muhat kırşehirde demi burası nevşehirden gelirken bakındık bşzda ama fiyatlar aynıydı canım ya 50 65 arası iditermeeeeeeeeeeeee kaplıcası
Terme kaplıcası bir çok hastalığa iyi gelmektedir.Banyo tedavisinde uygulanan hastalıklar; romatizma ,felç ve cilt hastalıklarıdır. İçme tedavisi uygulanan hastalıklar; böbrek,kalp,damar, yüksek tansiyon, mide ve kadın hastalıklarıdır. Banyo ve İçme tedavisinde birlikte kullanılan hastalıklar; Çocuk felci safra kesesi ve sinirsel hastalıklardır. Kaplıcanın cıvarında turistlik tesisleri mevcuttur.
karakurt kaplıcası
Suyun içerisinde eriyik olarak kalsiyum sülfat ve bikarbonat mevcuttur. Sağlığa yararlı olduğu belirlenmiş olan kaplıca suyunun sıcaklığı 50 [SUP]o[/SUP]C dır. Banyo tedavisi ile Romatizma,sinir, ve kadın hastalıkları tedavisinde yararlıdır.Selçuklu döneminde ait Ilıcan, türbe ve mescitten oluşan
:) desene kareteci olacak senin kız :)hamdolsun teyzesı ıyıyz suan fecı tekme atıyo oturuyorum dıye sıkısıyo sanırım hep uzanmamı ıstıyor
heheee apla olacaklar :)saol canım inşaallah sizin kızlar abla olurlar
nurusima kozaklı küçücük biyr pahalı da diğer yerlele fiyatı anı olan tek bimle a 101 ona göre ev flan kiralamak istersen küçücük havuzda zor olur otelde hem odada çift kişilk küvet var hem şağıda büyük havuzvar hemde suyun çıktığı ılıtılmamış havuz var canın nerde isterse orda girersin aşağısı daha eğlencel:))canım bende aynen öyle düşünüyorum tatile gidince bence yemekle falan uğraşılmaz birde 2 kişiyiz aynı fiyata geliyor zaten kalabalık olunca ev tutmak daha mantıklı ben günlük ev için 50 vericem yemekte 50 aynı hesaba geliyor dediğin gibi yorgunluğumda cabası.gerçekten gidilecek bir yermiş eşim için özellikle sülük ve hacamat iyi gelecek daha önce sülük yapmıştı damar tıkanıklığı vardı bacaklarındaki morlukların bile rengi açılmıştı.inşallah Rabbim nasip eder gider şifa buluruz
evet canım krşehirde.muhat kırşehirde demi burası nevşehirden gelirken bakındık bşzda ama fiyatlar aynıydı canım ya 50 65 arası idi
yeni otelin fiyatı yüksek canım,
benim dediğim şehrin içindeki otel :)
çok şirin orası :)
saol canım inşaallah sizin kızlar abla olurlar
ıyı geceler canım bız ıyıyız hamdolsun sız nasılsınız
gectıgımız gunlerde eylul topiğinde gobusunu gordum çok tatlıydınız yaaaa
:) hadi iyi akşalar,benim kocis geldi sofrayi kurayim yakalarsam sizi yine gelirim insallah hepinize hayirli geceler opuldunuz....
tamam canım Allah kolaylık versin :)kızlar ben çıkıyorum yarın hastane var dua edin inşaallah sorunsuz sıkıntısız hayırlı haberlerle gelirim sonuçta hayr olur inşaallah hepinz aeo seyyana esleme ve diğer ark. selam
aleyküm selam .dualarımız seninle canım.hayırlı güzel haberlerle gel inşkızlar ben çıkıyorum yarın hastane var dua edin inşaallah sorunsuz sıkıntısız hayırlı haberlerle gelirim sonuçta hayr olur inşaallah hepinz aeo seyyana esleme ve diğer ark. selam
bak bak hain planlar...daha cezerye yapacam :)
sen neler yapıyon bakim :)
seyyan gelince resimleri paylaş tamam mı :)
seyyan seyyan dedim :)
bakim bu sefer tutturabilecek miyim :)
Kızlar ben geldim ama bu güzel sohbete geç kalmışım
Kaysım ve aleykümselam canım,dualarım seninle,yarın mı alacaksın meleklerini yoksa gün mü belli olacak.Rabbim yariniz yardımcınız olsun,inşaallah sağlıkla hayırla kavuşursunuz canım..
Kızlar benim lekelenmeler devam ediyor.Adet öncesi lekelenme mi bilmiyorum bi bakıyorum leke bi bakıyorum hiçbişey yok,bebişim yerleşiyo olabilir mi kineeBugün annem markete çıkmış evden.Giderken bebek kıyafetlerine takılmış gözü,çok güzel diye bakıyomuş öyle.Kadının biri demiş ki,hayırdır toruna mı bakıyosun.Annemde torunum yok daha nasipse olur demiş.Kadında demiş ki,benim içime doğan olur,yakında olur inşaallah görürsün demiş Olur dimii olacak inşaallah
Rabbim hepimize,göz aydınlığı şükür vesilesi olacak hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlar nasip eylesin tez zamanda inşaallah
hoşgeldin bende tam çıkıyordum gittin sandım.bende kaçırdım sohbeti canım..enişteniz bu aralar fazla oluyoooookıyamaıyom ki oda işten geliyo stres atıyo pc de biraz.tam al hayatım sen sinir oldun galiba bana dedi yok canım bende ütü yaptım zaten dedim. amaaa çatladım resmen:122::122::122:neyse bu akşamda böyle oldu.sen nasılsın eslemim.lekeler devammış.canım sen bi doktora git artık istersen.biraz bekle bakalım devamı gelecekmi diye...
annenin gördüğü teyzenin dediği inş olurda kavuşursun bebeğine canım
Hoşbuldum canımcım...Olsun canım bizim vaktimiz çok,onlar stres atsın azcıkta
Canım lekelenme halini aldı benim durum,bi geliyo bi gelmiyo,hayırlısı olsun.İnşaallah adetse devamı gelsin de,Ramazanı Şerifin ilk gecesini kaçırmıyımAmin canım inşaallah öyle olur hepimiz kavuşalım hayırlısıyla Bende tam başka bişey yazıyodum size anlatmak için,sende mi gittin yoksam Yarın daha bol vakitte görüşürüz inşaallah.Seyyanım benim inşaallah seneye bu zamanlar bebişlerimiz uyutup toplanmış oluruz
seneye bu zamanlar bebişleri uyutmamız için az vakit kaldı.çok çalışmak lazım çoooooooook
Ben çalışamam dimi şu aşamada
Canım 3 ayımız var dolu dolu çalışmak için...bunun bir Ayı Ramazanı Şerif zaten,bu ayda maddi-manevi bool boll çalıştık mı oldu da bitti maşaallah olcak inşaallah
yaniiiiii
3 aymıneyse varmış baya
muhata denk gelemedik ya bi türlü.gizli planlar peşinde.nurusimayı dürtüyo,yaptığın el işlerini paylaş diye..beni özendirip el işine başlatacak hatun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?