hım anladım ben şiş falan bilmem ama çok hoşuma gider
örtü işi kolay bebiş gelsinde annesi ona her modelini yapar teyzesi birgünlük iş
şimdi yaparsam çok üzülürüm ben şimdi klozet takımımı bitireyim en iyisi
çok mızıkçısınız kızlar yaaaaaaaa,Amaa Muhat teyzesi daha güzel yapıyomuşşş
Bende bebiş kurabiyeleri yaparım sizinkilere,bence sen bi düşün şu işi
dkkanı zimmetine mi geçirdin geldin pekiiiiben geldiiiiiiim
olmaz okuyacaksın yok öyle yağma sen bizi terk et sonra kopya çekme olmaz değilmi muhat kopya falan yok hadi marş marşhele gözünüzü seveyim..geçmişi okutmayın bana bi özet geçiverin bakem
ay canım ancek gelebildim...elbise bakıyodum da...bayram sonu benim yeğenlerin sünneti var...hoşgeldin gözümüz yollarda kaldı
çok mızıkçısınız kızlar yaaaaaaaa,
hahhh seveceğiniz bi önerimmmm varrr,
doğumdan sonra kadınlar kırmızı yemeni yada tac gibi şeyler takıyo :)
ben size kırmızı kumaş üzeri, pembe mor tomurcuklu toka yapayım ,
siz de tık yok :)
dkkanı zimmetine mi geçirdin geldin pekiiii
çok mızıkçısınız kızlar yaaaaaaaa,
hahhh seveceğiniz bi önerimmmm varrr,
doğumdan sonra kadınlar kırmızı yemeni yada tac gibi şeyler takıyo :)
ben size kırmızı kumaş üzeri, pembe mor tomurcuklu toka yapayım ,
siz de tık yok :)
ne mızıkçısı ya sadece çok hamaratız kendimize çok güveniyoruz da ondan şimdiden kendimizi yormayalım dedikamanda aman benim çalışkan arkadaşım bizi düşünürmüşte tamam kabul ediyorum hediye geri çevrilmezmiş
olmaz okuyacaksın yok öyle yağma sen bizi terk et sonra kopya çekme olmaz değilmi muhat kopya falan yok hadi marş marş
sinirin geçti demek ben seni sinirlendireyim mi ne dersin muhat hazırmısınay canım ancek gelebildim...elbise bakıyodum da...bayram sonu benim yeğenlerin sünneti var...
hım güle güle kullan canım paşalarada şimdiden geçmiş olsun düğünlerinide görürsünüz inşallah darısı senin bebişlerinin başına olsun
alemsin yaaaaaa...ay bütün sinirim gitti bak şimdik...
adaşımmışyavrummm ne alakası varrrrrrrr,
zaten tutunmuşsa ilaca çok gerek yokki.
sanki bahar27 ve bahar85 ilaçla hamiş oldular,
canım ben doğal yolla gebe kalmıyorum ki ilaçlarla adet olmamamı ve rahmimin kalınlaşmasını sağlıyorlar.şöyleki benim arkadaşım tüpbebek yaptırıyor sonra test yaptırıyor doktor hamile değilsin diyor oda 3 gün ağlıyor yemek yemiyor ilacını kesiyor sonra doktorunu arıyor doktor sen yine test yaptır ne olur ne olmaz diyor testi yaptırmış ama sonucunu almaya gitmemiş kaynanası dayanamamış gitmiş sonucunu almış hemen arkadaşımı aramış hatice sen hamileymişsin hemşire öyle dedi diyor tabi arkadaşım şok olmuş4 gün sonra kanaması oluyor bebekler düşmüş hemde ikizmiş ilaçları bıraktığı için rahim duvarı inceliyor ve bebekler düşüyor.halen bebeği yok Rabbim onada bizlerede en yakın zamanda bebiş nasip etsin inşallah
canım rabbim ol demişse olacaktır,ilaç bahane,
test var mı kız evinde :):):)
seni bekliyorduk geldin işte :)hele gözünüzü seveyim..geçmişi okutmayın bana bi özet geçiverin bakem
hehehee,olmaz okuyacaksın yok öyle yağma sen bizi terk et sonra kopya çekme olmaz değilmi muhat kopya falan yok hadi marş marş
şimdi gidince gelmiyoki seyyan,
seyyan sanırım tbyn adlı arkadaştı duaları okumuş,
ben de yarın 41 okurum Allah'ın izniyle
sinirin geçti demek ben seni sinirlendireyim mi ne dersin muhat hazırmısın
adaşımmış
var ne olcekki
hadi yaaadükkanı zimmetime geçirmek bi taraf hiç bişi almadım
adaşımmış
seni bekliyorduk geldin işte :)
hehehee,
şimdi gidince gelmiyoki seyyan,
seyyan sanırım tbyn adlı arkadaştı duaları okumuş,
ben de yarın 41 okurum Allah'ın izniyle
özet bumu muhat,seni bekliyoduk geldin...sağol canıııııııııııııııım çok açıklayıcı olmuş...tbyn mi varmıyddı kız listede bu arkadaş...hatırlayamadım ben..yani tbyn yi biliyorumda listede varmıydı unuttum ...kafa kalmadı
seyyana ateşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşevet evet evet evet evet evet
hadi yaaa
yok muydu istediğin bişi,
anladım ben anladım niye almadığınıtelde konuştuk ya ondan almadın demi :)
tabi canım hediye geri çevrilmez :) amateklif reddelir demi cadalozlarrrrrrrrrrrrrne mızıkçısı ya sadece çok hamaratız kendimize çok güveniyoruz da ondan şimdiden kendimizi yormayalım dedikamanda aman benim çalışkan arkadaşım bizi düşünürmüşte tamam kabul ediyorum hediye geri çevrilmezmiş
kanepede oturarak doğum yapan ilk Türk olacaksın seyyan demedi deme haaayaaaaaaaaaaaamuhat yine bişeyler yapalım ,el işi falan yazmış.bu geçmiş beni açmadı da
eger fazlaysa yapsana bi :)adaşımmış
var ne olcekki
gelsin canım gelsin bende beğenirim
sendemi nurusima sendemiiiiiiiii:117::117::117::117:sinirin geçti demek ben seni sinirlendireyim mi ne dersin muhat hazırmısın
sen varyaaaaaaaaaaaa:96::96::96::96::96::96::96:evet evet evet evet evet evet
olmaz yapmamtabi canım hediye geri çevrilmez :) amateklif reddelir demi cadalozlarrrrrrrrrrrrr
ne fenasınız siz yaaaaaaaa
niye geriçevireyim canım sana ayıp olur sonra saygısızlık olur
eger fazlaysa yapsana bi :)
canım sen çıkınca yazmış arkadaş hemen.özet bumu muhat,seni bekliyoduk geldin...sağol canıııııııııııııııım çok açıklayıcı olmuş...tbyn mi varmıyddı kız listede bu arkadaş...hatırlayamadım ben..yani tbyn yi biliyorumda listede varmıydı unuttum ...kafa kalmadı
ismi yanlış hatırlıyo olabilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?