ha sen ha ben ne farkeder canım benim...
ben canım iyiyim biraz.yani belli olmuyo işte.yarın bir anaokuluyla telefon görüşmesi yapıcam söylemicektim aslında olursa sürpriz olsun diye ama dayanamadım....kuran örtmenliği için.özel bir anaokulu.yarın arasın bi görüşelim demişler...pek ihtimal vermiyorum ama nasip bakalım...bide rejime başladım.çevremdeki herkes bana gıcık.kilom yok ama bu tedaviye başlarken 49 dum şindik 53 oldum.buda beni mutsuz ediyo.bu gün hiç ekmek yemedim.birde dolapta çikolata var.sabahtan beri aklımdaama mücadele ediyorum yememek için
Amann kuzum sen onlara ne yapsan yaranamazsin ne takiosunnn benim kv yi anlatsam agzin acik kalir yan apartmanimda ama dogru duzgun gorusmuyorum kiz oglunun ellerinden aldin bu ne büyük suc bilion nu:)))))valla 2 gündür hayat bana tokat atıyomuş gibi geliyor :)
hem de gülerken :)
kv değil de kb canım ya :)
bugün ben ilk kez erik alıyodum kb zerdali de al dedi, tamam dedim, - düşünün yani 2 yıldır ilk kez alıyorum-
saolsun merdiven kurdu topladı verdi,
görümcem, kv de var. demesin mi bana senin gibi kv kbsinden kaçıyo diye :):)
ne diycemi bilemedim :)
ne evet dedim ne de hayır :)
ama dün çok kötü hissettim kendimi,
daha aileselbu
amannnn kimseye yaranamadım ben yahu :)
Evet evet aliriz biz simdi sikintisini onunnnnheeeeeeeeeeee muhatın kv den geldiğini kaçırmışım ben yawww..şindik anlaşıldı...gülümün canını sıkmışlar belli...
kaçırma bak...bu pc ler bazen gıcıklık yapıyo...
Hadiii hayirli olsun kuzum bana olcak gibi geldi okurken nedense:) bende spor yapiom gerci asilama yapildigi gun bitcek spor fasli ama olsun ne kadar yaparsam kardir dizimin ustundeki kaslari gordum bugun geeince nasil mutlu oldum alma kusum alma buzdolabindan durter o seni simdiiii
spora bende başlıcam yarın.evde kendi çapımda..yürüyüş yapmayı düşünüyorum.aslında yürümeyi sevmem ama yeter bu tembellik yayaaa almıyorum buzdolabındakini ama heeeeeep aklımda:111::111::111:
canım aşılama olduktan sonrada kısa yürüyüşler yapabilirsin.kan dolaşımın için...fazla sakınma kendini daha çok psikolojisi bozuluyo insanın.ama varya tadını çıkar haa...bi naz yap bi naz yap eşine....ohhhhhhhhhh....unutma sen kraliçesin oğul vereceksin...ağırdan al..keyfini çıkar
hahhh şöyle yawwww
çok güzel yapmışsın canım yaaaaa
heheheee sen de iş kadını oldun demi örtmenim :)
niye ihtimal vermiyon kız, buralarda özel hocalardan ders aldırıyoruz biz yegenlere,
evde 2 öğrenciye özel olarak da versen hem maddi hem manevi süper olur
ben de kocişin kucağından aldım pc yi.bi bakayım vercem hemen dedim.ofurdayıp pofurduyo şimdi ama duyan kimAmann kuzum sen onlara ne yapsan yaranamazsin ne takiosunnn benim kv yi anlatsam agzin acik kalir yan apartmanimda ama dogru duzgun gorusmuyorum kiz oglunun ellerinden aldin bu ne büyük suc bilion nu:)))))
Evet evet aliriz biz simdi sikintisini onunnnnyok anam yok pc yi kocise biraktim geldimmm:)))
telepatiiiiiiiiiiii.....kız uzaylımıyız nehahahaaa eslem gelmiş
a.s canım nasılsın...sanada sorayım heyecan varmı heyecansa kızlar nasılsınz bu hafta dua listesinde adım varmış valla yeni farkettim farkettimde hatırlamıyormuyum acaba diye de düşünüyorum aklım bi garip sizler nasılsınz hayat nasıl gidiyo ben bi geçmişi okuyup geleyim yarın hastaneye gidiyorum yine du edin olar mı... asbe de gidecekti sanırım.... siz yokken be de azcık aydınlandım:))))
garip ama hiç bişey hissetmiyorum acaba buda bi tepki mi kızlar yaaaautanırım sen varken bana örtmen denmesinden...ihtimal vermiyorum işte....ben lise mezunuyum nasıl ijhtimal vereyim beni heveslendiriyolar işte.ama belli olmaz tabi bakarsın olur
ben de kocişin kucağından aldım pc yi.bi bakayım vercem hemen dedim.ofurdayıp pofurduyo şimdi ama duyan kim
telepatiiiiiiiiiiii.....kız uzaylımıyız ne
a.s canım nasılsın...sanada sorayım heyecan varmı heyecan
heheheee çok büyük suç yawww :)Amann kuzum sen onlara ne yapsan yaranamazsin ne takiosunnn benim kv yi anlatsam agzin acik kalir yan apartmanimda ama dogru duzgun gorusmuyorum kiz oglunun ellerinden aldin bu ne büyük suc bilion nu:)))))
Evet evet aliriz biz simdi sikintisini onunnnnyok anam yok pc yi kocise biraktim geldimmm:)))
amannn valla yoruldum :)ne demek anlamadım ben kim kimden kaçıyo ...
yaranmaya gelince canım.ağzınlan kuş tutsan kimseye yaranamazsın.klasiktir ama bu değişmez malesef..onlar için tatlı canını üzme...unutma sen herkesten daha değerlisin...önce kendin....tabi demesi kolay böylede yaşayınca anlıyo insan.ama bende böyle ailesel sorunlar çooook yaşadım.çok üzülürdüm.baktım yıllar geçtikçe sadece kendimi üzüyorum.artık takmamayı öğrendim.ama tabi bu zaman aldı
aydınlanma derken, merak ettim şekerim gel çabuk :)sa kızlar nasılsınz bu hafta dua listesinde adım varmış valla yeni farkettim farkettimde hatırlamıyormuyum acaba diye de düşünüyorum aklım bi garip sizler nasılsınz hayat nasıl gidiyo ben bi geçmişi okuyup geleyim yarın hastaneye gidiyorum yine du edin olar mı... asbe de gidecekti sanırım.... siz yokken be de azcık aydınlandım:))))
seyyaaaaaaannnnnnn spor dediğin şey bu mu gözünü sevdiğim,spora bende başlıcam yarın.evde kendi çapımda..yürüyüş yapmayı düşünüyorum.aslında yürümeyi sevmem ama yeter bu tembellik yayaaa almıyorum buzdolabındakini ama heeeeeep aklımda:111::111::111:
canım aşılama olduktan sonrada kısa yürüyüşler yapabilirsin.kan dolaşımın için...fazla sakınma kendini daha çok psikolojisi bozuluyo insanın.ama varya tadını çıkar haa...bi naz yap bi naz yap eşine....ohhhhhhhhhh....unutma sen kraliçesin oğul vereceksin...ağırdan al..keyfini çıkar
Yaa bak iyi hatirlattin ben simdi ise yuruyerek gidiyorum 35 dk suruyor asilamadan sonrada yuruyebilirim dimi bu yolu ben.. kiz netten videolar indirdim onkati yapiyorum misal evde yuruyus videolari var onlari yapabilirsin en basta yoksa yuruyusle sikilasmam imkansiz valla:)) lop lop yag durumunda bacaklarim
Kiz simdiden basladim naza zaten benim stres yapmamam lazim soyle boyle hic germio beni canim kocisim daha yeni baslios tabisiii
heheheee çok büyük suç yawww :)
aslında iyi insanlar
böyle bişi beklemediğim için şaşırdım
amannn valla yoruldum :)
yawww beni zaaflarım sevin ne var sanki
aydınlanma derken, merak ettim şekerim gel çabuk :)
seyyaaaaaaannnnnnn spor dediğin şey bu mu gözünü sevdiğim,
o kadar mı hareketsizsin :)
Aman her dk basindalar zaten birazda biz oturalim bosveeerrutanırım sen varken bana örtmen denmesinden...ihtimal vermiyorum işte....ben lise mezunuyum nasıl ijhtimal vereyim beni heveslendiriyolar işte.ama belli olmaz tabi bakarsın olur
ben de kocişin kucağından aldım pc yi.bi bakayım vercem hemen dedim.ofurdayıp pofurduyo şimdi ama duyan kim
Ay sizde biseymisiniz yaa 55den 65e ciktim bennn bacaklar oldu dubaaaaya ben neyapayım 48 kilodan 57 ye çıktım yanaklar zaten dolgun birazcık tatarlık varmış da:)))
bence eslemde öyle olacakbi gelcek kızlar ben doğum yaptım diyeee
kuzumm ne demek hiçbir fikrim yok ama bir Dr.a mı gitseydin acaba hazır akıntında varken ne var ne yok baksalardı inşallahhh bebişimizin tepkileridir inşallahhhhhhh
canım bi git dr ye .
çıldırtırsının sen adamı
gerçekten bi gün heralde doğum yapıp geleceksin
ay bende onu diyorum kız bu saklıyor olmasın bizden
canım sen bence artık adamakıllı bi doktora gitmelisin..bu stresi sürekli yaşamaktansa iyice baktır kendini.yanmaya gelince iltihatbik bir durumdur belki.idrar yolu enfeksiyonu mu acaba.ama ciddi bişey değildir korkmana gerek yok tatlım.moralini bozma Rabbim bir an önce şifa versin sana...
eslemliva sen yokmusun nerelerdesin gelsene kızım ya...çağrımı atmamız lazım illa...çınlasın şu kulacıkların....
Hee anlasildi kv den geliyorsan sinir basmistir seni simdi:))
ha sen ha ben ne farkeder canım benim...
ben canım iyiyim biraz.yani belli olmuyo işte.yarın bir anaokuluyla telefon görüşmesi yapıcam söylemicektim aslında olursa sürpriz olsun diye ama dayanamadım....kuran örtmenliği için.özel bir anaokulu.yarın arasın bi görüşelim demişler...pek ihtimal vermiyorum ama nasip bakalım...bide rejime başladım.çevremdeki herkes bana gıcık.kilom yok ama bu tedaviye başlarken 49 dum şindik 53 oldum.buda beni mutsuz ediyo.bu gün hiç ekmek yemedim.birde dolapta çikolata var.sabahtan beri aklımdaama mücadele ediyorum yememek için
bizde gitce işte yarın bakalım rabbim hayırlısını versin inşaallah hepimize...hastanede birazcık heyecan oluyo ama onun dışında hiç bi his yok bende bu normal miAman her dk basindalar zaten birazda biz oturalim bosveeerr
ortmen mi olcen kiz sen simdiiii
Ay sizde biseymisiniz yaa 55den 65e ciktim bennn bacaklar oldu dubaaaasimdi de vermeye ugrasiyirum ancak bu ilaclar engel olmak icin ellerinden ne geliosa yapiolar yaf:))))
Yarin dr var seker sen de durumlar ne bakalim)
canım 35 dk fazla olabilir ya...ben 15 dakika falan yürüyodum.çokta yorulmaman lazım...sanada vur dedik öldürme yani
aaaaaa bende indireyim o videoları nerden indirdin bi tiyo verseneeeeeeeeeeee
ohhhhhh başla tabi şimdiden başla...ama yazık asıl bundan sonra görecek farkında bile değil
örtmen olmak diplomayla değilki be canım :)utanırım sen varken bana örtmen denmesinden...ihtimal vermiyorum işte....ben lise mezunuyum nasıl ijhtimal vereyim beni heveslendiriyolar işte.ama belli olmaz tabi bakarsın olur
ya ben neyapayım 48 kilodan 57 ye çıktım yanaklar zaten dolgun birazcık tatarlık varmış da:)))
nasıl alıyosunuz sşz kiloyu yawwwevde ne kadar hareketli olabilirim canım...yat kalk ev işi yap o işte...yürüyüşe başlıcaz diyoz ya..başlama gene yaaaaaaaaaaa
ne yapçam başka sen söle bakem:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?