteeee :(8çok kötüyümm çokkkkk nasıl bu ayıda atlatacammm ben yaaaa
hoşgeldin canım allah kolaylık versin.bayram gelen giden gezme derken geçti gittidün ve bugün hastaneydik.endokrinde kontrolüm vardı bugün hormon sonuçlarım ilaçla normal çıkıyor.ama belli müddet kullanmayınca yeniden yükseliyor.dünde kadın doğuma gittik eşimin sonucuna göre tüp bebek der her gittiğiniz yer dedi.eşim ilaç kullanıyor keçi boynuzu kürü yapıyorum birde bakalım bu ay tekrar sperm testi yaptırıcak inşllh sonuçlar olumlu çıkar sen neler yaptın canım?
K
ne güzel allah hayırlı etsin ve kardeşine bağışlasın bebeğini
Canım bu dediğin belirtiler bana patik atak gibi geldi.kardeşin korkudan ve stresten panik atak olmuş sanırım.onun tedavisi var geçer inşallah
Merhaba canım hoşgeldin teşkler sen nasılsın?üzme kendini hiç olmamaktan iyidir.bende dün bugün hastaneydim.kasımın sonuna özele gideceğim oradaki doktorda eşimin sonucu için tüp bebek derse inşllh gerek kalmazda son çare tüp bebek yaptıracağız sanırım.hakkımızda hayırlısı olsun
orlic,merhaba..bayram girdi araya yazamadım cevap,benim hormonlarım dengesiz..bazen fsh yükseliyor,bazen prolaktin bilmiyorum,çok doktora gittim,bazıları problem yok derken bazıları hemen hızlandıralım tedavi uygulayalım falan dediler..aslında sorun sanırsam sağlıklı yumurtam oluşmuyor,zaten 1 kez kimyasal gebelik gecirdim,olmadı yani..o yüzden gerçekten üzülüyorum,sadece kendime değil,hepimize,evlat isteyip hamile kalmayan,bebişini kaybeden herkese çok üzülüyorum,dualra ediyorum.bende yasin okurum,ayetel kürside okurum,nezaman başlayayım mesela?kim için okunuyor şimdi öyle niyet edeyim...gerçekten dualar cok önemli...benide aranıza alırsanız sevinirm..
ayşecim mrb öncelikle çok ama çok geçmiş olsun gercekden psikolojik tedaviler zor ve uzun zaman istiyor..benim ablamda aynı durumdaydı panik atak teşhisi konuldu bir senedir tadavi görüyorr ama pek gelişme yokk..kalıcıda oluyor malesefderin üzüntüler veya korkular sonrası çıkıyor bu hastalık ..kardeşin hamile olursa toparlar inş.
canım Allah sabır versin ama diğerinin kalbi atıyorsa acaba beklesen mi biraz daha???tabi Dr daha iyi bilir ama kötü ve acı tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Bir perinatoloğa daha görünmeden vazgeçme bebişinden. İnşallah bir umut vardır canım. Bebek küçük ya da büyük değişmiyor, acısı büyük oluyor maalesef.
Yazık kardeşine ayseciğim.Baban hakikaten yapması gereken babalığı yaptı, topicte hepimiz biliyoruz bunu. İnşallah kardeşin de kendini toparlar ve inşallah hamileyse ilacı bebek olur canım. Allah acil şifalar versin inşallah ayseciğim..
canım ailen neredeiyiyiz çok şükür hastalandım ben bu hafta duaya katılamıcam.bayrama gelince herzamanki gibi yanlız geçti ailem burda olmadığı iççin bu bayramda göremedim alıştım artık ya 4 yıl oldu her bayram böle geçiyo işte çok şükür allah başka acı vermesin.sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?