Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hayırlı günler kızlar
bayadır geçmişi takip edemiyorum umarımm herkes iyidir
bizde iyiyiz çok şükür bu cumartesi randevumuız var doktorda birde ikili test yapılcak umarım bir sorun çıkmaz ..Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah böyle heyecanları.dualarım sizlerle canlarım

olsun canım biraz idare edersin sonra istediğin gibi düzenlersin odasını prensesimizin.....
bende bildiğin gibi canım son tedavide olumsuz olduktan sonra depresyona gireyim bi bari dedimdi,muhat sağolsun girdiğim gibi çıkardı beniama nasipse eylül gibi bidaha düşünüyorum...yenilen pehlivan güreşe doymazmışdoğumundada bizlere dua etyi unutma canım.sayi dafniyada düşünüyo tedavi yani anlıcağnız ekimde 2 hamiş daha olacak

hadi öpüyorum hepinizi sizlere doyum hiç olmuyor ama çıkmam gereeeeeksonra görüşürüz güzeller

seyyancımmm haber veremedim benim dualarım bitti çok şükür eksiklerdende 5 yasin düşermisin

canıııııııım tam çıkıcam bi selam vereyim dedim..iyiymişsin okudum.Rabbim daha iyi etsin inşaallah.ikili tarama testlerinde hayırlısıyla güzel çıksın..dualarınıda not aldım hemen...kendine ve karnındaki meleğe iyi bak tamammı

hadi kolay gele canımcımmmm
anlatiyorum teyzesi bence bir kac gun evde stres olmadan dinlen canim

kolay gelsin canim gordum gormez olurmuyum cevapta yazdim
dimi canım sakin sakin yatarım evimde gerçi patron ne der bu duruma bilmiyorum ama o da beni geriyor zaten amannn salla gitsin bebişimden önemli bişey yok şu anda
bence rapor al canım...hem ilk birkaç gün önemli biliyosun...evde bak keyfineeeeeee....ama evde depresyon falan durum olursa seni
al al sen dinle biraz sonra yine işine devam edersin.1, 2 gün sadece...
yatmak iyi gelir canım sakin sakin evde oturur sizlerle takılırım film izlerim kociş zaten ilk gün benimle olcak nazımı da yaparım paşa paşa ohhh
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canımcımmmm
allah razı olsunnn

asbecim benim eşimin iş arkadaşı transferden 2 gün sonra işe başladıydı,şimdi çocuğu oldu.sakıncası olduğunu sanmıyorum ki olsaydı doktorlar izin vermezdi.ben senin biraz dinlenmen ve keyif yapman için al dedim rapor...

Canim ben dualari okudum gec haber verdim kusura bakmayin pek giremiyorum kendinize iyi bakin ara girerim dualari ben okudugumu yazarim...asbelova dafni nasilsiniz.asilama oldu mu hadi hayirlisi insallah

evet canim siveli konusuyor bide kufur ogrenmis simdi fabrikada oldugu icin aslan diye seslenene basiyor kufuru bide ilk once selam veriyor yavruyken cok tatliydi uyukladigi yerden asagi dusuyordu bebek gibi yatak yapiyorlardi ona orda uyuyordu

ayy çok sevimli bende lazca öğretcem yakuba.. kıyamam yavru hallerini nette gördüm çok çirkinler ama çok sevimliler..bizimki iyi aile çocuğu sinirlenince bile cık cık cık allah allaaah..diyor

hayirli sonuclarla gel tatlim insallah testinde temiz cikacak ikili test yapildigina gore 12 haftalik oldunuz masallah sende takvim yapsana canim

biran evvel yapayim diyorum ev suan ust uste desem yeri bide benim gibi takintili olunca insan dayanilmaz geliyor bebek arabasi besigin tahtalari dolaba yapilacak raflar hepsi sinirimi bozmaya basladi bide sagolsun kocis hic tez canli degil daha bebisin kiyafetlerini yikamam lazim utulemem lazim esmanin kizda tam doldurmadi 40 haftayi geldi hemencecik yani bide benimkiside gelirse hemen kimse yok yapacak neyse kafa sisirdim dimi

kızlar sakın bir yere kaçmayın birazdan gelcem 5dk cık işim var..Asbe yahşısan mı ay balam geçti mi sinirin

hadi inşallah canımcım dediğin gibi olur da gerçekleşir hemencecik sadece beklemek kalır bana
tamam ben kızmıyorum sakin sakin takılıyorum

hehh şöyleee seyyanın da dediği gibi nazla cazla test gününü bekle canım..bizler de sana duayle eşlik etcez..

keyif yapcam bende evde ohhhhh
hem de biraz kafa dağıtırım canımcım doğru söylüyorsun
ayy çok sevimli bende lazca öğretcem yakuba.. kıyamam yavru hallerini nette gördüm çok çirkinler ama çok sevimliler..bizimki iyi aile çocuğu sinirlenince bile cık cık cık allah allaaah..diyor
iyi terbiye vermiş annesi anlaşılan
bende papağan istemiştim ama kocişim çok pisler deyip almadı bana yaaaa

kizlar ya hava cok bozuk burda tam depresyonluk kalktigimdan beri hic nesem yok gokyuzu herzamanki gibi gri gunes yok kac gundur yagmur yagsa daha iyi ama oda yok rabbim hakkimizda hayirlisini versin

at kendini memleket toprağına canım burası günlük güneşlik..İngiltere de insanların göz rengi bile gri yaff...annen mi gelecek canım doğum için hadi gözün aydın

keyif yapcam bende evde ohhhhh
hem de biraz kafa dağıtırım canımcım doğru söylüyorsun

iyi terbiye vermiş annesi anlaşılan
bende papağan istemiştim ama kocişim çok pisler deyip almadı bana yaaaa

ofiste bakıyoruz evde eşimle birlikte maç seyretse eminim yakupta çıkar şirazeden..
ayy evet çok pis haftada 2 kere kafes temizliği var sonra tüy falan uçuşuyor ..ama çok seviyoruz biz karı koca hayvanları katlanıyoruz o yüzden..kesinlikle çocuk olan bir evde bakılmaz ama kanarya yada muhabbet kuşu gibi değil..

iyiyiz canim oldu bebisimiz cok sukur nurusimanin degeri 2.36 cikmis ptesi bugun gene yapmis yine ayni sonuc iki gun sonra tekrarlayacakmis ama doktoruna haber vermemis sende allaha emanetsin
allah analı babalı büyütsün.....nurusimanında mucizesi tez zamanda gelir inşallah.....allah herkesin yüzünü güldürsün...sen nasılsın...hamişlik nasıl gidiyor...cinsiyeti bellimydi....kafam çok dalgın bu sıralar nolur kusuruma bakmayın..kıb...
inşallah yavruna kavuşursun canım...nasılsın görüşmeyelii...bende ancak ramazandan sonra başlarım heral tedaviye....1-2 ay çok umutlanmıştım kendiliğinden gelir diye ama ...........hakkımızda hayırlısı seyyanım...allah hepimizin dualarını kabul etsin...
hele bi gelsinler hayırlısıylanda gerisi boşşş.....hamişler bol bol dua edin...:))
arkadaşlar doktorumu aradım hemşiresi ilacı kes dedi maalesef bebeğim benim gibi inatçı çıkmadığı için elini bırakmak zorundayım ne kadar zor bir durummuş Rabbim beterinden korusun inşallah
canım seni gerçekten çokk iyi anlıyoruz ama allah büyük...rabbim güç sabır versin...bu günlerimizede şükür...inşallah bir gün .....bişey diyemiyorum....allah kimsenin çabalarını boşa çıkarmasın...
canım benım gıttıgım hastahane anne ve bebek ıhtıyacları arasına gecelıkte yazmıslar alcam yanı amelıyat önlugu çok sıcak değilmıydı
ayşee nasılsınnnnn...bebiş ne alemde kızımız mıoluyorr yoksa ben takip edemedim fazla.....kıb..allaha emanet olun..

aminnnnnnnnnnnn inşalllahhhhhhhhhhh...o kadar ihtiyacımız varkiii...tam kendime geliyorum hoop başka haber..çifter çifter versin diyorum...hemen bir tepkii bakmaya gelirsin diyor...hemen olunca tepkileride farklı oluyor...halbuki çift tek hiç farketmez..rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin isteyen herkese......düşünmedende olmuyor....bişeyde olmuyor ya...allah hepimizin dualarını kabul etsin canım..allah sevdiği kullara dert verirmiş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…