Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Orlic,merhaba..bayram girdi araya yazamadım cevap,benim hormonlarım dengesiz..bazen fsh yükseliyor,bazen prolaktin bilmiyorum,çok doktora gittim,bazıları problem yok derken bazıları hemen hızlandıralım tedavi uygulayalım falan dediler..aslında sorun sanırsam sağlıklı yumurtam oluşmuyor,zaten 1 kez kimyasal gebelik gecirdim,olmadı yani..o yüzden gerçekten üzülüyorum,sadece kendime değil,hepimize,evlat isteyip hamile kalmayan,bebişini kaybeden herkese çok üzülüyorum,dualra ediyorum.Bende yasin okurum,Ayetel kürside okurum,nezaman başlayayım mesela?kim için okunuyor şimdi öyle niyet edeyim...gerçekten dualar cok önemli...benide aranıza alırsanız sevinirm..

Son düzenleme:

inş doğal yoldan gelir canım bebeğin bende aşılama yaptıracam sanırım hafta sonu bi gelsede eşim doktora bi gitsin ona göre zamanını belirleyecez.ama en kısa zamanda karar vermeliyizz zaman akıp gidiyor yaşda ilerliyor tabii..

evet korkudan mahvoldu kardeşim..bende senin gibi düşünüyorum inş.bebişi olurda avutur kendini onunla vakit geçirir başka bişey düşünmez

ayşecim mrb öncelikle çok ama çok geçmiş olsun gercekden psikolojik tedaviler zor ve uzun zaman istiyor..benim ablamda aynı durumdaydı panik atak teşhisi konuldu bir senedir tadavi görüyorr ama pek gelişme yokk..kalıcıda oluyor malesefderin üzüntüler veya korkular sonrası çıkıyor bu hastalık ..kardeşin hamile olursa toparlar inş.

kızlar dün akşam yine dr.daydık ama malesef haberler hiç iyi değil ikizlerim büyümemiş dr.artık almamız gerekiyor dedi nasıl bir acıdır bu bu hafta sonu onları benden alacaklar 7senenin sonunda kısmet olmuştu ama buraya kadarmış rabbim sabır ve dayanma gücü versin hepimize hepimizin yüzü tez zamanda gülsün inşallah

çok üzüldüm canım ne denir ne yapılır bilemedim şuan ama Rabbim sabırlar versin inş. bu dönemi çabuk atlatır ve en kısa sürede tekrar sağlıkla hamile kalırsın in. canım. böyle olmasında vardır bi hayr deyip kendini telkin et tatlım

canım Allah sabır versin ama diğerinin kalbi atıyorsa acaba beklesen mi biraz daha???tabi Dr daha iyi bilir ama kötü ve acı tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Bir perinatoloğa daha görünmeden vazgeçme bebişinden. İnşallah bir umut vardır canım. Bebek küçük ya da büyük değişmiyor, acısı büyük oluyor maalesef.
evet korkudan mahvoldu kardeşim..bende senin gibi düşünüyorum inş.bebişi olurda avutur kendini onunla vakit geçirir başka bişey düşünmez
Yazık kardeşine ayseciğim. Baban hakikaten yapması gereken babalığı yaptı, topicte hepimiz biliyoruz bunu. İnşallah kardeşin de kendini toparlar ve inşallah hamileyse ilacı bebek olur canım. Allah acil şifalar versin inşallah ayseciğim..

saol canım inşallh çabuk atlatırım

merhaba ayşe, inş. Hamiştir kardeşin. Eskiden olsa neden acele etmiş filan derdim kesin. şimdi bütün yeni evli arkadaşlara diyorum hemen yapın, sonra benim gibi beklersiniz yıllarca.

evet canım bende senin gibi düşünüyorum yıllarca hasretini çekecegine hemen olsun daha iyi

offfcanım bu ne acı bi haber ya çok üzüldüm..kesin mi canım

allah yardımcın olsun işin gücün rast gitsin inş

üzme kendini tatlım inş o güzel günler de gelecek rabbimin izniyle

canım inş eşinin sonuçları ıyı cıkar ama keçiboynuzuna devam bence dilerim en yakında anne olursun

aramıza hoşgeldin canım listeye ekleyeceğim seni ama gecen haftaki listemizde hala eksikler var onu tamamlayalım yeni listeye yazacagım ismini..
Peki eksiklere yadım etmek istermisin

iyiyiz çok şükür hastalandım ben bu hafta duaya katılamıcam.bayrama gelince herzamanki gibi yanlız geçti ailem burda olmadığı iççin bu bayramda göremedim alıştım artık ya 4 yıl oldu her bayram böle geçiyo işte çok şükür allah başka acı vermesin.sen nasılsın

inş canım inş bakalım tekrar dr.a gidecek inş hayırlısıyla kurtulur

Allah razı olsun bitanem tek isteğimiz iyileşmesi

canım ailen nerede

Merhaba hanımlar yenıı lısteye benıde ekleyın aksam sızın eksıkler ıcın 100 ayet el kursı okurum soz vermeyım ama yadınde okumaya calışıcam sızın bugun temızlık yapıcam cok ısım var ama ıns. Yasınde okuyabılırım aksam hbr ederız sıze ne okudum dıye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…