iyiyiz canim cok sukur gitgide agirlasiyoruz anlatmaz olurmuyum hic oda benimle birlikte dua ediyor zaten isir teyzesi isir bende isiracagim totosundan bir gelsin hayirlisiyla besigimiz geldi arkadasin besigiydi ama benim oda daha musait degil kanepelerim var odada kanepeleri alacak adamin evide insaatta 2 aya ancak biter diyor kara kara dusunuyorum
sen nasilsin seyyanim hersey yolundadir insallah
seyyancımmm haber veremedimbenim dualarım bitti çok şükür eksiklerdende 5 yasin düşermisin
hadi kolay gele canımcımmmmkızlar evim dedimde e tabi evde ilgi bekliyo dimi...ben süpürüp geleyim..bide akşama kuzenim gelecek yemek yapmam lazım (sanki o gelmese aç durcaz)neyse sonra görüşürüz.....
krizantem senide gördüm yukarıda hatrını sordumdu görmedin miiiiiiiiiiselamsız sabahsız çıkmadım yaniii güzel anne
dimi canım sakin sakin yatarım evimde gerçi patron ne der bu duruma bilmiyorum ama o da beni geriyor zaten amannn salla gitsin bebişimden önemli bişey yok şu andaanlatiyorum teyzesi bence bir kac gun evde stres olmadan dinlen canim
kolay gelsin canim gordum gormez olurmuyum cevapta yazdim
yatmak iyi gelir canım sakin sakin evde oturur sizlerle takılırım film izlerim kociş zaten ilk gün benimle olcak nazımı da yaparım paşa paşa ohhhbence rapor al canım...hem ilk birkaç gün önemli biliyosun...evde bak keyfineeeeeee....ama evde depresyon falan durum olursa seni
al al sen dinle biraz sonra yine işine devam edersin.1, 2 gün sadece...
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canımcımmmmhayırlı günler kızlar
bayadır geçmişi takip edemiyorum umarımm herkes iyidir
bizde iyiyiz çok şükür bu cumartesi randevumuız var doktorda birde ikili test yapılcak umarım bir sorun çıkmaz ..Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah böyle heyecanları.dualarım sizlerle canlarım
azcık kalmış miniğine kavuşmanaaaaaa
konuş onla onun için nasıl dua ettiğimizi anlatttttt
o düşük yaptığımda annemler geldi bizde kaldılar mecburen mahvolduk yaaa tamamiyle sinir harbiydi
yan gelir yatarım
şimdi sana 10puanlık uzman sorusu hafta içi olacak büyük ihtimal aşılama ya ben rapor alammı bi kaç gün ki ne dersin yoksa ertesi gün işe gelem mi
evet canim siveli konusuyor bide kufur ogrenmis simdi fabrikada oldugu icin aslan diye seslenene basiyor kufuru bide ilk once selam veriyor yavruyken cok tatliydi uyukladigi yerden asagi dusuyordu bebek gibi yatak yapiyorlardi ona orda uyuyordu
hayırlı günler kızlar
bayadır geçmişi takip edemiyorum umarımm herkes iyidir
bizde iyiyiz çok şükür bu cumartesi randevumuız var doktorda birde ikili test yapılcak umarım bir sorun çıkmaz ..Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah böyle heyecanları.dualarım sizlerle canlarım
olsun canım biraz idare edersin sonra istediğin gibi düzenlersin odasını prensesimizin.....
bende bildiğin gibi canım son tedavide olumsuz olduktan sonra depresyona gireyim bi bari dedimdi,muhat sağolsun girdiğim gibi çıkardı beniama nasipse eylül gibi bidaha düşünüyorum...yenilen pehlivan güreşe doymazmış doğumundada bizlere dua etyi unutma canım.sayi dafniyada düşünüyo tedavi yani anlıcağnız ekimde 2 hamiş daha olacak
hadi öpüyorum hepinizi sizlere doyum hiç olmuyor ama çıkmam gereeeeeksonra görüşürüz güzeller
ben de geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm
hadi inşallah canımcım dediğin gibi olur da gerçekleşir hemencecik sadece beklemek kalır bana
tamam ben kızmıyorum sakin sakin takılıyorum
iyiyim canım, siz nasılsınız bakem:)hosgeldiiiiiiin muhatcim nasilsin?
keyif yapcam bende evde ohhhhhasbecim benim eşimin iş arkadaşı transferden 2 gün sonra işe başladıydı,şimdi çocuğu oldu.sakıncası olduğunu sanmıyorum ki olsaydı doktorlar izin vermezdi.ben senin biraz dinlenmen ve keyif yapman için al dedim rapor...
iyi terbiye vermiş annesi anlaşılanayy çok sevimli bende lazca öğretcem yakuba..kıyamam yavru hallerini nette gördüm çok çirkinler ama çok sevimliler..bizimki iyi aile çocuğu sinirlenince bile cık cık cık allah allaaah..diyor
kizlar ya hava cok bozuk burda tam depresyonluk kalktigimdan beri hic nesem yok gokyuzu herzamanki gibi gri gunes yok kac gundur yagmur yagsa daha iyi ama oda yok rabbim hakkimizda hayirlisini versin
hoşgeldin canımcımmm nasılsınnnben de geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm
hadi inşallah canımcım bakalım bir aşılama yapılsın da gerisi gelir inşallahhhhhehh şöyleee seyyanın da dediği gibi nazla cazla test gününü bekle canım..bizler de sana duayle eşlik etcez..
iyiyim canım, siz nasılsınız bakem:)
keyif yapcam bende evde ohhhhh
hem de biraz kafa dağıtırım canımcım doğru söylüyorsun
iyi terbiye vermiş annesi anlaşılan
bende papağan istemiştim ama kocişim çok pisler deyip almadı bana yaaaa
allah analı babalı büyütsün.....nurusimanında mucizesi tez zamanda gelir inşallah.....allah herkesin yüzünü güldürsün...sen nasılsın...hamişlik nasıl gidiyor...cinsiyeti bellimydi....kafam çok dalgın bu sıralar nolur kusuruma bakmayın..kıb...iyiyiz canim oldu bebisimiz cok sukur nurusimanin degeri 2.36 cikmis ptesi bugun gene yapmis yine ayni sonuc iki gun sonra tekrarlayacakmis ama doktoruna haber vermemis sende allaha emanetsin
inşallah yavruna kavuşursun canım...nasılsın görüşmeyelii...bende ancak ramazandan sonra başlarım heral tedaviye....1-2 ay çok umutlanmıştım kendiliğinden gelir diye ama ...........hakkımızda hayırlısı seyyanım...allah hepimizin dualarını kabul etsin...kızlar ben çıktım.yemeğe kuzenim gelecek.yemek yapmam lazım.....öptüm hepinizi...
kız dafniya benimde eylül ekim gibi düşüncem.inşaallah tuar da beraber sevinirz,e o zaman asbelove hamile olak ya ondan tiyolar alırız...yok tutmazsa turşu murşu,salça beraber yaparız
hele bi gelsinler hayırlısıylanda gerisi boşşş.....hamişler bol bol dua edin...:))sen,ben birde ikramaya sonbahar bebişleri yapcaz..ayyy nolur tutsun bu sene de turşuları beyler hazır alsın doğru süylersin asbeden de gebelik tüyoları alırız...salçaları da bebekleri doğmuş kızlar yapsın aaaa...hep biz yapcaz canım biraz nazımızı çeksinler
canım seni gerçekten çokk iyi anlıyoruz ama allah büyük...rabbim güç sabır versin...bu günlerimizede şükür...inşallah bir gün .....bişey diyemiyorum....allah kimsenin çabalarını boşa çıkarmasın...arkadaşlar doktorumu aradım hemşiresi ilacı kes dedi maalesef bebeğim benim gibi inatçı çıkmadığı için elini bırakmak zorundayım ne kadar zor bir durummuş Rabbim beterinden korusun inşallah
ayşee nasılsınnnnn...bebiş ne alemde kızımız mıoluyorr yoksa ben takip edemedim fazla.....kıb..allaha emanet olun..canım benım gıttıgım hastahane anne ve bebek ıhtıyacları arasına gecelıkte yazmıslar alcam yanı amelıyat önlugu çok sıcak değilmıydı
Canım ben ne diyeceğimi bilemiyorum,aff Allahım aff,yinede Rabbimden ümit kesilmez,Kurban olduğum Rabbim inşaallah yüzünüzü güldürür göz açıp kapama arası kadar kısa zamanda...Rabbim ferahlık genişlik versin sadrınıza,hakkıyla teslimiyet nasip etsin.
Benimde bugün kanamam geldi,yinede elhamdülillah geçen ayki gibi aylarca gecikmedi...Geçen ay ayın 29un'da olmuşum,bu ay 3 gün erken oldu,inşaallah son olur bu sefer.Baya ümitliydim aslında,yarında evlilik yıldönümümüz,3 yılımız dolacak yarın.Bugün facede aynı zamanda evlendiğim arkadaşımın bebiş resimlerini gördüm,büyümüş bile maşaallah..Kıskançlık değil bu kesinlikle Rabbim muhafaza buyursun bu duygudan,ama çok garip oldum içimi bir hüzün kapladı,olsaydı benimkide öyle olacaktı dedim...Düşündüm düşündüm üzüldüm yine...Hayırlısı Rabbim en iyisini bilir,Takdiri İlahi demekten başka çaremiz yok.Muhakkak Rabbim içimizi dışımızı en iyi bilendir,hepimizin gönlüne göre versin en hayırlısını en kısa zamanda...
Allahım..Tüm gönlü kırıkların Sığınağısın...Ve tüm darda kalanların..
SELAM İsmi Şerifin ile selamete erdir bizleri ve cümlesini.... // Aminnn............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?