siz doğurun biz seyyandan da yardım isteriz yetiştirmek için :)
tamam canım Allah rahatlık versinnnn,
hanımlar benim kociş gelmek üzere bende gidimmi :)
yaaa kalbimi bi kez daha fethettin canım benimayrıca adaletini çok sevdim.....
kızlar ben kaçıyorum yarın erken kalkıcam bebiş için yola devam etmem lazım bu kadar depresyon yeter hadi görüşürüz sabah namazlarınızda banada dua edin olumu şekerler
siz doğurun biz seyyandan da yardım isteriz yetiştirmek için :)
tamam canım Allah rahatlık versinnnn,
hanımlar benim kociş gelmek üzere bende gidimmi :)
aman beeee bunlarla mı korkacam ben,kızmıyorum canım üzülüyorum .....kendini çok üzdüğün için üzülüyorum...bilmemki baş harfi nee sonuç iyiyse tamadır.asayiş berkemal
yok yok gayet adaletlii,ben onu yaparım ben bunu yaparım demenin sonucu bu..biliyosan yapçan yeğenlerinede...muhat sana deyyom
Allaha emanet ol canım.Allah yar ve yardımcın olsun
Ayy canımmmm
Herzaman dualarımızdasın canım,hayırlı haberlerle gel inşaallah
Hehee tamam ozamanHepimiz doğuralım inşaallah
Canım bende gideyim,çay yaptım içiyoz kocişle
Hadi öpüyom hepinizi,hayırlı geceler Allaha emanetsinizzzz iyiki varsınız
aman beeee bunlarla mı korkacam ben,
iyi hadi 2 renk söyleyin bana da başlayım :)
kızmıyorum canım üzülüyorum .....kendini çok üzdüğün için üzülüyorum...bilmemki baş harfi nee sonuç iyiyse tamadır.asayiş berkemal
yok yok gayet adaletlii,ben onu yaparım ben bunu yaparım demenin sonucu bu..biliyosan yapçan yeğenlerinede...muhat sana deyyom
Allaha emanet ol canım.Allah yar ve yardımcın olsun
ya eslemim muhat bensiz bişi yapamaz daillaki benide katacak işin içine amaaaaaaaaa
aman beeee bunlarla mı korkacam ben,
iyi hadi 2 renk söyleyin bana da başlayım :)
ya eslemim muhat bensiz bişi yapamaz daillaki benide katacak işin içine amaaaaaaaaa
hanımm hanımmmm ben zaten yaparım dedim, senin gibi kaçmadım tamam mııııııııyehuuuuuuuuuuuu seyhanın fendi muhatı yendiiiiiiiiiiiii
hanımm hanımmmm ben zaten yaparım dedim, senin gibi kaçmadım tamam mıııııııı
yapayım da görrrrr sen hıhhh
bu renkler ne gı,Sizlerle iyiyim canım benimDimi amaa Muhat mesaj alındı mı kuzum
Tamam canım ikiniz birden başlıyın benim bebişe madem,ben karar verdim dördüz doğurcam zaten
Söylüyom Muhatım not al canım benim
Pembe.....Kırmızı.....Sarı.....Yeşil...Beyaz...Turuncu...Mavi...Krem...Mor
bu renkler ne gı,
cingan işi olur bu renklerle yaparsam :)
hanım hanımmmmmmmmmmm sen ne dersen o olur:82::82::82::82::82:
her renkten bi tane mi:18:kızım bu renklerden birer tane diyo heralde.......herrenkten bir adet yaniiiiiiiiiiiiii
tamam canım eşim geldi de ondan geç yazdım.ben çıkıyorum canım daha yatsımı kılmadım...eşime pantolon ütülücem...yatmadan önceki sporumu yapıcam....yarın görüşürüz canım...öpüyorum seniiiii
tamam canım eşim geldi de ondan geç yazdım.
Allah rahatlık versinnn
iyi geceler...............
ne yazıkki tek başıma kaldım :)senide kocişinle başbaşa bırakayım bari
normal cnm herzaman agrimasi gerekmiyo.bisey olmaz yani cnm yumoslar atlamaya baslamistir bile.ben o igneyi tam 7 kez olmus ve tecrubelerim isinda seni aydinlatmak istedim..iyi cumle kurdum demi kizlaar hadi bi beyenincanım sıkıldı bu duruma sanki ağrı olmalıymış gibi hissediyorum niyeyse
ben bugün çıktım depresyondan bahar85in haberiyle duymadınmı kız arkadaşımız kendiliğinden hamile kaldı bebeği babasına şifa olacak Allah'ın izniyle ben güzel haberi alınca hemen çıktım depresyondan Rabbimin hikmeti sonsuz şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?