ilaçlar zaten şişiriyo ben hiç böle olmadıydım...Aman her dk basindalar zaten birazda biz oturalim bosveeerr
ortmen mi olcen kiz sen simdiiii
Ay sizde biseymisiniz yaa 55den 65e ciktim bennn bacaklar oldu dubaaaasimdi de vermeye ugrasiyirum ancak bu ilaclar engel olmak icin ellerinden ne geliosa yapiolar yaf:))))
Yarin dr var seker sen de durumlar ne bakalim)
eslemcim ne kanseri delirdin galiba...dövecem seniAhh nerde kuzum yaa,keşke öyle olsa
Bebiş hareketlerinden ziyade,kadın hastalıklarından canım ya korkumda oyüzden,Rabbim beterinden korusun,önce sağlık
Ahh annemde çıldırıyo böyle
Daha geçen gün hayalini kurdum Muhatım,aniden sancı giriyomuş hamileymişim meğerse doğurup geliyomuşum diye,sonra burda sizlere haber veriyorum bebişimin totosunu ekliyorum (ondan intikam amaçlı beklettiği için cümle aleme totosunu göstertcem onun) Yapacak iş olmadığında hayal kurmak bedava nasıl olsa
Ailelerden önce koşa koşa haber vereceğim sizlersiniz canım benim,keşke olsa hayırlısıyla
Belirtilerde enfeksiyon,üşütme,rahimde yara ve Allah korusun kanser bile var..Ben yaradan şüpheleniyorum ama çocuğu olmayanlarda yaraya müdahele edilmiyomuş sanırım,böyle birşey varsa da...Amin Seyyanım Rabbim dermansız dert vermesin,hepimize acil şifalar versin...Doktor konusunda haklısın
Daha erken gelirdim de canım,annemler konuştum...Kociş hasta,benimde ses gitti bu sıcaklarda,öksürük vs geberiyomBitki çayı ve normal çay yaptım geldim hemen
Hehee kayınvalide olunca işler değişiyo desene
Hadi hayırlısı canım,özel dini bir yer sanırım,bende geçen sene görev almıştım.Çocuklarla daha derdim artar mı diye geçirmiştim içimden ama faydası bile oldu,vaktin nasıl geçtiğini anlamıştım çok iyi gelmişti.İnşaallah senin içinde hayırlısı olur ve başlarsın...
Hmmm rejim ve 53 kilo,bozulan moraller..Kız ben ne yapayım nerelere gideyim o zamanBence sen o çikolatayı ye,bak bende rejimdeyim ve hırslıyım ama şimdi koca tabak pudingli bisküvi yicem,ye sende bişey olmaz
Ahh nerde kuzum yaa,keşke öyle olsa
Bebiş hareketlerinden ziyade,kadın hastalıklarından canım ya korkumda oyüzden,Rabbim beterinden korusun,önce sağlık
Ahh annemde çıldırıyo böyle
Daha geçen gün hayalini kurdum Muhatım,aniden sancı giriyomuş hamileymişim meğerse doğurup geliyomuşum diye,sonra burda sizlere haber veriyorum bebişimin totosunu ekliyorum (ondan intikam amaçlı beklettiği için cümle aleme totosunu göstertcem onun) Yapacak iş olmadığında hayal kurmak bedava nasıl olsa
Ailelerden önce koşa koşa haber vereceğim sizlersiniz canım benim,keşke olsa hayırlısıyla
Belirtilerde enfeksiyon,üşütme,rahimde yara ve Allah korusun kanser bile var..Ben yaradan şüpheleniyorum ama çocuğu olmayanlarda yaraya müdahele edilmiyomuş sanırım,böyle birşey varsa da...Amin Seyyanım Rabbim dermansız dert vermesin,hepimize acil şifalar versin...Doktor konusunda haklısın
Daha erken gelirdim de canım,annemler konuştum...Kociş hasta,benimde ses gitti bu sıcaklarda,öksürük vs geberiyomBitki çayı ve normal çay yaptım geldim hemen
Hehee kayınvalide olunca işler değişiyo desene
Hadi hayırlısı canım,özel dini bir yer sanırım,bende geçen sene görev almıştım.Çocuklarla daha derdim artar mı diye geçirmiştim içimden ama faydası bile oldu,vaktin nasıl geçtiğini anlamıştım çok iyi gelmişti.İnşaallah senin içinde hayırlısı olur ve başlarsın...
Hmmm rejim ve 53 kilo,bozulan moraller..Kız ben ne yapayım nerelere gideyim o zamanBence sen o çikolatayı ye,bak bende rejimdeyim ve hırslıyım ama şimdi koca tabak pudingli bisküvi yicem,ye sende bişey olmaz
örtmen olmak diplomayla değilki be canım :)
nasıl alıyosunuz sşz kiloyu yawww
ben de kilo istiyorum
Daha yumos takibindeyiz ya canim ondandir asilama gunu gorcez bakalim anyayi konyayi:))) ayy yumoslar kocaman olmustur insallahbizde gitce işte yarın bakalım rabbim hayırlısını versin inşaallah hepimize...hastanede birazcık heyecan oluyo ama onun dışında hiç bi his yok bende bu normal mi
Ay evet yaa Herseyi biz cekios anlamadim gitti yaa kadin olmak ne zor isilaçlar zaten şişiriyo ben hiç böle olmadıydım...
eslemcim ne kanseri delirdin galiba...dövecem seniyaraya gelince ben yeni evliyken vardı dondurdular yada yaktılar unuttum.bir dahada olmadı...ufak şeyler bunlar ..kendine hastalık arama lütfen.turp gibisin sen birazcık kafa gidik..eee bizim durumumuzda da bu normal hepimiz öle değilmiyiz
Hadi yaaaa ama eniste oyunbozanlik yapioooo...hanımlar benim kociş yamuk yapıyo şu anda banaofurdandı pofurdandı şimdi sigara yaktı bitince alırım pc yi dedi uyyyyyhhhhhhh korktum:18::18::18:
galiba çıkmak zorundayım yaaaaaaaaaaaa
hahahaaa eslem gelmiş
sa kızlar nasılsınz bu hafta dua listesinde adım varmış valla yeni farkettim farkettimde hatırlamıyormuyum acaba diye de düşünüyorum aklım bi garip sizler nasılsınz hayat nasıl gidiyo ben bi geçmişi okuyup geleyim yarın hastaneye gidiyorum yine du edin olar mı... asbe de gidecekti sanırım.... siz yokken be de azcık aydınlandım:))))
ya ben neyapayım 48 kilodan 57 ye çıktım yanaklar zaten dolgun birazcık tatarlık varmış da:)))
eslem hadi gözünü sevdiğim okuyamadın bi geçmişi....geçmişe mazi derler kızım boşveeeeeeeer gel artık
nasıl alıyosunuz sşz kiloyu yawww
ben de kilo istiyorum
ilaçlar zaten şişiriyo ben hiç böle olmadıydım...
eslemcim ne kanseri delirdin galiba...dövecem seniyaraya gelince ben yeni evliyken vardı dondurdular yada yaktılar unuttum.bir dahada olmadı...ufak şeyler bunlar ..kendine hastalık arama lütfen.turp gibisin sen birazcık kafa gidik..eee bizim durumumuzda da bu normal hepimiz öle değilmiyiz
Benden bi kac kilo yollayam mi muhattttcanım hormonları alınca alıyosun...boşver sen hormonda alma inş.kiloda...
buda şimdi nispet yapar gibi kilo istiyo
enişteye ben bi bozuk atacam şimdiDaha yumos takibindeyiz ya canim ondandir asilama gunu gorcez bakalim anyayi konyayi:))) ayy yumoslar kocaman olmustur insallah
Ay evet yaa Herseyi biz cekios anlamadim gitti yaa kadin olmak ne zor is
kiz eslem ben kacirmisim agzindan yel alsin eee kirmizi biber surerim valla gelip heeee
Hadi yaaaa ama eniste oyunbozanlik yapioooo...
komşumun 3 yaşındaki çocuğuna çok yaramazlık yaptın sus ta braz kayu izle dedim (orjinal yazılışını tam hatırlayamadım) bana ne dedi biliyor musunz? ben artık kelleri sevmiyorum izlemeyecemşimdiki çocuklar çooookk zeki bikeresindede kolaya su katmıştım bardağın üzerine yattı dinledi ve bunda su var ses çıkarmıyo dedi cin gibi şimdiki veletler
hanımlar halanım kızının da bebeği olmuyormuş
şu an onıunla konuştugum için geç yazıyorum kusura baj-kmayım emi :)
Anammm bizimkilerde mi boyle olcekk yandik ki ne yandikkkkomşumun 3 yaşındaki çocuğuna çok yaramazlık yaptın sus ta braz kayu izle dedim (orjinal yazılışını tam hatırlayamadım) bana ne dedi biliyor musunz? ben artık kelleri sevmiyorum izlemeyecemşimdiki çocuklar çooookk zeki bikeresindede kolaya su katmıştım bardağın üzerine yattı dinledi ve bunda su var ses çıkarmıyo dedi cin gibi şimdiki veletler
Banane banane biz ilgi istioruz bananehanımlar halanım kızının da bebeği olmuyormuş
şu an onıunla konuştugum için geç yazıyorum kusura baj-kmayım emi :)
Allaha emanet ol canimcim kolay geleeekızlar çıkıyorum ülke tv de eşimn köylüsü balkanları anlatıyo ona bakcam hem ilgi alanaım avusturya macaristan bosna bulgaristan yunanaistan eski osmanlı toprakları.... ütüde yapmam lazım hepinizi öpüyorum...aeo
Seyyan gitmee :84: :84: :84: Kocişine naz yapKüs Gerekirse cazgırlık yap Şaka şaka
Gitmemenin bi yolu yok mu
yolla canım ama basenden olmasın :)Benden bi kac kilo yollayam mi muhatttt
geldim :)Anammm bizimkilerde mi boyle olcekk yandik ki ne yandikkk
Banane banane biz ilgi istioruz banane
burdayım canım ben :)Kayscım Seyyancım iyi geceler
Asbecim Seyyan gitmiş galiba,profiline girdim hala 00.00da gözüküyo hareket yok
Muhat sen nerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?