Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

haklısın canım,, inşaallah dilğin gerçek olurda tez zamanda 2014 annelerinin arasına katılırsın

heyttt be bak işte böyle,
biz seni inatçı görmeye alışıgız,
ohhhh d vitamini cildi de güzelleştirir,
fıstık gibi olursun iyce haaaa

muhat bana yakışmıyor değilmi inat bir insana bu kadarmı yakışır canım
ya şekerim yine karıştırdın e vitamini cilde iyi geliyordu unuttunmu bak ben çakma doktorum ona göre :98::98::98::98::98::98::98::98::98:muhat seyyen nerde kaldıya

kızlar ben şimdi çıkıyorum dua edin bana yarın için Allaha emanet olun korkularım gitsin inşaallah herşey yolundadır ve yolunda gider Allshın izni ile muhat eslemi boş bırakma:))

Sende Allaha emanetsin canım,inşaallah herşey yolunda gidecek,meleklerine sağlıkla kavuşacaksın,Rabbim yardımcınız olsun Seviliyosun Hihiii bırakmazlar merak etme

hadi inşaallah canım 2014 ha :)
seyyan ne yaşamış acaba merak ettim :)

Canım öyle diyo,ya tedaviyle ya da normal şekilde Allahın izniyle öyle olcak diyo,beni rahatlatmak için diyo belkide,oda üzülüyo çünkü ama çokta inanıyo olacağına,inşaallah hayırlısı olsun hakkımızda

Nee yaşamış kii,azıcık ucundan çıtlatmadı mı sana,biliyondur sennn

İnşaallah bu son reglindir canım.Benimde şuan durum karışık,bi oluyo bi olmuyodu,adet gibide değildi ama.Bugün sancım arttı biraz,yoğunlukta öyle,sanırım adete çeviriyo.Hayırlısı napalım...O imtihanı hakkıyla veririz inşaallah,gerçekten sınandığımız şey çok can yakıyo ama inşaallah tez zamanda kabul olur dualarımız,bizede Anne olmayı nasip eder hayırlısıyla sağlıkla Rabbim...

Hoşbuldum canım.Öyle ağlattı ki bugün beni,iki gözüm iki çeşme ağladım.Çok üzüldüm be Nurum.Benim eksikliğim değil ki bu Rabbimin takdiri...Rabbim herkese anlayış merhamet versin ne diyim.Sende üzülme,Allah onlara hidayet versin.İnşaallah herşey tez zamanda düzelsin.Birde herşey üst üste geldi bizim,onada canım sıkkın.Sanki tüm dünya üstüme yıkılmış ve benim sesimi o enkazın altından duyan kimse yok Rabbimden başka tabi..Rabbim yardımcımız olsun hepimizin.

tabiki de yakışıyo akıllım
depresif hallerini sevmiyoruz amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tabiki de yakışıyo akıllım
depresif hallerini sevmiyoruz amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben bugün çıktım depresyondan bahar85in haberiyle duymadınmı kız arkadaşımız kendiliğinden hamile kaldı bebeği babasına şifa olacak Allah'ın izniyle ben güzel haberi alınca hemen çıktım depresyondan Rabbimin hikmeti sonsuz şükürler olsun

canım kıyafet alıyomuş
alıp gelecekti :)

hadi canımmmmmm,
gerçekten mi:)
tefriciye okunmuştu onlar için.
geçen gün topikte yazmıştı tüp yaaptıracaklardı,
rabbimmm derdi veriyo yanına da dermanını koyuyo :)

Bahar85 dualarda vardı dimi burda,anımsıyorum sanki adını,ayy pot kırmıyım da kafam yerinde değil pek :26:Çok sevindim onun adına,Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşaallah hayırlısıyla..Bebeği banasına şifa olacak derken,orayı anlamadım canım rahatsız mı eşi :26:

canım kıyafet alıyomuş
alıp gelecekti :)

Ayy alışverişte mi Seyyan,bak şimdi banada alışveriş deseler unuturum gıcık komşumu

canım benim seni çok iyi anlıyorum bize şimdi söylenen hersöz ağır geliyor bebeğin yokmu demeleri bile küfür gibi sanki dövseler sövseler bu kadar zorumuza gitmez benim en sinir olduğumda bizim varda ne oluyor siz çok rahatsınız değip çocuklarına sarılıp gel birkere öpeyim ay teyzesi benim çocuğum çok tatlı demezlermi onları bir kaşık suda boğasım geliyor.canım bence bizde eksiklik yok bence Rabbimin bizi onlardan daha çok sevdiğini unutuyorsun inşallah bebeğimiz olacak ben inanıyorum o zaman çektiğimiz sıkıntılar duyduğumuz bu sözler sadece geçmişten kötü bir hatıra olarak kalacak.bu arada istemediğin ve sevmediğin kişilerden uzak dur canım sıkılınca buraya gel biz hep senin yanındayız birbirimizi görmesekte tanımasakta bizi bizden çok anlayan kimseyi bulamayız Rabbim sabrımızı artırsın mükafatımızı versin inşallah

hadi canımmmmmm,
gerçekten mi:)
tefriciye okunmuştu onlar için.
geçen gün topikte yazmıştı tüp yaaptıracaklardı,
rabbimmm derdi veriyo yanına da dermanını koyuyo :)
evet canım işte adet söktürücü hap alıyor biran evvel tedaviye başlamak için histereskopi yaptıracaktı bir ay sonrada tüpbebek
bakmış adet olmuyor test yapmış çift çizgi çıkınca kan tahlili yaptırmış değeri 1600 çıkmış Rabbimin mucizesi biryandan acı verirken bir yandan sevindiriyor.şimdi yaşadıkları sevinci inşallah daim olur.

Ne cins insanalr var ya O fesatları direk Rabbime havale ediyorum,ya gerçekten can yakmak için soruyolar,insan bu kadarkötü olabilir mi,bi insanın kalbi bu kadar taşlaşmış olabilir mi?Rabbim korusun.Canım ben zaten yüz vermiyorum ama bilirsin ki hepte seni bulur öyleleri,sen kaçarsın ama derdin senle bir gelir,ya muhakkak hatırlatılıyo bi şekilde....Amin canım benim amin,sendeki bu güce öyle hayranım ki,Rabbim benden önce nasip etsin sana vallahi tüm samimiyetimle söylüyorum.Rabbim tüm emeklerimizin gözyaşlarımızın karşılığını versin hepimize tez zamanda...Zaten öyle yapıyorum,iyi ki varsınız canım,düşünüyorum burası olmasa sizlerin tesellileri olmasa kimbilir nasıl olurdum.Rabbim çocuklarımızın her anını beraber yaşamayı,birbirimize anlatmayı nasip etsin

ay çok mutlu oldum yaaaaaaaa,
mucizelere şahit olmaya devam ediyoruz :):):):)

ay çok mutlu oldum yaaaaaaaa,
mucizelere şahit olmaya devam ediyoruz :):):):)
aynen öyle canım negatif sonuç aldığımdan beri çok kötüydüm bana ilaç gibi geldi birde tanıdğım bir kişi olunca sevincim daha çok katlanıyor bugün beni bir görsen gözyaşlarımı tutamıyorum kendim hamile kalmış gibi sevindim kimi görsem anlatıyorum annemlerde arkadaşımın durumunu biliyorlardı hemen annemi aradım nasıl seviniyor garibim bak sen umudunu kesiyorsun gördünmü Rabbim verdi hemde tam zamanında verdi şükürler olsun mucizeler yaşanmak içindir inşallah darısı başımıza

İsim çok aşina geldi,hatırlıyorum sanki bi yerden.Gözyaşlarıyla okudum,Rabbim öyle büyük ki,bu mucize değilde nedir şimdi.İnşaallah bu son ağır hastalıkları olur.Evlatlarının dünyaya gelmesiyle herşey çok daha güzel olur inşaallah.Rabbim onlara sağlıklı hayırlı uzun uzun ömürler nasip etsin,inşaallah ikinci evlatları da bekletmeden gelir,Rabbim hayır yazsın ömürlerine,yaşadıkları günahlarına kefaret olsun inşaallah,çok duygulandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…