İptal olmaz olamaz canım benim merak etme..O kadar ilaç kullandın 4 tane aslanlar gibi yumoşun var..Dr un işlem için hastane de olacaktır illaki.Hem benimde 2 transferim cumartesi günü olmuştu.Ahh bu hormonlar panik atak yaptı bizim kızı yafuu
AMİİN......sağol canım .az önce aradılar bugün transfer dediler ama yol uzak olduğu için yarına ertelendi transferimiz..
AMİİN......sağol canım .az önce aradılar bugün transfer dediler ama yol uzak olduğu için yarına ertelendi transferimiz..
günaydın kızlar bu haftanın dualarına başlandımı:26::26:
kızlar bana dua edin ne olur.....
biliyosunuz şu an tüp bebek tedavisi aşamasındayım.geçen pazar günü OPU m oldu her zaman çok sayıda embriyomuz oluşurdu
ama şu an elimizde sadece 3 embriyomuz var inş rabbim onlara ol desin olsun
çok korkuyorum yine sonundahüsrana uğramaktan..transfer günüm bugün belli olacak inş cuma gününe kalır dahada kaliteleri artar
Eki Görüntüle 747656
İşte benim oğlum :) yakalayabildiğim en iyi poz buydu canım..kameraya saldırıyor fıstıkla falan zor kandırdım..Farkındaysan gözü hala kamerada
Canım tıp fakültesinde yaptırıyorum c.tesi-pazar in cin top oynuyor yaniiiiişimdie teoride çatlamayacak h.sonu p.tesi günü 10mm di bugün 12mm yumoşlar cumaya kadar en fazla 15 olur diye tahmin ediyorum bu hızla büyürse p.tesi salı günü gibi yapılır herhalde. birde cuma benim dr. olmayacakmış başka biri bakacak bana ona ayrı sinir oldum zaten bir de ilginçtir dr.um en azından yumoşlarının büyüdüğünü geliştiğini gördük dedi ona da şaşırdım o sinirle de hiçbişey soramadan çıktım sinirim bozuldu yaa
gunaydin hemserim dualarimiz henuz tamamlanmadi ama sanada dua ederiz Rabbimin izniyle niye guzel canini sikiyorsun onemli olan cok embriyo degil saglikli embriyo biliyorsun sen rahat olmalisinki bebisler burasi cok rahatmis diye oraya yatsinlar dimi hayirlisiyla yarin olsun ve sen meleklerini al gel insallah...
oy yerim ben seni cok tatli bisey bu ya bizim arkadasin vardi ne laflar soyluyordu anlatamam sahibi lazdiseninkidekonusuyordur eminim
canim sinir olma tatlim rahat ol yumoslar buyusun guzelce hem hafta sonuna gelsede muhakkak biri orda nobetci olur ve senin supermenler sana verilir insallah benim her randevumda ayri doktor bakti bana
böyle hani ertelenecekmiş gibi konuşunca en azından falan diye panik oldum bende canım ya ne bileyim
bakalım Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallahhh
böyle hani ertelenecekmiş gibi konuşunca en azından falan diye panik oldum bende canım ya ne bileyim
bakalım Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallahhh
gunaydin hemserim dualarimiz henuz tamamlanmadi ama sanada dua ederiz Rabbimin izniyle niye guzel canini sikiyorsun onemli olan cok embriyo degil saglikli embriyo biliyorsun sen rahat olmalisinki bebisler burasi cok rahatmis diye oraya yatsinlar dimi hayirlisiyla yarin olsun ve sen meleklerini al gel insallah...
oy yerim ben seni cok tatli bisey bu ya bizim arkadasin vardi ne laflar soyluyordu anlatamam sahibi lazdiseninkidekonusuyordur eminim
canim sinir olma tatlim rahat ol yumoslar buyusun guzelce hem hafta sonuna gelsede muhakkak biri orda nobetci olur ve senin supermenler sana verilir insallah benim her randevumda ayri doktor bakti bana
Şiveli mi konuşuyor arkadaşınınki bizimki yan tarafımız teknik servis orada bazen çekiçle vurma sesi geliyor onu bile taklit ediyor yaaa...aynı gürültüyü bir de Yakuptan dinliyoruzBizimkininde sahibi laz canımcım anaaamm gevezenin önde gideni hiç susmuyor amaaaa biri gelipte papağan konuşuyormu hanfendi dediyse bizimkinde çıt yok..evet demiş oluyoruz sonrada tek kelime söyletene kadar bir sürü maynunluk yapıyoruz..şuan bas bas bağırıyor oğluuumm diye (bana oğlum diyor)
amin insallah canim bazen doktorlar karsisindakinin hissiyatini dusunmeden konusuyorlar doktor aslinda sana guzel bir sey soylemis yumurtalarin 4 tane olsada gelisimini durdurabilirlerdi sukurler olsunki buyumeye devam ediyorlar sakin stres yapma kuzum hayirlisiyla ayse gibi hemencecik hamile kalacaksin
kuzum öyle bir ihtimal yok işlemi yapmak zorundalar.Belli mm nin üstüne çıkarsa yumoşlar çatlatma iğnesi yapılamaz zaten o yüzden zamanlama bu kadar önemliyken ertelemeyezler..Ama dr a çok kızdım bende hatta ben seni yerine de sinirlendim sen rahat ol stres yapma canım
kizlar ya hava cok bozuk burda tam depresyonluk kalktigimdan beri hic nesem yok gokyuzu herzamanki gibi gri gunes yok kac gundur yagmur yagsa daha iyi ama oda yok rabbim hakkimizda hayirlisini versin
dışarda hava nasıl olursa olsun sizin havanız iyi olsun anacımmm
burda günlük güneşlik ama ben depresyon havamda olduğum için kötü görüyorum
selam canım..kolay şeyler atlatmadın ki hemen iyi olasın.merak etme geçecek o yüzden önce psikolojini rahatlat biraz canım.iyi olucam de Allahın izniyle iyi olacaksın.hep dualrımızdasın...selam kizlaar...nasilsiniz??ben iyi deyilimyaa dun gece sabaha kadar uyumadim midem bulandi eksidi bide oksuruk bideye bagli..hala midem bulaniyor..ben niye iyi olamiyorum bi turlu yaa o kadarda dinlendim..neyse insallah iyi olucam...sizde ne var ne yook
canım daha liste eksik.amazaten bu listede okunacaklar arasında senin ismin var.sanada bağışlanacak.denk gelmesinde vardır bir hayır..herşey gönlünce olsungünaydın kızlar bu haftanın dualarına başlandımı:26::26:
biliyosunuz şu an tüp bebek tedavisi aşamasındayım.geçen pazar günü OPU m oldu her zaman çok sayıda embriyomuz oluşurdu
çok korkuyorum yine sonundahüsrana uğramaktan..transfer günüm bugün belli olacak inş cuma gününe kalır dahada kaliteleri artar
varyaaaaaaaaa çok cingöz bişey bu..bakışlara bak..Eki Görüntüle 747656
İşte benim oğlum :) yakalayabildiğim en iyi poz buydu canım..kameraya saldırıyor fıstıkla falan zor kandırdım..Farkındaysan gözü hala kamerada
canısı biz sana depresyon yok diyoruz sen illde depresyon diyosun..rahat ol.herşey güzel olacak.buna inan..ben inanıyorum canı gönülden...ayrıca iptal olamaz.fakülte bile olsa ,hafta sonuna bile denk gelse o işlem yapılır.sen bunlara takma kafanı..yeğenlerimizi huzursuz ediyosun yawwwwwwgelelim banaaa yumoşlarım 12mm olmuş cuma tekrar çağırdılar dua edin nolur haftasonuna denk gelmesin yoksa iptal olacak sanırımmmm
asbeeeeeeeeeeeeeeeeeCanım tıp fakültesinde yaptırıyorum c.tesi-pazar in cin top oynuyor yaniiiiişimdie teoride çatlamayacak h.sonu p.tesi günü 10mm di bugün 12mm yumoşlar cumaya kadar en fazla 15 olur diye tahmin ediyorum bu hızla büyürse p.tesi salı günü gibi yapılır herhalde. birde cuma benim dr. olmayacakmış başka biri bakacak bana ona ayrı sinir oldum zaten bir de ilginçtir dr.um en azından yumoşlarının büyüdüğünü geliştiğini gördük dedi ona da şaşırdım o sinirle de hiçbişey soramadan çıktım sinirim bozuldu yaa
kıııııız oğlunmu olacak ki acaba..Şiveli mi konuşuyor arkadaşınınki bizimki yan tarafımız teknik servis orada bazen çekiçle vurma sesi geliyor onu bile taklit ediyor yaaa...aynı gürültüyü bir de Yakuptan dinliyoruzBizimkininde sahibi laz canımcım anaaamm gevezenin önde gideni hiç susmuyor amaaaa biri gelipte papağan konuşuyormu hanfendi dediyse bizimkinde çıt yok..evet demiş oluyoruz sonrada tek kelime söyletene kadar bir sürü maynunluk yapıyoruz..şuan bas bas bağırıyor oğluuumm diye (bana oğlum diyor)
sen depresyondan cik bakayim yumoslari sikmaama napayim anacim bir guzel hava yokki su insanlari kadar kendide soguk memlekette bazen ne isim var benim bu gurbette diyorum bazende halime sukur ediyorum cok rahatim aslinda ama ben bir bulbulum altin kafes icinde kendimide bulbul yaptim yaa
muhat bugün iyiki girmemiş hepinize uçarbu topikte depresyon yasak bilemedinizmi daha yawwww kelin ilacı olsa başına sürer dicemde bu ne perhiz bu ne lahana turşusu olacak bu depresyon yasağı benim içinde geçerli tabi...zaten muhattan bi rahat depresyona girilmiyo ki sağolsun sizde girmeyin.yada girin hemen çıkın girdiğinizi muhat görmesin
çıktım çıktım depresyona falan girmek yok bundan sonrakız bülbül hee
ailende huzurun varsa sağlığın yerindeyse boşver be kuzum gerçi insanın vatanı gibi olmuyor ama napalım mukadderat
cnm insallah hayirlisiyla tutunsun saba bebislerin..3 emrio histe kotu deyil gulum..benim 1 emriom vardi orta kalite,oda olmadi zaten senin bugune bugune tam 3 tane..dusunsene 3 nude kucagina aldigini..Allaahhhgünaydın kızlar bu haftanın dualarına başlandımı:26::26:
burada ayni cnm,ramazan yaklasiyo.gecen sene boyle oldu ramazan basladi guzel havalar basladiydi..hayirlisi bakalimkizlar ya hava cok bozuk burda tam depresyonluk kalktigimdan beri hic nesem yok gokyuzu herzamanki gibi gri gunes yok kac gundur yagmur yagsa daha iyi ama oda yok rabbim hakkimizda hayirlisini versin
muhat bugün iyiki girmemiş hepinize uçarbu topikte depresyon yasak bilemedinizmi daha yawwww kelin ilacı olsa başına sürer dicemde bu ne perhiz bu ne lahana turşusu olacak bu depresyon yasağı benim içinde geçerli tabi...zaten muhattan bi rahat depresyona girilmiyo ki sağolsun sizde girmeyin.yada girin hemen çıkın girdiğinizi muhat görmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?