ay bende 34 oldum canım ya...yaşlandıkmı dersin...dün sabah haberleri izledim.bilmem gördünüzmü.kadının biri54 yaşında ilk çocuğunu kucağına almış.sonunda tüp bebek tedavisi sonuç vermiş.karı koca o kadar mutlulardıki.....anaaaaaaaaam daha 20 yılımmı var..
brum..daha bende yeni kalktım canım.ama yazıları çift görüyorum...:111::111::111::111::111::111::111:
canım çoook geçmiş olsun,selam kizlaar.ben persembe gunu ameliyatimi oldum..tikali tupumu bagladi artik sivi varsa bile gelemez rahime..karnimi delik desik etmisler..seyyan ben bir yasin okudum eksiklere,sen en iyisi bana dusenleri tekrar yaz bana ben burdan zaten kopamiyorumda bari dualarimida okuyum
heheeee en erken ben kalkmışım :) 11,30 :)slm millet çenelr düşmüş sabhlara kadar konuşluş yne bende yeni kalktım daha.... şimdi gideyimde öğlekahvaltısı hazırlayayım dün çok yoruldum köyeden hastaneye geri köye geri ilçeye iğne vurunmak için trafik sıkışmış karınca gibi yürü baydı dün beni bende ancak kalktım bu gün tembelim tembeeeellll.............
:)ay bende 34 oldum canım ya...yaşlandıkmı dersin...dün sabah haberleri izledim.bilmem gördünüzmü.kadının biri54 yaşında ilk çocuğunu kucağına almış.sonunda tüp bebek tedavisi sonuç vermiş.karı koca o kadar mutlulardıki.....anaaaaaaaaam daha 20 yılımmı var..
brum..daha bende yeni kalktım canım.ama yazıları çift görüyorum...:111::111::111::111::111::111::111:
canım inşaallah psikolojik gebelik değildir ,Arkadaşlar bugün ara ara sağ kasık ve belimin sağ tafında batmada değil sanki gerilio gibi ağrılar oluo
Arkadaşlar bugün ara ara sağ kasık ve belimin sağ tafında batmada değil sanki gerilio gibi ağrılar oluo
canım çoook geçmiş olsun,
senin rahmine sıvı mı gidiyordu? rahime sıvı gidiyorsa o engelliyormuş gebeliği bu arada ,
kopma tabi :)
bak ramazana da az kaldı :)
heheeee en erken ben kalkmışım :) 11,30 :)
dün gelseydin tembelliği görürdün :)
:)böyle mi oldun kızzzzzz
canım inşaallah psikolojik gebelik değildir ,
gerçek gebelik olmasını çooook isterim :)
gelsin bebişler,
slm millet nekadarzor geçmiş olsun söznmez sende gelip gidivermişsin hemen ii tatiller.... kimse yok yaa canım sıkıldı.....
aynen canım kün yekün feyekün Rabbim ol desin olur inşallah bizim içinde Rabbimin ol emri tecelli edecek
ay canım ok iyi fikir bende bebişim totosunun fotoğrafını göndericem doktor müsvetlilerine
demek mucizelerin kadınıyım çok beğendim bu lafıbebeğimde gelsin mucizem çifte katlanır inşallah çok teşekkür ederim birtanem Allah razı olsun inşallah seninde mucizene kavuşmana az kaldı benimde dualarım sizinle
tabiki hepimizin umut ışığısın sen o yüzden başta sana olmak üzere bu topicteki bütün bayanlara depresyon yasakkkkkk
Rabbim o mucizelerimizin haberini vermeyi kucağımıza almayı ve bu Dr.ların gözüne gözüne sokabilmeyi nasip etsin inşallahhh:116:
Canım benimm Rabbim o güzel yüreğin gibi bir evlat nasip etsin sana inşallahhh
yes baby aşılama yaptırıyoruz bakalım p.tesi kontrolüm var inşallah
evet canım antepliyim aslen ama istanbulda yaşıyoruz sen galiba antebe yakın bir yerde ikamet ediyorsun ama bu aralar gelmeyi çok istiyoruz eşimle canım gelirsek belki seni de görürüm belli mi olur
gel kuzum gelll antep yanıbaşımızda 2 yıl orda calıştım ben severimm orayı ama şuan urfadayımmm ben tatlım aşılaman hayırlı ugurlu olsun inşşş çift çift göbegine konsunn meleklerin inş iyi yapmışın canım beklememek lazım bende aşılama istedim ama elde deger yokk malesef biliyorsunn durumu bende hafta içi tüp bebek doktoruyla görüştüm..güzel geçti görüşmem allah nasip ederse agustos en gec eylüle başlıyoruzz...o zamana kadar ilaç verdii bakalım hayırlısı artıkk
bilinmiyor sivi gidiyormu ama ben kesin olsun diye ameliyat oldum,cunki enfeksiyon gecirdim o tikali tupten ama bayagi agriyor insallah kalici olmaz..cok sagoluncanım çoook geçmiş olsun,
senin rahmine sıvı mı gidiyordu? rahime sıvı gidiyorsa o engelliyormuş gebeliği bu arada ,
kopma tabi :)
bak ramazana da az kaldı :)
heheeee en erken ben kalkmışım :) 11,30 :)
dün gelseydin tembelliği görürdün :)
:)böyle mi oldun kızzzzzz
canım inşaallah psikolojik gebelik değildir ,
gerçek gebelik olmasını çooook isterim :)
gelsin bebişler,
selam kizlaar.ben persembe gunu ameliyatimi oldum..tikali tupumu bagladi artik sivi varsa bile gelemez rahime..karnimi delik desik etmisler..seyyan ben bir yasin okudum eksiklere,sen en iyisi bana dusenleri tekrar yaz bana ben burdan zaten kopamiyorumda bari dualarimida okuyum
selam kızlar,
nasılsınız?güzel haberler var mı?geçmişi okuyamadım....
umarım herkes bebişlerine en kısa zamanda kavuşur....
ben iyiyim diyeyim tatil başladı..tüp denemesi yapmayacam artık...
sayfayı kapattım.....şimdilik böyleee.... Allah'a emanet olun..şimdiden
hayırlı ramazanlar diliyorum hepinize...rabbim dualarınızı kabul etsin...
hakkımızda hayırlısı olsun.....
evet canım yarın kontrolüm var muhtemel bu hafta yapılır aşılamada inşallah güzel sonuçlar alırız canım benimmasbe hoşgeldin,
bebek çalışmaları başlamış sen de:)
p.tesi günü güzel olur her şey inşaallah,
ilaçlara başladın mı,
sanırım kays da aşılama olacaktı
ay nasıl kaçırmışım bu sohbeti kimseyi göremeyince çıkmıştım bende can ya tühhoşgeldin canım....vardiyemi değiştirdinnnnn
canım benimmmmmm nasıl mutlu ettiniz beni Allah razı olsun sizlerdennnnnKays
Asbelove
Melek181
Malesef 3 kişiye okunabiliyo bu hafta ama haftaya yine 4 kişiye okuyalım...
bende istiommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bence eslemde öyle olacakcanım baharımız hamileliğini 6.5 aylıkken öğrendiydi....doktorlar anlamamış.4 yıldır bebek istiyodu.tam tüp bebeğe başlarken öğrendi 1.5 ay bile olmadan da doğum yaptı...kötü bişey yok yaniii...sürpriz yaptıydı nehir bebeğimiz...
yaa bende yapmak istiyorum ama olmuyor yaaaaayazılar karıştı alıntı yapmadan yazıyorum..gıcık oldum karışınca yine herşey...
gelelim sizin bebelere...yaparım dememi beklemiyosun heralde benden....ama onlara herşeyler alırım.....
he sayi bi ara ben seriye bağladıydım.habire bebeklere atkı,değişik şapkalar örüyodum...kukuletalı.bak öle şeyler örürüm severim onları.en kolay onlar oluyo çünkü
amin canım aminnnn valla biliyorsun bizim değerlerle bütün Dr.lar tüp diyordu ama eşim atak yaptı aşılamaya terfi ettikgel kuzum gelll antep yanıbaşımızda 2 yıl orda calıştım ben severimm orayı ama şuan urfadayımmm ben tatlım aşılaman hayırlı ugurlu olsun inşşş çift çift göbegine konsunn meleklerin inş iyi yapmışın canım beklememek lazım bende aşılama istedim ama elde deger yokk malesef biliyorsunn durumu bende hafta içi tüp bebek doktoruyla görüştüm..güzel geçti görüşmem allah nasip ederse agustos en gec eylüle başlıyoruzz...o zamana kadar ilaç verdii bakalım hayırlısı artıkk
kuzumm ne demek hiçbir fikrim yok ama bir Dr.a mı gitseydin acaba hazır akıntında varken ne var ne yok baksalardı inşallahhh bebişimizin tepkileridir inşallahhhhhhhKızlar nasılsınız?Benim moralim çok bozuk,öyle böyle değil hemde..Bugün akıntıyla birlikte çok az kanama geldi...Hani bikaç gün önce adet oldum demiştim ya,sanırım oda böyle saçma bi kanamaydı....Sabahtan beri afedersiniz rahimde yanma yaşıyorum,çok yanıyo ve sağ tarafımda hafif ağrı...Nette araştırdıkça çok korktum,bu yanma neden olabilir.. Çok korkuyorum hiç keyfim yok,inşaallah kötü bişey değildir. Rabbim herşeyden önce sağlık afiyet versin,ŞAFİ İsmi Şerifiyle acil şifalar ihsan eylesin hepimize....
canım bi git dr ye .Kızlar nasılsınız?Benim moralim çok bozuk,öyle böyle değil hemde..Bugün akıntıyla birlikte çok az kanama geldi...Hani bikaç gün önce adet oldum demiştim ya,sanırım oda böyle saçma bi kanamaydı....Sabahtan beri afedersiniz rahimde yanma yaşıyorum,çok yanıyo ve sağ tarafımda hafif ağrı...Nette araştırdıkça çok korktum,bu yanma neden olabilir.. Çok korkuyorum hiç keyfim yok,inşaallah kötü bişey değildir. Rabbim herşeyden önce sağlık afiyet versin,ŞAFİ İsmi Şerifiyle acil şifalar ihsan eylesin hepimize....
ay bende onu diyorum kız bu saklıyor olmasın bizdencanım bi git dr ye .
çıldırtırsının sen adamı
gerçekten bi gün heralde doğum yapıp geleceksin
asbe nasılsın :)
seni akşamları görmeye alışkın değiliz :)
canım adını koyamadığım sıkkınlık var,hoş geldin kuzum bende yalnız kaldım diye üzülüyordum pazar sendromu vurdu kocişi falan tınlamayıp attım kendimi burayasen nasılsın canımcım
ay bende onu diyorum kız bu saklıyor olmasın bizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?