Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hahhh şöyle yawwww
çok güzel yapmışsın canım yaaaaa
heheheee sen de iş kadını oldun demi örtmenim :)
niye ihtimal vermiyon kız, buralarda özel hocalardan ders aldırıyoruz biz yegenlere,
evde 2 öğrenciye özel olarak da versen hem maddi hem manevi süper olur

Amann kuzum sen onlara ne yapsan yaranamazsin ne takiosunnn benim kv yi anlatsam agzin acik kalir yan apartmanimda ama dogru duzgun gorusmuyorum kiz oglunun ellerinden aldin bu ne büyük suc bilion nu:)))))
heeeeeeeeeeee muhatın kv den geldiğini kaçırmışım ben yawww..şindik anlaşıldı...gülümün canını sıkmışlar belli...

kaçırma bak...bu pc ler bazen gıcıklık yapıyo...
Evet evet aliriz biz simdi sikintisini onunnnn yok anam yok pc yi kocise biraktim geldimmm:)))

sa kızlar nasılsınz bu hafta dua listesinde adım varmış valla yeni farkettim farkettimde hatırlamıyormuyum acaba diye de düşünüyorum aklım bi garip sizler nasılsınz hayat nasıl gidiyo ben bi geçmişi okuyup geleyim yarın hastaneye gidiyorum yine du edin olar mı... asbe de gidecekti sanırım.... siz yokken be de azcık aydınlandım:))))

spora bende başlıcam yarın.evde kendi çapımda..yürüyüş yapmayı düşünüyorum.aslında yürümeyi sevmem ama yeter bu tembellik yayaaa almıyorum buzdolabındakini ama heeeeeep aklımda:111::111::111:

canım aşılama olduktan sonrada kısa yürüyüşler yapabilirsin.kan dolaşımın için...fazla sakınma kendini daha çok psikolojisi bozuluyo insanın.ama varya tadını çıkar haa...bi naz yap bi naz yap eşine....ohhhhhhhhhh....unutma sen kraliçesin oğul vereceksin...ağırdan al..keyfini çıkar

Yaa bak iyi hatirlattin ben simdi ise yuruyerek gidiyorum 35 dk suruyor asilamadan sonrada yuruyebilirim dimi bu yolu ben.. kiz netten videolar indirdim onkati yapiyorum misal evde yuruyus videolari var onlari yapabilirsin en basta yoksa yuruyusle sikilasmam imkansiz valla:)) lop lop yag durumunda bacaklarim
Kiz simdiden basladim naza zaten benim stres yapmamam lazim soyle boyle hic germio beni canim kocisim daha yeni baslios tabisiii

seyyann daha eksiklerim var ama sen beni okudu yaz istersen canım tamamlarım salı günü ne bilgin olsun....

utanırım sen varken bana örtmen denmesinden...ihtimal vermiyorum işte....ben lise mezunuyum nasıl ijhtimal vereyim beni heveslendiriyolar işte.ama belli olmaz tabi bakarsın olur
ben de kocişin kucağından aldım pc yi.bi bakayım vercem hemen dedim.ofurdayıp pofurduyo şimdi ama duyan kim
hahahaaa eslem gelmiş
telepatiiiiiiiiiiii.....kız uzaylımıyız ne
a.s canım nasılsın...sanada sorayım heyecan varmı heyecan

ya ben neyapayım 48 kilodan 57 ye çıktım yanaklar zaten dolgun birazcık tatarlık varmış da:)))

garip ama hiç bişey hissetmiyorum acaba buda bi tepki mi kızlar yaaaa

heheheee çok büyük suç yawww :)
aslında iyi insanlar
böyle bişi beklemediğim için şaşırdım
amannn valla yoruldum :)
yawww beni zaaflarım sevin ne var sanki
aydınlanma derken, merak ettim şekerim gel çabuk :)
seyyaaaaaaannnnnnn spor dediğin şey bu mu gözünü sevdiğim,
o kadar mı hareketsizsin :)

canım 35 dk fazla olabilir ya...ben 15 dakika falan yürüyodum.çokta yorulmaman lazım...sanada vur dedik öldürme yani
aaaaaa bende indireyim o videoları nerden indirdin bi tiyo verseneeeeeeeeeeee

ohhhhhh başla tabi şimdiden başla...ama yazık asıl bundan sonra görecek farkında bile değil

evde ne kadar hareketli olabilirim canım...yat kalk ev işi yap o işte...yürüyüşe başlıcaz diyoz ya..başlama gene yaaaaaaaaaaa
ne yapçam başka sen söle bakem:44::44:

Aman her dk basindalar zaten birazda biz oturalim bosveeerr
ortmen mi olcen kiz sen simdiiii
ya ben neyapayım 48 kilodan 57 ye çıktım yanaklar zaten dolgun birazcık tatarlık varmış da:)))
Ay sizde biseymisiniz yaa 55den 65e ciktim bennn bacaklar oldu dubaaaasimdi de vermeye ugrasiyirum ancak bu ilaclar engel olmak icin ellerinden ne geliosa yapiolar yaf:))))
Yarin dr var seker sen de durumlar ne bakalim)

Ahh nerde kuzum yaa,keşke öyle olsa

Bebiş hareketlerinden ziyade,kadın hastalıklarından canım ya korkumda oyüzden,Rabbim beterinden korusun,önce sağlık

canım bi git dr ye .
çıldırtırsının sen adamı
gerçekten bi gün heralde doğum yapıp geleceksin

Ahh annemde çıldırıyo böyle

Daha geçen gün hayalini kurdum Muhatım,aniden sancı giriyomuş hamileymişim meğerse doğurup geliyomuşum diye,sonra burda sizlere haber veriyorum bebişimin totosunu ekliyorum (ondan intikam amaçlı beklettiği için cümle aleme totosunu göstertcem onun ) Yapacak iş olmadığında hayal kurmak bedava nasıl olsa

ay bende onu diyorum kız bu saklıyor olmasın bizden

Ailelerden önce koşa koşa haber vereceğim sizlersiniz canım benim,keşke olsa hayırlısıyla

Belirtilerde enfeksiyon,üşütme,rahimde yara ve Allah korusun kanser bile var..Ben yaradan şüpheleniyorum ama çocuğu olmayanlarda yaraya müdahele edilmiyomuş sanırım,böyle birşey varsa da...Amin Seyyanım Rabbim dermansız dert vermesin,hepimize acil şifalar versin... Doktor konusunda haklısın

eslemliva sen yokmusun nerelerdesin gelsene kızım ya...çağrımı atmamız lazım illa...çınlasın şu kulacıkların....

Daha erken gelirdim de canım,annemler konuştum...Kociş hasta,benimde ses gitti bu sıcaklarda,öksürük vs geberiyom Bitki çayı ve normal çay yaptım geldim hemen

Hee anlasildi kv den geliyorsan sinir basmistir seni simdi:))

Hehee kayınvalide olunca işler değişiyo desene

Hadi hayırlısı canım,özel dini bir yer sanırım,bende geçen sene görev almıştım.Çocuklarla daha derdim artar mı diye geçirmiştim içimden ama faydası bile oldu,vaktin nasıl geçtiğini anlamıştım çok iyi gelmişti.İnşaallah senin içinde hayırlısı olur ve başlarsın...
Hmmm rejim ve 53 kilo,bozulan moraller..Kız ben ne yapayım nerelere gideyim o zaman Bence sen o çikolatayı ye,bak bende rejimdeyim ve hırslıyım ama şimdi koca tabak pudingli bisküvi yicem,ye sende bişey olmaz

eslem hadi gözünü sevdiğim okuyamadın bi geçmişi....geçmişe mazi derler kızım boşveeeeeeeer gel artık

Kızlar hepinize alıntı yapıp yazdıydım pc kapandı ısınmış,sinir oldum,açtım tekrar yazdım bende hepinize

bizde gitce işte yarın bakalım rabbim hayırlısını versin inşaallah hepimize...hastanede birazcık heyecan oluyo ama onun dışında hiç bi his yok bende bu normal mi

Hee tamam o zaman yurumem otobosa binerim:))) pc basina geceyim link atarim sana kuzun indirir yaparsin daha rahat insan disari cikmaya usenio cunku sebepsiz kendimden biliom:)))
Ay asilama olmadan 2-3 cesit yemek yapayin dedim de kocis yorulma ben yaparim dedi banaaa daha yumurta kirmaktan aciz adamim mutfaga ne hale sokacak kimbilirama hic bozuntuya vermiom napalim yapcak artık:))))

örtmen olmak diplomayla değilki be canım :)

evde ne kadar hareketli olabilirim canım...yat kalk ev işi yap o işte...yürüyüşe başlıcaz diyoz ya..başlama gene yaaaaaaaaaaa
ne yapçam başka sen söle bakem:44::44:
nasıl alıyosunuz sşz kiloyu yawww
ben de kilo istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…