Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

siz doğurun biz seyyandan da yardım isteriz yetiştirmek için :)

tamam canım Allah rahatlık versinnnn,
hanımlar benim kociş gelmek üzere bende gidimmi :)

ya eslemim muhat bensiz bişi yapamaz daillaki benide katacak işin içine amaaaaaaaaa

yaaa kalbimi bi kez daha fethettin canım benimayrıca adaletini çok sevdim.....

Ayy canımmmm

kızlar ben kaçıyorum yarın erken kalkıcam bebiş için yola devam etmem lazım bu kadar depresyon yeter hadi görüşürüz sabah namazlarınızda banada dua edin olumu şekerler

Herzaman dualarımızdasın canım,hayırlı haberlerle gel inşaallah

siz doğurun biz seyyandan da yardım isteriz yetiştirmek için :)

tamam canım Allah rahatlık versinnnn,
hanımlar benim kociş gelmek üzere bende gidimmi :)

Hehee tamam ozaman Hepimiz doğuralım inşaallah

Canım bende gideyim,çay yaptım içiyoz kocişle

Hadi öpüyom hepinizi,hayırlı geceler Allaha emanetsinizzzz iyiki varsınız

aman beeee bunlarla mı korkacam ben,
iyi hadi 2 renk söyleyin bana da başlayım :)

afiyet olsun canım...bizde seni öptük..zaten şimdi muhatta kaçar eeee bende durmam da buralardaaa

Sizlerle iyiyim canım benim Dimi amaa Muhat mesaj alındı mı kuzum

ya eslemim muhat bensiz bişi yapamaz daillaki benide katacak işin içine amaaaaaaaaa

Tamam canım ikiniz birden başlıyın benim bebişe madem,ben karar verdim dördüz doğurcam zaten

aman beeee bunlarla mı korkacam ben,
iyi hadi 2 renk söyleyin bana da başlayım :)

Söylüyom Muhatım not al canım benim

Pembe.....Kırmızı.....Sarı.....Yeşil...Beyaz...Turuncu...Mavi...Krem...Mor

Yaa çıkamıyom sizin yüzünüzden,bağımlılık yaptınız

Neyse şekerler,ben çıktım yarın görüşürüz inşaallah,çok öpüyom ikinizi de hayırlı geceler byyyy

bu renkler ne gı,
cingan işi olur bu renklerle yaparsam :)

ben çıkıyorum canım daha yatsımı kılmadım...eşime pantolon ütülücem...yatmadan önceki sporumu yapıcam....yarın görüşürüz canım...öpüyorum seniiiii

ben çıkıyorum canım daha yatsımı kılmadım...eşime pantolon ütülücem...yatmadan önceki sporumu yapıcam....yarın görüşürüz canım...öpüyorum seniiiii
tamam canım eşim geldi de ondan geç yazdım.
Allah rahatlık versinnn
iyi geceler...............

canım sıkıldı bu duruma sanki ağrı olmalıymış gibi hissediyorum niyeyse
normal cnm herzaman agrimasi gerekmiyo.bisey olmaz yani cnm yumoslar atlamaya baslamistir bile.ben o igneyi tam 7 kez olmus ve tecrubelerim isinda seni aydinlatmak istedim..iyi cumle kurdum demi kizlaar hadi bi beyenin

inanmiyoruuummm bahar85 hamilemi...cok cok cooook guzel bi haber hemde mucize...Rabbim bittim diyene yettim diyor ne buyuk Rabbimiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…