evde muhabbet en güzeli cıvıl cıvıl..kediş bende istiyorum ama dediğin gibi bahçeli müstekil ev olacak hayvana da yazık
Enişte çok haklı canım valla önceki mesajda yazmayı unutmuşum bir bu türün kemirme huyu var biz yeni aldığımızda kafese koymadık kapattık ofisi gittik sabah bir açtımderi koltuğun köşesini parçalamış deve tabanı bitkisi vardı bütün yaprakları parçalamış..koltuk yeniden kaplatıldı bitki budandı yakup kafese kondu..eşime mms gönderdim görüntüleri aradı noldu dükkana hırsız mı girmiş dedi:84:
allah analı babalı büyütsün.....nurusimanında mucizesi tez zamanda gelir inşallah.....allah herkesin yüzünü güldürsün...sen nasılsın...hamişlik nasıl gidiyor...cinsiyeti bellimydi....kafam çok dalgın bu sıralar nolur kusuruma bakmayın..kıb...
inşallah yavruna kavuşursun canım...nasılsın görüşmeyelii...bende ancak ramazandan sonra başlarım heral tedaviye....1-2 ay çok umutlanmıştım kendiliğinden gelir diye ama ...........hakkımızda hayırlısı seyyanım...allah hepimizin dualarını kabul etsin...
hele bi gelsinler hayırlısıylanda gerisi boşşş.....hamişler bol bol dua edin...:))
canım seni gerçekten çokk iyi anlıyoruz ama allah büyük...rabbim güç sabır versin...bu günlerimizede şükür...inşallah bir gün .....bişey diyemiyorum....allah kimsenin çabalarını boşa çıkarmasın...
ayşee nasılsınnnnn...bebiş ne alemde kızımız mıoluyorr yoksa ben takip edemedim fazla.....kıb..allaha emanet olun..
aminnnnnnnnnnnn inşalllahhhhhhhhhhh...o kadar ihtiyacımız varkiii...tam kendime geliyorum hoop başka haber..çifter çifter versin diyorum...hemen bir tepkii bakmaya gelirsin diyor...hemen olunca tepkileride farklı oluyor...halbuki çift tek hiç farketmez..rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin isteyen herkese......düşünmedende olmuyor....bişeyde olmuyor ya...allah hepimizin dualarını kabul etsin canım..allah sevdiği kullara dert verirmiş....
nasılsınız kızlarr....esmacım...gözünaydın .....allah analı babalı büyütsün...sağlık ve uzun ömürler versin inşallah...muhatt sen nasıl oldun çok geçmiş olsun....sınavlar ne aalemde...inşallah herşey gönlünce olur...arka arkaya müjdeler alırsın....ne kadar zor sen nasılsın...tedavin ne durumda.....unuttuklarım varsa kusura bakmayın...sağlık ve huzur sizinle olsun...
Nasılsınız kızlar,geçmişi okuyamıyorum,inşaallah herşey yolundadır.Canım çok sıkılıyo ya...Kızlar bide yumurtlama kanaması oluyomuş.Acaba bendeki öyle bişey mi?Bugün araştırdım böyle yumurtlama zamanı kanama olanlar oluyomuş,yumurtanın çatladığına işaretmiş.Kafam çorba gibin olduBendeki böyle bişeyse kaçırmakta istemiyorum aslında.Ama eğer böyle bişey değilse de Allah korusun haram gibi bişey olcak,daha çok korkuyorum.Lekelenme devam etmiyor bu arada,bugün hiç olmadı.Napıcamı da bilemedim.Patlıyom sıkıntıdan,hiçbi işde yapmadım,sabahtan akşama oturdum yattım
heeeeeee :)öğlenden sonraki yazından sonra topikte senden hiç iz bulunamamıştır...
katyıp ilanı gibi olduherşey yolundadır inşaallah.merak ediyorum seni canısı.:44::44::44:
canım eğer ilk lekelenmeden sonra 72 saat hiç kanama olmamışsa bu özürdür.ama 72 saat içersinde birkez daha bile lekelenme olmuşsa adet olabilme ihtimalinden dolayı yasaktır.yani haramdır.yumurtlama kanamasımı bilmiyorum ama bu şekilde takip edebilirsin.şimdi değerlendirmeni sen yaparsın.biraz daha rahat olursan herşey kendiliğinden olacaktır.bak bahar umudunu kaybetmişti normal yollardan olacağına dair.tüp bebek için uğraşırken hamile olduğunu öğrendi.sende biraz rahatla tatlım tamammı.seni çok iyi anlıyorum bunu biliyosun.aynı dertten muzdarip biri olarak.söylemesi kolay diyorsun belkide içinden.bunuda biliyorum ha sana dediğimi ben de pek uyguluyamıyorum ama doğru olan bu.böyle yapmamız lazım.bende heray adet dönemi bu sıkıntıları fazlasıyla yaşıyorum.bide diyorum ki aman olmamış bunca sene dahada olmaz diyorum ama gel sen birde benim içime sor.her ay aynı terane.o yüzden benim gibi olmak istemiyorsan yol yakınken dön..hayatta başka bir amacı kalmamış biri olmak çok kötü.ve zamanla herşeye karşı isteğini yitiriyosun.o yüzden sen sen ol.benim dediğimi yap,yaptığımı yapma tamammı güzelim.daha rahat olmaya çalış.bunu senin iyiliğin için söylediğimide biliyosun dimi...seviliyosun
canım çok güzelmiş :)Baby Cot Bed Canopy Drape Big 485cm+Holder Pillow, Duvet, Bumper Bedding | eBay
kizlar bide siz bakin uyku seti sizce nasil beyaz dusunuyorum burada hic guzel bulamadim fikir verin ne olur
iyiyim canım sen nasılsın:)Muhatım evet benim canım,naber nasıl gidiyo
ay bende yazdım çıktım hadi yine bi bakayım dedimdi..birde göreyim eslem de muhatta burdaaaaaheeeeeee :)
kız dün ben nete girdigim de sen vardın, ben gelince gittin :)
görmedin mi :)
burdayım :) heheheheee gene denk geldik :)
canım eğer ilk lekelenmden sonra hiç gelemden 72 saat geçtiyse özürdür.sen ara ara geldi diyosun.temkinli ol bence.dediğin gibi şüpheli şeylerden de kaçmak lazım...Canım durumumu araştırırken karşıma çıktı yumurtlama kanaması.Bi an korktum acaba öyleyse ve ben kaçırıyosam günü diye ama sonra düşündüm,eğer yumurtlama kanaması değilse haram olacak,tutsa bile istemem çünkü ben helal yoldan Rabbimin rızasıyla istiyorum.Yumurtlama kanaması ise de,yapacak bişey yok,yine şüpheli bi şekilde olmaz,şüpheli şeylerden de kaçınmak gerekiyo çünkü...
Özür konusuna gelince bilemiyorum işte.Bugün hiç gelmedi mesela.Daha önce geldiğinde de nasıl anlatsam bi geldi,bi gelmedi ama çoğunluk gelmemesi.Yani çook az aralıklarla devam etti.Şimdi sanki adet sancısı gibi sızı var,belkide gelecek devamı yani sökülemiyodur belki.
Canım birbirimizin halinden biz anlarız ancak.Mevlam nasip ettiyse o ne seneye bakar ne de aya,oyüzden nolur sende sıkma canını.İnşaallah Rabbimin OL emri en hayırlı ve sağlıklı şekilde hepimize tecelli eder.Aslında hem rahatım hem değlim ama öyle bunalımda değilim elhamdülilllah.Rabbim bunaltmasın hiçbirimizi...Bahar gibi bize de süpriz olur meleklerimiz belkide kimbilir,Mevlam büyük,Hikmetinden sual olmaz...Sende seviliyosun canımcımm
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimeslem sen mi geldin :)
iyiyim canım sen nasılsın:)
başlıyoruz hatime artık
yarın başlıyorum ben okumaya
hoşşşşgeldin, kalp kalbe karşıay bende yazdım çıktım hadi yine bi bakayım dedimdi..birde göreyim eslem de muhatta burdaaaaa
canım eğer ilk lekelenmden sonra hiç gelemden 72 saat geçtiyse özürdür.sen ara ara geldi diyosun.temkinli ol bence.dediğin gibi şüpheli şeylerden de kaçmak lazım...
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
iyiyim canım sen nasılsın:)
başlıyoruz hatime artık
yarın başlıyorum ben okumaya
ay bende yazdım çıktım hadi yine bi bakayım dedimdi..birde göreyim eslem de muhatta burdaaaaa
canım eğer ilk lekelenmden sonra hiç gelemden 72 saat geçtiyse özürdür.sen ara ara geldi diyosun.temkinli ol bence.dediğin gibi şüpheli şeylerden de kaçmak lazım...
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
ben seni geçerim
bursalı değil misin illa yapacan bişilerben seni geçerim
evet bu kaar olurhoşşşşgeldin, kalp kalbe karşı
keşke herkesle böyle olsa tel kullanmayı bırakırım yeminle
adetten sonra 72 saat beklesin mi yani.
napıyon kız bu arada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?