muhatın psikolojik baskısından ötürü bişiler yapmamız lazım...e tebi bebişler biz geliyoruz diye haber verirse
Canım evet bu 3 ayda,bizdeki azimle üçüz bile yaparız merak etme,çalışmalara devam
Hmm bak sen Muhata,Nurusimada mı elişi yapıyomuşŞu 3 aya kadar belki bizde başlarız dimi elişiye,patik yelek örmekten başlarız belkide kimbilir dimi
muhatın psikolojik baskısından ötürü bişiler yapmamız lazım...e tebi bebişler biz geliyoruz diye haber verirsehızlanmamız gerekecek..
yok bana bazadan hurçları çıkaracak resimleri çektirip koyduracak sonunda buraya.....bizde boş değiliz yaniiii
hı evet..muhat bahsetti bugün ..canım emaya okuyalım önce çünkü çok fazla sıkıntıda birdaha hiç girmedi topiğe.yani kadir gecesi bağışlansa olur aslında.o yüzden biran önce dağıtalım hatimleri...Muhat demişken,ben çıkmadan ona özel mesaj atıcaktım canım..Hatim yapıcaktık ya,kimler katılacak bakalım kesinleşsin,cüzleri dağıtalım...Ne zamana bitsin sence canım,bitiş konusunda bi tarih fikrin var mı?
Bizim bebişler habersiz gelecekler bence canımSenin çeyizlerinden değerli resimlerin var be gülüm,kim tutar seni
hı evet..muhat bahsetti bugün ..canım emaya okuyalım önce çünkü çok fazla sıkıntıda birdaha hiç girmedi topiğe.yani kadir gecesi bağışlansa olur aslında.o yüzden biran önce dağıtalım hatimleri...
Canım en son kararlaştırdığımızda ikinize birden okuyalım demiştik,anlaşmıştık hani SeyyanımmEma girmiyo telide yok,öyle merak ediyorum ki Valla kalplerimiz bir bende şimdi Muhata mesaj attım,bir haftaya hepsi bitmez Kadir Gecesine bitiş tarihi olsun mu diye Gülüm Kadir Gecesine biterse,ikinize rahat rahat yetiştiririz sen hiç dert etme
Benim hatırladığım 7 kişiyiz,bakalım gözden kaçırdığım varsa hatırlatırsınız.Hem belki kızlardan gören olursa yarın katılmak isterler belki.Rabbim tüm dualarımızı kabul eylesin en kısa zamanda hayırlısıyla
canım 7 kişye 8.5 cüz düşüyo.(2 hatim olursa)ramazanda herkesin kendi hatimide olur.. sen biran önce paylaştır da dağıtalım.başlansın biran önce..eslemim ben müsadeni istiyorum...bu arada rejim nasıl gidiyo.ben istikrarlı bir şekilde devam ediyorum.ama şuan öyle açımki..sabahları hareket yapıyorum.mekik falan...bakalım istikrarım ne kadar sürecekırlı geceler diliyorum b
sana hayitanem.rüyanda bebişlerini gör inşaallah...
cnm ben ihlaslari,enbiyalari,ve 3 yasin okudum iki yasinim kaldieslem beğenip gitmişsin sende canım ya bu akşam denk gelemedik.neyse yarın akşam nasipse...yarın görüşürüz kızlar inş....
bu arada dualrımız ne alemde merak ettim...yazan olmamışta
okuyanlar
krizantem
yliss
sürpriz06
melek181
kays
nekadarzor 1 yasin
okumayanlar
beeeen(yarın akşam temizlenince okuyabilirim)
ve siz
Amaninn Allah yardimcin olsun kuzuu:)) aaa sende papagan var mi bacim bilmiyordum kiii resim istiom resimmmm bende de kus var amma muhabbet be gulum biz pek klasigiz:))))
günaydın kızlar bu haftanın dualarına başlandımı:26::26:
kızlar bana dua edin ne olur.....
biliyosunuz şu an tüp bebek tedavisi aşamasındayım.geçen pazar günü OPU m oldu her zaman çok sayıda embriyomuz oluşurdu
ama şu an elimizde sadece 3 embriyomuz var inş rabbim onlara ol desin olsun
çok korkuyorum yine sonundahüsrana uğramaktan..transfer günüm bugün belli olacak inş cuma gününe kalır dahada kaliteleri artar
%100 bebek ama sadece bana değil, bütün arkadaşlarımla birlikte dedim :)
evet bebiş :)
Hayırlı uğurlu olsun canım 3 tane embriyo hiçte kötü değil cuma gününe kadar turp gibi direnirler inşallah bebeklerin..Dualarımız seninle inşallah bu mübarek günlerde rabbim muradını versin.Korkma kuzum Allah kerim
canım Allah razı olsunnnn%100 bebek ama sadece bana değil, bütün arkadaşlarımla birlikte dedim :)
evet bebiş :)
SAğolasın tatlımmmiyiaksamlar kizlar nasilsiniz keyifler nasil bakalim asbe ve kays insallah hakkinizda en hayirlisi olsun insallah hamile haberlerinizi almak nasip etsin rabbim
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnncanım ıns hayırlı haberlerınızı alırız mubarek ramazanda
ben geldim kuzum nerdesinnnnnkızlar ben çıkıyorum yarın hastane var dua edin inşaallah sorunsuz sıkıntısız hayırlı haberlerle gelirim sonuçta hayr olur inşaallah hepinz aeo seyyana esleme ve diğer ark. selam
bekliyoruz canım sabırsıklıklaakızlar tatildeyim şimdilik ara veriyorum 2 hafta sonra geliyorum öpüldünüz muckkk
inşallah a kalite olur hepsi canım transferin sağlıkla hayırla gerçekleşirde sımsıkı tutunur minnakların sanagünaydın kızlar bu haftanın dualarına başlandımı:26::26:
kızlar bana dua edin ne olur.....
biliyosunuz şu an tüp bebek tedavisi aşamasındayım.geçen pazar günü OPU m oldu her zaman çok sayıda embriyomuz oluşurdu
ama şu an elimizde sadece 3 embriyomuz var inş rabbim onlara ol desin olsun
çok korkuyorum yine sonundahüsrana uğramaktan..transfer günüm bugün belli olacak inş cuma gününe kalır dahada kaliteleri artar
çok şekerrrrrEki Görüntüle 747656
İşte benim oğlum :) yakalayabildiğim en iyi poz buydu canım..kameraya saldırıyor fıstıkla falan zor kandırdım..Farkındaysan gözü hala kamerada
AMİİİİN....canım sağol inş sonu güzel olurcanım Allah razı olsunnnninşallah aşılama yapılabilir bu ay yaaa
SAğolasın tatlımmm
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben geldim kuzum nerdesinnnnn
bekliyoruz canım sabırsıklıklaaiyi tatiller
inşallah a kalite olur hepsi canım transferin sağlıkla hayırla gerçekleşirde sımsıkı tutunur minnakların sana
çok şekerrrrrhemde nasıl maaşallah iyi bakıyor annesi
AMİİİİN....canım sağol inş sonu güzel olur
gelelim banaaa yumoşlarım 12mm olmuş cuma tekrar çağırdılar dua edin nolur haftasonuna denk gelmesin yoksa iptal olacak sanırımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?